Vertical Hobby

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MAKES

Sivuja: [1] 2
1
Mun mielestä kuulostaa fiksulta että jos kisajärjestäjä peruu SM-sarjan osakilpailun, sille etsitään vaihtoehtoinen järjestäjä. Vai kieltääkö jotkut säännöt tämänkin? Olen täysin samaa mieltä Markon kanssa että ensisijaisesti järjestävä seura saa olla sellainen jolla ei ole kisaa tällä kaudella. Mutta jos sellaista ei löydy, minun mielestä samassa paikassa voidaan ihan hyvin pitää kaksi osakilpailua. Ja profiili voidaan muuttaa sunnuntaiksi ettei mattiskuskien tarvi ajaa lauantaina. Enkä usko että mattikset sunnuntaina pidentää päivää ollenkaan. Pelkillä poroilla saadaan vain 3 alkuerähiittiä joten jokaiseen tuntiin jää 30 min luppoaikaa ellei ajeta jotain toista luokkaa samalla. Hakkilassa on tosiaan ajettu monenlaisilla autoilla pitkin syksyä enkä ole kuullut että tämä olisi aiheuttanut mitään ongelmia.

2
Hyvä ehdotus!

3
Jep. Viriin riitti hyvin yksi rengassetti. Ei ole tiedossa että kukaan olisi saanut rengasta puhki

4
Isot kiitokset Micsalle, Matille, Rempalle ja kaikille muille vapaaehtoisille jotka teitte leikit meille mahdolliseksi!

Rushit pelittää mun mielestä oikein hyvin. Hienosti lähti kausi käyntiin vaikka oma suoritus olikin aika hampaaton.

5
Radalla ajettu tänään jo 1142 kierrosta foameilla ja kumeilla (kuva eiliseltä). Pito on kehittynyt mukavasti päivän aikana. Kiitos kaikille pidottajille. Hienoa päästä huomenna taas kisaamaan. Tervetuloa!

6
Minusta erittäin hyvä ajatus lisätä finaalien määrää sunnuntaille. Minulle riittäisi lyhyempi kuin tunnin väli.  Sunnuntai on nykyisellään velton oloinen päivä kun eräkierrosten välissä katsellaan tyhjää rataa puoli tuntia. Lisäksi ehdottaisin että porossa ajettaisiin vain eka finaali alkuerien mukaisessa lähtöjärjestyksessä ja loput sen hetkisen finaalirankingin perusteella käänteisessä lähtöjärjestyksessä.

7
Kiitos Micsa, että laitat jo tässä vaiheessa infoa. Suunnitelma vaikuttaa hyvältä. Kiva, että suunnitelmissa on 5 sisäkisaa. Edelleen olen sitä mieltä, että reseed olisi erittäin hyvä vakiokäytäntö kisoihin. On aina mielekkäämpää ajaa kisaa samanvauhtisten kanssa.

8
RC-kerhot ja -radat / Vs: Tattarisuon rata Helsingissä
« : 28.05.19 - klo: 18.38 »
Mulla on tarkoitus mennä ajamaan 8.-9.6. molempina päivinä tattikselle tai Hyvinkäälle. Valitsen paikan sen mukaan kummassa on muitakin kasikuskeja radalla.

9
Kiitokset Oululle hienosti järjestetyistä kisoista. Rata ja pito oli hyvät eikä ollut ongelmia renkaidenkaan kanssa. Hieno homma että saitte järjestettyä kisat Laivakankaalla!

Pro Stockissa oli erikoinen tilanne kun harjoitusten nopein mies Miika Laurila ei ajanut kuumimmassa alkuerässä. Miika onnistui tällä kertaa ajamaan paalulle. Hitaampien ajo saattoi kuitenkin kärsiä. Ensi kaudella re-seed olisi kova juttu.

Onnittelut Karrille ja Leeville tyylillä otetuista voitoista. Erityiskiitokset Lasselle ja Leeville tunnelman nostattamisesta foliohattuprojektilla.

Lopuksi vielä anteeksipyyntö Markolle tunaroinneista Pro Stock -finaaleissa. Marko kuuluisi olla lopputuloksissa mun edellä mutta oikeus ei toteutunut tällä kertaa. Vauhtia on tullut meitsille mukavasti kuluneen talven aikana mutta pelisilmä vaatii vielä kehittymistä.

10
Jos renkaat on skeidaa, eikö ne pidä romuttaa tai palauttaa tehtaalle ja ajetaan kisa ETS-kumeilla.


11
Lahdessa toimi re-seed hienosti sunnuntaina. Ei tainnut olla kenenkään mielestä huono ratkaisu? Toivottavasti Kuusaalla on sama meininki jo lauantaina.

12
Tulokset / Vs: Lopputulokset FinTrack Tour 1. - LTCC 2018
« : 05.11.18 - klo: 07.41 »
Hienoa että FTT pyörähti taas käyntiin. Kiitos Tiim Lahdelle erinomaisista järjestelyistä ja makeesta radasta. Kaikki toimi professionaalisti: kilpailun johto, tuomarointi, katsastus, kierroslaskenta, autot radalle ja radalta pois eri paikoissa jne.

Pitkät sviipperit oli tosi siistit ajaa, varsinkin sunnuntaina kun radassa oli kunnollinen pito. Lauantai oli haasteellisempi, koska pidon kehittyminen kesti pitkään ja iltapäivälläkin vielä perä saattoi yllättäen lipsahdella vaikka oli ajavinaan ihan oikealla linjalla. Mattoa oli teipattu aika paljon, olisiko sladdi alkanut kun sopivasti osui teipin päälle?

Erityiskiitokset @jaakkohuhmarsalo reseedistä sunnuntain alkueriin. Oli mahtavaa kun sai tehdä alkuerätulosta ihan omalla ajolla. Kahdessa nopeimmassa hiitissä oli kuskit niin tasaväkisiä, ettei kenenkään tarvinnut tehdä tilaa koko erän aikana. Täältä vahva peukutus sille, että reseed otettaisiin käyttöön kaikissa kisoissa.

13
Mitään full re-seediä ei ole tulossa, mutta räikeimmät tapaukset varmasti saadaan siirrettyä toiseen erään, ongelmien välttämiseksi. Ja tuon voi kirjata helposti myös sääntöihin, eikä aiheuta suuria muutoksia eriin, näkisin että koskee alle 5 kuskia per kisa

Minusta tämä on hyvä ja riittävä ohjeistus

14
Kannatan ehdotusta re-seedistä, jos teknisesti mahdollista ilman isompaa säätöä. Tämä olisi sekä nopeiden että hitaiden kuskien etu

15
TOURING-RADAN TALKOOT

Pidetään maanantaina (20.8.) talkoot alkaen klo 15. Radan sijainti muuttuu kymmenellä metrillä, joten rata rakennetaan kokonaan uusiksi. Myös ajajakoroke siirretään. Tähän tarvitaan paljon porukkaa. Tule mukaan talkoisiin niin rata on ajokunnossa heti kun sisäkausi starttaa 1.9.2018!

Ajopaikka on erittäin hyvä ja tänä talvena se tulee olemaan entistäkin parempi. Alusta on tasoitettu ja se imuroidaan huolellisesti ennen mattojen levittämistä. Jos olet pitänyt taukoa, nyt kannattaa palata takaisin.

16
Isot kiitokset järjestäjille. Kaikki pelasi hienosti. Extrakiitokset Penalle ansiokkaasta toiminnasta lajin eteen kuluneiden vuosien aikana.

Profiili oli kiva ajaa paitsi shikaani oli tuskaisen vaikea. Mattoon kehittyi sunnuntaiksi mahtava pito ja Lassen säätövinkeillä saatiin auto kovaan iskuun. Ensi talveksi pistetään kuskikin iskuun. Varokaa vaan!

17
Minusta olisi hyvä jos rataprofiilin voisi suunnitella kuten Pepess ehdottaa. Miksei etunurkkiin jättäisi hieman tilaa jos sillä voi varmistaa näkyvyyden koko radalle.

18
Kiitokset Pepelle ja Riksun tiimille. Pikkukisat ja pikkurata ei haittaa pätkääkään kun järjestelyt on tehty asenteella. Kisa oli timantinkovaa; draamaa ja kovia taisteluita oli riittämiin. Hieno päivä!

19
Eikös ton minimiosallistujamäärän voisi poistaa säännöistä? Ei kai kisaan osallistujia pidä siitä rangaista ettei paikalle ole saapunut tarpeeksi kuskeja.

20
Hyvä uudistus että samalla numerolla voi ajaa kahta luokkaa.
Numero tuulilasiin on myös hyvä uudistus: Ei kyljen design peity!

21
Tulokset / Vs: LOPPUTULOKSET FTT 4 LMM/ ÄÄNEKOSKI
« : 13.03.17 - klo: 16.55 »
Isot kiitokset järjestäjille ja kaikille vapaaehtoisille. Ilman teitä nämä tapahtumat eivät olisi mahdollisia ja täällä yksi kiitollinen harrastaja! Kiitokset myös kovista (mutta ei kuitenkaan verisistä) taisteluista radalla mm Ristolle, Pasille, Nikolle, Jerelle. Olipa siistiä taas kaahailla.

22
Kiitokset KyPakin porukalle kisajärjestelyistä. Rata oli aivan mahtava. Nyt oli tilaa. Olisi vaan pitänyt ajaa todella tarkasti varsinkin Pro Stockissa. Ei taida vanha nähdä noin kaukaa ja korkeelta…

Pidon suhteen oli sama kuin Oulussa; lauantaina luisteltiin ja sunnuntaina piti törkeen hyvin. Taitaa formulat hieroa kumia mattoon aika tavalla? Olisiko ideaa ensi talvena ajaa formulat lauantaina, jos sillä saataisiin pito kehittymään jo ensimmäisenä päivänä?

23
Tulokset / Vs: FTT 2 Kiiminki
« : 11.12.16 - klo: 23.52 »
Kiitokset Oulun tiimille ja kaikille kuskeille hienosta kisaviikonlopusta! Oli makiat karkelot. Rataprofiili oli minusta erittäin hyvä, monipuolinen, ja jokainen sentti matosta oli käytetty hyväksi. Rata näytti ahtaalta mutta ei sitä ollut.

24
Tuon Fullspeed RC:n hallussa olevat tarrat Ouluun lauantaiksi.
/MAKE SEPPÄLÄ

25
Ihan paras on lahtelaisten konsepti järjestää kisat messuhallissa. Makeeta on ajaa tällaisissa puitteissa. Onnistuisikohan sama jollain muullakin paikkakunnalla?

Jättimäiset kiitokset Lahen UA:lle ja kaikille organisaatiossa mukana olleille vapaaehtoisille!

26
Xray / Vs: Team Xray T4
« : 03.11.16 - klo: 07.44 »
Paljon kiitoksia tiedoista ja Tim Wahlin linkistä! Meinaan tehdä identtisen setupin Lahden virikisan alkajaisiksi. Mulla ei tosin ole 1,6 mm ylädekkiä. Onko sen merkitys tärkeä?

Ja iskareista siis jätetään foamit pois. Mikä on tämän vaikutus?

27
Xray / Vs: Team Xray T4
« : 01.11.16 - klo: 13.07 »
Manuaali suosittelee moottoripukin flexiruuvia eteen keskipidolla ja kovalla pidolla.

Manuaalissa lukee moottoripukin ruuvien 1 ja 2 kohdalla "Do not tighten fully". Onko oikeasti tarkoitus jättää nämä vähän löysemmälle koska eivät keskilinjalla?

28
Xray / Vs: Team Xray T4
« : 29.10.16 - klo: 21.28 »
Onko suositusta millä setupilla kannattaisi lähteä Lahden FTT-kisoihin?

29
Ilmoittautumismaksu ilmeisesti käteisellä kisapaikalla? Vai onko tilinumero jossain näkyvillä?

30
En saa autoa valmiiksi, joten pitää jättää kisat väliin, sorry / Make Seppälä

Sivuja: [1] 2