EA Import

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Aristobaali

Sivuja: [1]
1
Jos haluaa halvan ja laadukkaan Hobbywing säätimet ovat hyviä, samoin vakio v2 sähköt sillä ne ovat Hobbywingin valmistamat. Laadukkaita kisanopareita löytyy sitten monelta eri merkiltä mutta ne ei enää ole kauhean halvat.

Itse pääsin taas vähästä aikaa taas Kratonilla ajamaan ja onpa kyllä loistava peli. 4S akulla ja 15t pinionilla vauhtia on sopivasti ja ajaminen nautinto jäisellä parkkipaikalla sai piiiitkiä sladeja. Servona on tällä hetkellä Savoxin 1256 TG joka tuntuu kyllä tosi sopivalta tässä autossa. Servo on vieläkin ainoa osa jonka olen tähän päivittänyt jäykempien diffiölyjen kanssa ja onpa kyllä hauska auto ajaa. Ja mitään ei ole vieläkään hajonnut, tottakai  :wink:

Kerran jo luulin että auto hajos kun melkein täydestä vauhdista auto pysähtyi kuin seinään jäätyneeseen savikasaan ja auto ei enää liikkunut. Törmäyksen voimasta yksi moottorijohtojen 4mm bullett liitimestä oli törmäyksen voimasta lentänyt irti (vaikka oli ihan tarpeeksi jäykkä kun laitoin takaisin). Ei muuta kun liitin takasin ja ajoa jatkamaan!

Ehkä sitten kesällä kun pääsee pommittelemaan 6s akulla saa jotain tuhoa aikaiseksi  :cheesy:

Olin yhteydessä auton myyjään ja he olivat sitä mieltä, että uusi nopari tulee takuuseen, maahantuojalta. Ainakin todennäköisesti. Jos näin ei ole niin pitää tilata sitten, joku tilalle. Kiitos ehdotuksista.

On tuo Kraton kyllä hauska auto ajaa. Hymyssä suin siihen asti kun savumerkkejä rupesi puskemaan korin alta. En silti vaivu masennukseen vaan, uudella noparilla lisää. On muuten sairaan nopea 6S akulla ja 14T pinionilla.


Sent from my iPhone using Tapatalk

2
No niin Kratonin noparista tuli toimintasavut ulos. Olisiko hyviä ehdotuksia noparin tilalle? Toi mun kraton siis ei ole V2 mallia.Sent from my iPhone using Tapatalk

Sivuja: [1]