Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - RCM

Sivuja: [1]
2
RCM Finland Oy / Integyn viritysosat Traxxas-autoihin
« : 15.02.16 - klo: 22.34 »
Integy valmistaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viritysosia mm. Traxxasin autoihin. Monet ovat jo löytäneet ne sivuiltamme. Jos et ole vielä tutustunut niihin, niin käypä kuristamassa:

http://www.rcm.fi/catalogsearch/result/index/?cat=15&limit=120&q=integySuosituimpia tuotteita ovat olleet teräksiset vetorattaat ja Stampeden / Slashin vetoakselit.

Valikoimamme laajenevat koko ajan, joten pysy kuulolla uutuuksien suhteen.

www.RCM.fi

3
RCM Finland Oy / Verkkokauppa taas kunnossa! (RCM.fi)
« : 26.03.15 - klo: 07.14 »
...

4
RCM Finland Oy / Hintavertailu RCM.fi vs Amain.com
« : 11.02.15 - klo: 14.46 »
Tehtiin nopea hintavertailu maailman suurimman harrastervikeliikkeen ja meidän hintojen välillä.
Vertailuun kerätty kategorioidensa suosituimpia tuotteita. Olemme tämän ostoskorin perusteella 23% edullisempia, kuin amain.com. Eli tilaamalla Suomesta säästät niin aikaa kuin rahaakin.Terveisin www.RCM.fi

5
RCM:n väki toivottaa kaikille mukavaa vuoden vaihdetta ja toivottaa samalla hyvää (kisa-) vuotta 2017.

Uuden vuoden kunniaksi kannattaa päivittää vanhat sähkölaitteet Reedyn kamppeisiin; sen voit tehdä 30% kampanja-alennuksella ensi viikon loppuun saakka. Alennus koskee kaikkia Reedyn tuotteita, mukaan lukien ehkä parhaat akut touringiin (Zappers 5600 mAh), moottorit sekä ennakkotilauksessa olevat uudet 510R -säätimet. Jo tehdyt ennakkotilaukset muokataan automaattisesti uuden alennuksen mukaisiksi!

Kampanjakoodin löydät Facebook-sivuiltamme:

https://www.facebook.com/RCM.fi/

6


Tulevan touring-kauden viralliset renkaat ja sähkölaitteet saat tuttuun tapaan RCM:stä. Renkaat ja TSS-luokan sähköt tulevat ensi viikolla varastoon, TSP-luokan moottorit löytyvät jo hyllystä:

http://www.rcm.fi/orca-tx-13-5t-sensored-motor-fintrack-s2-10-s4-10.html

Ja täältä löydät renkaat ja TSS-sähköt:http://www.rcm.fi/muchmore-fleta-euro-fleta-zx-21-5t-combo-fintrack-2015-16.html
http://www.rcm.fi/muchmore-fleta-zx-21-5t-brushless-motor-type-w-fixed-timing-version-fintrack.html
http://www.rcm.fi/volante-gold-v3-pre-glued-28r-4pcs-fintrack-2015-2016.html

www.RCM.fi

7
...

8
RCM Finland Oy / Reedy-tarjous Facebook-ryhmälle !!!
« : 15.08.14 - klo: 06.28 »


Allekirjoitimme juuri suoran maahantuonti- / tukkurisopimuksen Reedyn tuotteista. Tuotteethan eivät esittelyjä kaipaa (Reedyllä 29 maailmanmestaruutta), mutta hinnat kokevat pikapuolin "ronskin" muokkauksen. Tästä uutisoimme lisää, kun kaikki hinnat ja tuotteet on käyty läpi.Reedyn perusti aikoinaan RC-piireissä kautta aikain erittäin kunnioitettu Mike Reedy, joka valitettavasti poistui keskuudestamme muutama vuosi sitten. Miken jälkeen Asson tehdas (Hohwartit) ovat ottaneet Reedyn aiempaa enemmän siipiensä alle ja kehittävät tällä hetkellä brandia Miken viitoittamalla tiellä. RedRC:n kirjoittama artikkeli kannattaa lukaista, mikäli haluat hieman lisätietoa aiheesta:

http://www.redrc.net/2011/05/mike-reedy-1941-2011/
http://en.wikipedia.org/wiki/Associated_Electrics

Tähän saakka meillä on ollut valikoimissa Reedyn moottorit ja akut, jatkossa koko Reedyn tuoteperhe on meiltä saatavilla. Ensimmäisessä kuormassa tulee akkuja ja moottoreita. Keväällä, kun palaveerasimme Asson / Reedyn johtoportaan kanssa, saimme hypistellä kohta markkinoille tulevaa Reedyn 1/10 nopeudensäädintä. Säätimiä tulee meille heti ensimmäisessä erässä, kunhan tuote on viimeistelty markkinoita varten.

Mikäli Reedyn valikoimista löytyy tuotteita, joita haluat meidän ottavan valikoimiimme, niin ota rohkeasti yhteyttä.

http://www.reedypower.com/

www.rcm.fi

9


Innovatiivinen suomalainen ajanottojärjestelmä LapSnapper on nyt markkinoilla. Pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt todella helposti käytettävä ja edullinen järjestelmä, joka toimii mobiililaitteilla. Nyt jokainen treenikerta ja takapihakisailu on mahdollista saada omalle puhelimelle tai porukan käytössä olevalle mobiililaitteelle edulliseen hintaan!

Vaikka järjestelmä on nyt valmis, niin sitä kehitetään edelleen koko ajan ja me RCM:n puolella olemmekin sitoutuneet omalta osaltamme tähän hienosäätöön / kehitystyöhön. Pyrimme myös avaamaan uusia väyliä maailmalle  LapSnapperin tuotteille kontaktiemme kautta.Ensimmäinen erä järjestelmiä ja transpondereita saapuu meille ensi viikolla. Tuotteita saadaan aluksi rajoitetusti, joten "Snappaa" omat tuotteet pikaisesti täältä:

http://www.rcm.fi/catalogsearch/result/?q=snapper

Tuosta pääset tutkimaan laitteita tarkemmin:

http://lapsnapper.com/

10


Kuva: Oskari Mäki

Suomalaisittain huikeasti sujuneiden EM-kisojen jälkeen saimme loistavaa palautetta Asson tehtaan suunnalta. Pitkäjänteinen työ kerhojen ja nuorten lupausten kanssa on huomattu. Suuri kiitos tästä menee myös kerhoille / kerhojen vetäjille, jotka ovat tehneet ansiokasta työtä eri puolilla Suomea.

"Hi Matti,
it was great to see you and spend some time with you guys at the Euro's away from the working environment we are normally in.

You've done a great job over there with Joona and Karri I'm really proud of what these guys did at the Euro's and the whole Finnish team made it a very enjoyable trip for me. I was really touched by what Petri said to me about me been his idol- that was amazing for him to say. I was also really touched by how emotional everybody was with the results of the guys. I think it was a great euro's for Finland. Thanks for all the hard work.

Kind regards
Craig Drescher"

Jatkossa saamme Asson autot ja varaosat ostettua tehtaalta sisään edullisemmilla hinnoilla ja siirrämme tämän edun välittömästi suoraan kuluttajille! Verkkokaupan hintoja on pudotettu 20% varaosien osalta sekä autopakettien osalta keskimäärin 10%. Kerhoalennukset toimivat normaaliin tapaan noistakin hinnoista!

Team Associated sekä Team RCM kiittävät jo kesän tässä vaiheessa kaikkia Assokuskeja vaikka vielä yksi kisa on ajamatta. Tänä kesänä SM-sarjassa on ollut uusia A-finaalisteja ja ehkäpä Hyvinkäällä saadaan vielä uusia nimiä tuohon listaan!

Terveisin,
Matti / RCM
www.RCM.fi

11
RCM Finland Oy / RCM:lle töihin myymälänhoitajaksi?
« : 09.05.14 - klo: 19.49 »


http://www.rcm.fi/yhteystiedot/

RCM:ssä vapautuu kesäkuun 2. päivä myymälänhoitajan paikka ja etsimme tähän sopivaa työntekijää. Toimenkuvaan kuuluvat mm. asiakaspalvelu RCM:n kivijalkaliikkeessä Jyväskylässä sekä verkkokaupan tilausten käsittely. Tarkempi työnkuva ja työajat neuvotellaan yhdessä tulevan RCM-tiimiläisen kanssa. =)

Kyselyt työpaikasta sekä avoimet työhakemukset suoraan sähköpostiimme info@rcm.fi.

Terveisin,
Matti / RCM

12
...

13
Olemme solmineet maahantuonti- / tukkurisopimuksen Team Silverback -tehtaan kanssa korkealaatuisista LiPo -akuista ja tarvikkeista.

Pysy kuulolla!

14
RCM Finland Oy / Harjattomat XPERT -huippuservot
« : 09.02.13 - klo: 19.14 »
Saksan messureissulla solmittiin sopimus harjattomalla moottorilla olevista huippuservoista uskomattomaan hintaan. Pysy kuulolla!http://www.xpert-rc.com/about.asp

15
RCM Finland Oy / Vahva WJ-avaus Team Schumacherilta!
« : 03.02.13 - klo: 19.15 »


Schumacherin uusi touringauto Mi5 saa tulikasteen kahden viikon päästä ETS -kisassa Kanarian saarilla. Chris Graignerin testitulokset ovat uudella autolla olleet mykistävä, hän on saanut viiden minuutin erätuloksista pois 5-10 sekunnin verran.

Autossa on monia todella mielenkiintoisia ratkaisuja, joista kerromme lisää heti, kun tehdas antaa meille luvan tähän. Esim. auton runkoratkaisu on sellainen, että auton tweakkaamista ei enää tarvitse tehdä.

16


Saimme varastoomme uuden erän Axialin RTR -autoja otsikon mukaisesti. Tuotteet on nyt lisätty verkkokauppaamme:

http://www.rcm.fi/rc-autot/ready-to-race/axial.html

Tervetuloa ostoksille!

17
Tietoa näistä (saatavuus, hinta) tulossa tähän topicciin. Jos jotain teaseria laitettaisiin, niin mm. Reventon Pro -säädin + V3.0 -huippukone (6,5t - 8,5t) tulossa hintaan 179,00€ ja lisäksi paljon muuta... =)


   
SPPRO65V3 - Reventon-Pro ESC Grey-V3.0-6.5R Combo

The speed controller features an all new, in-house designed, 140A unit for increased power delivery and smoothness while the unique intercooler design allows the ESC to run 20 percent cooler in temperature compared to previous models. The brand new ground up design features an aluminium top case which provides maximum surface area to dissipate heat from the ESC.

The motor is from Speed Passions World Championship winning V3 range. Included comes a programming card to adjust all of the important parameters.

18
Olemme sopineet maahantuonti- / tukkurisopimuksen italialaisen korinvalmistajan Stradellan kanssa. Ensimmäinen erä koreja saapuu meille huomenna ja päivitämme tuotteet verkkokauppaan myöhemmin tällä viikolla.

Korit ovat todella "räyhäkkään" näköisiä ja mittojen mukaan menevät suoraan esim. 1/10 SC-autoihin. Hinnat ovat myös maltilliset, kaikkien 1mm korien hinnat tulevat olemaan alle 30€! Koreja on seuraavassa erässä tulossa myös 1,5mm "panssarivaunuversioina". =)

19
RCM Finland Oy / JQ THE Car RTR!
« : 26.11.12 - klo: 21.49 »
...

20


RCM on ensimmäisenä Suomessa saanut valikoimiin "ikuiset" slipper padit eri automerkkeihin. Lasikuitupadit kestävät hurjia lämpöjä lasittumatta ja toimivat muuten samalla tavalla kuin valmistajien omat padit. Näillä levyillä on ajettu testejä syksyn mittaan ja mm. Jarno Halonen sekä Henry Salmen käyttivät näitä WJ-sarjan avauskisassa.

Täältä pääsee ostoksille:

http://www.rcm.fi/catalogsearch/result/?q=padit

21
Meille tulee jonkin verran kyselyitä työkaluista ja muista tarvikkeista, joten tehdäänpä tällainen ketju, johon viestitellään maahantuomamme tarvikkeet ja työkalut sekä uutuudet.

Erittäin korkealaatuiset EDS:n kuusio- ja hylsyavaimet, myös vaihtokärjet, jotka käyvät useimpiin muihinkin merkkeihin. Valikoimista löytyy myös korin rei'ittäjät jne.

CoreRC on Schumacherin tuotemerkki, josta löytyy korkealaatuiset ja edulliset työkalut. Valikoima laajenee jatkuvasti uusilla tuotteilla, uusimpia lisäyksiä mm. mäntien rei'itystyökalu (1,1mm - 1,5mm).

Edulliset Integyn työkalut, erityisesti kuusioavaimet ja avainsarjat. Hinnat alk. 5 € / kuusioavain (avainsarjoissa).

JConcepts;
Tehtaalla tehdään etupäässä renkaita ja lexankoreja, heidän valikoimissaan myös varikkostandit ja kuljetuslaukut.

http://www.rcm.fi/tarvikkeet.html

22


Myymälän aukioloajat löytyvät täältä:

http://www.rcm.fi/yhteystiedot/

RCM palvelee asiakkaita Jyväskylän Seppälässä (Vasarakatu 22, Seppälän Citymarketin vieressä), jossa meillä on myös suuri osa verkkokaupan varastosta. Tarjoamme lisäksi täydellisen varaosapalvelun useimmilla kisapaikoilla sekä varaosat ns. varaosapakin kautta monilla sisäradoilla (mm. Nokia/Tampere, Lappeenranta, Kuusankoski, Oulu).

Tilaukset suoraan verkkokaupastamme www.RCM.fi tulevat myös kovin vaivattomasti suoraan asiakkaan postilaatikkoon / lähipostiin / postin Smartpost-automaattiin / matkahuoltoon. Näiden tilausten postitukset tarjoamme ilmaiseksi jo 100 € tilauksiin, joka on selvästi matalin tilausraja ilmaisiin postikuluihin Suomessa tällä hetkellä. Lisäksi toimitamme pienet, kirjeeseen mahtuvat (alle 30mm paksut ja 500g painavat) varaosatilaukset 1. luokan kirjeessä 2,90 € postituskuluilla jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Tässäpä vielä listattuna rahtipalveluiden hinnat verkkokaupassamme:

Rahtikulut 0 €
*Yli 100 € tilaukset automaattisesti, maksutapana Paytrail (verkkopankit),  Paypal tai Ennakkolasku
*Toimitus seuraavaksi arkipäiväksi lähipostiin (paketit) tai postilaatikkoon (kirjet) ennen klo 16 tehtyihin tilauksiin.

Rahtikulut 2,90 €
*Alle 30mm paksut kirjelähetykset, maksutapana Maksuturva (verkkopankit), Paypal tai Ennakkolasku
*Toimitus 1. luokassa jo seuraavaksi arkipäiväksi ennen klo 15 tehtyihin tilauksiin.

Rahtikulut 6,90€ / 8,90 €
*Yli 30mm paksut tai yli 500g painavat tai kerhoalennuksen piirissä olevat alle 100 € lähetykset, jotka lähtevät varastoltamme postipakettina. Smartpost-lähetykset 6,90€, postipaketit (16) 8,90€. Express Business Day-paketit toimitetaan ovelle kuljetettuina 4,50€ lisämaksusta.
*Toimitus seuraavaksi arkipäiväksi lähipostiin.

Postiennakolla lähettäviin lähetyksiin lisätään 4,50 € postiennakkokulut.

Matkahuollon kautta lähetettyjen tilausten (paketit, rahtipussit ja dokumenntikuoret) rahdit maksetaan tilausta vastaanotettaessa (esim. polttoaineet). Näihin toimituksiin tulee 2 € pakkauskulut. Mikäli haluat toimituksen Matkahuollon kautta, niin mainitse tästä viestikentässä tilausta tehdessäsi.

Tilauksia ja toimituksia koskevät kysymykset voi lähettää meille sähköpostilla sales@rcm.fi

www.RCM.fi

23
RCM Finland Oy / RCM:n servot; Sanwa, KO ja Savöx
« : 11.10.12 - klo: 18.26 »
Markkinoiden kätevin laturi on nyt täällä! Miksei näitä ole ennen saanut? Saimme ensimmäisen erän juuri varastoon!

Sisäänrakennettu virtalähde ja kaksi 10A laturia.

http://www.rcm.fi/rc-elektroniikka/laturit-ja-virtalahteet/cs-space-x2-ac-duo-charger-2-x-10a-12v-240v-200w.html


24
RCM Finland Oy / Kisakalusto joka luokkaan RCM:stä!
« : 25.08.12 - klo: 18.22 »
...

Sivuja: [1]