Vertical Hobby

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Somnium

Sivuja: [1]
1
Bensa-autot / Smartech Pick Up Truck
« : 09.03.14 - klo: 21.14 »
Tuli taas piiitkän tauon jälkeen hommattua bensa kulkine. Elikkä tuommoonen Smartechin Pick Uppi tuli laitettua Hobbytekiltä tilaten kun hintakin oli naurettavan halpa. Jaan tänne kokemuksia kyseisestä kulkineesta jahka kusti jaksaa polkea paketin perille asti. Tuskin tuo paljoa huonompi voi olla kun aikasemmat käytettynä ostetut ns. laatumerkit  :wink:

2
Bensa-autot / Beetlessä käyntihäiriöitä
« : 21.02.11 - klo: 14.19 »
Nyt iski ongelmata beetlen kanssa. Vaihdoin joulun aikoihin koneeseen uuden männänrenkaan ja tiivisteet. Sen jälkeen ajoin n. tankillisen. Kaikki toimi ok. Nyt loman alettua kaivelin auton taas esiin, auto lähti hyvin käyntiin ja ajelin pari minuuttia hissukseen ympyrää, kunnes äkkiä kone alkoi huutamaan aivan helkkaristi ja auto meinasi karata lepikkoon. Tämän jälkeen autoa ei ole saanut käymään kunnolla. Neulat tehdasasetuksilla. Lähtee ainoastaan ryyppy päällä hetkeksi käymään. Ryypyn kun ottaa pois, huutaa hetken helkkaristi ja sammuu. Ilman ryyppyä ei lähde kuin aivan satunnaisesti pariksi sekunniksi käymään. Neuloja koitin ruuvata eri suuntiin, joko huutaa tai ei lähde ollenkaan käyntiin. Servojen linkit ei ole paikallaan eli niillä ei vaikutusta. Kasatessa käytetty tiivisteliimaa eli ei pitäisi vuotojakaan olla. Ehdotuksia otetaan vastaan.

3
Vapaa keskustelu / Postin kulku
« : 26.04.10 - klo: 16.51 »
Onko jollain käsitystä näistä postin kulkureiteistä tarkemmin? Itselleni on itellan kautta paketti tulossa ja rupesin seurantakoodilla sitä jäljittämään. Ja kas kummaa, seuraavaa näytti:

Tapahtumat

Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
Rekisteröinti: 26.4.2010 klo 10:26:18 Paikka: MARIEHAMN 22100 
Lähetyksestä on vastaanotettu ilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
Rekisteröinti: 26.4.2010 klo 10:26:18 Paikka: MARIEHAMN 22100 
Lähetys on rekisteröity.
Rekisteröinti: 26.4.2010 klo 07:12:00 Paikka: ÅLAND MARIEHAMN 22000 
Lähetys on vastaanotettu kuljetettavaksi.
Rekisteröinti: 23.4.2010 klo 17:06:09 Paikka: TURKU 10/PÄÄPOSTI 20100

Määränpää on kuitenkin keski-suomessa, joten herää kysymys onko Itella kämminyt jotain vai kulkeeko tuo posti oikeasti Maarianhaminan kautta?

4
Onko tämä nykyajan pelleily mennyt siihen, että kun ostaa tavaran mallia X niin siitä karisee puolet arvosta välittömästi pois kun paketin avaat? Jostain syystä tuntuu, että mitä tahansa kauppaat niin kaikki pitäisi antaa ilmaseksi pois. Vai onko kohdalleni vaan osunut kaikki pallopäät? Hyvänä esimerkkinä pari kuukautta vanha tietokonepaketti. Nippa nappa puolet arvosta joku suostuisi maksamaan. Onko tämä joku nykyinen ilmiö? Myöskin raivostuttaa kun ihmiset tinkivät muutaman sadan euron tuotteesta jopa yli sataakin euroa pois. Varmaan jollekkin raharössille tuo ei tunnu missään, mutta kyllä itselle ihan tarpeeksi iso raha. Jää usein ihan sellainen maku suuhun, että ostaessa pelataan markoilla ja myydessä euroilla. Toki tarjota saa aina ei siinä mitään. Ja usein tuleekin tarjouksia joissa ostaja pahoittelee jo heti alkuun tarjouksen määrää :grin: Mutta sitten kun tulee tekstiviestiä keskellä yötä tyyliin "myyx kahellax kymmennelläx EGELLÄ!!!???" alkaa usein hiljasempaakin miestä vi********n. Koita tästä nyt päätellä, että mitähän tavaraa tuo tarjous taas mahtaa koskea. Tämän tekstin tarkoitus jää itsellekin epäselväksi :cheesy: toivottavasti joku saa tästä edes huumoriarvoa tai herättää keskustelua.

5
Muistaako kukaan joskus vuosia sitten markkinoilla ollutta pöytälätkä peliä, jossa ukkelit liikkuivat magneettien avustamina kaukalossa ilman mitään liikkumisrajoitteita. Kaverilla joskus aikoinaan pelasin sitä ja kuollaksenikaan en minkä niminen peli oli. Google ei oikein auttanut asiaa vaikka koitan jos millä hakusanalla. :huh:

6
Polttisautot / Cen racing nx sarja
« : 15.06.08 - klo: 16.41 »
Elikkä tulipa tilattua tuollainen Cen racing nx sarjan vekotin subarun kopalla JR-hobbysta. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia kyseisestä autosta. Onko vara/päivitys osia kuinka hyvin saatavilla? Koitin noita cenracingin sivujakin tutkia, mutta tuntuu toimivan vähän miten haluaa nuo. Auto ilmeisesti soveltunee hiukan epätasaisemmassakin maastossa ajoon? Aikaisemmin ollut pelkästään touring autoja ja tasaiset ajopaikat on olleet aika hakusessa. Toivotaan että pääsee jo jussina turaamaan  :grin:

7
Sähköautot / Rc - moottoripyörät
« : 31.05.04 - klo: 23.47 »
Tuossa netissä rc- putiikkeja selaillessa, vastaan tuli sellainen ihme kuin rc-moottoripyörä. Sähköversio, lieneeköhän polttismalleja edes olemassa? No joka tapauksessa sen verran kiinnostavalta vaikutti "kuskin kallisteluineen", että ajattelinkin, jos joku kyseisistä laitteista kokemusta omaava kertoisi vähän kokemuksistaan.


PS. Mielestäni haulla ei kyseisenlaista topiccia löytynyt.

8
Elikkä multa löytyy tuommoinen Celican kori joka on ollu sähköautossa alunperin mukana. Arvaako sitä tumpata polttisautoon kiinni, eli onko pelkoa sulamisesta? Vai onko noilla koreilla edes mitään eroa eli ei erikseen polttis ja sähköauto koreja? Tuohon kun joku kertoo vastauksen niin kiitollinen olen ma!

9
Polttisautot / Mistä servoon osia?
« : 05.04.04 - klo: 17.59 »
Ja viikko alkoi lupaavasti.....servon (2 kpl) hammasrattaita menetti hampaansa ja renkaiden kääntyminen loppu siihen. Mistähän saisin tilattua noita rattaita? Servo on Kyosho Perfex KS-201. Koetin eri paikoista kaivella, mutta ilmeisesti olen kädetön aasi kun en löytänä moisia. Servo on muuten polttisautosta joten tämä lienee oikea paikka viestille  :lol:

10
Yleinen keskustelu / 1/5 ja 1/6 autot
« : 04.04.04 - klo: 23.15 »
Omistaako kukaan foorumilainen kyseiseen kastiin kuuluvaa menopeliä? Lähinnä kiinnostaa autojen osien hinnat ja huolto yms. kustannukset. Ja samaan syssyyn voisi vielä lisätä tuon tilaus häsmäkän saksan maalta, eli mitä ei-toivottuja sanktioita saattaa tilaus hintaan vielä kertyä ennen kuin autolla pääsee hiekkaa pöllyttämään?

11
Polttisautot / Kyosho vetokäynnistin
« : 27.03.04 - klo: 16.26 »
Mistähän sais tälläseen Kyosho pure teniin sen vetokäynnistys hässäkän ostettua, ku en mistään netistä löytäny?  :evil:  Kävi niin mukavasti että käyntiin kiskoessa jäi hantaakki kouraan!!! :twisted:  Kyllä itku meenas päästä ku just elättelin toiveita päästä pitkästä aikaan ajamaan..... :mrgreen:  Jos joku tietää tai omistaa ylimääräisen vetostartin? niin ostaja on tässä....

12
Polttisautot / Polttis rikkikö?
« : 23.03.04 - klo: 22.16 »
Eli tämmönen hommeli kun tuossa koitin käynnistellä polttista (pure ten), se ei tuntunu antavan mitään elon merkkejä. Hehku ladattu täyteen, tulppa toimii. Polttoainetta menee sylinterille asti (kävi voimailusta kiskoa lunttua käyntiin  :mrgreen: ). Ei inahakkaan. Autoa kallistaessa huomasin pillistä valuvan suhteellisen KURAVELLIN näköistä mönjää. Normaalisti sieltä on tullu semmosta sinistä, polttoaineen väristä sotkua. Mutta tuo oli kyllä mustaa, rusehtavaa sotkua. Viittaako johonkin pahempaankin?? Ilman putsari hoidettu vasta viime ajokerran jälkeen ja on varmasti paikallaan ollut koko aika.

13
Polttisautot / Vaihtoehto moottorit....
« : 22.03.04 - klo: 00.11 »
Onkohan mistään saatavissa tavallisella huoltoasema litkulla juoksevia moottoreita jotka soveltus rc käyttöön? Ois mukava ajella vähän pitempään kerralla kun se 5 minuuttia minkä tankki metanooli mömmöä kestää, varsinkin kun kyseinen mömmö vielä sattuu maksamaan ihan tolkuttomasti. Jos joku keksii tai tietää mistä sais kyseisen laisen motin..mieluiten suomesta niin ilmotelkaa. Enemmin repäsen vaikka pari hunttia kerralla haisemaan ja varastan 95:sta 1:1 autosta ku maksan noita pirullisia summia metanoolista=)

14
Sähköautot / Schumacherin Club 10
« : 19.03.04 - klo: 19.24 »
http://www.jr-hobby.com/shop/catalog/product_info.php?cPath=21_24&products_id=102

Mitähän vikaa tuossa kyseisen linkin alla olevassa Schumacherin Club 10 2wd - tourinkissa on, kun noin halvalla? kauppaavat? Vai onko tuo jotain kivikautista mallia joka ei oo vaan varastosta loppunu ja hinta on tiputettu alas? Kertokaa mikä tuossa mättää..... Eikä sitten mitään "Se on takapotku, siks se on p****.." vastauksia. =)

15
Polttisautot / Kulutuksesta..
« : 16.03.04 - klo: 18.39 »
Minkä verran polttisautot normaalisti syövät menovettä? Kun tuntuu ettei omalla aja ku jonku max. 5min tankillisella. Motti taitaapi olla gs11 tai joku vastaava. Ainii ja auto siis Kyosho pure teni. Onko tuo ihan normi kulutus vai mikä mättää?

16
Vapaa keskustelu / Mikkelistä rc-tavaraa?
« : 13.03.04 - klo: 13.49 »
Myykö mikkelissä mikään liike rc tavaraa? Jos joku oikeasti tietää niin sen kertokoon, kiitos =)

17
Vapaa keskustelu / Metanooli..
« : 13.03.04 - klo: 13.02 »
Ymh...Käyttääkö sakki jotain kaasunaamareita, ku laittaa metanoolia autoonsa? Tolta huurujen haistelulta kun ei tunnu välttyvän. Vai riittääkö pelkkä ulko tankkaus? Ei viittis näköään menettää ja henkeään heittää pirun rc:n tankkauksen takia

18
Polttisautot / Vauhdista....
« : 24.09.03 - klo: 14.30 »
Jaahas elikkä lueskelin jostain että Pure Ten GP Alpha - polttis vehkeet kulkis jotaki 30 km/h...... kaikki tähänasti näkemämi polttisvehkeet on kulkenu taatusti kovempaa. Onko noita sitten kallista virittää? Ei kehtais ihan 350-400 € laittaa vehkeeseen joka kulkee kuin nikko. Vai onko tämä sitte melkein niitä vakiovauhteja autolle kuin autolle ilman tuunausta? Pistäkää mulle joku linkki josta näkis vastauksia näihin peruskysymyksiin ni mun ei tarvii enää piinata teitä jatkuvilla typeryyksilläni =)

19
Polttisautot / Talviajosta
« : 23.09.03 - klo: 23.10 »
Tuli vielä semmonen asia mieleen, että mitenkäs näillä polttis/sähkö autoilla kykenee ajamaan talvella ulkossa? Vai onko nämä vain sisärata talvella ja ulkona kesällä käyttöön?

Kiitoksia etukäteen...

20
Polttisautot / Auttakaa amatööriä
« : 23.09.03 - klo: 21.55 »
Ajattelin ostaa jonkinlaisen auton lähinnä mökkihälläykseen. Tekisikö seuraavanlaisella autolla mitään (Pure Ten GP Alpha
Polttomoottorikäyttöinen 4WD ralliauto). Täytyy vielä todeta että en ole koskaan rc-autoilla ajellut. Vai pitäisikö sen soralle olla jokin "crossi" auto tai maasturi? Tollainen kyseinen auto olisi hiton hauska kun sen saisi vielä corveten korilla =)
Kiitoksia neuvoista etukäteen

Sivuja: [1]