Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pitsinki

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 18
1
Myydään RC-autoja / M:MCD X4 Rally
« : 19.06.18 - klo: 12.11 »
Aika ei riitä kaikkeen, niin rally joutaa myydä. Auto myydään ilman sähköjä. 23cc OBR viilaama kone, lauterbacherin kytkimellä. Varaosia sopivasti mukaan. (välitys rattaita, jousia, kytkimeen uudet palat jne)
Kaasari tarttee säätä ja kytkin myös.

Kuvia en saanut tähän mukaan, mut halukkaille niitä laitellaan. Kysellä voi o4o4872ooo tai tulla äänekoskelle katseleen paikan päälle.

Hp.380e+postit jos ei nouda.

2
Myydään RC-autoja / M:Tamiya M05
« : 19.06.18 - klo: 11.11 »
Joutilaana M05 Mini. Ajettu 4 akkullista sisäradalla. Kasattu paketin muovi osilla ja Core rc servolla. Mukaan saa aluohjaus palat, aluosat ohjauslinkkeihin, nivel vetareita, joitain irto osia, akku ja maalaamaton kori.
Hp. 150e+postit, jos ei nouda Äänekoskelta.

Kuvia laitetaan halukkaille, ja kysellä voi o4o4872ooo numerosta.

3
Tulokset / Vs: LSOR Finland 2. osakilpailu 9.6.2018
« : 11.06.18 - klo: 14.32 »
Kiitos minunkin puolesta kilpa kumppaneille ja järjestäjille. Mukava viikonloppu oli, vaikka finaali jäi vähän lyhkäseksi, mutta putaalla tullaan taas täyttä höyryä härkkimään salen piikkipaikkaa  :grin: :grin:

Mukava oli nähdä nuorten kuskien valtava kehitys. Ei mene enää kauaa kun ne pyyhkii vanhempien kuskien ohi  :azn:

#92# Kalle

4
Joukkue 6

Team: Fast Ladies

Kuskit:
Tomi Tikkinen
Jani Korhonen
Kalle Raatikainen

Auto: 92 =upee, kupee, nopee  :evil: :evil:

5
Tulokset / Vs: MattoCup 4 Joensuu 10.3.2018
« : 11.03.18 - klo: 13.02 »
Kiitokset minunkin puolesta kisajärjestäjille, ja kilpakumppaneille. Tiukkaa vääntöä oli kärjessä, johon ei oma vauhti riittänyt tällä kertaa.
Barbien harjatonta classikkia kokeilin, ja voin vaan todeta, että ääni tälle combolle. Toimii erittäin hyvin, ja sopiva vauhti classic sarjaan.

6
Asiahan ei minulle kuulu mitenkään, kun en kyseistä luokkaa aja, mutta hyvin yksinkertainen tapa poistaa etunojat/sun muut häiriö tekijät korokkeelta. Sama käytäntö kuin bensa krossi puolella, jos kädet tai joku muu ruumiin osa ei pysy kaiteen sisäpuolella, siitä seuraa hylky kyseiseen erään. Nämähän on vaan minun mieli piteitä sitten.

Kalle Raatikainen

7
Juu itekki joutu perumaan hotellin, kun oli väärälle viikonlopulle varattu, ja uutta ei saa. Paitsi suolasella hinnalla, niin kuin Timppa jo mainitsikin.
Olikos radalla mahdollisuutta yöpyä? Voitais pitää Goldille seuraa, ettei ihan itestään tartte olla  :laugh:

Kalle

8
Juu nyt ei kyllä onnistunu. Siellä on matalimmassa hiitissä kuski joka on 30 paremmalla puolella pisteissä.
Toi on ehdottomasti korjattava ennen ensimmäistä harjotusta.
Väärät lista tullut. Kisapaikalla oikeat listat.

9
Nyt toimii ilmottautuminen

10
Kyllä vaan passaa

Kalle #92#

11
Tulokset / Vs: Tulokset: Kerhokisat Mattocup III Eurajoki
« : 22.01.18 - klo: 21.17 »
Kyllähän se yhteislähtö lankulta on ihan parasta alkuerissä. Ei sitä pidä poistaa käytöstä, nää mitään turisteja oo  :laugh:

Tää on vaan mun mielipide.

Kalle #92#

12
Tulokset / Vs: Tulokset: Kerhokisat Mattocup III Eurajoki
« : 21.01.18 - klo: 09.39 »
Iso kiitos minunkin puolesta kilpailijoille, ja järjestäjille. Tiukkaa vääntöä oli koko päivän, ja mukava oli huomata uusien kuskien määrä mini luokassa.

Kalle#92#

Ps. Tuloksissa pieniä virheitä. Sijoituksia mennyt väärin.

13
Hyvä, näen muita Kuopion rc-kuskeja lauantaina ja ilmoittelen sitten aikatauluista. Tultaisiin vähän salareenaamaan...

Asia pihvi

14
Moro,

voitaisko tulla tiistaina 23.1.2018 krossirataa kyntämään parin kuskin voimalla? Jos ok, ilmottelen tarkemman kelloajan sitten myöhemmin
Kyllähän tuo passaa, kun tietää vähän aikoja  :azn:

15
Oliko ruokailusta eli buffetista vielä varmuutta? Tullaan Kokkolasta asti 3 nelikkokuskia ja 1 takaveto kuski. :)
8:00 pääsee sit vissiin rauhassa treenaan ennen 9 virallisia harjoituksia?

Perjantaina kahvio auki, josta saa pientä suolaista/makeaa
Lauantaina kahvio auki, josta saa pientä suolaista/makeaa, ja päivällä lämmin ruoka lisukkeineen.
Lauantaina rata aukeaa klo 9 kun vapaat harjoitukset alkavat. Sitä ennen ei radalla ajeta.

16
Mitäs mieltä muut mahtaa olla? Itseäni hiukan harmittaa kun FTT sarja näyttää vetäytyvän isoista saleista ja huikeista puitteista kerhojen treenitiloihin. Suuntaus ei tietenkään tarkoita sitä että kisat olisi automaattisesti huonompia, mutta vaikka esimerkiksi Oulussa ajettiin erittäin hyvä kisa rajallisissa tiloissa, niin silti odotin jo kovasti Kypakin totutusti huikeissa puitteissa ajettavaa seuraavaa osakilpailua. Totta kai on pienempi työ järjestää kisat kiinteällä ajopaikalla ja esim. radan pito on varmasti jossain määrin parempi / tasaisempi ja toki myös tuotot saadaan järjestävälle seuralle paremmaksi, mutta mutta, lähteekö FTT-sarjasta samalla pois jotakin mistä olisi hyvä pitää kiinni?

Oma veikkaukseni tähän on talkoo hengen puute usealla kerholla. Muutama aktiivi jäsen per kerho, jotka yrittävät pyörittää palettia. Jossain vaiheessa loppuu, niiltä muutamiltakin voimavarat pyörittää isoa palettia, edes jollain tasolla. Tämä on vaan minun mielipide, ja tosi asia johonka olen törmännyt itsekkin.
Kalle

17
Niin joo, sehän olikin tuo säännöissä, ei oo FWD-sääntöjä hetkeen lukenu  :embarrassed: No, se siitä varasuunnitelmasta.
Kyl myö sulle FWD saadaan.

18
Ja kieltämättä vaikka muuten pääsis niin syö intoa lähteä sitä pelkkää comppia ajamaan - liikaa odottelua, liian vähän ajoa!

Siihen hommaat classic minin, ja FWD auton combin kaveriks, niin ei ole liikaa odottelua, ja on ajoa enempi  :roll: :roll:

19
Olkaa tyytyväisiä siihen että teillä on hulppeet radat, joita pidetään kunnossa (pestään, mopataan, imuroidaan sekä pidotetaan säännöllisesti) muutaman henkilön toimesta ja muiden ei tarvitse kuin käydä ajamassa huokeaa kuukausimaksua vastaan, vaikka joka päivä jos haluaa. Joten nauttikaa siitä mitä teillä on ja älkääkä valittako tai rutisko turhista :grin:


Betonirata pitäisi imuroida ja pidottaa joka päivä, että se olisi toimiva. Siihen ei vaan taida olla resurseja niin sen takia matto olisi vaan helpompi kaikille osapuolillle. Ei turistiakaan kesällä ajeta matolla. Mitä jos turisti radalta vietäisiin matot?
TOI rengas homma on niin järjetön tossa betonilla ajossa. Ajat yhden illan renkaita sisään ja seuraavana ne toimii just sen pienen hetken sillä maksimi pidolla, mitä betonillakin haetaan. Matolla sekin on selvä homma ei tarvitse arpoa ja taikoa, eikä ketään varmasti syytellä renkaiden pidotuksesta. Uudet renkaat alle ja ne toimii niin pitkään kun ne loppu ja piste.


Edellinen ajopaikka joka meillä oli, ja siellä betoni alusta, siihen levitettiin ihan telalla vaan tuota noin 70 litraa, eikä tarvinut muuta. http://www.tarvikkeet.fi/tuote/2758/helmamassat/kiveniskumassa-body-king-1l-kt-harmaa Monet renkaat piti slikseiksi asti, ja itse oltiin tyytyväisiä pitoon. Samalla alustalla ajettiin mineillä, ja kokeili pojat myös turistiakin siinä. Jos vuokra isäntä antaa luvan, niin muutama purkki lattiaan, ja kokeilkaa.

Kalle
Ps. Hinnasta saa hyvin pois kun ostaa useamman purkin kerralla. (Keski-Suomesta ostettiin kaikki mitä löyty  :laugh: :laugh: )

20
Äänekosken porukalta myös isot kiitokset kilpakumppaneille, ja kisajärjestäjille. Mukavaa oli ollut, ja tiukkaa kilvan ajoa.
Kaikki toimi hyvin, ja uudestaan tulla kanssa.

Möttönen
Korhonen
Tikkinen
Piitulaiset
Ps. Alle kirjoittanut saattaa ottaa rauman kisoihin kaikki mahdolliset turvavarusteet yllensä, ettei sattus mitään  :grin: Tilastojen mukaan tammikuussa pitäs taas rytistä  :grin:

21
Oliko kahvia tarjolla kisojen aikaan?

22
Olikos kisapaikalla kahviota tai jotain vastaavaa?

23
Rossirata ajokunnossa.

24
Rossirata suljettu ensiviikon ratatalkoiden johdosta.

25
Kiitos minunkin puolesta kaikille kilpakumppaneille mukavasta, ja rennosta kisapäivästä.
Omasta mielestä saatiin suurin piirtein kohtuu hyvin vedettyä kisa läpi omalla porukalla, vai mitä on muut mieltä? Jos jokin asia mielestäsi olisi vaatinut parannusta, niin kommentoikaa, jotta tiedämme missä meni vikaan. Osaamme ens kisoihin, sit korjata asian.

Kalle#92#

26
Eräkierrosten välillä olis hyvä olla vähintään tunti  :wink:
Varsinkin kun luokkia/eriä ei ole montaa

-Timppa
Laitetaan tieto listojen laatijalle. Muokataan illan aikana aikatauluja. Tuo oli kyllä hyvä huomio. 👍

27
Lämmin ruoka (makaronilaatikko) on kisapäivälle hintaan 8€ Sisältää leivat, juoman, ja salaatin. Kahviosta saa myös muutakin pikku purtavaa.
Aikataulut tulee tänä iltana tai viimeistään huomenna.
Nythän ei ajeta, kuin minit, mutta ei anneta sen häiritä, vaan kurvataan hymyissä suin ilman tiukkaa pipoa.
Yritetään antaa kova vastus viime kauden mestareille.

29
Ajot jatkuvat ensivuoden loppuun samassa paikassa. Tervetuloa kurvailemaan läheltä, ja kaukaa.

30
Yleinen keskustelu / Vs: Omat RC-Videot
« : 05.09.17 - klo: 14.17 »
Tuollanen kooste video tuli tehtyä viikonlopun kisoista.
 https://youtu.be/GXWCQL4CraE

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 18