EA Import

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tumppi T

Sivuja: [1]
1
Vapaa keskustelu / Vs: RC10.fi Facebook ryhmä
« : 18.02.21 - klo: 07.02 »
Nyt en ymmärrä, miten ylläpitäjät ja aktiivit saavata porukan pysymään foorumilla koska trendinä tuntuu olevan pilkkoa kaikki faseen. Sinne tehdään omat ruhmät muttereista, moottoreista, toisenlaisesta moottorista, ja vielä kolmannesta moottorista ja lopputulos on että hyvin menee... Yritä sieltä sitten etsiä jotain tiettyä asiaa niin kusessa ollaan, foorumit on tässäkin asiassa edelleen käyttökelpoisempia keskustelupohjia.

Olen muutamilla foorumeilla ja siellä on ollut sama trendi, osassa taas porukat haluaa selkeästi pitää keskustelut foorumilla ja ne foorumit voivat hyvin, vaikka foorumipohja on ollut vuosikausia muuttumaton kuten täälläkin, eikä niissä ylläpito ole kovin näyttävässä roolissa, eräällä foorumilla se on käytännössä näkymätön koska keskusteluhin puuttumista ei tarvita.

Samaa oon miettiny. Olen ehdottomasti foorumien kannattaja. Näissä informaatio on selkeästi kategorioitu ja mukavammassa muodossa lukea.

Uskoisin että foorumien elinvoimaa noin yleisellä tasolla nostaa muutama aktiivisempi kirjoittaja. Nykyisessä hektisessä maailmassa lukijat odottavat että joka päivä foorumilla on jotain uutta. Jos siellä ei muutamaan päivään tapahdu mitään niin lukijat pikkuhiljaa harventavat käyntejään. Itse jaksan kyllä lueskella ja nautiskella vanhemmistakin kirjoituksista.

RC10.fi on mun mielestä erittäin onnistunut foorumi. Peukkua ylläpitäjille.

Yhtenä aktivoivana kehitysideana voisi olla 1:1 autofoorumeilta tuttu osio ”Showroom” tuohon pääkategoriaan. Siellä foorumin lukijat voisivat esitellä omaa RC-autokalustoja riippumatta käyttövoimasta. Uskoisin että samaan kategoriaan mahtuu sulassa sovussa niin sähkö- kuin nitroautotkin.

2
Isot kiitokset ylläpidolle että olette saaneet rc10-foorumin toimimaan!!
 
Rc10-foorumia on paljon mukavampi ja selkeämpi käyttää kuin muita olemassa olevia interaktiivisia keskustelukanavia.

Kiitos!

Samat sanat. Iso kiitos  :smiley:

3
Vapaa keskustelu / Vs: RC10.fi Facebook ryhmä
« : 23.12.20 - klo: 08.57 »
Liittyy varmaan tohon nimimerkkiin kun mäkään tunnu sinne kelpaavan :grin:

 :grin: No just

Lähetin ylläpidolle viestin, mutta ei ole reagoinut mitenkään. Se FB-ryhmä taitaa olla vain valituille henkilöille tarkoitettu  :wink:

4
Vapaa keskustelu / RC10.fi Facebook ryhmä
« : 21.12.20 - klo: 10.11 »
Onko tuohon ryhmään pääsyyn jotain rajoituksia?

Oon jättäny liittymispyynnön jo viikkoja sitten, mutta sitä ei ole hyväksytty   :undecided:

5
HAKKILAN KESÄ

Onko porukoilla kiinnostusta harrastaa hakkilassa myös kesällä? Olemme pohtimassa mahdollisuutta, että pitäisimme hakkilan auki läpi kesän. Tämä on tietenkin mahdollista vain, jos on riittävästi innostusta. Noin parikymmentä on jo ilmoittautunut.

Ilmoittakaa tänne halukkuutenne tai sitten mulle yv:nä

t.Remppa/pj
Reijo Mattila

Kyllä kiitos  :smiley:

6
Onkos noista SJT:n rengassarjojen saatavuusaikataulusta mitään lisätietoa?

7
Eilen tuli käytyä kokeilemassa kalustoa ensimmäistä kertaa sitten 80-luvun ja oli kyllä kivaa. Kerhon porukka otti hienosti vastaan ja apuja/neuvoja tuli sopivasti. Mahtavaa porukkaa. Näillä pääsee harrastus taas käyntiin.
Iso kiitos Fullspeedille ja radalla nähdään.

Sorry vielä niille kahdelle nopealle touring-kuskille joiden ajoa menin epähuomiossa häiritsemään ennen kuin huomasin sen kellotaulun mihin oli merkattu ajovuorot nopeusluokkien mukaan  :embarrassed:

9
Moro,

Noin 40-vuoden tauon jälkeen on rc-autoilun kipinä iskenyt.  :grin:
(Aikoinaan HMR tiloissa Hesan kisahallin kellarissa tullu harrastettua)

Kalustona löytyy 1/12 Asso pancar uudella touring kopalla.
Radiokalustona Futaban megahertzinen (AM)

Onko maanantait paras ajankohta tulla uudelleenkäynnistämään tätä harrastusta vai joku muu ilta?

Soveltuuko tuo klubirata mattoautoille vai onko parempi mennä suoraan tuonne touring-radalle?

-Tumppi

PS. Toivottavasti kyssärit tuli oikeelle palstalle  :grin:

10
Kyosho / Vs: Kyosho Optima (original)
« : 07.11.16 - klo: 21.40 »
Kyllä autosta tuli aika lailla hiljaisempi. Eikä tarvinnu enää miettiä ketjun kireyttä! Voimansiirto tuntui ehkä hieman herkemmältä, vaikea sanoa tarkasti ☺

Ok. Kiitos Sampsa.
Täytyypä katsella hintoja noille osille

11
Kyosho / Vs: Scorpion 2014
« : 07.11.16 - klo: 15.34 »
Kyllä se on vieläkin mahtava peli.

Näin itse Scorpionin ekaa kertaa vuonna 1982 kun kateellisena Tamiya Rough Rider kuskina katselin HMR tiloissa kaverin ostamaa KYOSHOA.  :grin:  ....oli meinaan painot pikkasen eri luokkaa

12
Kyosho / Vs: Kyosho Optima (original)
« : 07.11.16 - klo: 15.21 »
Terve!
Hyvä että näitä vanhoja rakennellaan, itselläkin on jokunen orkkis-optima. Pari vuotta sitten päivitin yhden hihnalle, vaatii optima midin hihnapyörät (SG-25) hihnapyörät sekä optima midin hihnan.
Alkuperäisessä hihnakonversio-sarjassa on takaboksissa lisäksi pieni hihnapyörä. Mutta sitä ei välttämättä tarvitse, ainakaan jos ei käytä pakkia.
Jos alkuperäistä ei halua kuluttaa, niin kannattaa ostaa re-re ☺

Kiitoksia infosta. Mites tuo hihnan vaihto vaikutti? Vähenikö esim äänet?

Tuo re-re on hyvä vaihtoehto. Koskaanhan näitä härveleitä ei oo liikaa  :grin:

13
Kyosho / Kyosho Optima (original)
« : 07.11.16 - klo: 12.51 »
Löysin yli 20-vuoden unohduksen jälkeen vanhan kunnon retro Optimani. Laite on ostettu heti kun tuli markkinoille eli on ihan ekaa sarjaa eli joskus 80-luvun puolivälissä.

Viikon putsausurakan jälkeen alkaa jo näyttämään hyvältä. Laite on itseasiassa niin hyvässä kunnossa että ei oikeen raatsisi ajella ja kuluttaa sitä.

Ajattelinkin päivittää muutamia osia nykypäivän osilla ja säilyttää mahdollisuuden palauttaa se aina "museokuntoon"  :grin:

Uudistuslistalla on ainakin renkaat ja koppa. Aattelin istuttaa jonkun skaalakopan päälle ja tuunailla vähän valoja. Oli joskus pikkupoikana unelmana ja nyt on hyvä aika toteuttaa nuo unelmat.

Lisäksi mietin mahdollisuutta päivittää tuo ketjuveto hihnaversioksi. Onkohan kukaan toteuttanut tuota modausta ja jos on niin kuinka onnistui?

Kuvia tulossa pian  :cool:


- Tumppi

Sivuja: [1]