Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - xwoop

Sivuja: [1]
1
Uusi rakenteluja käynnissä joten jostain on pakko harventaa, ja siirretään viimeisen päälle rakennettu Score osina parempaan käyttöön.
Myynnissä siis iso kasa top of the line Axial Yeti / Score Upgrade osia
Osat käytettyjä hyväkuntoisia, jos on uusi tai sitten erityisen kulunut niin erikseen mainittu osan kohdalla.

1. LNL HPM metal cage for Yeti Score
Näitä löytyy 2 kpl. Huippuluokan metallihäkki joka kestää ja jäykistää auton kunnolla. Jos jousitus scoressa toimii vakiona kivasti, niin kunnon häkillä on meno sitten vielä aivan eri näköistä. Raakavärinen on saanut paljon kovaa ajoa, mutta ei näy missään, eli huippukunnossa. Toinen on maalattu ja lakattu punaiseksi, ajamaton. Molempiin mukaan metallihäkkiin sopivaksi leikattu ja siististi maalattu sisusta.
Tässä mm. video autosta jossa HPM koppa + suuri osa noista muista myytävänä olevista osista
https://www.facebook.com/xwoop/videos/10156408465753913/

Muita videoita tuosta kopasta mm.
https://www.youtube.com/watch?v=qhV79aOFYME

HPM koppa + sisusta 130€/kpl


2. Yeti Score bodies
Hienosti (ainakin omasta mielestä) maalattu Gulf väreissä, ja sisältä vahvistettu Score Retro Body, AJAMATON, 50€
Toinen koppa Prolinen koppa, kärsinyt sieltä täältä ja paikkailtu, täysin käyttökelpoinen. 5€

3. Etupään osia
Vanquish Currie F9 front bulkhead. Eli se paras bulkhead Yetiin, pinnien tuet, isompi pinion laakeri, erilliset tuet output laakereille jne. 45€
Metal Concepts A-arms, ajamattomat. Parhaat a-tukivarret mitä Yeti autoihin saa, 35€
Vanquish shock tower + extension 25€
Vanquish carriers+knuckles 25€
Hot Racing steering rack 15€
Hot Racing front sway bar 15€
Jonkun hong kong firman metallinen etupuskuri, joka sopii erityisesti Scoren kopan kanssa, 10€

4. Metal Concepts koko taka-akseli + ylä ja alatukivarret + paksummat todella kestävät HD akselit, sisällä Axialin HD rattaat.
Ehkä hienoin taka akseli mitä Yeti/Bomber jne kärryihin on saatavilla, Vanquish ei ole mitään tämän rinnalla. HD akselivarret ovat todella järeää tavaraa ja noita ei kyllä pitäisi saada taipumaan ellei tee jotain todellisia erikoisliikkeitä. Löytyy 1kpl musta ja 1kpl hopea setti. 130€/setti.
.

5. Proline Powerstroke XT 5”, eli ne pitkät powerstroket jotka sopivat hyvin Yeti/score takaiskareiksi. Näitä löytyy 2 paria. 35€/pari.

Täällä kuvia, hieman sekalaisia ja osa kuvia tuosta kokonaisesta autosta ja mukana osia mitkä eivät ole mukana myytävissä, näkyy nyt kopat ja bodyt nyt ainakin hyvin kuvissa. Mm. kuvissa on noissa sisustoissa noita figurehead kypäriä tms. niin niistä on osa jo muussa käytössä, jotkut sopivat päät nyt löytyy kuitenkin mukaan.
https://www.dropbox.com/sh/o2fv7z4nklroy2r/AADjgTu5s4PujZxiDZmqigd3a?dl=0


Yhteys puhelin/whatsapp nolnelnol 5II5578

Osat Turussa, ajelen melko usein Turku/Kuopio välilä joko Tre tai Hki kautta, joten tuon reitin varrella kulkeutuvat mukana tarvittaessa. Muutoin postitus ostajan piikkiin. Isommasta määrästä osia voi toki tarjota jotain pakettihintaakin.

Sivuja: [1]