RC10.FI

Ilmoitukset => Keskustelua kaupankäynnistä => Aiheen aloitti: tuplaesa1 - 04.04.13 - klo: 23.48

Otsikko: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: tuplaesa1 - 04.04.13 - klo: 23.48
Onko kukaan kuullut sellaisesta tai elänyt siinä uskossa että käytettyjen tavaroiden kaupassa yksityisten välillä on voimassa hinnan osalta ns. sääntö joka sanelee hinnan 50-30% (Suomalaisten) kauppojen hinnoista.
Vaikka olisi kuinka hyvässä kondiksessa, mutta jos pakkaus avattu ja ei voi osoittaa ettei ole tuotetta käyttänyt. Silti tuo sääntö pätee.

Oon seurannu pitkään myyntipalstaa päivittäin, tutkien joka ilmoituksen tarkkaan ja välillä aivan järkyttävää mitä ihmiset kehtaa pyytää hipelöidystä ja loppuunajetusta romustaan.
Varsinkin kun kyseessä on tämän tyyppinen tavara joka tuppaa kulumaan kovasti käytössä, naarmuja jne.
En ole persauki, hintaa löytyy ja niin myös järkeäkin päästä. En maksa jotain 70-80% käytetystä, ostan ennemmin silloin uutta, vaikka periaattesta.
Ei ihme että samat tyypit kauppaa parin viikon välein, kuukausien ajan samaa autoa/varaosaa.
Otsikko: Re: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: STruck - 05.04.13 - klo: 00.06
Hei omassa ilmoituksessani lukee "kielletty" hinta prosenttisuhde. Max 80% hintaa olin ajatellut kuin uudelle kaasarille.(joka ei ole loppuun ajettu romu) Hinnan sille ottan suhteessa esim towerin hintaan joka on? 30-45e? (en ole tuota katsonut nyt mutta tommosta muistelisin) Mielestäni on täysin kohtuullista maksaa kuin uudesta kaasarista 80% suhteessa osan yleiseen hintaan netissä(ei suomessa)
Jos suhteutan tuon suomen hintaan minkä jouduin osasta maksamaan niin vaatisin kohtuuttomia. Suomesta ostaessani kaasari tuli maksamaan lähemmäs +80e.

Tämä "sääntö " on mielestäni hieman hutera/huono... Mielestäni ei ole kohtuullista joutua myymään alihintaan tavaraansa.

Tietty on niitäkin jotka yrittävät myydä oikeasti ylihinnalla, mutta loppujen lopuksi mitä se sinua haittaa? Jokainen saa pyytää/maksaa tuotteesta mitä haluaa, mutta on eriasia onko siinä järkeä.
Ps.en halua vinoilla, yritän kertoa mielipiteeni:)


Sent from my LT28h using Tapatalk 2
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: tuplaesa1 - 05.04.13 - klo: 00.13
Käyttämättömän kaasarin kohdalla voimme toki tehdä poikkeuksen. Musta tuo hinta on jotain sinne oikeaan päin.

Ei se palvele ketään että yritetään myydä ylihinnalla ja kun kamoja ei saada kietoon nostetaan ne vähäksi aikaa hyllyyn odottamaan hinnan nousua :) Tuon "säännön" olen kuullut vanhalta kansalta, voin arvailla  ilman tilastoja että voorumilla on paljon teini-ikäistä porukkaa ja allekin joille pienet viikkorahat on toki tärkeitä tuloja joten tavarastaan haluaa parhaan katteen.

Varmaan viimeiset 3-4 vuotta päivittäin myyntipalstaa seuranneena paistoi vain silmään nuo kovat hinnat, ei johtunu sun ilmoituksesta(yksinään) todellakaan tämä purkaus, ajattelin kysyä että onko kukaan ikinä kuullutkaan tuollaisesta.

Saahan sitä toki koitaa maksimi katetta saada mutta ei tuo näytä oikein toimivan kun samat kamat on jatkuvasti myynnissä.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Jarza - 05.04.13 - klo: 00.19
Joo huomannu saman ja monesti turhautunu itekki siihen, että hieman viallisestakin tuotteesta pyydetään about 80% uuden hinnasta. Pakko ostaa aina jostain "rapakon" takaa uutta osaa tai tavaraa ko ei periaatteesta viitti maksaa ylihintaa käytetyistä.

Ja en todellakaan halua sponssata jonkun muun RC harrastusta vaihtamalla eurojani "vähän käytettyyn ja pikkuvikaseen" osaan, ylihintaan.

Toki löytöjäkin on ja asiallisia kauppoja tehnyt, mutta suurin osa menee yli hilseenrajan.  :sad:

Joo ei ole pakko ostaa jne jne, mutta mutta...

Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: tuplaesa1 - 05.04.13 - klo: 00.35
Veit jalat suustani veliseni.

Liekkö syynä sitten heikko talous vai mikä mutta välillä on kohtuuhintaistakin tavaraa myyty niitä kuukausia.
En ole muilla myydään foorumeilla aikoihin pyörinyt, onko muualla samanlaista meininkiä havaittavissa?
Kun onhan tämä vähän erikostavaraakin joten voisko se vaikuttaa moiseen hintakulttuuriin?

edit: välillä näkee sitäkin että tavara on ostettu ulkomailta aikasempien viestien valossa ja silti sitä yritetään myydä käytettynä lähes Suomen uusilla hinnoilla.

Otsikko: Re: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: STruck - 05.04.13 - klo: 00.44
Isäni kyllä joskus puhui tämänsuuntaisesta että käytetyn hinnan pitäs heti puolittua, samalla myyjän vastuu hieman pienenee tuotteen laatuun nähden. Ja ymmärsin että et tehnyt tätä suoraan myyntiilmoitukseni pohjalta... Vaikka siitäkin voi ymmärtää että yritän myydä paljon käytettyjä vetareita 80%hinnalla :D
Parashan onse että menee itse katsomaan tuotetta mitä ostamassa (jos mahd)niin varmistuu ainakin vähän mitä ostamassa.
Olen 16 elikkä teini iässä ja kyllä ne rahat on tiukoilla ja raha kelpaa, silti minua kiinnostaa enemmän reilu kauppa, kuin suuri "voitto" Saatan olla se poikkeus ikäisissäni...ken tietää...
Niin.. Pahoittelut tekstin laadusta/kirjoitusvirheistä. Pitäisi lähteä nukkumaan..
Sent from my LT28h using Tapatalk 2
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Mazza - 05.04.13 - klo: 01.26
Tavaralla on liikaa hintaa tai huono myynti-ilmoitus, mikäli se viipyy viikkoa pidempään myynnissä, sopivan hintainen menee muutamassa päivässä. Tietysti poikkeuksiakin on, esim. harvinaisemmat autot ja osat (vintage jne).

Muistan, kun syksyllä joku kauppasi huuto.netissä käyttämättömiä, kaupassa ~8€/kpl maksavia osia uusien  hinnalla. Kun ei parissa viikossa mennyt, niin hinta pomppasi 20 euroon/kappale. Näyttipä olevan vieläkin myynnissä... Myös nettimarkkinassa pikkuautopuolella tuota harrastetaan melko paljon, ihan uskomatonta hommaa. Paljon on myynnissä käytettyä tavaraa kalliimmalla kuin uusi.

Lähinnähän nuo vaan naurattaa, mutta on se joskus turhauttavaakin, kun klikkaat innostuneena kiinnostavaa ilmoitusta, ja hinta on joltain ihan toiselta planeetalta revittyä.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jerzirccar1 - 05.04.13 - klo: 08.05
Siis mitähä.
Eihän se ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa :wink:
Ja jos kisapaikalla menee just se osa rikki mitä ei omista niin ei voi olettaa että joku myy sen osan silloin halvalla. Silloin sen hinta on just se mitä myyjä kertoo eikä mitään tällaisia sääntöjä silloin päde.
Onko nyt ostajan markkina ajat vai :embarrassed:
Ja ainahan voi sen tarjouksen laittaa myyjälle.
Jerzi
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Tounison - 05.04.13 - klo: 08.38
Kalustoa kanssa päivittämässä ja huomannut saman asian. Käytetystä tavarasta pyydetään ihan poskettomia summia. Hetki sitten oli vuoden käytössä ollut servo 50€ kun uusi taisi maksaa 71.90 :shocked: Servon käyttöikäkäkään taida olla aktiivi käytössä pidempi.
Muropaketissa myytävät tietokone tarvikkeet ovat pääsääntöisesti myyty muutamassa päivässä , täällä taitaa olla useamman kuukauden vanhoja kamoja. Tietysti jos haluaa hieroa vanhoja kamoja kotona, niin mikäs siinä :laugh:
Kisapaikalla totta kai voi rokottaa kun tavaraa ei muuten saatavilla. Täällä voorumilla ja nettikaupoissa on valinnanvaraa...
Sama kiskonta jatkuu karting piireissä, siellä pyydetään "kultamuna"moottoreista tuplahintaa uuteen verrattuna. Tällä voitettu joku karnevaalikisa ja tehty uiva kampiakseli hinta vain 1300€ kun uusi maksaa 795€
 :police: OFF


"muokattu uuden servon hintaa"
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Heuli - 05.04.13 - klo: 08.54
Yleensä rc-romusta on päässyt nopeasti eroon foorumin kautta kun on laittanut hinnan puoleen uuden vastaavan hinnasta. Riippuu toki paljon myytävästä tuotteesta, esim. hyväkuntoista pari vuotta käytössä ollutta radiota en myisi alle puoleen hintaan, mutta hyväkuntoiset vuoden ajetut akut myisin alle puoleen uuden hinnasta.

Onneksi netissä on nykyään helppo vertailla hintoja joten toivottavasti kukaan ei mene ainakaan tietoisesti ylihintaa maksamaan. Kysynnän ja tarjonnan laki pätee tässäkin eli joskus on esim. kesän kisoissa saderenkaat ollut loppu niin ne muutamat vapaana olleet sarjat ovat olleet (käytettyinäkin) suolaisen hintaisia  :azn:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: pt. - 05.04.13 - klo: 09.52
Itseasiassa samasta asiasta on ollut juuri puhetta muutamien kanssa, etenkin, kun hieman osteltavaa oli äskettäin.

Vanhaa tavarasta pyydettiin enemmän, kuin uudesta (suomalaisessa)kaupassa. Toki, voihan sitä kysyä ja tinkiä, mutta ei tarpeelliseksi nähnyt. Ja jos esim. muutaman satasen ostoksessa säästätkin sen 50€ vuoden-pari käytetyllä verrattuna uuteen takuulla olevaan, niin ihan hirveästi ei tarvitse miettiä.

Taasen jos jää aikaa seurata myyntipalstaa päivän aikana, niin todella nopeasti siellä kauppa käy, kun hinnat hehtaarilla. Faktatietoa ei ole, mutta paljon taitaa kauppaa syntyä alle 30min ilmoituksen jätöstä??

Toisaalta, ikuinen kiusa/onni on google. Nopealla vilkaisulla näkee kuitenkin, onko tuotteet oikealla hehtaarilla hintojen puolesta. Riippuen mitä ollaan ostamassa/myymässä, mutta aika monessa kuitenkin suomalaiset liikkeet ovat hinnallisesti järkeviä, eli ei tarvitse miettiä sitä (jos ei ole luottokorttia/ikää) että ei saa tilattua ulkomailta halvemmalla.

Myyjä pyytää ja ostaja maksaa, mutta kunhan ei aleta harhaanjohtamaan, jos haistetaan kaverin olevan aivan noviisi harrastaja. Jää paha mieli vain, kun ylihintaan kaupattu käymätöntä tavaraa.


Ja ainahan suomalainen muistaa puhua vain hyvistä onnistuneista kaupoista, eikä niistä joista sitä oppirahaa on tullut maksettua oikein huolella  :wink:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: peitsamo - 05.04.13 - klo: 11.01
Kohtuullisen paljon tavaraa täällä myyneenä sanoisin pääsääntönä, että hyväkuntoinen käytetty tavara menee kaupaksi noin 50% uuden hinnasta. Jos on paljon käytetty, mutta toimiva, hinta on jossain 30-40% uuden hinnasta. Uutta vastaavan tavaran saa kaupaksi noin 70% hintaan.

Tosin poikkeuksiakin on. Esim. Käytettyjä renkaita on hankala myydä, vaikka olisivatkin hyvässä kunnossa. Samoin käytetyt akut. Myös auton mukana myytävillä varaosilla ei juuri ole arvoa, vaikka olisivat ihan uusia ja avaamattomissa pusseissa. Paremman hinnan saa, kun myy auton ja osat erikseen. Myös isolla rahalla päivitettyä autoa (alumiiniosia ja muuta bligblingiä) ei yleensä saa kaupaksi kohtuulliseen hintaan.

Sitten toisessa päässä on esim. laadukkaat harjattomat moottorit ja nopeudensäätimet, sekä servot. Jos tuote on kunnossa ja laatumerkkinen, voi käytetystä saada hyvinkin yli puolet uuden hinnasta.

Loppupelissä kyse on aina kysynnästä ja tarjonnasta. Aika paljon näkyy myynnissä RTR autoja, joista pyydetään 70-80% uuden hinnasta, vaikka todellisuudessa hinta olisi alle puolet tuosta. Toki riippuu mallista ja merkistä.

Sitten vielä se itse ilmoitus. Kaupankäyntiä helpottaa, kun tekee hyvän ilmoituksen, siihenhän on oikein ohjeetkin täällä foorumilla. Laittakaa selkeä selostus tuotteesta ja hyvä kuva. Myös selkeä hintapyyntö autta paljon. Todennäköisesti tavara on hankalampi kaupata jos:

- ilmoituksesi on linkki toiseen ilmoitukseen
- hintapyyntö on mallia "tarjoa jotain"
- ilmoituksessasi lukee: ei ole pakkomyynnissä, tinkijät voivat painua kuuseen tms.
- Kuvat puuttuvat tai ovat laadultaan sellaisia, joista tavaran ominaisuudet ei käy ilmi
- kuvissa on likaisia ja rikkinäisiä tavaroita
- et selvästi ymmärrä tavarasi arvoa (edes suurinpiirtein)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: tuplaesa1 - 05.04.13 - klo: 12.53
älyttömän hyvää kirjoittelua, paitsi jerziltä, voisin allekirjoittaa kaiken ylläolevan muuten.

Viime aikoina on näkynyt paljon sitä että vuoden pari käytetyistä HK lipoista pyydetään sama hintaa kuin hobbyking on niistä uutena pyytänyt, postikulut+tullit. ymmärrän kyllä, mutta ei silti huvita maksaa samaa rahaa varsinkin kun tuotteet on äärimmäisen kuluvia luonteeltaan.
lisäksi on ollut selväö harhaanjohtamista, kun on kunnosta kysynyt, ei ole osattu arvoida nykykapasiteettiä tai syklien määrä tarkalleen tai ei ollenkaan. se kapasiteetti lie useimmilla 2x16(tms) merkin näytöillä yleensä latauksen päätteeksi näkyy ja luulisi käyttäjän sitä aktiivisesti seuraavan. itse ainakin.

muistelinkin että ainakin ennen murossa tavara meni tosi nopeaa kaupaksi ja niin se menee täälläkin, jos hinta on järkevä.
google kyllä auttaa mahtavasti.
eniten minua ärsyttää kuvattomat ilmoitukset, olisiko niitä mahdollista kieltää? ei voi nykyaikana olla mahdottumuus etteikö saisi kaverin kamerakännyä lainaksi hetkeksi ellei sellaista itse omista. ja kuvaboksi palveluita, ilmaisia kyllä vain, on netti pullollaan.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jerzirccar1 - 05.04.13 - klo: 13.06
Lue uudestaan minun kirjoitus.
euli kirjoitti saman asian mutta eri sanoilla.
Jos haluaa kusettaa niin kusettas, ostaja maksaa ja myyjä pyytää.
Thäts it :wink:
Jerzi
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: STruck - 05.04.13 - klo: 13.35
älyttömän hyvää kirjoittelua, paitsi jerziltä, voisin allekirjoittaa kaiken ylläolevan muuten.

Viime aikoina on näkynyt paljon sitä että vuoden pari käytetyistä HK lipoista pyydetään sama hintaa kuin hobbyking on niistä uutena pyytänyt, postikulut+tullit. ymmärrän kyllä, mutta ei silti huvita maksaa samaa rahaa varsinkin kun tuotteet on äärimmäisen kuluvia luonteeltaan.
lisäksi on ollut selväö harhaanjohtamista, kun on kunnosta kysynyt, ei ole osattu arvoida nykykapasiteettiä tai syklien määrä tarkalleen tai ei ollenkaan. se kapasiteetti lie useimmilla 2x16(tms) merkin näytöillä yleensä latauksen päätteeksi näkyy ja luulisi käyttäjän sitä aktiivisesti seuraavan. itse ainakin.

muistelinkin että ainakin ennen murossa tavara meni tosi nopeaa kaupaksi ja niin se menee täälläkin, jos hinta on järkevä.
google kyllä auttaa mahtavasti.
eniten minua ärsyttää kuvattomat ilmoitukset, olisiko niitä mahdollista kieltää? ei voi nykyaikana olla mahdottumuus etteikö saisi kaverin kamerakännyä lainaksi hetkeksi ellei sellaista itse omista. ja kuvaboksi palveluita, ilmaisia kyllä vain, on netti pullollaan.

Samaa mieltä kyllä että kuvattomat ilmoitukset ottavat päähän. Itse joko pistän droppiboxiin kuvat jotta laatupysyy hyvänä, tai jos löytyy kamasta kiinnostunut niin pistän hänelle kuvia meiliin.

Kuvattomia ilmoituksia ei kannattaisi kieltää missään nimessä, ellei tahdo huono laatuisia kuvia ilmoituksiin mistä on vain haittaa..
Jos ne kiellettäisiin niin pitäisi olla mahdollista lisätä hyvä laatuisia kuvia, eikä olisi tuota koko rajaa.. Itse en ainakaan jaksa alkaa pienentämään kuvieni kokoa/laatua.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: pijokela - 05.04.13 - klo: 13.37
Joku tuossa otti kantaa ilmoituksien ikään: Olen nyt poistanut kaikki yli kolme kuukautta vanhat ilmoitukset, joten se on se aika, jonka ne siellä maksimissaan roikkuu. Suurin osa toki katoaa paljon ennen kolmen kuukauden ikää - sen tiedän siitä, että poistan päivittäin kymmeniä myytyjä/ostettuja/poistettavia.

Olen mielestäni aika monet ihan hyvät kaupat tehnyt RC10 myyntiosaston kautta, mutta se tosiaan vaatii sen, että käy niitä läpi ja odottelee rauhassa, että tulee oikea tuote oikeaan hintaan. :cool: Itsekin olen sitä mieltä, että jo pelkkä uuden takuu on 20% hinnassa .. mutta ei se toisaalta ole minun ongelmani, jos joku pyytää autostaan enemmän kuin minä olen valmis maksamaan.

Kyllähän näitä kuvia tänne saa, kun tunkee kuvat jonnekin muualle. Esim. flickriin saa ilmaiseksi 200 kuvaa ja se tekee tällaisia bbcode linkkejä:

(http://farm8.staticflickr.com/7137/8167696373_396d91a6c3_n.jpg) (http://www.flickr.com/photos/13629280@N02/8167696373/)
DSCN1090 (http://www.flickr.com/photos/13629280@N02/8167696373/#) by pijokela (http://www.flickr.com/people/13629280@N02/), on Flickr

Tuosta voi ensin valita tuon näkyvän kuvan koon ja klikkaamalla menee flickriin, jossa se kuva on koko resolla. Ei tuo ainakaan vaikeaa ole ja noita saa tuonne vaikka puhelimella suoraan. :wink:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: STruck - 05.04.13 - klo: 14.59
Aina oppii uutta  :wink: En ollut tajunnut että täällä käytössä tuo BBcode... No nyt ainakin tiedän sen :)
Miten saan rajoitettua tämän kuvan kokoa täällä foorumilla..?

(https://photos-6.dropbox.com/t/0/AADRCngLfVuX2_Uu_Y-QPMuRLP6JVNMkBHFKMeFbvQSjBw/12/95333768/jpeg/32x32/3/_/1/2/DSC_0236.jpg/YG9INqLKGId_QIBrSoM3wLuNBGJmU-4hFTcwdObS5uU?size=1280x960)
 (https://www.dropbox.com/home/dtx%20suojaus)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: peitsamo - 05.04.13 - klo: 15.00
Ja esim. Photobucketin kautta saa suoraan img- tagit kuvaan, jotka on sitten helppo linkittää tänne. Ilmainen palvelu, eikä ole tullut vielä rajat vastaan.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Testikuski - 05.04.13 - klo: 15.08
Odottelenkin tässä että joku laittaa myyntiin Asson B4 worldsin h. 70e. Toki pitää olla sellainen jolla on ajettu vain sisällä ja max. pari akullista. Käytettyhän se on jo sekin.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: peitsamo - 05.04.13 - klo: 21.41
Odottelenkin tässä että joku laittaa myyntiin Asson B4 worldsin h. 70e. Toki pitää olla sellainen jolla on ajettu vain sisällä ja max. pari akullista. Käytettyhän se on jo sekin.

Mulla olis yks myynnissä 60€. Kiinnostaako?
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: bluebeetle - 05.04.13 - klo: 21.46
...ei ole osattu arvoida nykykapasiteettiä tai syklien määrä tarkalleen tai ei ollenkaan. se kapasiteetti lie useimmilla 2x16(tms) merkin näytöillä yleensä latauksen päätteeksi näkyy ja luulisi käyttäjän sitä aktiivisesti seuraavan. itse ainakin.Tuolla perusteella kaikki mun 5000 mAh akut on noin 1800-2000 mAh.... Ajan aina maks. 6 minuuttia (VTR-10 8 minuuttia) / rundi, ja tuo määrä niihin ajon jälkeen uppoaa..
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: peitsamo - 05.04.13 - klo: 21.56
Kisakuskit ja aktiiviharrastajat osaavat käyttää ja säilyttää akkujaan oikein, jolloin kapasiteetti ja muut ominaisuudet säilyvät akuissa jopa vuosia. Toinen juttu on sitten ne "mitestäälipoakkuladataan" -tyypit, joiden akut on sökönä alle 20 syklin. Siitä, kun keskiarvon vetää, niin hankalaa on akuista hyvää hintaa saada.

Eri asia sitten jos tehdään kauppaa tutulta tutulle, jolloin myös tunnetaan käyttötapa ja sitä kautta tavaran oikea arvo.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: DIY-man - 05.04.13 - klo: 23.47
Vielä yksi näkökulma tähän aiheeseen: entäs palvelu? Itse olen huomannut, että käytetyn tavaran saa yleensä paremmin kaupaksi ja siitä paremman hinnan, kun ostaja tietää saavansa tavaroiden mukana hyvän palvelun. Eli esim. sen, että tavarat on puhdistettu hyvin ja valmiiksi ja pakattu asiallisesti. Ehkä jopa huollettu valmiiksi. No, tavallaanhan itse tavara silloin on edelleen "halpa", mutta myyjä saa vähän vaivanpalkkaa työstä. Siis: se joka on ahkera, se myy, vaikkei olisikaan se halvin.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: resistance - 06.04.13 - klo: 00.09
Vielä yksi näkökulma tähän aiheeseen: entäs palvelu? Itse olen huomannut, että käytetyn tavaran saa yleensä paremmin kaupaksi ja siitä paremman hinnan, kun ostaja tietää saavansa tavaroiden mukana hyvän palvelun. Eli esim. sen, että tavarat on puhdistettu hyvin ja valmiiksi ja pakattu asiallisesti. Ehkä jopa huollettu valmiiksi. No, tavallaanhan itse tavara silloin on edelleen "halpa", mutta myyjä saa vähän vaivanpalkkaa työstä. Siis: se joka on ahkera, se myy, vaikkei olisikaan se halvin.

juuri näin!!
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Diese-listi - 06.04.13 - klo: 23.17
Kiinanakkujen myyminen kanssa ihmetyttää. Käyttämättömiä akkuja myydään reilusti yli uuden hinnan alveineen.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: goos - 07.04.13 - klo: 09.31
Kiinanakkujen myyminen kanssa ihmetyttää. Käyttämättömiä akkuja myydään reilusti yli uuden hinnan alveineen.
Eiköhän sillä rahoiteta omaa harrastusta eli niin sanottua puol ammattimaista toimintaa :) Kun ville 13v haluaa uudet akut ja raha on käteisenä, niin ei se ole halpaa tilata postiennakolla kauppiailta.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Volvospede - 07.04.13 - klo: 09.43
Kiinanakkujen myyminen kanssa ihmetyttää. Käyttämättömiä akkuja myydään reilusti yli uuden hinnan alveineen.

Ai niinku hobbykingin 25€+rahti zippyakkua myydään 65€ eurolla posteineen, semmonen on juuri tällä palstalla.
No ehkä ostajat luulee että rahti on 40€...!  :tongue:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: HMS77 - 07.04.13 - klo: 11.26
Kiinanakkujen myyminen kanssa ihmetyttää. Käyttämättömiä akkuja myydään reilusti yli uuden hinnan alveineen.

Ai niinku hobbykingin 25€+rahti zippyakkua myydään 65€ eurolla posteineen, semmonen on juuri tällä palstalla.
No ehkä ostajat luulee että rahti on 40€...!  :tongue:

Ei edelleenkään tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa..  Sitäpaitsi, ei kaikkia välttämättä kiinnosta odotella jotain akkua 2-3 viikkoa jostain kiinasta, vaan maksaa mieluusti vähän ylimäärästä että saa sen akun 2-3 päivässä.

Mutta joo, onhan tuossa kyllä ilmaa melkosesti nyt tarkemmin katuttuna...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Volvospede - 07.04.13 - klo: 11.53
Joo mut kyl mä sit ostaisin jo kaupasta jos on kerran noinpaljon valmis maksamaan. Ja kaupastahan voi saada vaikka akun heti mukaan. Ja mielestäni on aika mautonta väittää akun "ovh" hinnaksi 65€ jonkun toisen ebay ilmoituksen perusteella, vaikka hobbykingin sivuilla hinta on 25€.

No joo, hulluhan se on joka maksaa eikä se joka pyytää, mut tässä lajissa on aikapaljon nuorisoa ja lapsiakin ostajina,  niin kyllähän joku roti pitäis olla tossa hinnoittelussakin.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: uijui - 07.04.13 - klo: 13.38
Muistakaas tämä: http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/lapsi-kuluttajana/lapsi-ostoksilla/ (http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/lapsi-kuluttajana/lapsi-ostoksilla/)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: samimake - 08.04.13 - klo: 17.26
Ainahan saa pyytää http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271 (http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271) mutta se on eri asia kuka maksaa, hinta oli alunperin 600€

Vaikka itse hinnoittelen välillä kuinka sattuu niin silti on kaikki menny kaupaksi. Ainahan voi hinnoista neuvotella.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: HMS77 - 08.04.13 - klo: 17.39
Ainahan saa pyytää [url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url] ([url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url]) mutta se on eri asia kuka maksaa, hinta oli alunperin 600€

Vaikka itse hinnoittelen välillä kuinka sattuu niin silti on kaikki menny kaupaksi. Ainahan voi hinnoista neuvotella.


Tuo koko ilmotus on kyllä sellasta ripulip**kaa että oksat pois.. Lapsia ja asiasta mitään tietämättömiä ei pitäs kyllä päästää myymään yhtään mitään.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: ajv - 08.04.13 - klo: 17.43
Ainahan saa pyytää [url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url] ([url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url]) mutta se on eri asia kuka maksaa, hinta oli alunperin 600€


Heh, tuo kaveri tarjosi mulle tota 600e pakettia vaihdossa. Vaikka mua ei suoranaisesti häiritse ylihinnoitellut tuotteet, niin tolle kaverille jouduin antamaan suoraa palautetta, koska tulkitsin sen vaihtoehdotuksen puhtaaksi kusetusyritykseksi. Uuden vastaavan auton saa kuitenkin alta 250e suomesta, eli ei puhuta enää mistään pikkusesta hinnan ylöspäin viilaamisesta :)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jonu93 - 08.04.13 - klo: 17.49
Ainahan saa pyytää [url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url] ([url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url]) mutta se on eri asia kuka maksaa, hinta oli alunperin 600€PS. sillä ajetaan myös kilpaa  :afro:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: samimake - 08.04.13 - klo: 18.08
93749856716956716951365432579749856716876716871365431217111 02711110271600.e author=jonu93 link=topic=74985.msg671695#msg671695 date=1365432579]
Ainahan saa pyytää [url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url] ([url]http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271[/url]) mutta se on eri asia kuka maksaa, hinta oli alunperin 600€PS. sillä ajetaan myös kilpaa  :afro:

[/quote]

Olis kiva tietää missä oikein kilpaa ajetaan, (pikku revolla) takapihallako?
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Hokkaju - 08.04.13 - klo: 19.44
eikös se vähän käytetty ole parempi kuin uusi?  :laugh:

tyypillä on kevarikuume ja joku oli tarjonnu minimopoo vaihdossa. Hieman hymyilytti jullin vastaus.  :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: tuplaesa1 - 09.04.13 - klo: 18.55
Toi revo ilmotus on helmi. Tällä ajetaan kilpaa. :)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Blaze - 09.04.13 - klo: 19.02
Pisti myyjän vastaus hymyilyttämään kyllä

" no en v*tussa ku tarviin kevaria"
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: -SS- - 14.04.13 - klo: 23.11
Kalustoa kanssa päivittämässä ja huomannut saman asian. Käytetystä tavarasta pyydetään ihan poskettomia summia. Hetki sitten oli vuoden käytössä ollut servo 50€ kun uusi taisi maksaa 71.90

Öhöm...

Itsellä ollut 3 vuotta samainen servo TOIMIVANA ja toimii yhä, laadukas siis!
Koko aihe käytetyn tavaran hinnasta on naurettava, koska pyytää saa, maksakoon ken tahtoo
ja on muistettava se, että AINA joustetaan!

Jos omalla kokemuksella tosta 1v vanhasta sit pyytäs sun logiikan mukaan sen 20-30e, niin mieluummin
raastinrautaa pitkin keventäisin sen kuoret ja jättäsin varaservoks. Kiinasta saa sitä shaissee halvalla,
ostakaa sitä sit... Ei noi LAADUKKAAT servot vuodessa mee mikskää, ku ei uita tai basko...

Järkee saa käyttää... naurettavaa itkutopikkia, huoh, ihq, LOL  :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Tounison - 15.04.13 - klo: 17.00
Kalustoa kanssa päivittämässä ja huomannut saman asian. Käytetystä tavarasta pyydetään ihan poskettomia summia. Hetki sitten oli vuoden käytössä ollut servo 50€ kun uusi taisi maksaa 71.90

Öhöm...

Itsellä ollut 3 vuotta samainen servo TOIMIVANA ja toimii yhä, laadukas siis!
Koko aihe käytetyn tavaran hinnasta on naurettava, koska pyytää saa, maksakoon ken tahtoo
ja on muistettava se, että AINA joustetaan!

Jos omalla kokemuksella tosta 1v vanhasta sit pyytäs sun logiikan mukaan sen 20-30e, niin mieluummin
raastinrautaa pitkin keventäisin sen kuoret ja jättäsin varaservoks. Kiinasta saa sitä shaissee halvalla,
ostakaa sitä sit... Ei noi LAADUKKAAT servot vuodessa mee mikskää, ku ei uita tai basko...

Järkee saa käyttää... naurettavaa itkutopikkia, huoh, ihq, LOL  :grin:

Ei mulla mitään logiikkaa ole. Sanoin vain että paljon pyydetään, käytetystä tavarasta. Vaikka olisi vain paketti avattu, pitäisi se huomioida hinnassa.

Onko servot mennyt kaupaksi :police:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: peitsamo - 15.04.13 - klo: 17.55
Tämän ketjun tarkoitus ei liene kinastella yksittäisen käytetyn tavaran hinnan oikeellisuudesta, vaan käydä yleisellä tasolla keskustelua käytetyn tavaran kaupasta. On kaikkien etu, ettänjoku roti noissa hintapyynnöissä säilyy. Toki voi pyytää mitä haluaa, mutta kun ilmoitus on laitettu, niin pääsääntöisesti tavoiteena on kauppaa tehdä.

Pitkään aikaan sellainen keskustelu, jossa on aidosti asiaakin. Älkää aloittako tarpeetonta vänkäämistä ykstyiskohdista.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jon.lindgren - 15.04.13 - klo: 19.31
Jep. Välillä tekisi mieli ostaa tavaroita käytettynä mutta useasti samat saa ulkomailta uutena halvemmalla. Samoin monella on aika ruusuiset kuvitelmat tavaroidensa arvosta. Jos tosissaan haluaa myydä laatii kunnon ilmoituksen ja laittaa hinnan kohdilleen niin kauppa kyllä käy.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Testikuski - 15.04.13 - klo: 19.34
Hankalaahan tämmöisestä on pitää yllä asiallista keskustelua, etenkin kun tuo aloitus on noin provosoiva. Eiköhän anneta ihmisten hinnoitella omat tavaransa miten haluaa, ei niitä ole pakko ostaa jos ei hinta miellytä.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: OV - 15.04.13 - klo: 21.48
Jep. Välillä tekisi mieli ostaa tavaroita käytettynä mutta useasti samat saa ulkomailta uutena halvemmalla. Samoin monella on aika ruusuiset kuvitelmat tavaroidensa arvosta. Jos tosissaan haluaa myydä laatii kunnon ilmoituksen ja laittaa hinnan kohdilleen niin kauppa kyllä käy.

Niinpäniin. Kysynnän ja tarjonnan politiikka. Joskus kun alottelin tätä harrastusta yritin tarjota josain ezrun 60A:sta mielestäni kohtalaista summaa paljon käytetystä. Kun ei viitsinyt maksaa käyteytstä muutamaa euroa vajaa uuden hintaa. No se nopari meni kuitenkin pyynnillä käytännössä samantien. Ajattelin sitten, että vitu tilataan kiinasta ja kun ei kiinnostanut enää kattella sitä niin myin samalla hinnalla pois. Nopeesti meni (harjattomat noparit liikkuu ehkä nopeiten, mitä ite huomannut).

Vieläkin on paljon ihmisiä kutka ei osaa tai ei pysty tilaamaan ulkomailta. Ties kuinka monta perus megahertsi mankkaa on mennyt kaupaksi jollain 15-20e:llä vaikka ite hyvä jos 5e maksaisin. Ja giinasta saa sen gigasen millä lie 25e?

Möin juuri viikonloppuna kolme ministeriä. Alunperin tehtiin kaupat kahdesta ja niitä tulivat hakemaan kyseli vielä, että sulla oli se ajamatonkin vielä vai. Toin näytille ja kysyvät kokonaishintaa niin pistin hyvän tarjouksen ja rahat ilmesty samantien käteen :). Ei olis kyllä mieleenkään tulltu sillä hinnalla laittaa nettiin myyntiin.

Jos joku haluaa myydä halvalla jotain niin sen haluaa ostaa käytännössä kaikki vaikkei niin tarttis kun saa halvalla :D. Omalla kohdalla ainakin on niin, että jos on edullisesti joku auto myynnissä mitä en ole kokeillut niin pakko se on ostaa pois. Ja jos sitä ei nyt sitten 5min-3h sisällä ilmotuksen ilmestymisen jälkeen ole kysellyt niin mennyt on. Myyjä olis varmaan saanut paremmatkin rahat. Muistankin joskus viime syksynä kun mulla tuli nämä foorumin ilmot sähköpostiin mikä ei tullut kännykkään niin tuli todettua, että enhän mä ole pitkään aikaan ostanut täältä mitään. No ei kai kun kaikki ostamisen arvonen menee samantien :D. Nykyään tulee luuriin, mutta eihän sitä 24/7 tule kytättyä...


Jos joku myy ylihintaan tai törkeään ylihintaan niin siinäpähän myy. Mun elämästä kuluu ehkä muutama sekuntti kun luen sen ilmotuksen. Ei aiheuta vitutusta tai muita reaktioita jotka vaatisi ylenpalttista pärräämistä. Siinäpähän myy romuaan pitkän aikaa. Eiköhän sen jossain vaiheessa huomaa, että ei taida liikkua. Välillä se on kyllä kiinni siitäkin mitä myy. Joku harvinaisempi kilke ei välttämättä liikuta edullisestikkaan. Ilmasen ostajia toki aina löytyy, mutta eipä moni ilmaseksi viite myydä.

dNano/mini-z rata + autot oli aikanaan sellanen kohde mikä taas piti ostaa kun sellasia koskaan ollut ja siitä eroon pääseminen tais ottaa kk päivät, mutta kylläsekin omistajansa löysi.

e: Nyt pitäs löytää vaimon siskolle töllöä. Voi veljet noita pyyntejä :D. No aikansa tuokin ottaa, mutta eiköhän sieltä joku passeli löydy. Tuokin taitaa olla sellanen aluea, että ne sopivan hintaset menee heti ja huudossa niiden hinta nousee sinne mitä ei itse viitsi maksaa.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: kaistapää - 16.04.13 - klo: 06.13
oli pakko ihan ottaa osaa tähänkin säikeeseen.myynnissä pisti silmään pari kpl mrt ptx pondereita yli uuden hinnalla....parin saa satasella,no okei sisältää postin mut sit liikkeestä saa 43€ kpl joka tekee mun matikalla 86€ kahdesta.

tulevaisuutta ajatellen melkoisen huono investointi kun taitaa jokapuolella olla dekooderit päivitetty jo näihin uudempiin versioihin ja ei sit klooniponderit enää toimikkaan......olisi reilua jo ilmoituksessa mainita asiasta.en väitä et olisi harhaan johtava ilmoitus vaan miellummin ehkäpä......hmmmm....hieman puuttellinen.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: OV - 16.04.13 - klo: 10.42
Tuossa voi olla sellanen, että ei tiedä mitä nuo maksaa nykyään.

Itekkin moisen ponderin menin ostamaan ja sitten samantien selvis, että pitäs olla RC4-ponderi. En ruvennut myyjälle märisemään, että mikset kertonut, että näillä 'ei enää tee mitään' ja itekkin myyt sen takia kun hommaat rc4 ponderin.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: kyoshodbx - 16.04.13 - klo: 11.50
Perustuisko tuo ponderi hinta siihen kun vaihdossa tais olla suht tuo summa jonka kauppias hyvittää.sillonhan tuo on kohtuu hinta.siis vaihdossa hypridi rc4 ponderiin.

No korjaanpa vähän on joko hinta muuttunut tai aika kullannut muistot.ei taija nykyään noin paljoo olla se hyvitys.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Volvospede - 17.04.13 - klo: 09.40
Ja ainakin yks ponderi-ilmoitus oli editoitu nyt tyyliin saa poistaa, heitetty roskiin. Todella p*ska juttu harrastajien kannalta toi ajanotto dekooderien päivitys joka pakotti vaihtamaan ponderit ja teki mrt pondereista käytännössä roskiskamaa, mutta vielä typerämpää on myydä niitä pondereita jollekkin kisaamista aloittavalle joka ei teekkään niillä mitään.

No kyllähän ostajankin kannattaa etukäteen perehtyä ostettavaan tuotteeseen ja hieman googletella hintatasoa ja tuoteen mahdollisia ongelmia. Säästyy monelta harmilta jo tuolla kikalla.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Soo - 17.04.13 - klo: 10.17
Saahan noista vieläkin ihan kelpo hyvityksen, joten ei kannata kyllä roskikseen heittää.

http://www.rcm.fi/rc2-tai-klooniponderi-mylaps-rc4-transponder-vaihto.html (http://www.rcm.fi/rc2-tai-klooniponderi-mylaps-rc4-transponder-vaihto.html)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: OV - 17.04.13 - klo: 10.21
15e hyvitystä :D kelpo hyvitys tosiaan.

Eihän tollasta kannata pelkkään RC4 ponderiin vaihtaa vaan hybrid malliin http://www.rcm.fi/mylaps-rc4-hybrid-transponder-ennakkotilaus-3225.html (http://www.rcm.fi/mylaps-rc4-hybrid-transponder-ennakkotilaus-3225.html) ainakin nyt aluksi kun on muitakin ajanottoja käytössä kuin rc4. Toki jos tilat missä ajelee on 100% vain rc4 laitteistolla niin sitten.

Aluksihan tuo oli joku 40e vaihtotarjous hybrid malliinkin. Mihin sitten itsekkin tartuin kun tuli tuo käytetty mrt ostettua ja samantien huomattua tuo rc4 juttu...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: rämeairo - 05.05.13 - klo: 10.21
Uutena lajiin tulijana ihmetelly tämän lajin kalusto hinnoittelua. Karting puolella rullaavan rungon hinta tippuu paketista oton jälkeen sen 30 pinnaa, mutta moottoreissa hiukan vaihtelee. Joko niiden arvo nousee ( riippuu kulusta) tai sitten se puoliintuu melkein ekan vuoden jälkeen.

Tähänkin lajiin olisi mukavadti varmasti junnuja tulossa jos käytetyn kunnollisen kaluston saisi järkevään rahaan.

Ekasta mikroautosta maksoin 500e sisältäen varusteita ja osia. Aivan uuden kaluston ostin tälle vuodelle ja se maksoi 3700e ja tuohon auton varustelu ja ajokamat ni päästään liki 5ke. Myydessä noiden hinta kaikkineen on varmaan puolet tuosta.

Tuollainen ripitys tuli tälle aamulle.

Myyjä pyytää ja ostaja maksaa. Lajin nousun kannalta hinnoittelu olisi kuitenkin muistettava pitää sellaisena, ettei se karkota tulokkaita.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: P.R - 10.05.13 - klo: 22.08
Kummastuttaa myös joidenkin kaupantekotyyli.
Riippumatta siitä onko nyt sitten ostamassa taikka myymässä,voi viesteihin silti vastata vaikka auto/osa olisikin jo myyty/ostettu.
Olisihan se ainakin kohteliasta...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: kyoshodbx - 10.05.13 - klo: 22.20
Kummastuttaa myös joidenkin kaupantekotyyli.
Riippumatta siitä onko nyt sitten ostamassa taikka myymässä,voi viesteihin silti vastata vaikka auto/osa olisikin jo myyty/ostettu.
Olisihan se ainakin kohteliasta...

täysin samaa mieltä prkl kun kuvia laittaa nii ei kuulu mitää.eitää viestin laitto mitään maksa.vastaavalla käytöksellä nakkarinjonossa vaihtaa nenä paikkaa.tietäs ees atk rajoittunut et minne kuvat meni tai et menikö
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: OV - 30.07.13 - klo: 00.28
Jerry älä huuda. Silmiin sattuu.  :cry:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: lakkatinneri - 18.08.13 - klo: 14.57
Mielestäni tää asia on niin että käytetyt edulliset osat ovat paras tapa pitää nuoret harrastajat mukana toiminnassa, täällä on monesti aika kova hintataso ja kaikki eivät sitä ymmärrä, toiset eivät osaa tilata mitään ulkomailta ja joutuvat sillä monesti rahastuksen kohteeksi kun osien hintaa verrataan vain suomalaisten liikkeitten hintoihin

Kyllähän itsekkin uusilla ja uudenveroisilla kamoilla pidän hieman korkeampaa hintaa mutta ei ole montaa kertaa kun pyyntihinnalla olisin myynyt ja nuorelle saatika uudelle harrastajalle saatan myydä usein tavaraa ihan polkuhintaan ihan juuri sen harrastuksen tukemiseksi

Ja useinhan nämä edulliset tavarat huomaa että ne myös myy heti, jotkut ilmoitukset ovat parhaillaan minuutteja auki kun jo myyty, pitää vaan niellä se oma tappionsa välillä vaikka olisit ostanut kalliita osia suomesta niin ne voi silti myydä edullisesti, se pitää harrastusta yllä.

Ja tiedän että kohta sataa varmaan pa***a niskaan tai alkaa iso riitely mutta tämä oli minun mielipiteeni
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: DIY-man - 18.08.13 - klo: 20.37
Jaa nuoret kerkiää ensin? Mitenkä musta tuntuu, että enimmäkseen ne vanhat ja kokeneet jermut kuorii "kermat päältä" , jos jotain hyvää tavaraa on tosi edullisesti kaupan. Harva kokematon ja aloitteleva edes uskaltaa iskeä minuuttien varoitusajalla kiinni mihinkään  :undecided: .
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: OV - 19.08.13 - klo: 10.14
Myö taas tulkitsin kyllä tuon ihan toiseen suuntaan :). Myönnetään kyllä, että tuon tinnerin viestin voi tulkita molemmin päin eikä tuosta sitä punasta lankaa nyt heti saa käsiin oliko tossa tarkotuksena, että nuoret pitäs pitää harrastuksen syrjässä halvoilla autoilla/osilla vai se, että ne(nuoret?) myy osat samantien kalliimmalla pois.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: lakkatinneri - 20.08.13 - klo: 01.54
Joo myönnän sekava viesti hiukan nyt kun sen itsekkin luki uudestaan, eli siis juuriki se oli pointtina että nuoret saadaan pysymään edullisilla osilla harrastuksessa mutta tuokin mitä DIY sanoi on kyllä hyvin totta että joku kokeneempi koittaa rahastaa ylihalvoilla osilla heti tilaisuuden tullen
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Kekkis - 20.08.13 - klo: 10.17
Hieman kyllä erikoiselta kuulostaa tämä ajatusmalli että vanhempien/kokeneempien harrastajien pitäisi rahoittaa nuorien aloittelijoiden harrastus myymällä ostamaansa tavaraa alehintaan, samalla ajatusmallillahan voitaisiin sanoa että suomalaisten RC-kauppojen on tiputettava hintojaan 30% että laji pysyy hengissä. Eiköhän tässäkin nyt kuitenkin päde kysynnän ja tarjonnan laki, ja jos joku myy tai ostaa tavaraa roimalla ylihinnalla (tai liian halvalla) niin enpä kyllä usko että sillä on vaikutusta lajin tulevaisuuteen, tai siihen miten aloittelevat harrastajat lajiin sisälle pääsevät... Itse kun aloitin vasta muutama vuosi takaperin voin sanoa että suurimmaksi kynnykseksi alussa nousi se, että ei osannut esittää "oikeita" kysymyksiä kaupassa asioidessaan, ja myyjien ylimielinen asenne ja jotakuinkin vittumainen tapa puhua (ei tietenkään kaikissa kaupoissa)  meinasi viedä innon koko lajista. Foorumeilla kauppaa tehdessäni en moiseen ole törmännyt, jotakuinkin kaikki myyjät kärsivällisesti vastailivat "tyhmiin" kysymyksiin, ja se tieto mitä jäi uupumaan kerrottiin ystävällisesti foorumeiden erinäisissä kysy niin vastaamme osioissa.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: DIY-man - 20.08.13 - klo: 12.45
Tarkennan vähän omaa kommenttiani. Eli tarkoitin, että nuorten ja kokemattomien voi olla vaikea hyötyä siitä, että joku myy tavaraa edullisesti foorumilla. Koska kokeneemmat ehtii ensin. Joten se, että jos foorumilta saa tavaraa edullisesti, ei niinkään "sada" nousevan rc-polven "laariin", vaan kokeneimmat hyötyvät siitä eniten = nappaavat ne kamat itselleen.

Mitä taas tulee siihen, että kuka rahoittaa kenenkin harrastusta, niin minä itse en mahda olla myyjänä sieltä halvimmasta päästä, mutta se perustuu siihen, että minä teen työtä ostajan hyväksi ja katson sopivaksi saada siitä pienen kulukorvauksen. Tähän tomintaan kuluu paljon aikaa ja se on kaikki pois esimerkiksi omilla autoillani ajamisesta. Osaksi harrastustani on niin ollen muodostunut tavaroiden järjestäminen muillekin (pääasiassa Bajan aftermarket-osat jenkkilästä). Pitäköön sitä "rahastuksena" kuka haluaa, mutta useimmat taitavat kuitenkin mieltää sen palveluksi.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Mazza - 20.09.13 - klo: 09.55
Aamukaffit nenuun :grin: :grin: :grin:

Nettimarkkina - LRP Blast S10 BX 400€ (http://www.nettimarkkina.com/lrp-blasta-s10-bx/1152174)

:tongue:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Alakerta - 25.09.13 - klo: 23.22
Aamukaffit nenuun :grin: :grin: :grin:

Nettimarkkina - LRP Blast S10 BX 400€ ([url]http://www.nettimarkkina.com/lrp-blasta-s10-bx/1152174[/url])

:tongue:


Mut hei kato ku toi on LRP BlastA. Sen takia on PIKKASEN arvokkaampi nääs... Yks kirjain enemmän ja kaikkee hei.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: SixStars - 14.03.14 - klo: 18.11
Tässä taas hieno myyntiketju myyntipalstalta : "HUUTOKAUPPA ASSOPAKETTI JA POLTTIS 16.3 klo: 23:59 loppuu"

Mihinköhän oli tarkoitus huudella ja korotella tarjouksia kympillä, kun ei myynti-ilmoon voi vastata - YV:llä vai  :huh:.. ei sillä että kiinnostais tuotteet - ihmettelen vaan...  :lipsrsealed:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: samimake - 05.07.14 - klo: 10.37
Nyt himotoa ostamaan http://www.huuto.net/kohteet/himoto-emxt-1-4-wd/320516619 (http://www.huuto.net/kohteet/himoto-emxt-1-4-wd/320516619) arvo nousee!
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Mikavski - 25.08.14 - klo: 15.13
Tässä on hyvä kettu!

Sen olen huomannut, että täällä Suomessa käytetystä autosta pyydetään aivan liikaa vrt MSUK foorumille briteissä.

En tiedä mistä johtuu, kun sanotaan "tämä maksoi uutena 500,- tms” who cares? Ei se auto tule omasta mielestäni koskaan olemaan osiensa summa. Käytetty on aina käytetty, huolimatta siitä kuinka paljon kyhnyä siihen on laitettu. Itse mieluusti ostaisin käytetyn tuolta briteistä, Tosin se sisältää sanan "Mutta" okei, on paypalit jne silti se jotenkin tuntuu liian vaivalloiselta sieltä ostaa käytetty vermes. Joten, tyydyn siihen mitä täältä saa, jos käYtetyn ostaa. Ja aina voi tingata. Allekirjoittanut on saanut tämän foorumin kautta tehtyä ihan jees diilejä.

Anyways, miettikää kun autoa myytte, onko sille enemmän käyttöarvoa itselle, vai myykö sen järki hintaan. Toinen on kannattaako autoon tahkoa pirusti fyrkkaa jos se ei sen enempää leipää pöytään tuo.

Peace!
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: mcly - 02.09.14 - klo: 19.59
Ei kai se myyjän vika ole jos pyytää kohtuuttomia määriä. Väärin se on uusia kohtaan jotka eivät tiedä tuotteen todellista arvoa mutta enemmin mä haluisin kiinnittää porukan huomion noihin "myydään tarjousten perusteella". Niissä kun ei ole tolkkua sitten yhtään  :wink:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Master Calgar - 02.09.14 - klo: 21.48
Ei kai se myyjän vika ole jos pyytää kohtuuttomia määriä. Väärin se on uusia kohtaan jotka eivät tiedä tuotteen todellista arvoa mutta enemmin mä haluisin kiinnittää porukan huomion noihin "myydään tarjousten perusteella". Niissä kun ei ole tolkkua sitten yhtään  :wink:

No juu  :shocked: Aika usein kyl tulee ohitettua tuollaset myyntijutut. Sinne kun tarjoaa jotain, niin vaikkei ees olis mitenkään rankasti alihintaa, vaan ihan tuotteen kunnon mukaan järkevä tarjous, niin jää siihen tilaan et "odotellaan ny muitakin tarjouksia". Ihme huutokauppaa  :angry:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: mcly - 03.09.14 - klo: 08.00
Ei kai se myyjän vika ole jos pyytää kohtuuttomia määriä. Väärin se on uusia kohtaan jotka eivät tiedä tuotteen todellista arvoa mutta enemmin mä haluisin kiinnittää porukan huomion noihin "myydään tarjousten perusteella". Niissä kun ei ole tolkkua sitten yhtään  :wink:

No juu  :shocked: Aika usein kyl tulee ohitettua tuollaset myyntijutut. Sinne kun tarjoaa jotain, niin vaikkei ees olis mitenkään rankasti alihintaa, vaan ihan tuotteen kunnon mukaan järkevä tarjous, niin jää siihen tilaan et "odotellaan ny muitakin tarjouksia". Ihme huutokauppaa  :angry:
Näin teen minäkin. Jää tyysti edes tarjoomatta  :wink:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: SixStars - 03.09.14 - klo: 08.51
Ei kai se myyjän vika ole jos pyytää kohtuuttomia määriä. Väärin se on uusia kohtaan jotka eivät tiedä tuotteen todellista arvoa mutta enemmin mä haluisin kiinnittää porukan huomion noihin "myydään tarjousten perusteella". Niissä kun ei ole tolkkua sitten yhtään  :wink:

..sama vika - kerran erehdyin tarjoamaan ( kun kerran pyydettiin  :tongue: ) käytetystä kiinanradiosta pariakymppiä ( lie ihan asiallinen tarjous ? ) niin vastaus oli että 'ei sillä lähde' - no millä prkl sitten  :angry: Voisko heittää edes vastatarjouksen - :doh:

Jatkossa tunkki jää sille kellä se onkin  :laugh:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: mcly - 03.09.14 - klo: 11.04
Ei kai se myyjän vika ole jos pyytää kohtuuttomia määriä. Väärin se on uusia kohtaan jotka eivät tiedä tuotteen todellista arvoa mutta enemmin mä haluisin kiinnittää porukan huomion noihin "myydään tarjousten perusteella". Niissä kun ei ole tolkkua sitten yhtään  :wink:

..sama vika - kerran erehdyin tarjoamaan ( kun kerran pyydettiin  :tongue: ) käytetystä kiinanradiosta pariakymppiä ( lie ihan asiallinen tarjous ? ) niin vastaus oli että 'ei sillä lähde' - no millä prkl sitten  :angry: Voisko heittää edes vastatarjouksen - :doh:

Jatkossa tunkki jää sille kellä se onkin  :laugh:
Amen  :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Testikuski - 08.09.14 - klo: 16.58
Mielestäni foorumin säännöt voisivat sallia ilman hintaa olevien myynti-ilmoitusten poistamisen samointein.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Kekkis - 08.09.14 - klo: 19.38
Mielestäni foorumin säännöt voisivat sallia ilman hintaa olevien myynti-ilmoitusten poistamisen samointein.


Komppaan tätä, kuten myös pelkät linkit johonkin huutonettiin... Osta auto, katso täältä www.enjaksan (http://www.enjaksan)ähdäyhtäänvaivaa.com tyyliset ilmoitukset ainakin lähinnä ärsyttää itseäni, ja jätän ostamatta vaikka muuten ok tuote olisikin :)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: SixStars - 09.09.14 - klo: 08.43
+1 edellisiin ja samalla kysyn että mites toi 'uppaus' olisi järkevintä tehdä omaan myynti-ilmoon ( 2 viikkoahan taisi olla se aika jonka sisällä ei 'nostella' ? )

Kopioiko vaan vanhan tekstin ja tekee uuden ( vai laittaako uuden otsikon ja linkin vanhaan ilmoon - mikä mielestäni on juurikin PeeCeestä kun tulee sitä turhaa ' asiakkaiden juoksuttamista' )

Ja laittaako sitten sen vanhan ilmon 'myydyksi' jos kopioi uuden - tuleeko siitä nyt sitten sanomista/epäselvyyttä/selkeyttä vai mitä  :undecided:

( tässä kohtaa taas olisi kiva se ilmoon kommentointimahdollisuus - jos vaikka edes vain ilmoituksen tekijän toimesta noin nostamisen helpottamiseksi.. )
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Kekkis - 09.09.14 - klo: 09.15
Itse ainakin teen aina identtisen kopion ilmoituksestani, ja jos laiskottaa saataan jättää kuvat siirtämättä, ja linkkaan ne vanhasta ilmoituksesta... En nyt osaa sanoa mikä on paras tai oikea tapa toimia, mutta tässäkin tapauksessa olen itse halunnut pitää ilmoitukset selkeinä ja sen takia en harrasta repostauksissakaan näitä myydään auto ---> katso täältä linkistä mitä myyn.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: polyyppi - 09.09.14 - klo: 09.37
Itse olen kokenut toimivana systeeminä muilla foorumeilla lyhyemmän uppaus ajan esim. 5 päivää ja niin että se vanha ilmoitus upataan joko päivittämällä sitä ilmoitusta tai kirjoittamalla "vastaus" siihen vanhan ilmoituksen perään jolloinka tämä ko. ilmoitus nousee myydään osion ensimmäiselle sivulle ensimmäiseksi viestiksi.

Miinuksena tässä on että jos tulee paljon ilmoituksia niin se oma ilmo "valahtaa" monen sivun päähän mutta sou what? Uppaamalla se taas saadaan näkyviin ekalle sivulle.

tätänykyä ei vastausta voi myynti-ilmotukseen kirjottaa joten olisko sitten se oman ilmotuksen päivittäminen se konsti saada näkyvyys ja etusivun paikka? Tietyn aikaa koskemattomana olleet viestit poistuis automatik?

Myydään osiota selatessa näkyy paljon samoja ilmotuksia mistä on tehty vaan uusi ilmoitus.

Hinnattomat ilmotukset voisi mielestäni poistaa ilman erillistä mainintaa samoin kuin myös tarjousten perusteella olevat.

Pakollisia tietoja mitä myyt ja mihin rahaan ja joku yhteystieto vaikka s.posti niin ei rekisteröityneetkin saavat mahdollisuuden osallistua ostoon. Kuvapakko on mielestäni turha...niitä osaa jokainen pyytää.

Niin ja ilmoituksia voisi edelleen jättää VAIN rekiteröityneet.

Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: mcly - 10.09.14 - klo: 08.08
Mielestäni foorumin säännöt voisivat sallia ilman hintaa olevien myynti-ilmoitusten poistamisen samointein.
Tähän voidaan kyllä jollain aikavälillä tehdä muutosta tai ehdotusta..

Komppaan tätä, kuten myös pelkät linkit johonkin huutonettiin... Osta auto, katso täältä [url=http://www.enjaksan]www.enjaksan[/url] ([url]http://www.enjaksan[/url])ähdäyhtäänvaivaa.com tyyliset ilmoitukset ainakin lähinnä ärsyttää itseäni, ja jätän ostamatta vaikka muuten ok tuote olisikin :)
Huuto.net ja muiden aiheista on jo "lupa" poistaa suorilta ja näin osaksi onkin jo toimittu. Hyvän eleen merkkinä toki olemme siitä ilmoittaneet ensin myyjälle ja antanut vaihtoehdon päättää kummalla puolella haluaa myydä. Eli muokkaako ilmoitusta vai poistammeko sen. Jatkossa voisimme ehkä enemmän poistaa näitä kun asia on tullut jo esille.

Itse olen kokenut toimivana systeeminä muilla foorumeilla lyhyemmän uppaus ajan esim. 5 päivää ja niin että se vanha ilmoitus upataan joko päivittämällä sitä ilmoitusta tai kirjoittamalla "vastaus" siihen vanhan ilmoituksen perään jolloinka tämä ko. ilmoitus nousee myydään osion ensimmäiselle sivulle ensimmäiseksi viestiksi.

Miinuksena tässä on että jos tulee paljon ilmoituksia niin se oma ilmo "valahtaa" monen sivun päähän mutta sou what? Uppaamalla se taas saadaan näkyviin ekalle sivulle.

Tätä emme ole suosineet juuri sen takia, että sitä olisi hyvin vaikea valvoa. Nytkin osa myyjistä tekee alle 2 viikon sisään uuden ilmoituksen ja vanhan ilmoituksen päälle "POIS" tai muuta vastaavaa. Näin ainakin tätä on helpompi seurata sekä muutkin käyttäjät ovat sitä seuranneet ja ilmoittaneet Ylläpidolle.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: ylikar-h - 07.07.15 - klo: 17.32
Sarjassamme ei se ole hullu joka pyytää... :laugh:

Osui silmiin:

Myydään Kyosho inferno mp777
ID 1322350, Päivitetty 07.07.2015 Uusi 24h


800 €

Lisätiedot

Inferno MP777 special 2..

Ei mikään rtr-paketin auto vaan kilpakäyttöön suunniteltu

offroad buggy.

Auto on noin -06/-07 ja nämähän myydään rakennus sarjoina

joten moottori on varmasti vaihtunut useampaankin otteeseen, tällä hetkellä voimanlähteenä RB conceptin World S7 2.

Tehoa vähintään riittävästi, valmis paketti täydessä ajokunnossa.

Pakettiin kuuluu myös

-Hitec aggressor 40mhz am-radio uusilla akuilla.

-Kyosho 2,0 starterboxi (uusi)

-Hehkulaite laturilla
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: iippo777 - 24.11.15 - klo: 21.44
Tämä on mielestäni taas varsin ajankohtainen.

En lähde sormella ketään osoittamaan, kun eihän näissä mitään absoluuttista totuutta ole (yllätys) Ihmiset myyvät millä hinnalla haluavat, mutta olisi ehkä hyvä miettiä asiaa vaikka näin:
Millä hinnalla sinä tämän tuotteen ostaisit ?
Esim. Ostaisitko uutena 300e autosi käytettynä 2-vuotta vanhana 260e kun katsot sitä autoasi ?
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 24.11.15 - klo: 23.50
Riippuu sitä myöskin,että ollaanko tosissaan myymässä vaiko vain kokeilemassa, että " menisiköhän kaupaksi..". Mielestäni aika paksua,jos käytetystä (ajetusta) autosta pyydetään yli puolta uuden hinnasta. Ei tule kesää...ja sitten vielä viriosille esim. iskareille ja joillekin aluosille lasketaan lisähintaa... :shocked:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jerzirccar1 - 25.11.15 - klo: 17.12
No mitäs maksaa iskarit ja alu osat.
Bigboret n100e yhteensä ja mitäs nyt alu osat, no sanotaan vaikka 50e niin eikös tuo 150e jotain nosta hintaa nyt kuitenki vai pitäiskö ne poistaa ja laittaa alkuperäiset osat kiinni ja myydä samalla hinnalla.
Jerzi
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 25.11.15 - klo: 18.11
No mitäs maksaa iskarit ja alu osat.
Bigboret n100e yhteensä ja mitäs nyt alu osat, no sanotaan vaikka 50e niin eikös tuo 150e jotain nosta hintaa nyt kuitenki vai pitäiskö ne poistaa ja laittaa alkuperäiset osat kiinni ja myydä samalla hinnalla.
Jerzi

Tarkoitin sitä,että jos viripalikat nostaa hintaa käytetyssä autossa korkeammaksi kuin uuden hinta niin silloin minulta ainakin loppuu välittömästi kiinnostus.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Zeipii - 25.11.15 - klo: 18.27
Kaikki mulle heti ilmatteeks! Saa tulla yv lootaan!
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: iippo777 - 25.11.15 - klo: 20.12
Kukin myy millä hinnalla haluaa, mutta ottaen huomioon, että koittaa siinä myyjän ominaisuudessa edes hieman miettiä mitä sinä olisit valmis maksamaan tästä autosta tai muusta tavarasta niin voisi joskus hieman avartaa sitä omaa näkemystä.

Onhan tällä foorumilla myyty kymmenittäin uusia ajamattomia autoja viimeisen vuoden aikana n. 50% hinnalla uudesta autosta. Olen vielä täältä ostanutkin 2 uutta ajamatonta kasattua autoa ja tarjonnut kolmesta muusta (meni muualle) niin kyllä se taitaa olla aika lailla siinä se hinta millä ainakin itse olen ostanut ja myynyt autoja.

Itse näitä ilmoja seurailen seriffinä niin tuntuu ne uuden ovh. miinus 20% autot aika pitkään vauhtia hakevan.

Toki vapaassa maailmassa kaikki myy just sillä hinnalla millä myy, mutta onhan se tehty kauppa aina paras kauppa. Myyjälläkin on 99% tapauksissa enemmän rahaa taskussa kaupan jälkeen ja ostajalla uusi kiva lelu. Kaikki voittaa.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jerzirccar1 - 25.11.15 - klo: 20.15
No mitäs maksaa iskarit ja alu osat.
Bigboret n100e yhteensä ja mitäs nyt alu osat, no sanotaan vaikka 50e niin eikös tuo 150e jotain nosta hintaa nyt kuitenki vai pitäiskö ne poistaa ja laittaa alkuperäiset osat kiinni ja myydä samalla hinnalla.
Jerzi

Tarkoitin sitä,että jos viripalikat nostaa hintaa käytetyssä autossa korkeammaksi kuin uuden hinta niin silloin minulta ainakin loppuu välittömästi kiinnostus.

Niinno, osta muovisen ls-5 auton ja osta siihen kaikki aluosat ja jarrut ja hiilikuitusiipi  ja ynnäät ne yhteen niin veikkaan että ei kukaan sellaista halua 200e myydä kuin aluosat maksoi yli 1000e.
Vai
Jerzi
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 25.11.15 - klo: 20.31
Kukin myy millä hinnalla haluaa, mutta ottaen huomioon, että koittaa siinä myyjän ominaisuudessa edes hieman miettiä mitä sinä olisit valmis maksamaan tästä autosta tai muusta tavarasta niin voisi joskus hieman avartaa sitä omaa näkemystä.

Onhan tällä foorumilla myyty kymmenittäin uusia ajamattomia autoja viimeisen vuoden aikana n. 50% hinnalla uudesta autosta. Olen vielä täältä ostanutkin 2 uutta ajamatonta kasattua autoa ja tarjonnut kolmesta muusta (meni muualle) niin kyllä se taitaa olla aika lailla siinä se hinta millä ainakin itse olen ostanut ja myynyt autoja.

Itse näitä ilmoja seurailen seriffinä niin tuntuu ne uuden ovh. miinus 20% autot aika pitkään vauhtia hakevan.

Toki vapaassa maailmassa kaikki myy just sillä hinnalla millä myy, mutta onhan se tehty kauppa aina paras kauppa. Myyjälläkin on 99% tapauksissa enemmän rahaa taskussa kaupan jälkeen ja ostajalla uusi kiva lelu. Kaikki voittaa.


Nimenomaan näin. Naulan kantaan. Ja vielä  lisäisin,että puhutaan tavallisimmista autoista  -erikoisuudet erikseen.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jerzirccar1 - 25.11.15 - klo: 21.50
Mihin vedät rajan erikoisuudet??
Mää kyllä tiedän mitä on markkinoilla erikoisuudet mutta mitä ne ovat sinulle.
Esim rc lab on todella erikoinen.
Jerzi
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 25.11.15 - klo: 23.21
Mihin vedät rajan erikoisuudet??
Mää kyllä tiedän mitä on markkinoilla erikoisuudet mutta mitä ne ovat sinulle.
Esim rc lab on todella erikoinen.
Jerzi

En vedä rajaa mihinkään. Senhän voi jokainen vetää itse ja maksaa sitä mitä haluaa. Erikoisuuksilla tässä yhteydessä tarkoitin jotain uniikkia, harvinaista ja haluttua tuotetta, mitä harvoin on myynnissä. 
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Andrimus - 07.12.15 - klo: 19.07
Hei oikeesti, jos uusi kit versio maksaa 40€ vähemmän kuin käytetty myynti imossa, jossain mennään metsään ja rajusti. No siinä sitä saa myydä todella kauan :roll:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: MonsTTer - 08.12.15 - klo: 08.31
Tunnearvon ja aikanaan rahanmenon takia, hintaa 1000€ :shocked:
Kiinnostuneita varmaan jonoksi...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 16.03.16 - klo: 14.00
Tuppas vähän huvittamaan :laugh: :

Tori.fi:

Traxxas Slash 2wd Vxl,  370 Eur
HPI Firestorm Flux, 330 Eur (Uusi Hobbylinnassa 369,-)

Voi olla, että jonkun aikaa ottaa ennen kuin ovat myyty...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Honkkari - 16.03.16 - klo: 14.22
Tori.fi:stä löytyy rullaava 3.3 revo , hpi savage x4.6 ja futaban 3pm ghz hintaan 1000€... Oikeasti? Ei siinä jos kys. myyjä tällä foorumilla on niin älä ota herneitä mutta ei kukaan tolla hintaa lähellekkään noita osta. En ainakaan minä
^^
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: temppa.kk - 16.03.16 - klo: 14.37
Mahtaakohan tuo oma stampede olla liian kallis?
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 16.03.16 - klo: 14.57
Tori.fi:stä löytyy rullaava 3.3 revo , hpi savage x4.6 ja futaban 3pm ghz hintaan 1000€... Oikeasti? Ei siinä jos kys. myyjä tällä foorumilla on niin älä ota herneitä mutta ei kukaan tolla hintaa lähellekkään noita osta. En ainakaan minä
^^

Mitähän porukat sanoisivat " Ostin tonnillla kaksi käytettyä polttista..." Varmaan joku haluaa ostaa kerralla kaksi "ongelmaa" itselleen..? Voi elämämme päivät. Tuossa kohtaa ehkä kannattaisi kysyä itseltään: Paljonko maksaisit? :grin: Käytetyn polttiksen myyminen ei ole ihan helppoa tässä "brushless-maailmassa". Myin kanssa Bulletin loppupeleissä, kun halukas ostaja ilmaantui, vaikka autosta kovasti pidinkin. Pelkäsin että jää vielä käsiin...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Honkkari - 16.03.16 - klo: 14.59
Tuo muuten on hyvä tapa hinnoitella tuotteensa. Mieti mitä itse oikeasti maksaisit kys. tuotteesta kunnosta yms riippuen tietysti? Mikä olisi se oma realistinen hinta tuotteelle jos itse lähtisit ostamaan.

Joo kyllä polttomoottoriautot rupeaa pikkuhiljaa olemaan vähän niinkuin väärää rahaa.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 16.03.16 - klo: 15.08
Mahtaakohan tuo oma stampede olla liian kallis?

On aika laitettu. Asiasta tietämättömälle, joka etsii pelkkää Perus-Stampede 2wd:tä voi olla liian kallis. Pahaa pelkään että otta aikansa kun menee kaupaksi/oikeanlainen ostaja tulee kohdalle. Jos haluat nopeasti eroon niin kannattaisi laskea lähemmäksi 200 Eur. Myin omani 185,00 Eur, siistin 2wd Perus-Stampeden, Castlen sidewinder-combolla, itse maalattu kori (met.musta), wheeliebar, 2:lla rengassetillä  ja Prolinen laparenkailla. Hinta minkä olen itse maksanut kyseisestä autosta noilla hilppeillä on jotain 450-500 Eur. Ei näillä mitään bisnestä pysty tekemään.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: temppa.kk - 16.03.16 - klo: 15.26
Mahtaakohan tuo oma stampede olla liian kallis?

On aika laitettu. Asiasta tietämättömälle, joka etsii pelkkää Perus-Stampede 2wd:tä voi olla liian kallis. Pahaa pelkään että otta aikansa kun menee kaupaksi/oikeanlainen ostaja tulee kohdalle. Jos haluat nopeasti eroon niin kannattaisi laskea lähemmäksi 200 Eur. Myin omani 185,00 Eur, siistin 2wd Perus-Stampeden, Castlen sidewinder-combolla, itse maalattu kori (met.musta), wheeliebar, 2:lla rengassetillä  ja Prolinen laparenkailla. Hinta minkä olen itse maksanut kyseisestä autosta noilla hilppeillä on jotain 450-500 Eur. Ei näillä mitään bisnestä pysty tekemään.
Joo omiaan ei takaisin tule saamaan. Pitänee vähän tiputtaa kun eroonhan näistä halutaan :sad:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Mazza - 18.03.16 - klo: 02.08
Siittä 1/5-skaalan auton perään pahvia, kuplamuovia ja puutikkuja. 125€, Kiitooos.

Nettimarkkina - LMC-pienoismalli (http://www.nettimarkkina.com/iso-lmc-asuntovaunu/1313468)

Meni pikkusen ohi aiheen, mutta olihan tuo pakko laittaa tänne. Voe huhhuh.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: samimake - 18.03.16 - klo: 07.22
Siittä 1/5-skaalan auton perään pahvia, kuplamuovia ja puutikkuja. 125€, Kiitooos.

Nettimarkkina - LMC-pienoismalli ([url]http://www.nettimarkkina.com/iso-lmc-asuntovaunu/1313468[/url])

Meni pikkusen ohi aiheen, mutta olihan tuo pakko laittaa tänne. Voe huhhuh.


Olen kanssa katsellut tuota Aaltopahvi/tulitikku kärryä ja ihmetellyt kanssa tuota hintaa. Toki jos omaa työtä noin arvostaa niin saahan sitä pyytää. Se on eri asia kuka maksaa...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: temppa.kk - 18.03.16 - klo: 08.10
Siittä 1/5-skaalan auton perään pahvia, kuplamuovia ja puutikkuja. 125€, Kiitooos.

Nettimarkkina - LMC-pienoismalli ([url]http://www.nettimarkkina.com/iso-lmc-asuntovaunu/1313468[/url])

Meni pikkusen ohi aiheen, mutta olihan tuo pakko laittaa tänne. Voe huhhuh.


Olen kanssa katsellut tuota Aaltopahvi/tulitikku kärryä ja ihmetellyt kanssa tuota hintaa. Toki jos omaa työtä noin arvostaa niin saahan sitä pyytää. Se on eri asia kuka maksaa...
Ja kellä on käyttöä tollaselle :shocked: Eihän kukaan tollasta pihalla perässään vetele, jos näyttelyyn haluaa niin sitten tekee jpstain muusta kun päiväkodin askartelutarvikkeista :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 18.03.16 - klo: 15.34
Siittä 1/5-skaalan auton perään pahvia, kuplamuovia ja puutikkuja. 125€, Kiitooos.

Nettimarkkina - LMC-pienoismalli ([url]http://www.nettimarkkina.com/iso-lmc-asuntovaunu/1313468[/url])

Meni pikkusen ohi aiheen, mutta olihan tuo pakko laittaa tänne. Voe huhhuh.


Toivon mukaan kaveri ei tee noita elääkseen.. :roll: Näyttää kyllä päiväkodin askartelutunnin tuotokselta. En näe kyllä ketään "hardcore" 1/5 -autoharrastajaa vetelemässä tuota himmeliä autollaan pitkin pihan perukoita. Toimituskulut Suomeen 25,00 Eur -hoh hoijjaa...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 18.03.16 - klo: 15.52
Joitakin tämänkin palstan myynti-ilmoituksia kun katsoo niin välillä on kyllä sellaisia "omaelämänkerta-romaaneja" että oksat pois. Minulla kyllä sammuu mielenkiinto joidenkin kohdalla jo puolessa välissä ja varsinkin kun ei ole kuvia ja sitten vielä lopussa -niin kuin pisteenä i:n päälle - Hintapyyntö, joka on...no kaikki voi arvata...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: temppa.kk - 18.03.16 - klo: 16.10
Joitakin tämänkin palstan myynti-ilmoituksia kun katsoo niin välillä on kyllä sellaisia "omaelämänkerta-romaaneja" että oksat pois. Minulla kyllä sammuu mielenkiinto joidenkin kohdalla jo puolessa välissä ja varsinkin kun ei ole kuvia ja sitten vielä lopussa -niin kuin pisteenä i:n päälle - Hintapyyntö, joka on...no kaikki voi arvata...
Myynti-ilmoitus ilman kuvia :roll: Kyllä sen verran pitää nähdä vaivaa että pari kuvaa räpsäsee.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: transewaves - 18.03.16 - klo: 19.31
Siittä 1/5-skaalan auton perään pahvia, kuplamuovia ja puutikkuja. 125€, Kiitooos.

Nettimarkkina - LMC-pienoismalli ([url]http://www.nettimarkkina.com/iso-lmc-asuntovaunu/1313468[/url])

Meni pikkusen ohi aiheen, mutta olihan tuo pakko laittaa tänne. Voe huhhuh.


Toivon mukaan kaveri ei tee noita elääkseen.. :roll: Näyttää kyllä päiväkodin askartelutunnin tuotokselta. En näe kyllä ketään "hardcore" 1/5 -autoharrastajaa vetelemässä tuota himmeliä autollaan pitkin pihan perukoita. Toimituskulut Suomeen 25,00 Eur -hoh hoijjaa...

Tehkää ite parempi  :wink:
Yhtä hölmöä näillä vehkeillä on ajaa rundia niin miksi ei pistäisi överiksi niin sais jopa rispektii pelle vaunulla.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Mazza - 18.03.16 - klo: 22.58
Tehkää ite parempi  :wink:
Yhtä hölmöä näillä vehkeillä on ajaa rundia niin miksi ei pistäisi överiksi niin sais jopa rispektii pelle vaunulla.
Asuntovaunun pienoismallia ei oo tullu tehtyä, mutta on tuossa rakenteilla yks 1:1 6-paikkainen telivaunu. Kelpaako se? :wink:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Diipa_Daapa - 22.03.16 - klo: 20.41
http://www.tori.fi/vi/25713768.htm (http://www.tori.fi/vi/25713768.htm)
Aika kovissa hinnoissa näyttää noi nikot olevan.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: JoniH - 03.04.16 - klo: 16.29
http://www.tori.fi/pohjois-savo/2_kpl_huippu_laadukkaita_rc_autoja_25089574.htm?ca=13&w=3 (http://www.tori.fi/pohjois-savo/2_kpl_huippu_laadukkaita_rc_autoja_25089574.htm?ca=13&w=3)

Nyt on halpaa ku makkara  :shocked:
Täälläkin jotkut ilmoitukset ovat kyllä hinnoisaan..

Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 03.04.16 - klo: 19.05
[url]http://www.tori.fi/pohjois-savo/2_kpl_huippu_laadukkaita_rc_autoja_25089574.htm?ca=13&w=3[/url] ([url]http://www.tori.fi/pohjois-savo/2_kpl_huippu_laadukkaita_rc_autoja_25089574.htm?ca=13&w=3[/url])

Nyt on halpaa ku makkara  :shocked:
Täälläkin jotkut ilmoitukset ovat kyllä hinnoisaan..


Joo...ehkä nuokin menisi paremmin kaupaksi, jos myisi erikseen. En ymmärrä miksi noita pitää myydä samassa ilmoituksessa!? Ymmärrän sen jos haluaa nopeasti eroon,mutta silloin pitää hinnan olla kohdillaan.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: temppa.kk - 03.04.16 - klo: 21.18
[url]http://www.tori.fi/pohjois-savo/2_kpl_huippu_laadukkaita_rc_autoja_25089574.htm?ca=13&w=3[/url] ([url]http://www.tori.fi/pohjois-savo/2_kpl_huippu_laadukkaita_rc_autoja_25089574.htm?ca=13&w=3[/url])

Nyt on halpaa ku makkara  :shocked:
Täälläkin jotkut ilmoitukset ovat kyllä hinnoisaan..


Joo...ehkä nuokin menisi paremmin kaupaksi, jos myisi erikseen. En ymmärrä miksi noita pitää myydä samassa ilmoituksessa!? Ymmärrän sen jos haluaa nopeasti eroon,mutta silloin pitää hinnan olla kohdillaan.
Käytetty ei ole uusi. Rahojaan ei saa takaisin oli harrastus mikä tahansa, hupi maksaa :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: ylikar-h - 14.07.16 - klo: 07.13
Tämä Tori.fi. taitaa olla sellaisten "kavereiden" myyntipaikka, jotka hakee ostajia harrastuspiirin ulkopuolelta, eivätkä osaa arvioida tuotteen käypää hintaa; - jos käytetystä DRX:stä pyydetään 500 e niin  :shocked:..vaikka tulisi kaksi  käytettyä akkua, uusi kori ( n. 40 e  tarjouksessa Kyoshon liikkeessä )   ja vähän jotain " tilpehööriä" , niin kyllä on vähintään 200 euroa liikaa, ja sittenkin mielestäni aikas kallis paketti..
Harmittaa vain, jos joku aloitteleva kaveri haksahtaa ja mukava harrastus torppaantuu, kun huomaa tulleensa huijatuksi.
PS. Mistä ihmeestä näitä sikiää ☺, Nettimarkkinat: Kyosho VE RaceSpek. ??  490 e...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: samimake - 13.09.16 - klo: 17.59
Nyt on halpaa tuolla naamakirjan rc autot ryhmässä. Traxxas grave digger 30th anniversary....vain 1000€!!!! On kuulemma tosi rare.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: MonsTTer - 14.11.16 - klo: 09.20
Tamiya 416, laturia vaille valmis setti 900€ :shocked:

Parivuotta sitte myin rullaavana we version 70€, meni vissiin liian halvalla :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: ylikar-h - 26.11.16 - klo: 10.37
Nettimarkkinat : Laadukas RC auto  ( HSP ) LADA , harjallinen himmeli ; 500 e
No ei se ole hullu joka pyytää.. :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 28.11.16 - klo: 09.51
Tori.fi: Kyosho mini-inferno..."tehokkaampi"(harjallinen?) moottori...harraste tai kilpakäyttöön...150 Eur! :shocked: Ja vielä megahertzi radiotkin mukaan... :roll:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: takkunen| - 22.03.17 - klo: 17.09
https://m.nettimarkkina.com/kosi-dbxl-desert-buggy/1452125

joku meinas ruveta tiliä tekemään, näky olevan laatikossa vielä saksan liikkeen nimi mistä tilannut ja siellä hinta tasan 1000e  :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jerzirccar1 - 22.03.17 - klo: 17.27
Tori.fi: Kyosho mini-inferno..."tehokkaampi"(harjallinen?) moottori...harraste tai kilpakäyttöön...150 Eur! :shocked: Ja vielä megahertzi radiotkin mukaan... :roll:

En tienytkään että megaherzi radiot ovat huonoja.
Väitän että minun vanhat m8 ja m11 megaherziradiot ovat paremmat kuin moni gigaradiot😉
Jerzi
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: ylikar-h - 23.02.18 - klo: 21.23
Niin ei se ole hullu, joka pyytää..joku yrittää myydä Tori.fi:ssä "uutta" Traxxas XO 1:stä..auto ohjaimesta päätellen ensimmäisiä versioita kyseisestä autosta (eli monta vuotta vanha),  vanhan mallinen "ei bluetooth" radio ..ei TSM jne,  mukaan saa Iphone 5 , mikä ei sovi kyseiseen radioon, radio  tarkoitettu vanhaan Iphone 4:seen :laugh: ja hinta 840 e, sillähän saa jo  uuden XO 1:sen; paremmalla bluetooth radiolla jne.. :grin:
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Ipperu - 14.03.18 - klo: 20.03
Noissa tori.fi:n pyynneisssä ei ole kyllä mitään rotia. Joku myy käytettyä Stampede VXL:ää 350 euroon, kun uuden saa 399,-. Toinen hyväkäs myy vanhoja sontaisia ja ajetun näköisiä pikku traxxaseja, tosin harjattomina, 250 ja 270 ekee. Eipä kyllä ole vielä kukaan "haksahtanut"... :shocked: Kannattaisikohan kysyä joskus itseltään paljonko näistä maksaisit...
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: rysäkoijari - 18.03.18 - klo: 20.28
https://www.tori.fi/vi/45086216.htm (https://www.tori.fi/vi/45086216.htm)
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Make00 - 19.03.18 - klo: 10.02
https://www.tori.fi/vi/45086216.htm (https://www.tori.fi/vi/45086216.htm)

Voi luoja!:D Toivottavasti kukaan ei oikeasti lankea tuohon kusetukseen!
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: jerzirccar1 - 19.03.18 - klo: 12.41
https://www.tori.fi/vi/45086216.htm (https://www.tori.fi/vi/45086216.htm)

Voi luoja!:D Toivottavasti kukaan ei oikeasti lankea tuohon kusetukseen!

Onko nää niitä rc autoja jota saa 35€ hintaan??
Jerzi
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: iippo777 - 21.03.18 - klo: 16.26
Siellä on jollain pisnekset mielessä. Voi olla, et Jerzin hinnat on 100% oikein, mut ainakin 70e plus alvit, tullit jne tota saa Suomeen.
Ei vissii oo huono auto kuitenkaan ?
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: rysäkoijari - 22.03.18 - klo: 09.38
Siellä on jollain pisnekset mielessä. Voi olla, et Jerzin hinnat on 100% oikein, mut ainakin 70e plus alvit, tullit jne tota saa Suomeen.
Ei vissii oo huono auto kuitenkaan ?

105€ näkyi olevan suomessa hinta.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Pixarmartti - 03.07.18 - klo: 09.54
x
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: Samppu - 14.09.18 - klo: 18.10
Edit. Tehdäämpä kuitenkin oma ketju.
Otsikko: Vs: Käytettyjen tavaroiden kauppa
Kirjoitti: ylikar-h - 02.03.19 - klo: 19.49
Ei se ole hullu joka pyytää...Torissa joku pyytää vanhasta Nutech autosta 1000 e, vaikka kuinka saisi varaosia mukaan, niin hinta kohtuuton, kun valmistus lopetettu ajat sitten. Harmittaa vain, jos joku aloitteleva / tietämätön ostaa auton. Todellisuudessa auto enää max noin 300 -350 e, vaikka olisi kuinka Helmi,  jos sitäkään  ? Tämä tietysti vain minun mielipide.