EA Import

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Make00

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 19.05.18 - klo: 17.38 »
Mitä hyötyä on, jos touring autossa on edessä one way?

Itse huomasin omassa autossa sen, kun kyseinen diffi on, tekee se jarrutuksesta mahdottoman, eli spinnaa jatkuvasti, onko tälle jotain järkevää selitystä miksi on tuollainen keksitty?

Ja pystyykö noita diffejä lukitsee kuinka helposti itse? Itselläni on Yokomo MR-4TC BD ja vielä sitä mietin, että onko nuo diffi kuinka paljon merkki kohtaisia, kun voisin kuvitella ettö noin vanhaan autoon on vaikeaa löytää sellaista?

2
Myydään RC-autoja / HPI/HB Cyclone TC ilman sähköjä
« : 17.05.18 - klo: 11.34 »
Eli tuollainen ois myynnissä, hyvässä kunnossa, mutta itselle tarpeeton, puhki ajetun korin voin antaa mukaan jos haluaa..., myös varaosia saa mukaan ja yhden setin renkaita.

Heitetään nyt aluksi hinta 50€, mutta jos ahistaa niin tarjoa.

Ostaja maksaa postikulut.

3
Toinen maalattu ja ihan ok kuntoinen, toinen täysin uusi, uudempi on asson merkkinen.

Kuvia s.postiin ja ostajalle pk:t

4
Ostetaan / Yokomo MR-4TC BD auton varaosia/koko auto
« : 13.05.18 - klo: 00.04 »
Eli kyseisen automallin kaikki varaosat mitä löytyy käy tai jos löytyy jostain jopa kokonainen auto niin ostan kyllä pois, kunnolla ei ole mitään väliä.

5
Sähköautot / Vs: Ohjeita LiPo akkuja varten.
« : 13.04.18 - klo: 09.49 »
Mitä lipo akulle pitää tehdä ensimmäisenä, kun se tulee uutena kotiin? Voiko sitä heti ruveta lataamaan täyteen vai pitääkö sitä purkaa yms? Ei tullut minkäänlaisia ohjeita mukana..

6
https://www.tori.fi/vi/45086216.htm

Voi luoja!:D Toivottavasti kukaan ei oikeasti lankea tuohon kusetukseen!

7
Nyt ois rahat sillä mallilla että drifteri vois kotia rantautua, mutta vielä viime hetkillä rupesin empimään kahden vaiheella.

Eli mitä mieltä täällä on ihmiset näistä kahdesta vaihto ehdoista, kumpi olisi parempi/kannattavampi;

Yokomo YD-2E rwd vai 3Racing Sakura D4 rwd?

8
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 24.02.18 - klo: 09.01 »
Sähkö kannattaa ehdottomasti!

Itse aloitin harrastuksen käytetyllä Traxxasin 4tech polttistouringilla ja voin kertoo että harrastus meinasi jäädä ensimmäisen 2kk aikana! Se polttomoottorisen auton säätämänin on niin tuskallista ainakin minulla opetella ja sitten kun oli vielä käytetty auto mistä puuttuis osia niin voi pojat niitten varaosien ehtimistä kun ikää autollakin rupesi olemaan.

Ja tosiaan kannattaa samalla laittaa hiukan enemmän rahaa näihin autoihin, itse silloin etsin netistä kaikista halvimmat autot ja osat, ongelma on et menevät nopeasti rikki ja yleensä olevat vanhempia auto malleja joitten varaosat on kyllä hakusessa.

9
Okei kiitoksia tuosta! Kysyn perään sit samantien, että minkälaista comboa porukka käyttää näissä? Tuolla mukana olevalla gyrolla varmaan pärjää aluksi?

10
Pikainen kysymys! Onko näillä autoilla;

http://fi.eurorc.com/product/20952/yokomo-yd-2s-rwd-drift-car-kit-plastic-chassis-with-yg-302-steering-gyro

http://fi.eurorc.com/product/20951/yokomo-yd-2e-rwd-drift-car-kit-plastic-chassis-with-yg-302-steering-gyro

muuta eroa kuin tuo moottorin pukin paikka? En noista drifti autoista niin paljoa tiedä, mut muuten kyl näyttää samalle? Ja onko porukalla minkälaisia kokemuksia kyseisitä autoista?

11
Ei ollut muuta järkevää tapaa käyttää Kiinasta tilaamat tarrat niin pistin sitten drifteriin ne:D, joo aika karuhan tuo on, mutta en ajattelutkaan tästä "siistiä" tehdä, tämä on enemmänkin sellainen "kokeilu" koppa.

12
Onko muuten näihin drifti autoihin olemassa kisoihin jotkut tietyt vaatimuket vai saako autot olla sitä mitä ne on?

13
RC-kerhot ja -radat / Vs: Pieksämäki rc
« : 14.01.18 - klo: 18.18 »
Hellou!

Kyseisen porukan nimellä on myös tehty oma Discord kavana, jos ei facebookissa olo nappaa!

https://discord.gg/gFTYPY

14
Yleinen keskustelu / Vs: RC10 oma Discord kanava?
« : 30.12.17 - klo: 18.10 »
Toki!

Eli tiivistettynä discord on foorumi/chat ohjelma realiajassa. Tätä käyttävät paljon pelejä pelaavat ihmiset, jotka esim etsivät peliseuraa yms.

Mutta discordissa on myös paljon kanavia foorumeille, esim netistä löytyvät TechBBS ja Fintendo löytyvät sieltä kanssa, periaate on sama, mutta itse tykkään siitä että siellä pystyy myös puhumaan jos löytyy mikkiä tai headsettiä ja realiajassa keskustelu on jotenkin paljon jouhevampaa kuin perinteisen foorumilla kirjoittelun, tämähän on tietenkin oma mielipide.

Kanavalle pystyy myös tekemään omia "huoneita" esim jos otetaan vaikka RC10:lle oma kavana, sen huoneet voisi olla aivan samatkuin täällä; yleinenkeskustelu, sähköautot jne.

Discordi on myös ladattavana puhelimeen ja sen käyttö on todella helppoa.

Ehkä selitin huonosti kyseisen ohjelman idean, mutta netistä kyllä löytyy vielä enemmän tietoa jos kiinnostaa, itsellä tuli ehdotus mieleen kun olen siirtänyt foorumeile kikkailun sinne, niin voisi ehkä tämäkin toimia siellä :)

15
Yleinen keskustelu / RC10 oma Discord kanava?
« : 26.12.17 - klo: 15.38 »
Onkohan tuollaista tehty jo? Voisi olla ihan hyödyllinen idea(ko)?

16
Yokomo BD7 '13 malli

17
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 14.09.17 - klo: 16.12 »
Tätä on varmaan kysytty tuhat kertaa, mutta en jaksa koluta näitä sivuja lävitse...

Mitä ja mihin vaikuttaa/merkitsee nuo moottorin arvot? Eli jos mootori on 13.5 T tai 2.5 T, niin mitä ne tarkoittaa ja mitä nuo luvut meinaa/vaikuttaa?

18
Käytettynä Yokomo MR-4TC BD ja MR-4TC SD SSD Special autot, kerrankin on hyvät autot erikseen driftaamiseen ja touringiin!

19
Morjens!

Nyt tarvis pikkuisen neuvoja aloittelijalle!

Miten tuota CS:ää saa muutettua? Tai mitä osia se vaatii?

Ostin autooni servon, jonka nopeus pitäisi olla 0,07s, mut kyl tuo on ihan samanlainen kun kaikki muutkin? Pitääkö ohjaimesta jtn säätää vai mikä on asian ydin, että saan sen kääntymään sille luvatulle ajalle?

Autoni on Yokomo mr-4 bd

Kiitoksia vastauksista!

20
Radiolaitteet / Vs: Spektrum DX3/S/R
« : 24.07.17 - klo: 13.33 »
Mikähän neuvoksi,kun ei onnistu DX3.0 bindaus? Teen kaikki mitä ohjeissa/youtubessa käsketään tekemään, mutta silti vastari jää vilkkumaan valoa, eikä mitään tapahdu? Pitääkö jtn säätää yms?

21
Miten saa noihin autoihin lisää kääntyvyttä? Eli renkaat kääntyisi enemmän miten vakiosti, itsellä on LRP S10 Blast TC 2 Clubracer pohjalle rakennettu auto

22
Yleinen keskustelu / Vs: Mitä teit tänään rc- autoosi?
« : 14.06.17 - klo: 11.34 »
Vaihdoin Traxxas Slash 2wd uuden "kytkin" paketin vai mikä se onkaan, kokeilin ja toimi, kunnes taas joku meni rikki :afro:

23
Heipodei!

Minkälaiset renkaat sopis touring autoon piha-asfaltille?

24
Traxxas / Vs: Traxxas Slash 2wd
« : 06.06.17 - klo: 18.33 »
Ongelma!

Asensin isomman combon slashin ja sillä tuli ajeltua n.pari päivää kunnes rupes kuulumaan outoja ääniä laatikosta, sitten tuli että auto hetken ei liikkunu mihinkään ja sitten taas liikkua ja rahina lisääntyi laatikosta, no arvata saa, että meno sitten hiipui kaiken tämän jälkeen huomatkseni, että molemmat rattaat kyllä pyörii, tosin hieman nykivät, mut auto ei liiku? Purin laatikon ja kaikki rattaatkin ok?! Voiko vika siis olla tuossa kytkin levyssä vai mikä se lienee nimeltään? Et ois niin kulunut, ettei enää ota kiinni?

Kiitos avusta!

26
Löytykö noita magneetti koritolppia suomesta mistään?

27
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 05.06.17 - klo: 14.28 »
Hei!

Minkälaisia renkaita suosittelisitte Traxxas Slash 2wd autoon ja "rata" missä mennään koostuu puoleksi leveästä metsäpolusta ja hieman pehmeästä renkaasta. Itsellä tällä hetkellä traxxasin jotkut omat renkaat, ovat jo sen verran kuluneet, et pitoa ei tunnu löytävän millää, tai sit voi myös ajotaidoista johtua :police: , mutta siis kuitenkin on vähän parempi combo kiinni kun vakio, niin sutimiseksi menee koko ajan...:(

28
Moi!

Kiinnostus heräsi kovin kun selailin tätä sivua ja myöskin mahdollinen hallikin saattaisi löytyä tälle harrastelulle ni kysytäänpä muutama aloittelijan kysymys:

Mikä olisi merkki, millä kannattaa aloittaa? budjetti pyörii tällä hetkellä 200€ tai ehkä sillä rahalla, millä saan Traxxas 4tec 2.5 myytyä;), käytettynä bongasin Yokoma ja Tamiya merkkeihin.

Mikä vetotapa olisi paras?

Jos lähtee drifteriä rakentamaan pelkkä alusta valmiina, niin mikä on olennaisinta näissä autoissa? Minkälainen akku näissä kannattaa olla ja moottori?

Kiitoskia jo etukäteen jos jaksatte vaivata päätänne ja kertoa muutamia tipsejä!

Sivuja: [1]