Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kakkutukka

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 16
1
Polttisautot / Vs: V2 remmiahdettu nitroprojekti
« : 07.05.16 - klo: 12.38 »
Eilisillan ja tämän päivän tuotoksina varsin vähän, lähinnä mallintanut osien yhteensopivuutta ja korjaillut puutteita. Pääpiirteittäin osat alkaa hahmottua. Lähiaikoina täytyy sopia koneistajalle aikoja ja ostaa materiaalia. Kaasutinta tuskin alan itse piirtämään ja laskemaan joten tyydyn ebayn tarjontaan. Jokunen kysymys tästä remmiahtimesta on tullut hiljattain. Tarkoitus ei siis ole ahtaa kilokaupalla painetta vaan luoda kampikammioon yleisestiottaen kaksitahtiselle riittävä paine jotta seos saadaan nostettua palotilan suuntaan. Tämä siis johtuu sylinterien samasta linjasta. Jos ei ahdinta olisi, ei kone toimisi edes halutulla tavalla. Eli koko homma ei perustu huippunopeuteen vaan toimivuuteen. Alla olevassa kuvassa ahtimen sijoitus on vain kuviteltu sillä ahtimen kanavat ja kiinnityspisteet on vielä tekemättä. Keskustelua projektista olis kiva saada aikaan, saa ilmaista mielipiteensä ja jos on ehdotuksia niin avosylin otetaan vastaan jos idea on toimiva!


2
Polttisautot / Vs: V2 remmiahdettu nitroprojekti
« : 05.05.16 - klo: 17.56 »
Tälle päivälle on saatu hiukan aikaan. Kampikoneiston suunnittelua lähinnä. Viikonlopulle ajatuksena saada lohkojen kuvat valmiiksi jonka jälkeen pääsee paneutumaan imupuoleen.3
Polttisautot / V2 remmiahdettu nitroprojekti
« : 05.05.16 - klo: 11.12 »
Heipparallaa. Tässä on tovin aikaa kun viimeks tänne on tullu rustailtu mitään viestiä. Viimeks ajeltu viime vuoden puolella näillä etäohjatuilla kiitureilla. Koulutukset ja kaikki on vienyt aikaa koko harrastukselta ja ehkä se ajopaikan puutekin on vaikuttanut asiaan. Mutta itse aiheeseen. Viimeaikoina heräili taas ajatukset ja hiljalleen alkanut motivaatiota löytyä taas aiheeseen liittyen. Tosin, tällä kertaa ei rakenneta vanhaa vaan luodaan uutta. Kyseessä on 2tahtinen V2 nitromoottori remmiahtimella.

Miksi? Miksei? Monella varmasti herää kysymyksiä aiheesta ja paneudutaan itse moottoriin, sillä kori, alusta jne saa luvan siirtyä tuonnemmaksi. Olen viimeaikoina ruvennut piirtämään nitromoottoria, ajatuksena oli tehdä yksisylinterinen ihan harjoituksen kannalta. Kaverini totes että mikset suoraan tee v2 moottoria? En nähnyt estettä, joten tuumasta toimeen. Yhtään fyysistä osaa ei ole tehty, mutta tietokoneella piirrellen on osia alkanut hiljalleen valmistumaan. Tarkoitus on tehdä jo teoriassa toimiva moottori. Jahka kuvat on valmiita, siirryn tuottamaan osia ystävän avulla cnc-työstökoneella.

Monelle herää varmasti kysymys että miksi remmiahdettu? Vastaus siihen on yksinkertainen eikä niinkään viritysmielessä tärkeä. Sylinterilinja on sama, ja sylinterikulma 90 astetta. Tämä tuottaa ongelmia huuhtelujen kanssa vaparina. Remmiahtimella kun luodaan minimaalinen paine kampikammioon, saadaan huuhtelut ylipäätään toimimaan.

Tämä v2 15cc nitrokone on tarkoitus asettaa ehkä omavalmisteiseen autoon. Moottori tulee olemaan täysin itse suunniteltu, mutta runko ja muut osat tehdään osittain itse ja osittain tilaan netistä tarvittavat osat mm. iskunvaimennus. Visiona alustavasti olisi suunnitella jenkkiaiheinen auto takavetoisena.

Toivottavasti topikki herättää keskustelua sillä haluan jakaa tämän ainutlaatuisen projektin aihealueen kansalle ja luoda uusia ulottuvuuksia koko lajiin. Valitettavasti koulutuksen takia aikaa on niukalti, mutta pyrin tuottamaan otoksia ja tuotoksia tähän ketjuun niin paljon kuin kerkeän.

Mukavaa torstaita!


Edit: 12:30
Luulen että lukijat haluavat nähdä edes millaista projektia luodaan. Remmiahtimesta on laittaa kuva, sillä muut osat on vielä rajusti työn alla eikä niistä ole kovin kummoista kuvaa tarjota. Ahdinkin itsessään on vielä kesken, mutta pääpiirteittäin saa selkoa mitä on tehty. Ahtimen kanavat uupuu vielä.4
Vapaa keskustelu / Vs: Poltatko?
« : 24.02.14 - klo: 10.18 »
Tupakoinut viiden vuotta, vähentänyt vuoden ajan. Harkitsen sähkötupakkia aika vankasti, sillä nesteen vahvuudella voi "hallita" nikotiinin tarvetta. Helpointahan se olisi kerrasta lopettaa ja selvitä vaikka eristyksissä muutama päivä. Sähkönatsan kanssa vaan mietityttää se höyry, mitä se tekee keuhkoille, tuskin sekään kovin terveellistä on.

5
Opiskellen levyseppähitsariks joka on myös unelma :D Huomenna lähen 5vko työssäoppimaan ja sitten näytöt ja kohti viimestä kouluvuotta.

6
Vuosien jälkeen kirjottelen tänne taas ;D

Tallissa majailee nykyään 600cc Kawasaki ZZR.

7
tuskin haittaa jos postaan kuvan pyörästä millä ajeLIN sillä tuo on nyt juuri osissa ja ette varmaan halua harmaasta detsin rungosta kuvaa :D Mutta siis dt 50r... oli 70cc kiinni mutta kilkkas..
Pakko laittaa täst miun hennosta takagummista :D

8
Vapaa keskustelu / Vs: Ammattinne/Tuleva ammattinne?
« : 15.03.13 - klo: 08.41 »
tuleva hitsaaja :)

9
Kyosho / Vs: Kyosho DRX Subaru -08
« : 20.06.12 - klo: 15.01 »
Paljonkos, eli montako kierrosta, teillä on ollu tyhjäkäynti ruuvi auki, kun olette ihka ekan kerran tuota käynnistelleet, eli sisään-ajo vaiheessa? En ole koskenut mihinkään muihin ruuveihin kuin tuohon tyhjäkäyntiä säätävään. Lähti kerran käymään ja kierrokset oli ihan törkeen korkeella, sammutin ja säädin pienemälle, mutta nyt ei sano enää mitään. Kaikki pitäisi muuten olla kunnossa ja tehdasasetuksissa. Johtuuko vain tuosta tyhjäkäynti hässäkästä vai pitääkö noi muutkin saada noin asetuksiin, ennen ku lähtee käymään? Kiitos.
Varovaista säätelyä suosittelisin. Ei itellä ainakaa pitäny paikkaansa vuosia sit toi DRX:än "säätöohjeet" kun koitin säätää. Säädin sit pikkuhiljaa oman mieleni mukaan ja ihan hyvin toiminu vuosia.

Tosin nyt on koko laitteen käyttö jääny lähes nollaan. Pari kertaa oon kyllä jaksanu herätellä ja rällätä tankin pihassa. On toi ihan mukava harrastus mutta oma aika jää niin vähälle ettei kerkeä ajamaan niin paljoo.

10
Vapaa keskustelu / Vs: Mikä ilahduttaa tänään?
« : 03.06.12 - klo: 22.55 »
Ei tarvihte enää mennä ala-asteelle.  :angel:
Eikä kyllä yläasteellekkaa eli peruskoulu läpitte!

Jepjep ja yöllä oli mukavoo naikkosen kanssa: D

11
Vapaa keskustelu / Vs: Mitä Juot Nyt
« : 02.06.12 - klo: 12.47 »
Kokista, illalla varmaan ehkä miestä vahvempaa:)

12
Vapaa keskustelu / Vs: Mikä ilahduttaa tänään?
« : 02.06.12 - klo: 09.05 »
Tunnin päästä hakeen tokari ja kakkukahveille luokkaan! Sit illemmasta muijan kans mökille. Harrastetaan isojen poikien asioita:D Eiku...? Niin, rillataan ja pelataan ja nu................................kutaan :D Ja tottakai paahdan mopollani menee tuhatta ja sataa kun kerrankin pystyn!

13
Semmostaettä 130e puhelinlasku...  :huh:

Miltäs kuulostaisi ISO puhepaketti, skype tai viber?

130e kuulostaa melko rajulle nykypäivänä, ainaki omaan korvaan. Eri asia tietty jos puhelut soiteltu muualla kuin Suomessa.
Jep, kun kyseessä on liittymä MONIEN vuosien takaa, jolloin lähetin max 10-20 tekstaria kuukauteen. Soittojakin oli hyvin vähän ja hyvin lyhyitä. Mutta nythän elämä lähes 16v pojalla on erilaista, koska naikkosen kanssa tulee pidettyä yhteyttä yms. No, liittymä on vaihtunu nyt ja tekstaripaketti otettiin :D

14
Harrastelen lähinnä mopoilua, lievää tietokoneen käyttöä, xboxilla pelailu ja muijan rassaaminenkii kuuluu rc:n lisäks mun "elämään" :D

15
Semmostaettä 130e puhelinlasku...  :huh:

16
Vapaa keskustelu / Vs: Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 14.04.12 - klo: 17.43 »
Selvität mikä johto menee orkkiksessa ja kahtelet mikä vastais esimerkiks punasta ja keltasta johtoo siinä orkkisvalossa. Mut olettaisin että musta mustaan, punane punasee ja keltane siihen viimeseen. Ei se maailmaa kaada jossei toimikkaan, koitat sit vaa toisinpäin. Se ei valoa riko.

17
Yamaha DT 50R Turbokit

Tollaisella! Vejättäny en hirviämmin loppujenlopuks. Pari pientä kiihytystä  :afro:

18
Kiukuttaa tämä vähäinen uni kun heräsin itestään seittämän jälkeen. Koulukin alkaa klo 12 niin minähän nukun 8h ja herään seittämältä ja en nuku enään.

Ja toisaalta kiukuttaa tämä PEEAA - tunne. Viissenttine löytyy lompsaloorasta eikä yhtään enempää. Tankissa onneks hiukka yli puolet bensaa vielä, mut eipä silläkään ajeta ku enintään perjantaihin! Perskutarallaa pitäs mennä ukolta pummimaan taas dollareita, eikä se varmana tykkää tästä toimenpiteestä :D

19
Vapaa keskustelu / Vs: Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 22.02.12 - klo: 08.20 »
Ja ylemmän linkin traktori on rekisteröity ja jokapäiväisessä käytössä? :grin:
Aivan ehdottomasti. Tuo ylempihän oli täysin sarkasmia, ei tarvii miettiä et onko ihan tieliikennekelpoinen vai ei :D

20
Vapaa keskustelu / Vs: Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 21.02.12 - klo: 22.40 »
Niin tehoja lähetään siis mittaamaan...

http://www.boy.fi/kone/images/jutut/doris%20ja%20johanna.jpg

Vai joku:
http://www.liikenneturva.fi/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=972&g2_serialNumber=2

anteeks mutta oli aivan pakko, meiltähän traktori löytyy nytten ni kyllä mä silä mieluiten ajaisin, ja saa vielä lämpimäks toisinkuin mönkijät ja mopot :D

21
Vapaa keskustelu / Vs: Mikä ilahduttaa tänään?
« : 15.02.12 - klo: 15.08 »
Loppu turhat menot ennen perjantaita! Nyt kyllä oon päivät vaa kotona loikoilemassa kun ei pensookaa jaksas käydä ostamassa :D Mut eipähä nyt oo mitään pakollista hommaa/menoo ni ei tarvii ajellakkaa, ja vklp kalpan peliin. Mut kiukuttaa kun pitää mennä hoitaan eräs juttu samalla vklp..

22
Vapaa keskustelu / Vs: Minkälaista musiikkia kuuntelet?
« : 12.02.12 - klo: 10.28 »
Kaikki menee. Viimeaikoina eräänsorttinen Dupstep - pakkomielle iskeny, samoin tällänen finnish-reggae - pakkomielle on. Mut tosissaan kaikkee kuuntelen mut dupstep, suomalainen reggae ja hevi vie tällä hetkellä.

Artisteja mistä pidän:
Zomboy
Avicii
Datsik & Exicision (DNB)
Whitechapel
Adept
Alesana
One Morning Left
Insomnium
Chelsea Grin
Darkest Hour
Despised Icon
Thy Art Is Murder
Five Finger Death Punch
6ft Under
Dropkick Murphys
I Set My Friends On Fire
Korpiklaani
Mt. Eden
Norther
Paleface
Rammstein
The Roots
Silverstein
Skrillex
Viikate
Underoath
Wolfgang Gartner
Dj Solovey
DJ Smash
Kuningas Pähkinä & Setä Tamu
Kapteeni Ä-ni
Soul Captain Band
Jukka-poika
Nopsajalka
Juho Juuri
Kenraali sorto ja liikalaisetJa monta monta monta muuta, kun en enempää jaksanut luetella... Toivottavasti jotain ei tullut kahteen kertaan, mutta aika hevi-reggaepainotteinen mut dupsteppiä on around 2000 biisiä koneella. Muita on sitten yhteensä vähän enemmän ku 2000... :D

23
Vapaa keskustelu / Vs: Valvotko liikaa?
« : 12.02.12 - klo: 10.13 »
Porukka valvoo kolmeen-neljään ja herää sillon kymmeneltä?! Mä jos meen 00-01 aikaan nukkuu ni herään 10-11 maissa aamulla. Normisti valvon puoleenyöhön arkena, mutta sitten vklp vähän enemmän, tosin välillä ei huvita valvoo rankan päivän jälkee ku on pyöriny ulkona pirun paljon.

Sunnuntaina ei sit valvota koska töihin maanantaina :D

24
Vapaa keskustelu / Vs: Sähkötyökalut
« : 22.01.12 - klo: 09.51 »
Meiltäpäin löytyy makita-sarjaa ihan huolella. Isukki käyttää niin paljon raksoilla näitä kamoja, mut kotona on pari ruuvarii kanssa.

Tällästä löytyy:
Makitan 18v ruuvari :D


Ja vähän hienovaraisempi, 12 voltin malli:


Ja näiden lisäks löytyy dremelikopio, ferm. Hyvin on pyöriny, ollu mopo ja rc hommissa hyödyks eikä oo ainakaan mitään tähän mennessä tullukkaan. Makitat on toiminu ihan älyttömän hyvin meillä kuten raksallakii, terät ne ekana leviää. Kyllähän nää laitteet toimii kun vaa pitää huolta.

25
Vapaa keskustelu / Vs: Netin nopeus
« : 01.01.12 - klo: 13.16 »
Joopajoo, 1mega downloadi ja 0,5mega uploadnopeus tällä hetkellä elisan mokkulalla.

Reititin pas*ana, tarvii uuden muuntajan vielä, sit saadaan parempia nopeuksia, ehkä jopa viiden megan luokkaa  :cool: Pingi on sit sitä samaa 100-200 luokkaa

26
Toiveita ei ollut oikkeen mitään erityisempää. Mutta sainpa kuitenkin mieluisia lahjoja:
7kg karkkia, suklaata vielä varmaan pari kiloo :D
Coca Cola lava (15 tölkkiä)
70€
MW2 & MW3
Rahat headsettiin
Monkeyt.netin huppari
Villasukat (Ihan nimikkosukat; Jussi-sukat :D)
T-paita
Ja vapauden olla ilman emäntää.

27
Pakko mainita etten ostanut yhen yhtä rakettia, mut ammuin varmaan 30€ edestä kaverien paukkuja  :cool:

Ja kyllä, on minulla ikää myös mopoiluun  :police:

28
Vapaa keskustelu / Vs: Langaton ilotulitesytytin!
« : 01.01.12 - klo: 11.07 »
Juuri näin! Päätin poistua tältä foorumilta keskusetelemasta nytten koska näytän saavan pelkästään negatiivisia vastauksia!

Kumma juttu...  :roll:
:D:D

Eikös jostai netistä saa just tollasia sytyttimiä kans, ainaki jos oon ymmärtäny oikein ni noitahan käytetään aina sarjakuvissaki :D Noeivaiskaa, mitä ny telkkaris oon nähny rakettijuttuja ni siin niil jotkut sytyttimet kyl on, et eiks sellasen pystyis tilaa netistä?

29
Vapaa keskustelu / Vs: Mitä toivotte joululahjaksi?
« : 17.11.11 - klo: 22.11 »
Torttua ja pikkasen vielä pipariakin.
Oot sitten lähteny :D :D :D ainakin tuhmalle linjalle  :police:

Joo, ite toivon lähinnä etukäteen lahjaksi uutta mankia, muuta en kaipaa tänä jouluna :D taino parit suklaalevyt ja konvehtirasiat mitä aina tulee, ni kyllä ne vois olla ihan kivoja.


30
Vapaa keskustelu / Vs: Lemppari laulunsanat/kertosäkeet
« : 14.11.11 - klo: 09.58 »
Hyh, tuo Let The bodies Hit The Floor on menneen talven lumia  :grin: no mut ei siinä jos tykkää.

Ittellä: Whitechapel - Messiahbolical (suosittelen kuuntelemaan :) )

The time has come at last
For years we have followed the wake of his perilous rule
Serpent of deception you will fall to your knees
When this is all said and done
March my minions for I have freed you from your timeless chambers
I have been dying to see you die
Among all the witnesses to my last words
Your pitiful scheme will fail
You will fail again
If you only knew the harm I've caused
In my journey to cleanse you from this earth
Every first born child I have slaughtered and every virgin I have defiled
Even the blind have seen my blasphemies
The deaf hears my sacrilege
Halt! Fallen one I provoke thee
I created your existence
I can surely cease you of life
So kill yourself
Mindless fool
Your apprentice has expired
Banished to the netherworld from which I have spawned
Where is your sense of tyranny
You can't even keep up with your own kind
My name is scattered amongst those who have feared this day
I am not who you claim me to be
Do you know what you have done
This is what we've become
I sense your pathetic guilt
This is what we've become
How you under estimate the power of denial sickens me
And I reject any last apologies
This is the last time you hear my name
But forever I haunt your dreams of agony
You know my name
I am the fallen one
I am all that is evil
I am diabolical
I am the end.

Biisissä on myös aika mahtava laulu + kitara ja ehdottomasti rummut! Rakastan tätä biisiä, kuten viimeset pari vuotta oon kuunnellu tätäkin :>

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 16