RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kärppä

Sivuja: [1]
1
Aika on ajanut ohitse itsellä näiden kanssa joten koitetaan löytyykö halukkaita ostajia.
Ilmoituksesta tulee pitkä,kiitos jos jaksat lukea loppuun asti  :azn:#1Team asso tc3,kovalla käytöllä ollut. muuten toimiva mutta ainakain toinen takavetari rikki. vaikka varaosiksi

#2Team asso tc4. hyväkuntoinen,vähän ajettu. jotain upgrade osia paikallaan. täysin toimiva eli sähköt kiinni ja kovaa ajoa

#3Team asso tc4. kilpakuskin harjoitus/kakkosauto. Paljon päivitetty mm. pohjalevy,ylädekki,iskaritornit yms. hiilikuitua,paljon alumiinia,upgrade iskarit yms. Tämäkin sähköjä vailla suoraan ajoon,itse en ole raaskinut tätä koota pihasuttailua varten ollenkaan

#4

Uusia varaosia iso kasa,jotain käytettyjäkin. riittää varmasti vähäksi aikaa  :grin: renkaita vanteineeen n.15 sarjaa

#53 kpl v-päätyisiä hiilikoneita,2 kpl toimivia nopareita. koneet 12 lankaisia,kaipaavat hiilihuoltoa varmasti tms.

#63 kpl harjattomia koneita. 2 kpl 17,5t kisakoneita,kolmannesta en muista speksejä. toimivia kaikki. yks LRP nopari näille.

#7parit ohjaimet. oman aikansa kultakimpale futaba 3pm 40mhz + kolmikanava vastari. vaikka onkin museokamaa niin säätöjä,muisteja yms. varmasti tarpeeksi. sitten on hobbykingin halppis gigaradio,tässä oli joku ongelma kaasun kanssa,en tiedä onko vika lähettimessä vai vastarissa.

#8neljä lipo-akkua. paljon ajettuja mutta hyvin varastoitu. kaks näytti jo kyllä pullistelevan mutta on nämä kaikki olleet käytössä.

#9

koreja 2 huonoa pihalla rikottua,4 parempaa ja yks uus GT corolla jota ei ole kuin aloitettu tekemään. Näkyvät ekassa kuvassa

Hp. aika vaikeeta,tunnearvo tulee jo mukaan  :angel: mut jos koko kasalle pistetään vaikka 400e pyynniks.
ei pitäis olla kallis vaikka kahelle harrastajalle kimppaan.

voin myydä myös ilman noita sähköjä eli autot,varaosat,korit ja renkaat 300e.

JA HUOM:
Erittäin mieluinen vaihtoehto olisi vaihto.
Pojalle pitäisi saada piharevittelyyn mielellään 4WD buggy/truggy/stadium truggy tai vastaava millä voisi ajella pihalla ja mökillä hiekka pöllyten.

Ihanne olisi joku laite ja jotain osia/renkaita mukaan ettei tarvitse heti olla jotain ostamassa eli käy rullaavakin jos pidän noi omat sähköt.
Saa olla myös polttomoottori laite jolloin voin antaa noita omia sähköjä mukaan.

Tarjoa rohkeasti,kaikenlaisia tarjouksia kuunnellaan,katotaan sitten tapauskohtaisesti.

Tuotteet lahdessa,privalla tai nollaneljäneljä 3366835 saa kiinni. Whatsuppikin käy jos tahtoo kuvia laitella puolin ja toisin.
Mieluusti nouto mutta kaippa lähetys tai jopa pienen matkan päähän tuontikin onnistuu  :wink:

2
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 08.06.12 - klo: 21.39 »
Vähänlaista tuo miun kaupankäynti ollut (kolme kauppaa reilu vuodessa  :azn: ) mutta tässä ruusut:

- Ovlov (myyjä)  :smiley:
- -SS- (myyjä)  :smiley:
- Sudittaa (myyjä)  :smiley:
- rhm (myyjä)  :smiley:
-Ismael (myyjä)   :smiley:

lisätty Ismael
Helppoa kaupantekoa ja nopea toimitus ja tuotteetkin semmoisia kuin pitikin.
Sai tosin myytyä mulle kauhian paljon tavaraa mutta kun hinta ja laatu kohtaa niin minkäs teet  :grin:

3
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 20.09.11 - klo: 20.18 »
Vähänlaista tuo miun kaupankäynti ollut (kolme kauppaa reilu vuodessa  :azn: ) mutta tässä ruusut:

- Ovlov (myyjä)  :smiley:
- -SS- (myyjä)  :smiley:
- Sudittaa (myyjä)  :smiley:
- rhm (myyjä)  :smiley:

lisätty rhm

4
Tuosta allekirjoituksen museokamppeesta meni sisempi vetoakselin tumppi mikä menee vetopyörästöön kappaleiks...


Ja uuttahan ei saa taas mistään...  :cry:
Pari vuotta sitten sain vielä ulommat "nivelet" hobby hiltuselta lahesta (tilaamalla toki) mutta ny pitäs mennä sit kärkkäiseltä kyselee... Voi olla turha toivo että jaksavat kiinnostua,ebaykään ei tunnu tuottavan apuja.
Koko keksinnön vois ostaa varaosiks mut ei sielläkään nämä halpoja enää ole.

Ei kellään olis hyllyssä moista "raatoa" pölyttymässä joka joutais halvalla pois?  :undecided:

Tietysti jos oikeesti siirtäs sähköt johonkin nykyaikaisempaan ja kasais tän vakio-osilla (jotka vielä löytyy radioita myöten  :wink: ) ja pistäs tän oikeesti "museokilpiin" kirjahyllyyn...

5
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 14.04.11 - klo: 19.35 »
Vähänlaista tuo miun kaupankäynti ollut (kolme kauppaa reilu vuodessa  :azn: ) mutta tässä ruusut:

- Ovlov (myyjä)
- -SS- (myyjä)
- Sudittaa (myyjä)

6
Tuoltapa itsekin olen ensimmäisen (joka on tallessa ja ajossa  :wink: ) ja tähän mennessä myös viimeisimmänkin rc-autoni ostanut kun ei lahessa ole ollut paljon muitakaan pelkkiin pienoismalleihin erikoistuneita liikkeitä.
Ja nuorena poikana kun rakentelin vielä hyllynkoristeitakin normi pienoismallien muodossa niin eräskin satamarkkanen on tuonne firmaan työnnetty.
Euroja vähemmän,raideriin ukko tilas mulle vetarit ja uuden akun sieltä ostin samalla...
(ei muuten oo meininki joo muuttunut siellä n.20 vuodessa juuri mihinkään mutta kun silloin ei ollut nettiä/ulkomailta tilailu nyt viimeiseksi tuli mieleen niin vaihtoehdot oli vähissä)

Hattua nostan miehen jaksamisesta,tuskin kauhea kultakaivos on ollut varsinkaan kun kärkkäinen tuli mutta itse olen ainakin saanut sieltä kaiken tarvitsemani!
Toki toivoin itekkin jotain alennusmyyntiä mutta tuskin tulee tapahtumaan  :grin:

7
Pitänee itekkin tänne jotain mainita.

Vaikken olekkaan kuin "vasta" 33v. tällä hetkellä (eli jotain junnujen ja seniorien välimaastosta  :roll: ) niin ainakin -80luvun lopun vehkeet on aika tuttuja.
Silloin niitä rupesin kuolaamaan ja mainoksia/kuvastoja löytyy jostain kaapinpohjalta varmasti ja paljon (tarvis oikein koittaa ettiä ne esiin)

Ainut rc-auto tällä hetkellä on miun ensimmäinen "oikea" ohjattava jonka ostin suomen suoramainonnan maksamalla mainoslehtienjako palkalla  :grin:

Eli tämmöinen:
Raider Arr
Ikää tuolla alkaa olemaan yli 20v. ja ainakin 15v. se makasi kaapissa pölyttymässä kunnes esikoispoika läheni kolmen vuoden ikää ja sai ensimmäisen "kiina"ohjattavansa.
Noh isi siitä sitten intoutui ja kun tuttavapiiristä löytyy pari kaveria ketkä näitä harrastaa edelleen vanhoina päivinä (eikä ole edes mitään 15v. taukoja välissä) niin heidän varaosalaatikoita penkomalla tästäkin ruvettiin jotain jalostamaan...

Eli karkeesti:
-alusta tonttiin+jäykäksi+katurenkaat
-ohjaukselle tuli käytetty digiservo
-joku vanhan toyotan kori päälle (yli 15v. kulunut siitä kun ensimmäisen 1/1 takavetotojon ostin ja eroon en ole niistä päässyt,onhan noita vikavetoisiakin mutta lähinnä perheauton virkaa toimittamassa),tällä hetkellä ae86 corolla kori karkeilla loksulevikkeillä kuva
-tehoa/vauhtia lisää  :grin:

Nyt on paikallaan joku vanhanliiton peak racing 17x? kone ja joku perus elektroninen nopari/nimh akku.
Kulkee pihasuditteluun ihan jees mutta muiden painostuksesta harjaton setti/lipot tulee jo kohta maailmalta (kiitos ebay:n keksijälle)

Kunhan tämän kaa resurssit loppuu niin joku nykyaikaisempi nelikko on saatava vielä lisäksi/jatkojalostukseen ja tämä orkkiskuntoon ja takasin kaappiin  :wink:
------------------------------
Aikanaan Raiderin jäädessä sivummalle niin tilalle tuli myös tänne Marui:n thunderbird johon panostin enemmänkin (mottia,noparia,laakereita yms. tuli useasti vaihdeltua/päiviteltyä) mutta kun jo 16v. vanhana ostin ekan oikean autoni mopojen/piikin jälkeen niin lähes kaikki rc-kamat meni myyntiin ihkaoikean ensimmäisen autorojektini rahoittamiseen...

Raideri vaan jäi hyllyyn kun se oli kuitenkin se "eka"  :grin:
Nuo orkkis ohjauskamatkin on tallessa vaikka ne onkin korvattu nyt hieman uudemmilla.

Sivuja: [1]