EA Import

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lassi

Sivuja: [1]
1
Myydään RC-autoja / Hpi Savage Flux (jatkettu)
« : 01.11.18 - klo: 06.30 »
Hyvä kuntoinen Savage Flux täydellisenä pakettina sisältäen ohjaimet, akut, laturin, varaosia yms. Autoa jonkun verran päivitelty laatu osilla.

Listaa osista:
- Jatkettu runko
- Leventävät renkaan navat (alumiinia)
- Laadukas ohjausservo Savöx SC-1267SG
- Spektrum DX2s ohjaimet.
- Akkuina 4kpl 4s Zippy 3700mAh.
- Laturina laadukas Graupner Ultramat 14 Plus.
- Dusty motors -suoja vettä ja kuraa vastaan hieman vetoketjussa sanomista, mutta ajaa asiansa.
- Lipo -näyttö
- Varaosa -pakki sisältää kuvassa näkyviä varaosia.
- Mukana oleva kori käyttämätön, teipit liimaamatta.

Kuvia: https://www.dropbox.com/sh/qksgbrs5m6a8x2q/AAC1yXKxOFPky8iDoOD585iia?dl=0

Hp. 525€ / tarjous

Sijaitsee Heinolassa, kulkeutuu tarvittaessa Lahteen.

Myyn tutun puolesta eli kyselyt suoraan hänelle puhelinumeroon: o4oo 755398

2
Hakusessa siis kaikki Hyper 8 / 8.5 liittyvä tavara. Lähinnä kiinnostaa isommat osa kokonaisuudet tai kaikista eniten kiinnostaa auto/autot jotka osittain rikki / varaosiksi kelpaavia raatoja.

Toimivaa autoakin saa ehdottaa, mutta polttomoottoriin liittyville osille ei tarvetta, eikä uuden hintaisille myös tarvetta.

Tarjoilla saa toki kaikenlaista. Yksittäisille osille ei oikein kiinnostusta jos ei ole jotain erikoisempaa, lähinnä osapaketit tai auto raato paketit kiinnostaa.

Haku onnistuu Padasjoki, Asikkala, Lahti alueelta. Lahdesta tarvittaessa myös ehkäpä 50km säteellä. Yksityisviestillä löytää tarjoukset parhaiten perille.

3
Päätin perustaa tälle aiheen, jos jollain sattuisi tätä olemaan käytössä. Tätähän myyty muutamissa paikoissa, mutta tutuin varmaan Hobbycityn kautta.http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10343

Laite koostuu siis lähettimestä joka tulee autoon ja akun balansseri liittimeen kiinni, siihen myös kiinnitetään amppeeri / lämpötila anturi, jos sellaisen hankkii erikseen lisäksi. Toisena osapuolena on sitten vastaanotin joka tulee esim. kuvan tyyliin ohjaimeen kiinni. Näytöllä näkyy reaaliajassa kennojännitteet 6s lipoihin asti. Myös varoitus on mahdollisus kytkeä päälle jos jonkun kennon/kennojen jännite tippuu liian alas.

Lämpötila sensorilla pystyy sitten seurailemaan esim. moottorin tai nopeudensäätimen lämpötilaa ja virtasensori liitetään akkujohtojen väliin samaan tyyliin kun esim. Eagletree:ssä.

Itse pistin tuollaisesta tilauksen sisään hk:lle. Saa nähdä koska noita tulee taas lisää, ovat aika nopeesti yleensä menneet kun on tullut uusi erä. Kokemuksia voin tänne kirjotella, kunhan tuo joskus saapuu. Mahtaakos joku omistaa jo tuollaisen ja omais jotain käyttökokemuksia? Itse tarkotus pistää tuo Hyperin kyytiin, näkeepähän sitten joka tilanteessa lopettaa ajoissa ettei akut sen takia hajoa :)4
Sähköautot / Buggy 1/8 -projektit
« : 19.04.08 - klo: 20.05 »
Muutin topicin nyt 1/8 buggeille tarkoitetuksi projekti topiciksi, kun täällä on nykysellään jo käyttäjien melko monia projekteja ja hyvää tietoa ja vinkkejä monilta käyttäjiltä.

Jatketaan vaan aiheessa ja pistäkää ihmeessä projekti kertomusta kuvien/videon kera omistakin buggeista ja kyselkään mahdollisia kysymyksiä näihin liittyen. Saadaan hieman buggeihin liittyvää tietoutta vinkkejä yhden topicin alle, ettei aina tarvitse selailla tuota poltto->sähkökonversiot topicia.

Itse aloitin myös uuden Hyper 7 projektin, siitä lisää tämän topicin lopussa ja päivittelen tähän ekaan topiciinkin välillä tilannetta.

version 1.0 (19.04.08)
Pitkähkön harrastus tauon jälkeen päätin aloittaa sellaisen projektin, että rungossa ei ajo-ominaisuudet lopu kesken, eikä vakio voimansiirtokaan jauha rattaita samantien diffikotelon sisään. Todella positiivisesti mieleen jääneenä ajokkina Hyper 7 oli selvä valinta projektin pohjaksi. Alunperin tarkoitus oli pistää Mamba Max -säädin kiinni autoon ja hieman muokkailla sitä että saa sen 4lipoa kiinni. Tilanne nyt sitten lähti ainakin omista käpälistä pahasti. Jesi, Hermanni, Jankka, arion ja monet muut isompien harjattomien tuntijat takoivat uutta ideaa päähän sillä vauhdilla ettei perässä meinannu pysyä.

Siitä lähti sitten projekti jota on kovaa vauhtia laitettu kasaan. Alustana toimii siis Hyper 7, josta löytyy Champ 04 (pohjalevy, iskaritornit/iskarit, etuohjauspalat, sivusuojat) + Spider diffit, muuten auto melkolailla vakio sähköjä lukuunottamatta. Muidenkin kokemukset, kuvat, jutut 1/8 krossareista harjattomalla ovat tervetulleita topicin alle, muutan otsikkoa sen mukaan jos joku haluaa omastasta krossaristaan turinoida myös :)

Hieman infoa: (infot päivitelty oikeaksi.)
- MGM Compro 160A
- Feigao XL7
- Akkuina 4s -lipot 8000mha lipot Maxampsilta
- Futaba 3pm
- Joku mikälie ohjausservo

Faktoja: (ex- kokoonpano MGM 160A, Feigao 7turns & 4s 8000mah maxamps)
- Paino: 4.1kg (ajokunnossa)
- Huiput 59km/h 16/46 / 6S (aliteho akuilla) 87.9km/h 16/46
- Ajoaika 40min - 1h 20min

Auton kasailussa ei isompia ongelmia tullut vastaan akkutelineet ja korin sopimaan saaminen oli varmaan isoimpia ongelmia. Auto saatiin myös melko hyvään tasapainoon eli hypytkin mahdollisia jos loikkia mielii :) Pinjoni vaihtoehtoina löytyy 15, 16 ja 12 hampaiset versiot.

Autoon tuli perjantaina pikalähetyksenä Medasecilta 2kpl 2s 8000mha lipoja, suuri kiitos todella nopeasta ja asiallisesta palvelusta. Sen jälkeen auto olikin aikalailla ensimmäistä lipo kokeilua vaille valmis. Painoa on autolla riittävästi, ei tarkkaa vaakaa löydy niin en kiloja osaa heittää. Siltikin auto parin ekan kokeilun jälkeen liikkuu vähintäänkin ripeästi :D Auton tehona on nyt siis teoreettisesti ainakin noin 1400-1600W.

Ensimmäiset testit tapahtui eilen Launeella Lahden porukan kokoontumisessa. Tänään sitten tuli ajeltua jonkin verran testi ajoa tuolla Jokimaalla, mistä tänään yöllä viellä kuvia ja videon pätkäkin jos jotain kiinnostaa nähdä. Alla vielä projektin eri vaiheista satunnaisia kasauskuvia, isot kiitokset dust:ille rengas satseista ja laakereista tulevat varmasti tarpeeseen. Eilen tosiaan pääsi etukardaania irtoomaan lootasta, ruuvilukitetta ja uusiksi kiinni ja hyvin pelannut, tänään aamulla tuli sitten valettua keskidiffi umpeen kuumaliimalla ja autostahan tuli heti omaan makuun paljon loogisempi ajaa ja ripeyttäkin tuli lisää kun ei diffi hukkaile tehoja ties mihin.

Kokemukset, ehdotukset, epäilyt, mielipiteet, kysymykset kaikki mahdollinen on tervetullutta projektia varten.

Kuvia projektista:


version 1.2 (29.03.09) Nykyinen
Jatketaan juttelua :)

Hieman infoa: (infot päivitelty oikeaksi.)
- Mamba Monster Max max6lipoa
- Moottorina NEU/Castle 2650kv 6turns
- Akkuina 4s -lipot 8000mha lipot Maxampsilta.
- Futaba 3pm
- Team Associatech DS1313 -digiservo


Hyperi projekti lähti tosiaan etenemään, Sabelta saapui hyvin nopeasti kaikki tarvitsema, vielä hyvin sopusuhtaseen hintaan verrattuna maailman hintoihin. Paketissa saapui siis Mamba Monster Max v3 + Neu/Castle 2650kv XL moottori ja Team Associatech DS1313 digiservo.

Auton sain kasailtua tänään ja tehtyä jonkunlaisen 1ver. kiinnityksenkin kaikelle. Ainoa ongelma oli oikeastaan MMM, kun siihen ei ole tehty mitään kiinnityskorvia tai vastaavia, nykysessä telineessä se kyllä pysyy ja on vielä "pehmustettukkin" jos siitä minkäänlaista apua, kaunis se ei kyllä ole :D Mamba tuntui ohjelmoituvankin helponlaisesti, kiitokset foorumilaiselle neuvoista kun ihmetytti että pelaako ilman ulkopuolista virtaa tuo ohjelmointi, mutt osannee nykysin ryöstellä usb:sta tarvitsemansa virran. Katsotaan miten se tärkein eli luotettavuus toimii. MGM & Feigao kesti 1kk sitten paloi kerrasta kummatkin :) toivottavasti näillä mennään huomattavasti pitempään.

DS1313 asettui paikalleen ihan hienosti, varmaan puolisen milliä piti ottaa tuosta ohjauksen servopidikkeestä pois, että sai mahtumaan ilmeisesti tuo alumiinista tehty kotelo ja jäähdytysrivasto sen verran just leveempiä ettei ihan mahdu vakio servopaikalle ainakaan tuohon :) Voimaa tuntu kuitenkin olevan ja hyvin toimivan tietysti tulevaisuus näyttää miten kestää hyppyjä yms. Onhan noilla kisojakin kai ajettu jonkin verran, ainakin tuon isoveljellä ajettu jo vuosia.

Nyt mietin vielä pitäiskö tehdä jonkunlainen suojaus kiviroiskeilta noparille ja moottorille toisaalta lämmötkin siinä varmaan nousee, jos tekee tarpeeksi tiivistä. Akkujen korkeudesta johtuen perään pitää tehdä ainakin joku pikkusen korkeempi "helma" tuohon korin ja rungon väliin ettei kivi ruiskut lennä suoraan sinne sisälle, samoin tuli tukittua kaikki polttiksen isommat reiät tuolta pohjasta. Välityksinä hyvin lyhyet alkuunsa katotaan ottaako edes 30km/h noilla :D Vanha Feigao oli hieman pienempi kv:ltaan saa nähdä miten nykyset pinjonit osuu kohdalleen.

Sellaista tuossa tuumailin että riittääköhän Verticalhobbyn myymässä 100A E-loggerissa potku lukemaan noita MMM virtoja s4 pakalla? Vai pitäskö sitten olla tuo 150A malli, sen luulis pystyvän lukemaan nuo virrat vaikka 6s paketilla, vaikka silloinhan virrat voi jopa tippua jännitteen noustessa. Onko kellään ollut vastaavanlaisessa autossa tota 100A mallia? Kuinkas kuumaksi tuollainen 2650kv neu/castle moottori saa tulla kannusta mitattuna? Säädinmenhän pitäis huolehtia itsestään lämpöjen osalta. Kaikki muutkin ehdotukset/kysymykset otetaan mielellään vastaan. Radallekkin tällä olis varmaan tarkoitus mennä tiedä sitten minkälaista säätöä sinne joutuu pistämään voi olla että joutuu tekeen jotain puncs controllille yms, muute suttaa aina turhapäiten tyhjää.

Tässä muutamia kuvia autosta tällä hetkellä.


Auto lähti tämän jälkeen mkleemol:lle ja on ilmeisesti vielä tänäkin päivän siellä ajossa :)


version 2.0 (15.8.2010)

Nyt sitten tauon jälkeen innostus puraisi taas ja aattelin tehdä ajon vietto buggyn, pörräilyyn serkun auton kanssa ja muutenkin tälläsen vaan hauskan pelin :)

Alustaksi tulee Hyper 7 ja varaosiakin sain haalittua melko mukavasti, ettei heti ajo lopu jos jotain hajoaa, voimansiirron hajomiasta vieläkin kyllä epäilen sitä kun ei tuntunu viimesilläkään kokoonpanoilla saavan mitenkään hajalle. Onkos kellään muulla buggy kuskilla mennyt mitään voimansiirtoon liittyvää harjattomalla koneella?

Autosta oli tarkotus tehdä nyt hieman yli tehokas. Viime hetkellä kierrosten takia muuttunut XL10 kone hieman vei normaaleja "monsteri teho" suunnitelmia pois, mutta kovasti sitä puhutaan että tuossakin puhtia olisi.

Suunnitellut spectit:
- KB45 10XL 1200kv -motti
- EzRun 150A -nopari
- Turnigy 6s 4000mah 40C -akku
- Bluebird BMS-616 - ohjausservoksi
- Jotkut 2.4ghz ohjainlaitteet.

Moottoriksi yritin hakea järeimmän kiina tuotoksen kohtuu hintasena. Tuo KB45 XL -sarjalainen tuntu parhaalta vaihtoehdolta, melkein sentin paksumpi kannu, pituutta myös riittävästi ja luvatut wattimäärätkin kohdillaan. Kierrokset yritin hakea suht turvalliselle alueelle 6s pakalla, kiinamoottorille siksi jouduin tyytymään 10XL versioon --> 8XL sijasta.

Nopariksi tuli hankittua tuo EzRun kun on melko hyvässä maineessa kiina nopariksi ja hobbycityn oma ei virallisesti tue 6s lipo pakkoja. Pitäisi ainakin tuolle nykyselle motille riittää melko kirkkaasti.

Akuksi tuli reippaalla 40C lukemalla varustetut akut, ettei jänniteet kyykkäile kiihdytyksissä, kapasiteetista en tiedä. Kuinka nopeasti tollaset on sitten tyhjänä, ei varmaan mitään paljoa yli 10min ajoaikoja kannata odotella, laturilla nyt pystyy onneksi melkein 2.5c lataamaan nuo täyteen.

Ohjausservoksi tuli valittua tuo bluebird ihan kokeilu mielessä, varmaankin näihin omiin ajoihin juurikin sopiva, jos vaan jotenkin pelailee.

Suunnitelmissa olisi tehdä autosta täysin reiätön pohjasta. Tehdä jonkunlaiset kivi/lika suojat niin nokkaan kun peräänkin ettei koppaan pääsisi mitään ylimääräistä. Samoiten oli tarkotus kehitellä jotain millä kopan sivut saisi pysymään tiivisti runkoa vasten, mahtaako tarranauha pitää tuossa, onko kellään kokemuksia?

Sitten mahdollista skooppia mooottorille tms. jos ei tuulettimella saa sitä tarpeeksi jäähtymään. Saa nähdä tuleeko moottorin koon kanssa mitään isompia ongelmia, hirveän pieniä pinjoneita tuskin voi käyttää kun moottori ottaa muuten kardaaniin kiinni, onneksi ollaan suht pienessä kv luvussa, niin voi käyttää vähän isompia pinjoneita.

Tarkotuksena saada kaikki muu moottorin kanssa samalle puolelle paitsi akku, joka jäisi yksinään toiselle puolelle. Mahdollisesti noparinkin joutuu kyllä siirtämään takakardaanin päälle niin lähelle kardaania kun mahdollista, että olisi mahdollisissa kaato tilanteissa suojassa.


5
Sähköautot / Corally C4/C4.1 (Brushless kokeilu)
« : 14.12.06 - klo: 23.28 »
Ajattelin tälläistä perustaa, kun ei kyseisiä autoja koskevia topickeja missään ollut. Toivon silti hartaasti, että jollain vielä foorumilla kyseisiä pelejä on ajossa :) Itsellä kyseinen vehje eksyi ensimmäiseksi Touring autoksi ja ajattelin täällä kysellä vinkkejä ja kokemuksia kyseisistä autoista. Hyvät ja huonot puolet omistajien mielestä :)

Omaan tuli laitettua tuo harjaton paketti kiinni testiä varten, menevät varmaan veneeseen johon ne on tarkotettukkin heti kesän alussa, tuntuu jo näin koti testauksella sen verran liian äkäseltä peliltä varsinkaan sisäradoille :D

Kiinni tällä hetkellä:
- Graupner Inline 500 - harjaton mosa (600W max.)
- Pulso 100A - nopari (ilman pakkia, lennokki nopari)
- Team Orion 3200mha Lipo 20C 7.4v
- Futaba 3PM

Kuvia harjattomalla varustuksella
- Yleiskuva autosta
- Suoraan  ylhäältä
- Lähempää #1, Lähempää #2
- Uusia laturi, jossa sisäänrakennettu tasaaja lipoille

Lisää kuvia autosta koreineen yms.. http://koti.phnet.fi/lassi/corallyc4/

Nyt on ainakin hakusessa isompi pinjoni tuohon kesä kokeiluja varten asfaltille, mutta katsoo nyt jos vaikka tuolta Lahden treeneistä joltain irtoisi ylimääräisenä jotain. Myöskin Corally C4/C4.1 osia raatoja saa edullisesti tarjoilla pois nurkista jos on ylimääräisinä.

Toivottavasti saadaan jotain juttua tänne aikaseks kyseisistä vehkeistä, itse yritän saada kuvia/videota tuon kanssa sisäradalla, kunhan ensin sinne pääsee. Tulihan sitä kokeiltua harjallisessa (12t) tuossa sisälläkin hieman, mutta tolla harjattomalle en kyllä tääl sisällä ala leikkimään :S

6
Elikkä otsikko kertoo paljon. Olis haussa uusi laturi mistä löytys mieluusti 10kennon lataus mahdollisuus ja tietty nykyaikana jo Lipojen lataus, mutta lipojen lataus ei ole ensi sijainen.
  Latausvirta tietenkin pitäs olla säädettävä ja muitakin säätöjä + lisäominaisuuksia saa olla  esim. olen kuullut jostain vanhojen kennojen elvytys ohjelmistoista. Latausvirta maksimiksi riittää itellä todella hyvin se 5A ei tartte sen enempää olla ominaisuudet ja hyvä hinta/laatu ovat etusijalla.
  Hinta mieluusti saisi pysytellä 100e lähistöllä ja tietokonelaturi saisi olla, mutta taitaa noi kaikki ominaisuuksiltaan isot laturit olla tietokonelatureita.

Tiedän, että aiheesta on monta topickia, mutta olivat niin vanhoja, että ajattelin kysyä onko tullut uusia hyviä malleja tai muuten paljastunut jotain todella huonoja silloisista hyvistä.

7
Päivitetty 13.5.

Noniin homma muuttunut sen verran, että rungon rakennus meni ens talveksi ja ostin tuollaisen rakennussarjana olevan veneen eli vaan muovipalasia jne mitkä sitten pitää tuonne liimailla ja ruuvailla.

Vene paketista otettua se oli tosiaan melko edullinen Robbe Komet katamaraani runko ja näyttää ihan kelpo aihiolta.
http://koti.phnet.fi/lassi/sekoja/Rc/IMG_0005.JPG


Jaaha vene on nyt sitten voimansiirrostaa aikalailla tehty ja kuvia otettu pari.

http://koti.phnet.fi/lassi/sekoja/Rc/vene/kuvia%20002.jpg
http://koti.phnet.fi/lassi/sekoja/Rc/vene/kuvia.jpg

Sitten eilen sain tehdyksi 100% vettä pitävän kotelon vastarille ja noparille siitä lisää kuvia täällä. http://koti.phnet.fi/lassi/sekoja/Rc/vene/vastari&nopari_kotelo/

Ja tässä pari yleiskuvaa siitä jos ei jaksa tonne asti mennä :D
http://koti.phnet.fi/lassi/sekoja/Rc/vene/vastari&nopari_kotelo/kotelo.jpg
http://koti.phnet.fi/lassi/sekoja/Rc/vene/vastari&nopari_kotelo/alapuoli_valmis.jpg

Tälläistä siis tällä kertaa hieman tietoja mitä veneeseen tulee/on tullut.
-Moottoriksi 12x3 integy 8.0 tai Magnetic Mayhem 550 21t
-Nopeudensäätimeksi G10 rajoitukseton nopari.
-Akuksi GP3300 8.4volttinen paketti ja hätävaralle Sanyo nicd 1700mha 9.6-12v paketti.
-Vetolaitteeksi tuli oma Robben vetolaite noin 30e Hobbypeoplessa 1.5:1 välitys suhteella.
-Potkureita on vakio, Graugnerin 52.5mm potkuri ja 42.5mm potkuri 1.2x nosteella.
-Suojakumit Servon linkille.
-Swallow Advance - "tietokone" laturi
-Futaban vastari/Traxxasin rattiohjain.
-Siinä ainakin isoimmat.


Lisää kuvia videota tulossa heti, kun homma edistyy. Sattuuko kukaan täällä tietämään pysyykö tollasessa veneen rungossa tavallinen spray maali?[/b]

8
Eli olis tarkotus laittaa jarruvalot Spedeen mites sen sais helpoiten otettua noparin johdoista sen signaalin takavaloille? kaikki ehdotukset tervetulleita.

9
Sähköautot / Nopari rikki. Voiko vielä korjata?
« : 19.03.04 - klo: 17.39 »
Eli tota tapahtu tää mitä pelkäsin eli liittimet väärin päin noin 2sekunniks ja sen jälkeen oikein päin liittimet ja kokeilin niin auto menee itellään eteenpäin ja kun painaa kaasua niin nousee savua.


Onko vielä jotain tehtävissä. Kolvi pysyy kädessä. Entä ostaako joku tälläsii hajalla olevii nopareita? Muutkin kokeilut miten voisi saada toimimaan olisi tervetulleita.

10
Sähköautot / Rautarattaita vakioservoihin?
« : 10.02.04 - klo: 16.36 »
Eli onkos esim. Futaban tai Hitec:in vakioservoihin rautarattaita myynnissä ja millä hinnalla? ja missä? :)

11
Sähköautot / Traxxasin ohjainten kantomatkat?
« : 05.02.04 - klo: 17.21 »
Sellasta tuli mieleen että jos teillä on Traxxasin autoja niin miten on kantomatkan laita vakio ohjaimilla. Itselläni on todella huono kantomatka ehkä jotain 10m-20m parhaimillaan huonoilla akuilla siinä 1-3metrin paikkeilla onko syytä lyödä takuu huoltoon?

12
Eli olen kysynyt ennenkin, mutta ei ole tullut selvää vastausta tuohon kertoimeen, jotkut sanovat tuo lisää vääntöä mitä enemmän kerrointa, jotkut sanoo että kierrokset lisääntyy vääntö laskee. Toiset sanoo että kierrokset nousee ja vääntö pysyy samana kerointa nostaessa. Kertokaa viisaat miten asia oikeasti on huom vain varmoja vastauksia :)

13
Sähköautot / Vanha Futaban vastari vikaa
« : 27.01.04 - klo: 21.37 »
Eli mulla on tossa 4vuotta vanha vastari Futabalta ja siinä on about 1-2m kantomatka ja ajattelin että olisiko jonkun osan vika? Tai antennin pidennyksen avulla saisi vielä vastarin pelaamaan kolvipysyy kädessä jos tarvii jotain komponenttejä vaihtaa. apuja kiitos   8)

14
Eli pitäs saada tietoon miten saan ohjattua servoja ilman vastaanotinta eli napista vaan vaikka servo toiseen laitaan jne.

15
Vapaa keskustelu / Omia videoitanne RC-autoista
« : 15.01.04 - klo: 18.36 »
Eli siis omia RC-videoit tänne kun täällä on ollu joku video homma mutta tänne pyydän kaikkia mahollisia videoita omista ja kavereitten autoista.
Omasta Stampedestä: http://koti.phnet.fi/lassi/Traxxas_Stampede/Videoita/

Sekalaisii (tracker&bösö): http://koti.mbnet.fi/autosivu/videoit/rc-videoit/

16
Sähköautot / Stampeden virittämisestä
« : 03.12.03 - klo: 18.01 »
Eli oottekos tehny mitään erikoisempaa stampedeen esim. vaihtanu alumiinisia idler-gear:eita ym. Koneita varmaan ootte vaihtanu minkä kokosii? Monella kennolla ootte kokeilleet? Kaikki tieto ootteko tehny ite mitään? Onko mitään ehdotuksia mitä kannattaisi ostaa? Tehdään kunnon Stampede keskustelu kun en ole sellaista ainakaan täältä löytänyt  :D

Tossa vähän kuvia omasta Stampedestäni http://koti.phnet.fi/lassi/Traxxas_Stampede/

17
Sähköautot / Hummerin koria Stampedeen tai vastaavaan?
« : 23.11.03 - klo: 11.31 »
Eli onkos kellään Hummerin koria Stampedessä tai jossain muussa samanlaisessa autossa? Saisiko kuvia ym. kommentteja?

18
Sähköautot / Hyvä sähkömonsteri takatuuppari
« : 26.10.03 - klo: 16.09 »
Mikä olisi hyvä sähkömonsteri. Ihan tollaseen normaaliin kavereiden kanssa kisaamiseen sun muuhun takatuuppari sais olla. Hinta 100-300e. Kestävyys olis kova sana varsinkin voiman siirron että konetta sais isontaa ihan isolla kädellä eikä rattaita paukkuis joka päivä. Runkokin sais olla kestävä ja sellanen mihin ei osat maksa miljoonia kuten esim. Kyoshoon. Itse aattelin Traxxas Stampede mutta laitelkaa kommenttia tarjottakkin voi autosta jos haluaa myydä omaansa :D

19
Vapaa keskustelu / Tracker ja Peugeot (alhpa) videoo
« : 24.10.03 - klo: 10.24 »
eli ois videoo ja kuvia tossa linkissä http://koti.phnet.fi/lassi/rc-tavaraa sieltä voi käydä kattelemassa jos innostaa

20
En tiedä onko tästä aiheesta jo topicki mutta en ainakaan löytänyt. Eli otsikko kertoo aika hyvin mitä olisi kysymässä. Veikkailen että jotenkin vääntöön vaikuttaa en ole varma kertokaa viisaammat

Sivuja: [1]