Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - rcjkl.fi

Sivuja: [1]
1
Heippa harrastajat ja kilpakuskit,

Jyväskylän RC Play OutdooR RC-rata on nyt auki kaudelle 2021 tutussa paikassa murskaamontiellä. Tuttu paikka monelle kuljettajalle, joka toiminut myös useaan otteeseen SM-sarjojen kisanäyttämönä. Opasteet löytyvät paikanpäältä.

1:8 rata on savipohjainen ja noin 295 metriä pitkä. 1:10 lyhennetty rata on noin 180 metriä. Pölynsidontaa varten keväisin suolattu ja tampattu tiiviiksi. Hyppyrit pääosin turffilla päällystetty.

Sähköt on kytketty ja paineilma järjestetään konttiin toukokuun aikana. Ajanotto on läppärillä ja käytössä sovitusti. Rata sallittu 1:8 tai pienemmille sähkö- ja polttomoottoriautoille. Rata-alueelle kaavaillaan nyt myös pientä whooppirataa FPV koptereille. Tästä lisää myöhemmin mikäli toteutuu.

Kerhoillat joka keskiviikko 12.5.2021 klo 18 alkaen. Kelivaraus. Jos sataa niin radalla ei ajeta.

Ulkoradan 2021 kausimaksu 70€ / perhe tai päivämaksu 10€ / kuljettaja. Ratamaksut hoidat parhaiten https://www.rcjkl.fi/rc-play-kauppa/.

Rata-aluetta ylläpitää RC Jyväskylä Oy / Teemu Kujala yhteistyössä aktiivisten harrastajien kanssa. Rata on tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Yrityksille ja kaupalliseen käyttöön tarjoamme palveluita tilauksesta. Henkilökuntaa pyörii rata-alueella viikoittain ja/tai sovitusti.

Radalla järjestetään satunnaisesti myös asiakastilaisuuksia, jolloin radalla ei pääsääntöisesti ole muuta toimintaa. Varauksista ilmoitamme ennakkoon facen https://www.facebook.com/groups/RCPlayOutdooR kanavassa. Pyrimme ilmoittamaan varauksista mahdollisuuksien mukaan myös täällä RC10llä.

Sateella tai mikäli radalla on lätäköitä siellä ei ajeta. Kontin vierestä löytyy aina vähintään yksi kuivauslätkä, jolla ohjataan vedet valuma-alueille. Rata kuivaa kesäisin ajokuntoon alle tunnissa lämpötilan ollessa edes lähellä kesälukemissa. Oma aktiivisuus on valttia. RCJKL / RC Play henkilökunta auttaa tarvittaessa.

Mikäli herää kysymyksiä tai kehitysehdotuksia niin luemme tätä ketjua säännöllisesti ja meidät tavoittaa Jyväskylän myymälästä ja  kesäaikaan usein myös radalta.

Kesäterveisin,
RC Jyväskylä Oy
RC Play
Teemu Kujala

Sivuja: [1]