Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ghostman_132

Sivuja: [1]
1
Polttisautot / 6mm yksisuuntalaakereita halvalla?
« : 11.08.11 - klo: 23.21 »
Hei!

Mistä porukka on näitä nykyään hommannut, kun jp ei enään myy niitä vaihtosisuksia?

2
Polttisautot / Kuinka saada mäntä pois koneesta?
« : 16.07.09 - klo: 10.45 »
Ostin juuri uutena Axialin .28 spec 1s koneen ja puran sen osiin ja tiivistän. Mutta nyt on tullut eteen outo ongelma. sylinteriputken sain pois ihan normaalisti, mutta kuinka mäntä on tarkoitettu poistettavaksi? Koska lohko on uritettu tuolta alapuolelta niin, että kiertokankea ei saa mitenkään alakuolokohdassa irti, täytyy se siis saada yläkuolokohdassa. Mutta asia ei ihan näin helposti mennytkään. Kun laitan männän ylös ja yritän vetää, niin kiertokanki jää vielä puoliksi tappiin kiinni. Tuo mäntä on kiertokangen kanssa kuin yhtä puuta taakse- ja eteenpäinliikkeessä ja näin ollen siinä ei ole yhtään pelivaraa, kun yritän sitä vetää tapista irti. Mäntä vaan osuu lohkon takareunaan ja homma tyssää siihen.

Tämähän ei ole mitenkään pakollista tiivistyksessä, mutta jäi askarruttamaan, kun on niin erikoinen ratkaisu. Kaikissa muissa omistamissani moottoreissa männän poisto ei ole ollut mikään ongelma.

E: http://www.rcuniverse.com/forum/m_8374188/anchors_8374188/mpage_1/key_/anchor/tm.htm#8374188
Tuossa on sama ongelma, mutta en ymmärrä tota ohjetta :S

3
Polttisautot / auton sähköt ei ikinä toimi...
« : 14.08.05 - klo: 20.38 »
ensimmäisinä sähköinä mulla oli hitecin 2kanavainen lähetin ja vastari ja 2 hitecin perus servoo. No sittenkun hankin uuden voimaservon ohjaukseen niin eiköhän ongelmia tullu samantien. Voimaservo oli bluebirdin 9 kiloo vääntävä BMS-620MG. No kun asensin sen autooni niin tietenkin kaasuservo otti aina häikkää kun väänteli ohjaimesta renkaita. sitten kysyin siitä täällä ja sanoivat että kun ostaa 6v akkupaketin niin ongelman pitäis lähtee... no eihän se mitään vaikuttanu. Täyty vaan opetella elään sen kanssa ettei se toimi kunnolla. Sitten pari kuukautta myöhemmin se ei enään kääntäny toiseen suuntaan kunnolla jostain kumman syystä. Ja lopulta se lakkas toimimasta kokonaan ja rikko vastarinkin sitten samalla. No onneksi mulla oli ihan samanlainen varalla ja ostin sitten uuden voimaservon siihen tilalle ja ajattelin että sen tarttee olla sitten kunnollinen. No ostin sitten 55€ maksavan futaban s3305 voimaservon joka ny ei oo ihan niin hyvä mutta riittävä. Ja tämä futaba ei syöny enään virtaa niin paljon joten kaasuservo ei enään ottanu häikkää ja pystyin käyttään jopa failsafea ku se ei jatkuvasti vääntäny kaasua pois ku käänsi renkaita. No tänään olin sitten ajamassa ja kun löin koneen käyntiin niin alko failsafe vääntää kaasua vähän väliä jarrulle. sitten nostin ilmaan ja painoin kaasua niin ei mitään. No takasin auto maahan eikä taaskaan liiku vaan kokoajan vinguttaa failsafe että singaali katkee. no otin failin pois ja kokeilin niin kun sitten pääsin liikkelle niin autohan lähti vetään täysiä mäkee ylös ja kun se vihdoin taas sai singaalin niin yritin hiljaa ajaa takas muttaku kokoajan katkee singaali. sitten akun lataus eikä sekään auta mitään. Mutta jos auto ei oo käynnissä ja on paikallaan niin ei tuu mitään häiriöö ja kantomatkakin on ihan riittävä. joten mitä ihmettä mun nyt pitäis sitten tän kanssa tehä? jos joku osais sanoo ees jotain neuvoo niin olisin kiitollinen!

4
Yleinen keskustelu / digitaalinen servo?
« : 24.05.05 - klo: 14.25 »
Eli onko noissa digitaalisissa paljokin eroo noihin vanhoihin analogisiin?? vai mitä onkaan... Ja käykö digitaaliset servot samoihin vastaanottimiin ku noi analogiset...?

5
Polttisautot / kyosho monsterien korit ei kestä!!!
« : 13.10.03 - klo: 22.07 »
Mulla on ollu jo 2 kyoshon mosteria. Wold Dodge Ram ja Tracker eikä kummassakaan ole kori kestäny edes kaatumista saati sitten hypyn epäonnistumista  :cry:. Oon korjaillu niitä silikoonilla mut liitokset halkeee uudestaan tai se silikooni irtoo maalipinnasta... Netissä on tullu kateltuu noita videoita ja niissä korit tuntuu kestävän vaikka mitä :o

btw: löytyykö dodgeen mitään alumiini ripustuksia ja rattaita??

6
Polttisautot / Tyhjäkäynti???
« : 11.10.03 - klo: 00.34 »
Omistan kyoshon wild dodge ramin jossa on GS15R moottori. Kun oon ajellu vähän aikaaa niin tyhjäkäynti alkaaa sekoileen, eli se vetää kierrokset ihan täysille vähäks aikaaa ja mitä kauemmin ajaaa niin sitä pitempään se moottori ulvoo täysillä... ja tämä tapahtuu vain kun oon säätäny tehot täysille. :?

Sivuja: [1]