VIHTI miniland

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Make00

Sivuja: [1]
1
Yokomo BD7 '13 malli

2
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 14.09.17 - klo: 16.12 »
Tätä on varmaan kysytty tuhat kertaa, mutta en jaksa koluta näitä sivuja lävitse...

Mitä ja mihin vaikuttaa/merkitsee nuo moottorin arvot? Eli jos mootori on 13.5 T tai 2.5 T, niin mitä ne tarkoittaa ja mitä nuo luvut meinaa/vaikuttaa?

3
Käytettynä Yokomo MR-4TC BD ja MR-4TC SD SSD Special autot, kerrankin on hyvät autot erikseen driftaamiseen ja touringiin!

4
Morjens!

Nyt tarvis pikkuisen neuvoja aloittelijalle!

Miten tuota CS:ää saa muutettua? Tai mitä osia se vaatii?

Ostin autooni servon, jonka nopeus pitäisi olla 0,07s, mut kyl tuo on ihan samanlainen kun kaikki muutkin? Pitääkö ohjaimesta jtn säätää vai mikä on asian ydin, että saan sen kääntymään sille luvatulle ajalle?

Autoni on Yokomo mr-4 bd

Kiitoksia vastauksista!

5
Radiolaitteet / Vs: Spektrum DX3/S/R
« : 24.07.17 - klo: 13.33 »
Mikähän neuvoksi,kun ei onnistu DX3.0 bindaus? Teen kaikki mitä ohjeissa/youtubessa käsketään tekemään, mutta silti vastari jää vilkkumaan valoa, eikä mitään tapahdu? Pitääkö jtn säätää yms?

6
Miten saa noihin autoihin lisää kääntyvyttä? Eli renkaat kääntyisi enemmän miten vakiosti, itsellä on LRP S10 Blast TC 2 Clubracer pohjalle rakennettu auto

7
Yleinen keskustelu / Vs: Mitä teit tänään rc- autoosi?
« : 14.06.17 - klo: 11.34 »
Vaihdoin Traxxas Slash 2wd uuden "kytkin" paketin vai mikä se onkaan, kokeilin ja toimi, kunnes taas joku meni rikki :afro:

8
Heipodei!

Minkälaiset renkaat sopis touring autoon piha-asfaltille?

9
Traxxas / Vs: Traxxas Slash 2wd
« : 06.06.17 - klo: 18.33 »
Ongelma!

Asensin isomman combon slashin ja sillä tuli ajeltua n.pari päivää kunnes rupes kuulumaan outoja ääniä laatikosta, sitten tuli että auto hetken ei liikkunu mihinkään ja sitten taas liikkua ja rahina lisääntyi laatikosta, no arvata saa, että meno sitten hiipui kaiken tämän jälkeen huomatkseni, että molemmat rattaat kyllä pyörii, tosin hieman nykivät, mut auto ei liiku? Purin laatikon ja kaikki rattaatkin ok?! Voiko vika siis olla tuossa kytkin levyssä vai mikä se lienee nimeltään? Et ois niin kulunut, ettei enää ota kiinni?

Kiitos avusta!

11
Löytykö noita magneetti koritolppia suomesta mistään?

12
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 05.06.17 - klo: 14.28 »
Hei!

Minkälaisia renkaita suosittelisitte Traxxas Slash 2wd autoon ja "rata" missä mennään koostuu puoleksi leveästä metsäpolusta ja hieman pehmeästä renkaasta. Itsellä tällä hetkellä traxxasin jotkut omat renkaat, ovat jo sen verran kuluneet, et pitoa ei tunnu löytävän millää, tai sit voi myös ajotaidoista johtua :police: , mutta siis kuitenkin on vähän parempi combo kiinni kun vakio, niin sutimiseksi menee koko ajan...:(

13
Moi!

Kiinnostus heräsi kovin kun selailin tätä sivua ja myöskin mahdollinen hallikin saattaisi löytyä tälle harrastelulle ni kysytäänpä muutama aloittelijan kysymys:

Mikä olisi merkki, millä kannattaa aloittaa? budjetti pyörii tällä hetkellä 200€ tai ehkä sillä rahalla, millä saan Traxxas 4tec 2.5 myytyä;), käytettynä bongasin Yokoma ja Tamiya merkkeihin.

Mikä vetotapa olisi paras?

Jos lähtee drifteriä rakentamaan pelkkä alusta valmiina, niin mikä on olennaisinta näissä autoissa? Minkälainen akku näissä kannattaa olla ja moottori?

Kiitoskia jo etukäteen jos jaksatte vaivata päätänne ja kertoa muutamia tipsejä!

Sivuja: [1]