EuroRC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Midder

Sivuja: [1]
1
Tulokset / Kaikkien kokemukset ensi kisasta
« : 09.07.04 - klo: 11.58 »
Elikkä haluisin kuulla kokemuksia millaista oli, kun olitten ensimmäisessä kilpailussa. Missä luokassa aloititte? Millainen oli fiilis ensimmäisen kisan jälkeen? Opitteko paljon kisasta? Millä kalustolla ajoitte? Entä oliko teillä ennen kisaa ketään idolia rc touhusta? Minulla itselläni oli mm Jukka Steenari ja mikseimpä myös nykyään.

2
Vapaa keskustelu / C-8 ja TP videot
« : 25.06.04 - klo: 11.34 »
Oiskohan kenelläkään tietoa mistä mahtaisi löytyä noita videoita? Tarkoitan ulkomailla ajettuja kisoja.

3
Yleinen keskustelu / Tampereella rata
« : 24.04.04 - klo: 09.14 »
En nyt sitten muista, että onko siis tampereella mitään krossi tai asfaltti rataa? Talvellahan siellä ajetaan sisällä, mutta se nyt onkin asia erikseen.

4
Polttisautot / Hyper GP4
« : 12.04.04 - klo: 11.02 »
No onko jo jollakin tiedossa, että ostaa kyseisen auton?

5
Tulokset / Factory touring kisa
« : 11.04.04 - klo: 21.54 »
Miksi siis 15.5 Factory Touring kisa on yliviivattu?

6
Tulokset / M8 korit
« : 11.04.04 - klo: 10.57 »
Elikkä nyt en ole aivan varma, joten ajattelin varmistaa siis tarvitseeko polttiscrossarissa olla läpi näkyvät ikkunat?

7
Tulokset / TP-10 kopat
« : 10.04.04 - klo: 10.23 »
Eli mitkä korit ovat sallittuja tässä luokassa?

8
Vapaa keskustelu / Suomalais menestys
« : 28.03.04 - klo: 13.09 »
Tällästä tässä mielenkiinnosta ajattelin kysellä, että koska on Suomalainen ollut polttiscrossissa palkintokorokkeella tai saanut muuten hyvää menestystä ja kuka hän oli ja mikä oli auton merkki? Tarkoitan siis EM ja MM kisoja.

9
Polttisautot / T2M Pirate M1 onko hyvä
« : 28.03.04 - klo: 09.41 »
Nii sitä täs aattelin  kysellä, että onko kellään tästä autosta kokemuksia ja jos on niin minkälaisia ja kuinka hyvä tämä sitten on, että voiko tällä autolla voittaa Suomenmestaruuden (tiedän, että kuskin puolesta ei voi)? Kysyn, koska olen kyseistä autoa ostamassa.

10
Sähköautot / Touring auton osto
« : 10.03.04 - klo: 10.48 »
Olisin tässä mielenkiinnolla kysellyt et mitä hyviä touring autoja on millä voisi ruveta käymään kisoissa? Ja vielä huomautus siihen, että en halua lainkaan Asso ehdotuksia sillä olen kuullut paljon suosituksia Assosta ja toki varmaan onkin todella hyvä auto, mutta haluisin kuulla mielellään jotain muita vaihtoehtoja  :mrgreen:  Niin ja vielä sellainen ehto, että sellaisia autoja pitäisi löytyä käytettynä, kun uuteen ei ole varaa enkä nyt tarkoita, että joka päivä on sellainen myynnissä vaan suht usein, että ehdotuksia ja mieluusti vielä niin, että kertoo mikä siinä autossa olisi hyvää ja mikä huonoa?

11
Sähköautot / Vikaa Kyoshon SuperTenissä
« : 28.02.04 - klo: 10.44 »
Morjesta
Elikkähän ostin tässä Kyosho SuperTenin, mutta empä ole vielä päässyt kauheasti ajelemaan. Ensimmäinen vika kohde on takaiskarit ne eivät palauta kunnolla. Eilikkä ostaessa auton niissä ei ollut yhtään öljyä ja nyt pistin sitä öljyä mitä siinä tuli mukana olen kokeillut myös eri maavaroja ja mitä pienempi maavara niin sitä paremmin palauttaa löysäsin myös hieman ruuveja, koska ne olivat älyttömän kireällä mikä paransikin hieman palautumista, mutta ei täysin itselläni kävi mielessä, että mahtaakohan tuo johtua huonoista jousista, mitä mieltä olette? Niin ja vielä tuosta viasta, että ilmassa iskarit kyllä palauttavat todella hyvin, mutta eivät silloin kun auto on maassa.

Toinen juttu mikä onkin sitten sellainen mihin en ole tähän mennessä löytänyt oikeastaan selitystä. Etupyörät eivät käänny kunnolla, kun koskettavat maata, mutta ilmassa kylläkin kääntyvät hyvin. Lisäksi kuuluu pientä natinaa pyöriä kääntäessä, mutta mistä tämä sitten johtuu, että tarvitseeko joku kohta rasvata vai miten tarvitsisi menetellä? En tiedä yhdistyvätkö nämä asiat toisiinsa nimittäin kävin ajamassa yhden akullisen jos nyt niin edes voisi sanoa nimittäin akku kesti huiman yhden minuutin kun toisessa autossani kestää 10 minuuttia, että onko ideoita mitä kannattaisi tehdä? Niin sitten on vielä sellainen, että mitä pienempi maavara sen paremmin pyörät tuntuvat kääntyvän maassa.

12
Elikkähän mua kiinnostais tietää, et millainen toi auto on? Se on Tamiyan TB-01 alustalla ja neliveto. Ajattelin meinaa tollasen ostaa, jos se ei ihan susi ole?

13
Sähköautot / Kerho
« : 14.02.04 - klo: 14.17 »
Elikkähän tällästä tässä on tullut mietittyä, että Satakunnan alueellakin on varmaan aika paljon ajajia ja ehkä myös sellaisia ketkä saattaisivat haluta kisaamaan, mutta eivät suoraan halua/uskalla kisoihin mennä, joten millaiset mahdollisuudet olisi perustaa tänne Poriin kerho entäpä mitä pitäisi tehdä sen hyväksi ja mitä siinä vaaditaan, että saisi kerhon aikaiseksi?

14
Sähköautot / One Way ja asiaa krossista
« : 06.02.04 - klo: 11.39 »
Morjesta
Olen tässä lueskellut teidän kokeneiden herrojen juttua autoista, mutta siitä huolimatta joudun esittämään näinkin tyhmän kysymyksen eli mikä on One Way ja mitä se tekee mihin se autoo jne. Niin ja sitten sellasta, että usein mielestäni puhutaan touringista onko se asia niin, että kaikki muut luokat ovat täydellisesti tämän luokan varjossa? Ja pyydän vielä anteeksi tyhmyyttäni.

15
Sähköautot / Uusi harrastaja
« : 07.11.03 - klo: 10.57 »
Morjesta kaikki
Olen nyt hiljakkoin aloittamassa oman urani RC-autoilussa ja olen kiinnostunut tuosta touring luokasta ja olen juuri autoa hommailemassa joten voisiko teistä joku selventää miten pääsen tähän hommaan sisään että mitä pitää tehdä? Enkös minä pääsisi juuri tuohon stanu luokkaan että mites siinä sitten onko jotain erityisiä autoja millä siellä ajetaan ja mitä autoille saa tehdä jne jne jne?

Sivuja: [1]