Future-RC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - pijokela

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Atomic AMZ 1/27 turistit
« : 29.05.16 - klo: 20.24 »
On jo pidemmän aikaa nämä todella pienet autot kiinnostaneet.

http://www.rcatomic.com/atomic/

Hinta ei ole kauhean kova, mutta ainakin minulle on epäselvää, mitä kaikkea minun pitää ostaa, että saan kaiken ajoon tarvittavan. Esim. vanteita en mielestäni löytänyt kaupasta ollenkaan. Jos jollain olisi kokemusta autoista ja osaisi hiukan auttaa alkuun, niin olisi todella upeaa kuulla kokemuksia.  :wink:

2
Moi,

meillä oleva ajanottolankasysteemi toimii hiukan huonosti ja ajattelin, että pitäisi varmaan tehdä uusi. Ongelma vain on se, että nykyisessä oleva elektroniikka on liimattu pienen muoviköntin sisään ja siitä ei saa tutkittua, mitä siellä on.

Eli:
- Onko se ajanottokoaksiaalikaapeli 50 Ohm tai 75 Ohm kaapelia?
- Mitä on sisällä kaapelissa olevassa muoviköntissä?

Kiitoksia jo etukäteen!

3
Ostin tuollaisen ja koska se on houkuttelevan halpa, ajattelin kertoa, millainen se on.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__13450__1_18_Brushless_4WD_Stadium_Truck_w_18Amp_System.html

Kun auton otti paketista, ensimmäinen huomio oli, ettei servovarsi mahdu oikeasti kääntymään oikealle tarpeeksi.  :laugh: Onneksi tämä oli korjattavissa poistamalla yksi muovinen tukivarsi rungon ja keulan väliltä - ei tainnut haitata mitään.

Auton muoviosat tuntuu ihan ok:ilta ja varmaan ne kestää sen, mitä voi odottaa. Kun purin auton etupään, siellä oli yksinkertainen muovinen kuuladiffi, joka tekee suunnilleen tehtävänsä. Auton iskareissa ei ole öljyä, mikä on varmaan hyvä, koska nyt ne eivät vuoda - kyllä ne hiukan toimii. Myös metalliset vanttiruuvit ja muut tuntuu olevan toimivia.

Sen sijaan auton noparin kaasutuntuma on ihan kauhea. Esim. tällä videolla kuljetteja ei aja noin, koska tykkää vetää täysillä, vaan auton kaasussa on oikeasti noin 3 eri asentoa:
Turnigy 1/18 Stadium Truck


Myös mukana tullut servo on ihan kauhea.

Olen kuitenkin autoon aika tyytyväinen. Ostan siihen oikean nopeudensäätimen, jotta saan siihen oikeasti säädettävän kaasun. Sitten säädän sen menemään maks. 10km/h ja minulla on "supernikko" 4v pojalleni. Auto on ihan kestävä tuolla nopeudella, neliveto toimii, ajoaikaa löytyy ja varaosat ovat halpoja. Sen sijaan, jos olisin itse ajatellut ajavani tuolla jossain radalla tai tekeväni isoja hyppyjä tai jotain, niin sellaisen varmaankin voi unohtaa.

4
Yleinen keskustelu / RC Automallien elinaika
« : 13.11.10 - klo: 14.55 »
Hei,

tällaista aihetta en löytänyt ja toisaalta kiinnostaisi kuulla erilaisia mielipiteitä erilaisten autojen omistajilta. Aihe siis on: kuinka pitkä elinaika RC-automallilla on?

Olen itse nyt syksyllä ostellut tarvikkeita Tamiyan 2006 alun perin julkaistuun DF-03 malliseen autoon ja tuntuu siltä, että tuota mallia ollaan kuoppaamassa. Tänään sain RC Martista ilmoituksen, että slipper clutchia ei ole, eivätkä he sitä enää saa. Modelsportilla kesti kaksi viikkoa etsiä drive shaftejä, ennen kuin peruin kaupan. Valikoimat ovat joka paikassa hajanaisia ja tuntuu, että kun tavara on loppu, niin lisää ei tilata. Hiukan hassua on kuitenkin se, että kokonaisia DF-03Ra autoja myydään edelleen, mutta ehkä siinäkin on kyse varaston tyhjentämisestä... erilaisissa tarjouksissahan niitä näkee.

Onko tuo 5 vuotta sellainen normaali elinaika automallille?
Onko joku merkki, joka pitäisi erityistä huolta vanhoista asiakkaistaan?
Kuinka huolissaan tästä nyt pitäisi olla; loppuuko ajaminen kohta jonkin osan puutteeseen vai saako niitä sitten kuitenkin jostain?

Sivuja: [1]