Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - pasimysiini

Sivuja: [1]
1
Myydään RC-autoja / M: Losi LMT Son-Uva Digger RTR
« : 09.08.22 - klo: 07.59 »
Ajettu kymmenisen akullista. Akut siis käytännössä uusia. V2 akseleilla joihin tehty vielä lisäksi "shoe goo mod". Vaihdettu parempi PowerHD:n servo ja lisätty etupuskuri.

Mukaan Spektrumin 2S-akku sekä 2kpl Orion Ranger 3S-akkuja joilla laite muuttuu varsin... takapainoiseksi... :D Ts. keulii kerpeleesti.

Lisäksi mukaan varaosia (mm. akselinkuoria V1 & V2) sekä alumiininen sininen ohjausvarsi.

Auto Porissa. Nouto olis kiva, mutta postillakin saa varmaan kulkemaan kun alkuperäinen laatikko löytyy.

Hinta 520€ posteineen. Vaihdossa esim. Genelec G2/8020D pari.

Yv.

Kuvia voi pyytää vaikka puhelimeen koska tämä POS sivusto ei hyväksy jpegiä liitteeksi.

2
Myydään RC-autoja / POIS
« : 15.07.22 - klo: 07.53 »
..................

3
Myydään RC-autoja / ..........
« : 04.06.22 - klo: 14.46 »
.......................

4
Ostetaan / O: ~20% nitrometanolia, Pori
« : 31.03.22 - klo: 16.08 »
Tarttis saada kopasta maalit irti. Olen kokeillut nyt jarrunesteen, sinolin yms. mutta ei oikein irtoa.

Joten jos jollain on Porissa vaikkapa vanhaa löpöä litra kaks niin voisin ostaa kohtuukorvauksella pois.

Yv tavoittanee...

5
Sähköautot / Carten M210R
« : 20.03.22 - klo: 07.30 »
Mitä diffiöljyä kannattais laittaa? Oletan, että rata tulee olemaan kohtalaisen hyväpitoinen. Ohjeissa lukee #5000 ja oletan, että tuo on cSt. Pitäiskö mennä ihan sillä etu ja taka, vai kannattaisiko taakse kumminkin laittaa ohkaisempaa?

Edit: Netissä sattui silmään samainen manuaali pdf:na jossa samassa kohtaa luku #50.000. Että ota näistä nyt sitten selvää. Mulla olis sellainen mielikuva, että joskus aikoinaan johonkin SC-Assoon tungin 30000cSt silikoonit...

Edit2: Itse itselleni vastaten, 5000cSt kumpaankin nyt ensin.

6
Sähköautot / Muchmore Fleta Pro V2
« : 10.11.16 - klo: 15.18 »
Tulipa sitte tollanen ostettua ku vanha P.O.S. kiinansäädin hajos.

Vaikuttaa ihan laadukkaalta peliltä.

Katkaisijan ja vastarin johdot saa kivasti kummalta puolelta tahansa, joten asentaminenkin autoon kuin autoon pitäis olla meleko heleppoa. Katkaisijan voi halutessaan jättää pois jolloin säädin menee päälle kunhan akkuun johdot törkkäät. Mukana tulevat moottorin johdot riitti just sopivasti B5M:n asennukseen.

Omaan valintaan vaikutti aika paljon se, että tästä saa pihalle 6V tai 7,4V/8A. Eli saa ruokittua HV-servoakin. Mukana tuleva puhallin on melko äänekäs, mutta ketäs se nyt häiritsee ajossa, ei ketään. Iso ääni-->iso teho... :D

Sitte se ainoa nillityksen aihe, joka tosin menee osin omaan piikkiin.

Säädintä ei voi ohjelmoida ilman kapulaa ja kapula ei tule mukana. Itse tajusin tämän vasta ku olin tilannut ja nyt sitten ajelin blinky modella eilen muutaman akullisen kun en muutakaan voinut. Kun on tottunut käytännössä säätimessä ku säätimessä, että ohjelmointi onnistuu napeilla/radiolla, niin tää oli vääääähän semmonen pettymys. Mutta tuli sitten tilattua se ohjelmointipalikka tänään joten ehkä viikonlopuksi saa tota vähän kireemmäks.

Kaipa tästä nyt taas riittää säädintä hetkeks.

7
Sähköautot / LRP Flow Competition
« : 24.07.14 - klo: 11.02 »
Olen tässä kummastellut Flowin jarruja, tai oikeastaan niiden puuttumista. Ei sillä, että tuupissa moisia kovin tarvitsisi, mutta siis kun niitä ei ole lainkaan enkä keksi mistä sellaisen saisi edes aktivoitua.

Tuleeko jotain mieleen?

8
Team Associated / RC10 World's Car
« : 23.07.14 - klo: 18.44 »

9
Sähköautot / HV-setup kytkentä
« : 16.07.14 - klo: 12.06 »
Taristetaan nyt alan ammattilaisilta kun tää on inan epäselvää. Johtuen osittain siitä että olen lukenut LV-vastari/HV-servo combon kytkennästä, haluan varmistua HV/HV-vaihtoehdosta.

Alla kuva jonka tuhersin. Meneekö noin?

10
Team Associated / Team Associated RC10 Classic story
« : 08.07.14 - klo: 22.03 »
Jos tämä on väärällä alueella, niin modet voinee ohjata oikeaan paikkaan.

RCM:sta löytyi hämmästyksekseni uustuotanto asso, joten ei kun tilaten. Paketti tuli parissa päivässä ja ai sitä euforiaa kun sen näin. Tämä oli se auto jota salaa toivoin kun ensimmäistä RC-autoani kinusin. Noh, isä osti Turun Mallarista käytetyn Marui Galaxyn.... Olen jo antanut tämän hänelle anteeksi. ;)

Koitan tähän säikeeseen kasata kaiken rakentamisesta ajamiseen. Tämä siis ajatuksella "Haluatteko kulla vitsin? Ei se mitään, kerron sen sitli.."

Auto tulee ajoon, ei hyllyyn. Tämä ei kuitenkaan ole mikään Edinger joten mielestäni ainoa järkevä tarkoitus tälle on ajaa sillä. Tosin mielessä kävi, etä suojaisin pohjan jollain vinyyli tms. tarralla. Vaikkei se kultaa olekaan, niin se on kultaa joillekin... ;)

Setupista tulee seuraava:

- Säädin LRP Flow Comp
- Moottori Reedy Mach 2 13.5t (Mr.Reedy, rest in peace..)
- Servo JR DS 8925 HV
- Radiot Sanwa MT-4
- Akuiksi Turnigy NanoTech 6000mAh 2S

Tällä setupilla toivon tekeväni edes jotain kunniaa legendalle. Saa nähdä miten auto kulkee kun kasaan saan. Ekat "viralliset" ajot suoritetaan varmaan Ulvilassa, joten tällä suunnalla oleilevat voivat sitten tulla ihmettelemään.

Palataan kun saan aikaiseksi kasata, loma alkaa 21.7. joten viimeistään loman aikana sitten.

Kiitos ja anteeksi.

EDIT: Servo lisätty

Sivuja: [1]