Racing Factory

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - iemelrc

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Vs: WLtoys
« : 02.09.18 - klo: 20.23 »
Pojalle laitettiin tuollainen A959-B ja on kyllä melkonen kulkemaan. Suunnilleen 10 akullista on nyt ajettu ja eka moottori meni. Suunniteltiin että vihdetaan samantien harjaton moottori tilalle, näkyy saavan melkoisen edullisesti rapakon paremmalta puolelta. Samalla ajateltiin vaihdella metallirattaita vetopuolelle ja päivittää pyörien navat alumiinisiin ja kuulalaakereihin. Näytti olevan melko rujossa kunnossa tuo moottorin ratas. Akku pitäis kans tilata uusi kun eihän tuolla kerkeä kuin pikkusen alotella nii pitää laturiin viiä.
Autoon ollaan oltu tyytyväisiä kun ajatellaan hintaa. Taka rattaat tosiaan melkoisesti vatkaa kun ilmassa pyörittää.
Hyvähän tuo ois saada myös myös hieman maasto kelpoisemmaksi, vakio rattailla kun ei oikein nurmikollakaan pysty ajamaan.
Hei. Miten onko diffit kestäny? Olikos tuossa b-mallissa metalliset diffin rattaat? Diffin Ulostulot näyttäs olevan ja kun aiemmin katsoin niin näyttäs olevan markkinoille tullu ainakin erikseen myyntiin noita diffin rattaita metallisena. Siinä ainakin parannusta saatavilla aikaan. Itse yllätyin ainakin hinta-laatusuhteesta noiden osalta. Ei tainnut mitään muuta itsellä mennä kuin juuri nuo diffit ja moottori oli ongelma. Jos meinaat harjatonta laittaa nii pistähhän kokemuksia miten kestää.

2
Traxxas / Vs: Latrax teton, prerunner, rally 1:18
« : 13.04.18 - klo: 20.41 »
https://www.dropbox.com/sh/y3snff0jziqmgfu/AADmKwO2JxUDERJBIQxUOb5da?dl=0
Iltaa. Tuolla muutama kuva modauksista. Eli prerunnerin punainen sc kori sopi ihan jees tohon, prerunnerissa on vaan pidempi alusta mut veistin vähän etukaaria niin mielestäni passaa ihan ok. Sit e-revo 1:16 koria testasin ja vaikka tulee yli perästä aika paljon niin omaan silmään ei näytä pahalta. Tietenkin makuasioita nämä ja niistä voijjaan kiistellä.
Sitte modauksista vähän jatkoa, eli jousiin lisäsin traxxas 1:16 jouset lisäksi, toi hyvin jäykkyyttä ehkä aavistuksen liikaa mut ihan ok. sähköt kävin läpi ensin siveltämällä lakkaa ja sit ruiskutin vielä päälle. Moottorilla jäähdytyssiili, jossa kiinni tuuletin, tuulettaa samalla moottoria sekä noparia. Tuulettimessa oli valmis liitin ja virran otin suoraan vastarilta. Renkaat on vakiot ja jotkut hieman isommat offroad renkaat vois olla jees, tois lisää maavaraakin. Kertokaahan omia kokemuksia keltä auto löytyy ja mitä modauksia ootte tehneet.

3
Traxxas / Vs: Latrax teton, prerunner, rally 1:18
« : 10.04.18 - klo: 13.38 »
https://youtu.be/6RHaffHYzUo
tuossa on lyhyt videopätkä. Pintakaasulla menee märällä asfaltilla nätissä driftingissä. Tetonin kumet vaikutti aluksi turhan kovilta, mutta kyllä ne alko pehmenemään kun pari akullista pääs suttaamaan asfaltilla talven jälkeen.


4
Traxxas / Latrax teton, prerunner, rally 1:18
« : 10.04.18 - klo: 09.13 »
Ei ollu kunnollista ketjua vielä autoille, joten ajattelin alottaa uuden ketjun kaikille noille latrax autoille, jos saatas kokemuksia ja vinkkejä kehiin kyseisistä malleista.
Minäpäs alotan. Elikkä minulta löytyy tetoni, jossa hobbywingin ezrun a1 combo, teräksiset vetarit, servona savöx, diffit metalliset. 2s lipolla ajelen ja auto on todella pirteä. moottori ku kiertää yli 7000kv niin autoa vaikea jo hallita nuissa nopeuksissa. Todella hauska laite mielestäni. Jos saisin videopätkää ajosta jotenkin liitettyä tänne niin voisin pistää.

5
Sähköautot / Vs: WLtoys
« : 08.03.18 - klo: 11.30 »
Moro. Mulla oli viime vuonna useampi näitä wltoys perus 1:18 malleja. Hyvältä autot vaikutti ja tehoa löytyi sekä todella halpa hintaisekseen. Oikeestaan ainoat miinukset mulla oli, että söi moottoreita turhan nopeasti. Kävi varmaan liian kuumana mut sitten kun muutamien ajokertojen jälkeen joutui vaihtaa moottoria ja hyllyssä rikkoutuneita moottoreita oli kymmenkunta niin päätin lopettaa ja siirtyä traxxaseihin. Sitten diffeissä oli ongelmaa että siellä oleva valkoinen kiekko joka ottaa vetarin päässä olevan tapin vastaan, niin tämä tappi tahtoi pyöristyä ja samalla pyöristää diffissä olevan kulmikkaan aukon. elikkäs diffi ja moottori oli ongelmana. Kiinnostas tietää miten teillä on kestäny tuo -B mallin moottorit ja diffit kun B-mallia ei ole itsellä ollut?

6
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 01.07.14 - klo: 16.07 »
Jep kiitoksia taas vastauksista :).

7
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 01.07.14 - klo: 13.31 »
No nyt tuli sitten vastausta rcmodelzilta. Kysyin: Hello. Does this kit include body shell. I have differences with reading informations so i want to know does this kit include body shell? Thanks for answering.

Lainaus rcmodelz:in viestistä: Hi

Sorry there is a typo yes this kit comes with shell.

Eli siis sain ymmärtää, että tuo kori tulee tossa mukana :). Eli tossa se setti ois: http://www.rcmodelz.co.uk/alloy-upgrade-parts/kits/km-buggy-to-t1000-truck-kit-767.html
Passaako baja 5b:n renkaat kuitenki ton kopan kans?

8
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 01.07.14 - klo: 13.12 »
Mutta kun minulla on 5b malli. Ja jollain 100 eurolla saa muutettua t malliksi. ja tekisin tietysti itse paneelit :).

9
Bensa-autot / Vs: HPI Baja sandrail
« : 30.06.14 - klo: 22.35 »
Kiitos näistä :). säästää pari kymppiä. Pitää vaan kattoo, että saa samaan pakettiin käynnistysosatkin.

10
Bensa-autot / Vs: HPI Baja sandrail
« : 29.06.14 - klo: 15.42 »
Tossa ois kans yks rollgage sadalla eurolla ja vielä EU:sta. Ja on kyllä hienon näköinen. Tuon voisi vaikka laittaakkin :). http://www.rcmodelz.co.uk/sand-rail-metal-roll-cage-roll-bar-84.html

11
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 27.06.14 - klo: 23.52 »
Jep kiitoksia vastauksesta SavageRS. Pitää vielä kuitenkin miettiä tota 5t muuttamista, noi pelkät rolla cagetkin on hienoja kun laittaa vähän peltiä kylkeen myös :).

12
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 27.06.14 - klo: 12.10 »
jep kiitoksia avusta :). eivät ole vielä viestiin vastanneet. Nyt onkin sitten baja tullut kotiin ja ensiajot suoritettu. ja mikäpä siinä muuta kuin heti alkuun pikku crashi, kun ei jarrut pelanneet, vissiin liian kuluneet palat. eli ajoin peräkärryyn pahki suht kovalla vauhdilla ja kolahti justiin vetokäynnistimen koppaan. no koppa halki tietysti ja lohko hieman väänty, jonka seurauksena jäähytinratas osui lohkon reunaan ja repi irti kaikki siivekkeet mitä oli rattaassa kiinni. eli siis taitaa ratas mennä uusiksi. lohkon saa onneks väännettyä takas. sen jälkeen yritin vielä saada käyntiin bajaa. vaihdoin uuden kopan ja nykäisin 5 kertaa, sitten kuulu kräks ja oli mennyt se käynnistimen ratas keskeltä halki. :shocked: eli jätin homman siihen ja meni uusien osien tilaukseen. kannattaako mun ostaa pelkästään se käynnistimen ratas metallisena vai myös jotain muita? vai pitääkö noita muovisia ostaa pussillinen varalle? noi kokonaan alumiiniset setit on varmaa melko kalliita, mutta jos osaatte sanoo mitä kannattaa ostaa niin suuri kiitos :). ja jos jollain on käytettyjä ylimääräsiä niin voisin ostaa.

13
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 25.06.14 - klo: 11.03 »
jep. pitää kai laittaa viestiä sinne.

14
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 25.06.14 - klo: 06.30 »
hei, kiitoksia näistä! ei ole kyllä kovin kalliita nuo. mutta eikö tuo ylempi setti sisällä myös korin? siinä listassa lukee ainakin body shell, mutta renkaita se ei sisällä. periaatteessa tarttisin vaan ton ylemmän, koska noi renkaat on aika kalliit. toi ylempi setti maksais alle 90e euroina, joten ei kyllä paljoa ole, jos on korikin mukana. ja englannista vielä niin verotkin maksettu :).

15
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 24.06.14 - klo: 22.16 »
hei. mulla olis tarkotuksena ostaa baja 5b tässä lähipäivinä, jotenka aattelin tänne sitten kirjotella semmosta asiaa, että mitä osia pitää ostaa, että saa baja 5t sc kopan sopimaan ton baja 5b:n päälle. huomasin yhden videon youtubesta, jossa näin oli tehty, hoten linkkaan sen tuohon, jotta huomaa, mitä tarkoitan :).
Baja 5b Short Course Body - günstige Alternative zum HPI Baja 5T oder SC Umbau - Darconizer RC

jos joku voisi linkata, mitä osia tohon tarvii, niin olisin kiitollinen. näyttää silti, että pitäis ostaa vaan koritolpat ja toi joku alumiini osa, mutta olenko väärässä? :). Niin ja, jos joltain löytyy myytäväksi nuita osia tai sc tai joku muu 1:5  kori niin olisin kiinnostunut ostamaan.

16
RC-kerhot ja -radat / Vs: CROSSIRATAA OULUNSALOON
« : 17.06.14 - klo: 09.27 »
Terve. Olen aikomassa ostaa bensa-autoa niin onko niin, että oulusalon radalla saa ajaa millä autolla vaan, jos tulis joskus kokeilee? :) Ja missäpäin oulusaloa tuo rata on?

17
Juu kiitoksia vastauksista :). Eiköhän ne sieltä tule ku jaksaa ootella :D. Patterit tulivat kyllä kuplamuovikirjeessä, mutta ehjinähän ne siellä olivat.

18
Noniin. Tänään tuli postissa patterit. Mutta yksi setti pattereita ja kaksi laturia ei tullut ainakaan vielä. Siellä sivulla luki, että osa tavaroista ei ole nyt saatavilla, mutta saatavilla olevat tuotet lähetetään ensin ja loput lähetetåän myöhemmin. Sitten tuli ilmoitus, että your order is fully shipped. Tarkoittaako tuo sitten, että kaikki on lähetetty vai, että saatavilla olevat tuotteet on lähetetty? Onkocmuilla ollut näin? Odottelen tässä sitten niitä latureita, jospa ne tulisivat sieltä :)

19
Terve. Halusin tehdä topikin tänne kun ei ole oikeen paljoa kirjoteltu omatekemistä mini-z radoista. Aattelin sitten kysyä, että mistä olisi paras tehdä mini-z rata? Kun aito rata maksaa melkee 500e :D. Sitten kysyisin, että kun minulla löytyy virikone twinturbon kanssa mini-zetaan nii miten se kiinnitetään?. Kun moottorista lähtee turboon 2 johtoa ja turbosta lähtee 4 johtoa. Turbosta lähtevät 2 ovat paksumpia ja toinen niistä on musta ja toinen punainen. Toiset 2 johtoa ovat ohuempia ja toinen on musta ja toinen punainen. Yritin väsätä niin, että laitoin molemmat mustat samaan kohtaan piirilevyä ja molemmat punaiset toiseen kohtaan piirilevyä. Sain moottorin pyörimään pienillä kierroksilla, mutta tuntui, että se ei ollut oikein kiinnitetty, niin laitoin vakiomotin takaisin :). Oisko kellään mitään haisua miten toi menee? Kiitos etukäteen jo vastauksista.

20
Juup. Toivottavasti edes jouluviikolla tulevat :) Vaikka voi mennä myöhempään. Pitäs varmaa sit ostaa normipattereita mini-ztaan siksi ajaksi. Pitäs saada jostai halvalla AAA-pattereita. S-marketissa oli 24 pack jotai 7.5e. Ei varmaa halvemmalla saa vai saako? Kyllä noilla 6 kertaa ajelee ja testailee :)

21
Selvä, jos ne laittaa tullissa sitten valmiiksi laskun siitä? Mutta toivotaan, että tulisivat jouluksi, niin pääsis vähä ajelee mini-z:lla  :smiley: Ellei ne sitten tuu, nii pitää varmaa ostaa normipattereita jouluksi, nii pääsee ajaa.  :smiley:

22
Selvä. Tein tänään tilauksen ja aattelin, että jouluksi tulisivat, koska lukee, että 7-10 business day eli arkipäivää. Mutta kyllä siinä voi kestääkki enemmän. Kiinasta kun tilasin niin kestäny yleensä 2 viikkoa. Käsittääkseni tuo on amerikassa, niin en tuolta ennen ole tilannut. Tilasin 40 eurolla, saa nähdä jääkö tulliin, mutta jos jää ni hinnaksi jää se 50e. Onko muilla ollu vastaavan kokosia tilauksia ja onko jääny tulliin? :)

23
Terve. Kyselisin, että onko kukaan tilannut tuolta http://dx.com/  ?
Tilaisin sieltä mini-z autoon pattereita ja laturin. Ajattelin, että onko jollain kokemuksia onko tuo luotettava sivu? Postikulutkin ovat suurimmaksi osaksi ilmaiset.

24
Kyosho / Vs: Kyosho mini-z autot
« : 04.12.13 - klo: 20.32 »
Hei. Onko tämä kannattava ostos? Miten nää yleensä kulkee, paljoko on huiput? Mitä viriä kannattaa ostaa?

25
Team Losi / Vs: LOSI trukki 1:36
« : 25.11.13 - klo: 14.45 »
Sopuli saako niustä koottua yhtä kokonaista ja jos ei niin mitä puuttuu?


26
Team Losi / Vs: LOSI trukki 1:36
« : 24.11.13 - klo: 15.42 »
Juu kiitoksia.

27
Team Losi / Vs: LOSI trukki 1:36
« : 24.11.13 - klo: 12.32 »
Niin ja tuota ei vissiin saa enää suomesta tilattua? Mistä kannattais ostaa, jos en käytettynä löydä. :azn:

28
Team Losi / Vs: LOSI trukki 1:36
« : 24.11.13 - klo: 11.21 »
Okei. Mutta tuo malli sopii hyvin olohuoneeseen, vaikka ei se paljon pienempi ole  :laugh: Onko tuo sitten ihan turha ostos, meneekö osia jatkuvasti hajalle? Oisko teillä ehottaa myös jotain muita tämmösiä micro merkkejä kuin losi ja kyosho. Kyoshot ovat sittenkin jo kalliimpia.

29
Team Losi / Vs: LOSI trukki 1:36
« : 23.11.13 - klo: 20.04 »
Onko nuissa kaikissa vakiona niin, että yltää vaan n. 15m päähän?

30
Team Losi / Vs: LOSI trukki 1:36
« : 21.11.13 - klo: 19.26 »
Terve. Olen uusi jäsen täällä ja kyselisin, että onko kellään myydä tätä kyseistä tuotetta? Ei haittaa vaikka olisi viritettykin. :smiley: Mutta toimiva pitäis olla. Ota yhteyttä vaan rohkeesti, jos jollakin lötyy tollanen hyllystä pölyttymästä. s.posti: vaahtera_eemeli@hotmail.com   :cheesy:

Sivuja: [1]