RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pepess

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 36
1
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 25.04.19 - klo: 20.09 »
Aurinko paistaa ja eiköhän se ole tämä sisäkausi nyt sitten taputeltu, kun ei enää ollut sisäajeluihin riittävää innokkuutta ja siirrytään nyt siis ulkoradoille ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Kerho jää nyt siis kesätauolle ja jatkuu syyskuun alussa samaan aikaan ja samassa paikassa. Tarkemmat tiedot kauden aloituksesta laitetaan lähempänä ajankohtaa tänne rc10-foorumille.

Kiitokset kuluneesta kaudesta kaikille kerholla kävijöille - on ollut erittäin mukava ja antoisa kausi ja paljon on uusia harrastajia tullut tämän mukavan lajin pariin. Nähdään syksyllä!

Aurinkoista ja vauhdikasta kesää toivottaen,
Pepe & Kari

2
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 25.04.19 - klo: 09.57 »
Onko kiinnostuneita vielä sisäajeluihin vai laitetaanko kausi niin sanotusti pakettiin ja jatketaan syksyllä? Aikaa vastata olisi tänään klo 20:00 asti, jos sisäajelut vielä tulevana sunnuntaina kiinnostaa.

3
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 23.04.19 - klo: 17.05 »
Muutama päivä aikaa ilmoittautua, jos sisäajelut vielä tänä keväänä kiinnostaa :wink:

4
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 19.04.19 - klo: 20.29 »
Pääsiäisen kerho peruttu, koska porukalla oli Pääsiäisenä muuta puuhaa. Seuraava kerhokerta olisi mahdollisesti 28.4., jos on tarpeeksi tulijoita. Ilmoitelkaa torstaihin 25.4. mennessä, jos vielä sisäajelut kiinnostaa, niin ilmoittelen pe/la pidetäänkö kerhoa vai ei.

Hyvää Pääsiäistä kaikille!

5
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 18.04.19 - klo: 10.51 »
Vielä ei ole tullut riittävää määrää ilmoittautuneita sunnuntaille, mutta vielä kerkii ilmoitella mulle huomiseen perjantaihin klo 20 mennessä, jos radalle sunnuntaina mielii  :wink:

6
RC-kerhot ja -radat / Vs: Mäntsälään RC rata?
« : 17.04.19 - klo: 22.02 »
Kannattaa varmaan olla yhteydessä Mäntsälän moottorikerhoon, jonka puitteissa Mäntsälässä taidetaan harrastaa RC-autoilla ajamista talvisin sisällä :wink:

7
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 16.04.19 - klo: 21.48 »
Mukavasti oli viime sunnuntaina porukkaa ajelemassa. Tulevana viikonloppuna onkin sitten Pääsiäinen.

Laitetaanpas siis tänne kyselyä ensi sunnuntain osalta eli kiinnostaako Pääsiäisajelut kerholla? Sitovat ilmoittautumiset YV:llä, maililla, puhelimella tai muuten tämän viikon perjantaihin 19.4.2019 klo 20:00 mennessä, niin ilmoittelen täällä rc10:ssä PE/LA pidetäänkö kerho sunnuntaina vai ei.

Jonkun verran oli viime sunnuntaina kiinnostusta, mutta kysellään nyt vielä varmuudella. Radan tekeminen ja purkaminen vaatii kuitenkin riittävän määrän aikuisia eli jos riittävä määrä on varmoja tulijoita koko päiväksi sunnuntaille, niin sitten ajellaan Pääsiäisenäkin normaaliin tapaan  :wink: Eli laittakaahan tietoa tulemaan, jos olette tulossa!

8
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 13.04.19 - klo: 14.36 »
Kerho huomenna! Tervetuloa!

9
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 07.04.19 - klo: 18.42 »
Tänään tehtiin pieniä muutoksia rataprofiiliin samalla kun muutettiin ajosuunta eli saatiin muutamat mutkat sopimaan paremmin uuteen ajosuuntaan - muuten profiili pidettiin ennallaan. Mukavasti oli myös porukkaa lauteet notkuen kaikilla ajovuoroilla  :azn: Myös kerhoauto oli ja on ollut aikaisempina viikonloppuina myös ahkerasti ajossa :azn:

Ennakkotiedoista poiketen, ensi sunnuntaina 14.4.2019 ajellaan Harjunrinteen koululla ihan normaalisti klo 9:50-16:00 eli koulua ei ole merkitty äänestyspaikaksi. Tervetuloa siis viikon päästä ajelemaan "uudella" profiililla!

10
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 05.04.19 - klo: 15.17 »
Kerhohan se olisi taas tulevana sunnuntaina eli parin päivän päästä  :grin: Tervetuloa kaikille ajelemaan Riksuun klo 9:50-16:00!

11
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 26.03.19 - klo: 15.39 »
Olipas todella mukavan paljon porukkaa ajamassa - lauteet notkuivat, kun kuskit painoivait autoilla menemään pitkin Riksun rataa :azn:

Ajothan jatkuvat keväällä toukokuun loppupuolelle saakka aina siihen asti, kun on riittävästi varmoja tulijoita (vähintään neljä aikuista), jotta rata saadaan tehtyä ja purettua. Mutta nythän ollaan vasta maaliskuussa, mutta tämä siis ennakkotietona, kun sitä on useampi kysellyt :wink:

Seuraava kerho on viikon päästä sunnuntaina 31.3.2019 klo 9:50-16:00. Tervetuloa!

12
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 23.03.19 - klo: 14.55 »
Kerho normaalisti huomenna sunnuntaina 24.3.2019 klo 9:50-16:00 Harjunrinteen koululla. Tervetuloa kaikille!

13
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 17.03.19 - klo: 21.11 »
Tänä viikonloppuna ajettiin myös Oulussa sisäkauden viimeinen FTT-sarjan osakilpailu.

TSS-10
TSS-10 luokan yleisen sarjan voitto ratkesi jo edellisessä osakilpailussa, mutta muiden sijoitusten osalta käytiin vielä tiukkaa kamppailua Oulussa ja RiiUA:n kuskit ottivat sarjassa kaksoisvoiton eli Joonis voitti ja Artti nousi Oulun kisan hyvällä sijoituksella koko sarjan kakkoseksi. Oscar sijoittui 7:ksi ja Joenna 9:ksi. Onnittelut kaikille!

TSS-10 luokan Nuorten Mestaruussarjan voiton vei Joonis, Oscar oli 5:s ja Joenna 6:s. Onnittelut kaikille!


TSP-10
Edellisessä Vantaan kisassa nähtiin paljon keskustelua herättänyttä taktikointia kärkikamppailussa, jonka johdosta sarjan ratkaisu siirtyi Oulun osakilpailuun. Oulun kisan voiton otti Leevi ja vei näin ollen koko sarjan voiton täysillä pisteillä. Artti oli 14:s, Niko 36:s ja Janne 39:s. Onnittelut!


TSM-10
TSM-10 luokka jatkuu vielä sisäkauden jälkeen ulkona asfalttiradoilla ajettavilla osakilpailuilla. Sisäkauden jälkeen sarjaa johtaa Joel, Leevi on 5:s, Jona 25:s, Janne 37:s, Niko 43:s. Tsemppiä tuleviin kisoihin!


Tarkemmat tulokset FTT-sarjasta löytyy täältä: http://finrc.com/tulospalvelu/fintracktour/2019

14
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 17.03.19 - klo: 20.34 »
Mukava päivä jälleen takana ja nähtiinpä radalla runsaslukuisten nelipyöräisten lisäksi myös kolmipyöräinen ja kaksipyöräinen rataa kiertämässä  :grin:

Ajot jatkuvat viikon päästä eli sunnuntaina 24.3.2018 klo 9:50 - 16:00. Tervetuloa!

15
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 10.03.19 - klo: 17.54 »
Uusia harrastukseen tutustujia oli tänäänkin ja kerhoauto kiersi myös rataa  :azn:

Myös ajanotto viritettiin pienen tauon jälkeen taas käyttöön ja pyritään laittamaan jatkossakin, niin saa tiirailla omia aikoja.

Muistutuksena, että halutessaan saa liittyä RiiUA:n jäseneksi, joka on enemmän kuin suositeltavaa - seura mahdollistaa meille kaikille edullisen harrastamisen sekä hankintoja, joita olemme kaikkien iloksi hankkineet (mm. ajanottolaitteet yms.) sekä yhteistyöetuja. Jäsenyys on kalenterivuosikohtainen. Lisätiedot: https://www.riiua.net/miten-jaseneksi

Seuraava kerho viikon päästä su 17.3.2018 klo 9:50-16:00. Tervetuloa!

16
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 03.03.19 - klo: 21.03 »
Sunnuntain ajelut takana ja uusia harrastajiakin tuli kerholle kurvailemaan :azn: Tänään ajeluiden lomassa säädettiin useampi auto ajettavimmiksi ja kuskit tykkäsivät eli ilmeisesti joku säätö osui kohdilleen :wink:

Ja vaikutti tuo kerhokisoihin tehty uusi profiilikin tänään jopa hivenen mukavammalta, kun sitä pääsi taas uudestaan ajelemaan :azn: Hyvin löysivät kuskit myös päivän aikana mollien lisäksi ajolinjat ja taisipa parhaimmillaan olla samassa vuorossa 8 autoa yhtäaikaa radalla  :azn:

Ajelut ja säätelyt jatkuu jälleen viikon päästä eli kerho seuraavan kerran ensi sunnuntaina 10.3. klo 9:50-16:00. Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin huristelijat Riksuun!

Ja tosiaan muistutuksena, että jos haluaa käydä ajamassa Hakkilassa Fullspeed:n radalla/radoilla, niin RiiUA:n kerholaiset pääsevät sinne samalla hintaa kuin Fullspeed:n jäsenetkin :azn: Muita yhteistyötahoja, joiden kanssa on sovittu eduista kerholaisille ja joista siis RiiUA:n kerholaiset pääsevät myös halutessaan hyötymään on mm. RCtarrat.com, Hobby Factory ja EuroRC. Näistä kannattaa kysellä tarkemmin kerholla.

17
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 02.03.19 - klo: 14.52 »
Kerho huomenna. Tervetuloa!

18
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 25.02.19 - klo: 23.34 »
Seuraava kerho

Seuraava kerho on ensi sunnuntaina eli 3.3.2019 klo 9:50 - 16:00 ja silloinhan ajellaan kerhokisoihin tehdyllä uudella profiililla:Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin kuskit kurvailemaan matot rullalle :grin:

Käynti treeneihin kerhokisoista poiketen kaupungintalon viereisestä kulmasta, josta yleensäkin treeneihin kuljetaan.

19
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 25.02.19 - klo: 19.46 »
Suuret kiitokset kaikille kisajärjestelyihin osallistuneille - yhdessä tekemällä saatiin hienot kisat aikaan ja myös harrastuksesta ja lajista kiinnostuneita tutustumaan sekä seuraamaan kisoja :azn:

Tulokset ja kuvat kisoista löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=105995.0


Paitoja ja lippiksiä RC-kerholaisille
Kisoissa tuli kyselyjä kerhopaitojen saatavuudesta ja siitä taisinkin jo syksyllä mainita, että uutta kerhopaitaa on suunnitteilla jne. Nyt kun kausi on saatu hyvään vauhtiin ja paljon uusia harrastajia, niin voitaisiin tätäkin asiaa alkaa edistämään hieman aktiivisemmin. Eli ajatuksena lyhykäisyydessään olisi suunnitella uudet t-paidat ja lippikset kerholaisille uudella kerhologolla, joka syksyllä tehtiin. Näihin olen myös alustavasti syksyllä kysellyt mahdollisia sponsseja, joista muutamat RC-liikkeet ilmaisivat kiinnostuksensa, jolloin esim. paitojen hintaa saadaan hieman edullisemmaksi. Jos jollakulla löytyy intoa kysellä lisäsponsseja tai haluaa sponssata näitä, niin muhun voi olla yhteydessä.

Kyselisinkin nyt kiinnostusta näiden tilaamiseen kaikilta halukkailta eli kuinka monta t-paitaa, lippistä (lippismalli ja väri todennäköisesti sama kuin meidän junnuilla, mutta RC-kerhon logolla, t-paidat todennäköisesti Fruit of the Loomin paitoja). Näitähän voi tilata useita itselle, junnuille, mekaanikoille, mummeille ja vaareille, kummeille ja kavereille jne. Ja huomioikaa myös se, että paitatilauksia ei tehdä joka vuosi, koska niitä pitää tilata tietty vähimmäismäärä (luokkaa 20kpl), joten voi ehkä varautua mahdolliseen juniorin kasvuun tai että on vaihtopaitaa tms.). Laitelkaa viestiä YV:llä tai maililla tai muulla tavoin tai vaikka kerholla, niin kartoitan ensin määrät, jonka perusteella pyydän sitten tarjoukset jne., jotta saadaan homma eteenpäin ja paidat ja lippikset tilaukseen.

Laitan myöskin paitasuunnitelman nähtäväksi, kun se saadaan valmiiksi.

20
Tiukkaa ja hyvää kisaa oli monessakin luokassa - virissä ehkä käytiin koko päivän ajan tiukimmat väännöt niin aika-ajoissa kuin finaaleissakin. Ja rataprofiilikin vaikutti ihan hyvältä käytännössä kaikissa luokissa, vaikka suunnitelmaa katsoessa se hieman mietitytti. Hyvin löytyivät ajolinjat niin aloittelijoiden Rookie-luokassa kuin vauhdikkaammassa viri-luokassakin. Virissä taisi osa ajaa poro-koneella ja osa virikoneella ja eroa oli hieman havaittavissa ainoastaan pääsuoralla, mutka osuudet oli tosi tasaväkistä ja ehkäpä miedommalla koneella helpommin hanskattavissa. Ja voitto taidettiin ottaa tiukan kisan jälkeen miedommalla poro-koneella :wink:

Vaikkakin meillä on hieman pienempi rata verrattuna FTT-ratoihin, niin silti radan leveys pyrittiin tekemään ihan sääntöjen mukaiseksi (2m) ja pääsuoralla leveyttä oli jopa hieman enemmän :azn:

Myös katsojia ja harrastuksesta kiinnostuneita löysi hyvin paikan päälle tutustumaan lajiin ja seuraamaan kisoja  :azn:

21
RATAMESTARI-KERHOKISASARJA KAUDELLA 2019-2020
Ratamestari-kerhokisasarja jatkuu myös tulevalla kaudella. Ratamestari 2020 -kerhokisasarjassa ajetaan vähintään kaksi osakilpailua, joista ensimmäinen syksyllä 2019. Tarkemmat tiedot sarjasta ja ensimmäisestä kilpailusta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa rc10.fi -foorumilla.

Omia toiveita, ajatuksiaan jne. voi laitella vaikka YV:llä tulevaa Ratamestari 2020 -kerhokisasarjaa silmällä pitäen. Tämän kauden perusteella näyttää siltä, että
- Rekka-luokka otetaan ensi vuoden Ratamestari-kerhokisasarjaan mukaan - sen verran hyvin oli kuskeja nyt ajamassa ja kiinnostus Rekka-luokkaan vaikuttaa olevan myös lisääntynyt. Tamiya Rekka -luokan säännöistä poiketen myös muulla rungolla voi ajaa (tätäkin on toivottu, että voisi ajaa myös vanhemmalla kalustolla ilman, että tarvitsee hankkia uutta kalustoa).
- Formuloille ja GT-autoille tällä kaudella kiinnostus oli heikkoa, vaikkakin aikaisempina vuosina niissä on nähty lauteet täynnä kuljettajia. Nyt etenkin Formula- ja GT-kuskit hereillä eli ilmoitelkaa YV:llä tai muulla tavoin mikäli kerhokisailut kiinnostavat ensi kaudella Ratamestari-kerhokisasarjassa. Jos kiinnostusta on ennakkoon riittävästi, niin luokat tai jompikumpi luokka voidaan ottaa jatkossakin ohjelmaan tai sitten jos kiinnostus on heikkoa, niin tiputetaan mahdollisesti näitä luokkia pois kisaohjelmasta ja annetaan tilaa muille luokille, joihin on selkeästi ollut tai on enemmän kiinnostusta.
- Samoin pohdinnassa on myös Mini- ja Comppi -luokat tulevalla kaudella. Eli kaikki ketkä haluavat ensi kaudella ajella Mineillä tai Comppimineillä, ilmoitelkaahan kiinnostuksestanne.
- Stanu-luokkaan lisättiin jälkimmäisessä osakilpailussa uutena kalustona myös M-Four PRO, joka siellä jatkossakin voidaan pitää - rajoituksena maksimissaan vauhti TSS-10 luokan autoja vastaava. Eli jatkossakin pidetään Stanu-luokka sellaisena, että siihen voi osallistua monipuolisesti eri luokkien autoilla (mm. TSS-10, VTR/GT2000, FWD, M-Four Pro), kuten nytkin vauhtien ollessa maksimissaan TSS-10 luokan autoja vastaava.
- Rookie-luokka ehdottomasti mukana :azn:
- Myös nopeammat touring-luokat eli TSP-10 ja TSM-10 pidetään mukana.

Tässä alustavia ajatuksia ensi kauden Ratamestari-kerhokisasarjaan. Toiveita, ajatuksia ja ideoita otetaan vastaan - viestiä voi laittaa YV:llä, maililla tai muuten :wink:

22
Tulokset
Tulokset tämän päivän kisoista lisätty: http://rc10.fi/index.php?topic=105995.msg828684#msg828684

sekä koko sarjan tulokset: http://rc10.fi/index.php?topic=105995.msg828685#msg828685

Jos löydätte tuloksista virheitä tms., niin ilmoitelkaa YV:llä, kiitos.

23
Ratamestari 2019 - kerhokisasarjan tulokset


Suuret kiitokset kaikille Ratamestari 2019 -kerhokisasarjaan osallistuneille ja kaikille kisajärjestelyissä mukana olleille. Oli todella hienoa ja mukava nähdä runsaasti niin uusia kuin kokeneita kuskeja mukana kisailemassa!


ROOKIE (yhteensä 12 kuskia)
1. Eerik Povenius (2, 1 = 3)

Luokassa ajoivat yhden osakilpailun:
- Niko Jormalainen
- Aapo Koivisto
- Simo Lindfors
- Mika Jormalainen
- Matias Uusitalo
- Mika Uusitalo
- Sakari Nuutinen
- Jani Kaasalainen
- Jesse Hartikainen
- Veikka Poutanen
- Jyrki Povenius


STANU (yhteensä 13 kuskia)
1. Tuomas Murto (2, 1 = 3 - parempi sija 2:ssa kisassa)
2. Petri Oksanen (1, 2 = 3)
3. Joenna Oksanen (6, 3 = 9 - parempi sija 2:ssa kisassa)
4. Sisu Seppälä (4, 5 = 9)
5. Antti Seppälä (5, 6 = 11)
6. Ilpo Koivisto (8, 7 = 15)
7. Teemu Knaapi (9, 8 = 17)

Luokassa ajoivat yhden osakilpailun:
- Artti Viitaniemi
- Juho Tamminen
- Hiski Rönkkönen
- Ilpo Saarinen
- Janne Koivisto
- Tuukka Rannikko


VIRI (Yhteensä 11 kuskia)
1. Leevi Martikainen (2, 1 = 3)
2. Joonis Oksanen (5, 2 = 7)
3. Jona Oksanen (6, 3 = 9)
4. Janne Kiiski (8, 6 = 14)

Luokassa ajoivat yhden osakilpailun:
- Kim Elfström
- Markku Seppälä
- Sami Takkinen
- Timo Keränen
- Artti Viitaniemi
- Hiski Rönkkönen
- Joonatan Toivonoja


MINI (Yhteensä 3 kuskia)
1. Rauno Kallionpää (1, 1 = 2)
2. Antti Halonen (2, 2 = 4)
3. Juha Halonen (3, 3 = 6)


COMPPI
- Ei sarjapalkittavia

GT
- Ei sarjapalkittavia

Formula
- Ei sarjapalkittavia


RATAMESTARI-KERHOKISASARJAN STANU-LUOKAN KIERTOPALKINTO
Ratamestari -kerhokisasarjan pääluokan eli Stanun kiertopalkinnon voitti Tuomas Murto. Kerhokisasarjan Stanu-luokan voitto ratkesi vasta viimeisessä finaalissa. Onnittelut Tuomakselle!

24
Suuret kiitokset kaikille kisajärjestelyihin osallistuneille ja kaikille kisailijoille ja kisapäivän toimihenkilöille :azn: Mukavat ja aika ajoin tiukat kisat saatiin aikaan. Ilahduttavan paljon oli uusia kuskeja kisailemassa  :smiley:

Erityiskiitokset kerhokisojen tukijoille:

- RCtarrat.com (www.rctarrat.com)


- Hobby Factory (www.hobbyfactory.fi)


- KariOhje RCtarrat.com:n vannetarrojen asennukseen: https://m.youtube.com/watch?v=Sx_4ZnkEpeMPäivän tulokset

ROOKIE
---A-finaali---
1. Niko Jormalainen
2. Aapo Koivisto
3. Eerik Povenius
4. Simo Lindfors
5. Mika Jormalainen
---B-finaali---
6. Matias Uusitalo
7. Mika Uusitalo
8. Sakari Nuutinen


STANU
---A-finaali---
1. Tuomas Murto
2. Petri Oksanen
3. Joenna Oksanen
4. Janne Koivisto
5. Sisu Seppälä
6. Antti Seppälä
---B-finaali---
7. Ilpo Koivisto
8. Teemu Knaapi
9. Tuukka Rannikko


VIRI
---A-finaali---
1. Leevi Martikainen
2. Joonis Oksanen
3. Jona Oksanen
4. Joonatan Toivonoja
5. Hiski Rönkkönen
6. Janne Kiiski


MINI
---A-finaali---
1. Rauno Kallionpää
2. Antti Halonen 
3. Juha Halonen


REKKA
---A-finaali---
1. Rauno Kallionpää
2. Teemu Knaapi
3. Ilpo Koivisto
4. Tuukka Rannikko
5. Jani Numminen


Tarkemmat tulokset: http://bit.ly/2019-2-tulokset


Päivän tsemppari -palkinnon voitti hienosti ja upealla asenteella Rookie-luokassa ajanut Sakari Nuutinen. Onnittelut!Ratamestari 2019/2 tulokset http://bit.ly/2019-2-tulokset

Kiitos ajanoton puolesta kaikille päivään osallistuneille! Nähdään syksyllä uudelleen.

-Erno


Sana on vapaa kommenteille ja jälkipeleille  :wink:

25
Käynti siis koulun pääovista, eli ihan samasta paikasta, kun aikaisemmissakin kisoissa (treeneihin kuljetaan eri ovesta, joka ei ole nyt kisapäivänä käytössä). Samassa yhteydessä sisäpihalla on myös parkkitilaa:

https://www.google.fi/maps/@60.7389755,24.7680756,3a,48.9y,309.35h,88.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRgGJVS0Xwnl00UDxhQArjA!2e0!7i13312!8i6656

Jos parkkitila loppuu sisäpihalta kesken, niin kaupungintalon vieressä koulun toisella puolella on lisää parkkitilaa (missä normaalisti treenien yhteydessä on autoja, kts. ilmakuvasta Harjunrinne):

https://www.google.fi/maps/@60.7389212,24.7686237,3a,75y,345.19h,89.22t/data=!3m6!1e1!3m4!1s_Jn5ImjIAHIR93mzXXsWtA!2e0!7i13312!8i6656

Huomioitavaa pysäköinnissä on se, että pelastustiet pitää jättää auki eli pysäköidään lähtökohtaisesti merkatuille paikoille.


Ilmakuva:
https://www.google.fi/maps/@60.7392415,24.7674965,114m/data=!3m1!1e3


Tervetuloa kisailemaan!

26
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 23.02.19 - klo: 18.28 »
Suuret kiitokset runsaslukuiselle talkoopoppoolle - saatiin ennätysajassa rata ja paikat huomista varten valmiiksi  :azn:

27
32 ilmoittautumista - hienoa  :azn: Ja uusia kuskejakin melkoisen mukavasti  :azn:

Huomenna siis kisaillaan ja ovet aukeavat jo klo 7:00. Kulku kisapaikalle treeneistä poiketen koulun pääovista.

Muistakaa varata tasaraha ilmoittautumiseen ja mahdolliseen ponderivuokraan, kiitos.


Tervetuloa viettämään mukavan kutkuttava kerhokisapäivä Riihimäelle!

28
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 23.02.19 - klo: 11.15 »
Kerhokisat lähenee eli huomenna sunnuntaina ei ole normaalia kerhoa, vaan silloin on kerhokisat ja ovet aukeaa jo klo 7:00.


RATATALKOOT OVAT TÄNÄÄN KLO 16:00 - 19:00 KAIKILLE KERHOLLA KÄVIJÖILLE!

TERVETULOA TALKOILEMAAN KISAPAIKKA KUNTOON SUNNUNTAIN KERHOKISOJA VARTEN!

29
Heps! Vielä olisi tämä päivä aikaa jälki-ilmoittautua kevään mukavimpaan kerhokisatapahtumaan!

30
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 22.02.19 - klo: 13.37 »
MUISTUTUS - RATATALKOOT HUOMENNA LAUANTAINA KAIKILLE KERHOLLA KÄVIJÖILLE KLO 16:00-19:00. TERVETULOA!

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 36