EuroRC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jerzirccar

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 19
1
Joo tuolla tullaan ajamaan talvella myös. Tällä hetkellä on n. reilu 10 kuskia hankkimassa tuon asson ja huomenna mennään ekaa kertaa vähän kokeilemaan miten toimii vehkeet sisällä huopamatolla.
Jerzi

2
Se ruuvari ei ole läpinäkyvä.
Jerzi

HUOM Tänään Timpan polttarit------> :lol:

3
Voi hitsi tää kisa menee pieleen jo ennen starttia, olen menossa tuonne Kaivarin konserttiin kuvamaan joten nyt joudun antamaan "hieman" tasotusta. Kaikille hauskaa kisaa päivää sinne.
Jerzi

HUOM Ola on Maltalla joten hänkään ei pääse

4
Näin minukin mielestä on, huusin monta kertaa minun kuskille että johtaja takana sun muuta. Kyllä se on niin että mekkari sen huudon tekee oma tai vieras sitten.
Jerzi

5
HOKE sori jos tuli huudettua tuossa sinulle, kaikessa kohinassa tulee päästettyä kaikenlaista roskaa mikä just sylki tuo.  Sori viellä.

Kuin me lähdettiin niin minulle jäi minun mielestä todella hyvä moottorin säätö meisseli punakahvainen jos joku on vaille niin tule pyytämään sitä minulta.

Jos SAMI L haluat jonkun tietyn kuvan niin laitan sen sinulle tuleen mailin kautta.
Jerzi

6
Vapaa keskustelu / LIVERPOOL/HYYPIÄ
« : 25.05.05 - klo: 23.43 »
Olihan se peli, loistavaa.
Jerzi

7
Kaveri joka oli 3 (MIKKO MOULA) se oli hänen 2 polttis kisa mihin hän on osalistunut, ekan kisan hän ajoi n. 10 vuotta sitten. Kyllä Arin hermot pitivät hyvin finaalin loppu hetkelle ja se riemu kuin hän tuli ekana maaliviivan yli se oli hieno juhla hetki meille Hesalaisille.
Jerzi

8
Nää taitaa olla minun ensimmäiset kisa kuvat netissä jos nyt en väärin muista. Onhan se kiva kattoo mitäs porukat tykkää. Jani ei ole poistanut yhtään kuvaa tuolta cdstä minkä hänelle lähetin joten siellä on paljon minun mielestä turhaa mutta ehkä teidän mielestä paljon hyvää. Nuo videot on otettu just kuin tuo kisa oli kuumimmillaan (olikos oikein kirjoitettu) jokunen minuuttii ajo aikaa ja kisa oli todellakin tiukka ja meidän mielestä oikea kaveri voitti. Jaa sori että tuolla videossa ei ole zoomattu mitenkään, sitä ei pysty minun kameralla tehdä kesken videointia kuin tuo minun kamera ei ole video kamera vaan ihan pelkkä kamera missä on tuo video mahdollisuus.
Hyvää kesä päiviä nyt kaikille vaan täältä Hesasta.
Jerzi

9
Se oli lähellä.....
No osta minulle 3 lavangon burgereita niin ollaan sujut :lol: . (no ei nyt sentään)
Jerzi

10
HOUNT, joo hitto tuli muuten aika läheltä tuo sinun auto ja minä kuin luulin että istun turvallisesti tuossa paikassa, kuin se auto meni ohi niin naureskelin Mikon (hän oli nostamassa siinä erässä) kanssa sitä tapahtumaa.... Joo kuvat lähtee huomenna Janille päin.
Jerzi

11
HUOM minä olin vähän nopeampi tällä kertaa kuin OLA :wink: .....
Hitsi suunitellaan jo OLAN  kanssa seuraavaa kisaa jo.
Jerzi

12
Minä taas paloin niin pahasti että ei voinut nukkua selin, ja HUOM minulla oli aurinko rasvaa mukana ja käytin viellä sitä mutta näköjään liian vähän. Meidä vanhin poika kutsuu minua puna niskaksi.
Meidän auton tiimi (Mikko MUOLA) ajoi yksi hitaampia aikoja ja silti 3 tila.
Jerzi

13
Moi ja kiitos oli hauskaa.Joo kuvia on mutta painotan viellä en ole ammatti kuvaaja vaan pelkästään harraste kuvaaja ja olen saanut jokunen hieno kuva onnistumaan. Kenelle voin lähettää niitä jotta saadaan kaikille näytille.
Jerzi

14
Joo minulla on varmaan aikaa putsata minun omaakin kärryä vaikka en tule itse ajamaan sinne....
Joo pojat ovat todella tarkkoja wcn suhteen....
Jerzi

15
Onko radalla mommoinen wc kuin minulla on minun pojat mukana ne vaativat että wc on ja miten pitääkös ottaa oma pöytä mukaan ja tuolit. Miten onko siellä paineilmaa saatavilla.
Jerzi

16
Minun puolesta oli tosii siistiä ja viellä kuin tämmöinen vanha pappa tuolla kiusaa poikia ja kaiken lisäksi minun 16vuotta vanha auto kesti hyvin tämän kisan (paitsi akut) kaiken lisäksi, mutta olisin halunnut ajaa kuitenkin stanu finaalin eikä noiten virien seassa.
Jerzi

PS Voitin OLAn, YES YES hän on sentään Suomen Mestari ja minä en.

17
Kiitos, jos voitan niin tulen puristamaan sinun kättäs sitten.
Jerzi

18
Nyt nopeasti joku sanomaan minkä pinionin laitan minun stanu 2wd moottoriin. Pääratas on suuruudellaan 81 ja minun moottori on REEDY MVP. Kuvittelen sen olevan jossain 20-25 välille mutta jos joku on ajannut tuolla kisa paikalla niin kerro minkä asennan valmiiksi jotta ei tule kauheasti ylläreitä.
Kiitos näin etukäteen.
Jerzi

19
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 1
« : 19.05.05 - klo: 01.44 »
Ei se auto kaadu jos ajaa tuota vauhtia mitä minä edustan ja takuulla ei mene rikki ja viellä kuin ottaa nuo kamelin nystyrät samalla tavalla kuin minä niin ei se voi kaatua tai rikki mennä. No olihan se kiva tulla tuonne kiusaamaan tietä.
Jerzi

20
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 1
« : 18.05.05 - klo: 21.10 »
Minun päras oli päälle 50 ja silti 7 sija. Taisi minulla olla alle 10 kaatoa koko kisa päivän aikana joten ehkä se piilee siellä tuo sijotus. En muuten tehnyt mitään säätö juttuja koko päivän aikana autoon, putsasin auton ja latasin akut ja kerran liimasin renkaat kiinni ja olin nostamassa autoja erien välissä. Autosta ei siis irronnut edes mitään mutta kuitenkin ne aina varmistettiin että mitään ruuveja ei ole löysällä.
Jerzi

21
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 18.05.05 - klo: 21.02 »
Laatu kuvat, et ole ensi kertalainen kameran kanssa sen kyllä huomaan.
Pidä yllä sinun kamera taitojasi.
Jerzi

22
Sähköautot / Mikä auto seuraavaksi?
« : 17.05.05 - klo: 23.12 »
TAMIYA
Jerzi

23
Muutama päivä viellä minun ensimmäiseen virallisiin sähkö skaboihin, saas nähdä miten tämä sähkö krossi hoituu kuin tuo polttis on taas alkannut sujua jälleen niin mukavasti.
Kohta saa ASSOCIATED rc10 ALLEC&LANE kyytiä.
Jerzi

24
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 16.05.05 - klo: 18.34 »
Mugenin ilma putsari on halkaisijaltaan pienempi kuin se tavallinen 2 osainen ja se sopii hyvin korin alle.
Jerzi

25
Muista semmoinen homma kuin tilaat USAsta että se radio on pieni ongelma, muista että se on joko 27 tai 40mhz ja sitten jos tulet kisoihin sä et saa käyttää tuota radiota jos siinä ei ole lupa tarraa joten suosittelen sinun ostaa vain auto rakennus sarjan ( en tiedä onko tuo LST RTR vai pelkkä auto.
Jerzi

26
RC-kerhot ja -radat / Lavangon rata
« : 16.05.05 - klo: 09.40 »
Tällä kertaa kaverit jotka sanovat että siellä on syviä reikiä niin ei todellakaan ole ajannut radalla missä niitä todella on. Siellä ei kertakaikkiaan  pääse etenemään kuin ihan hiiren vauhtia, esim vanha rata malmilla, hyvinkäällä joskus kauan sitten, tattiksen rata oli välillä niin reikäinen että ne olivat jo melkein kettu ansojakin. Olishan se kiva ajaa joskus kovaakin en sitä sano mutta tuo meidän lavanko on nyt sellainen että haastetta riittää. Joo totta mooses tuo pääsuoran lopussa  rata este pitää korjata, taisin olla myös yksi niistä joka meni siihen onneksi auto ei hajonnut.
Jerzi

27
Rami, bongasitkos kuin menin heittämällä ohi pääsuoralla niitä kuskeja, miltäköhän heistä tuntui, hitto mikä fiiiliiiis pojat kuin auto tykittää, taisi minulla olla kisan nopein auto :D . Joo jos sää suosii me tullaan. Kuin minä paikalle tulen tuonne niin luulen että minulla on tasan 0 metriä ajettu tuolaisella vehkeellä, no tää on hauskaa.
Jerzi

28
Tuosta hyppy kisasta sen verran että tuo idea jossa hypätään johonkin rinkiin kuulostaa todella hyvältä, esim vaikka näin että on 5 yritystä ja parhaat jatkoon missä vaikka jonkin lainen cuppi kisa.
Sain auton näillä näkymin lainaksi (revo) joten kohta sekin varmistuu ja tämä kisa homma on niin helkkarin hauskaa puuhaaaaaa.
Jerzi

29
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 1
« : 15.05.05 - klo: 19.36 »
Bongasin minut ja minun auton tuolta. Pieni huomautus, tuo minun sin,valk kupla joka oli näytilla jossa on nuo 666 no, niin ne eivät ole minun laittamat vaan katsastus miehet olivat tehneet minulle huonon jäynän. Oli kyllä hyvät skabat. Mitä muuten JANI se sinun homma meni noin lyhyesti sanottuna,  teitkös pahan virheen ja jos niin mitä, meni minulta ohi....
Jerzi

30
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 1
« : 15.05.05 - klo: 13.47 »
Noilla minun kieroksilla minä olisin 2, no kaipa siellä on jokin väärin käsitys minun kieroksissa on.
Jerzi

PS Kiitos Tapsa että lisäsit vain muutaman kieroksen minulle.

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 19