Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hanewish

Sivuja: [1]
1
Moi! Autolla olen ajellut silloin tällöin, mutta nyt tuli hankittua radio-ohjattava vene ja siinä varsinkin nestejäähdytyksen toiminta mietityttää. Eli Proboatin Blackjack 29 vene kyseessä ja ymmärrykseni nestejäähdytyksestä on että vene imee vettä sisään peräsimen kautta ja veden pitäisi kulkea sielä letkua pitkin moottorille ja tulla ulos sitten veneen vas kyljessä olevasta reiästä. Kuitenkin kun veneellä ajaa rauhallisesti en näe vettä tulevan ulos kyljestä. Eli oletus tai pelko on että jäähdytys ei toimi, ja että vesi ei virtaa moottorin läpi. Mutta tarvitaanko tässä vain lisää vauhtia jotta vene "imisi" veden sisäänsä ja se kulkeutuisi moottorin läpi poistuakseen kyljestä ulos. Kovemmassa vauhdissa tätä ei vain pysty todentamaan.
Kannen alle kun katseli niin veden jälkiä näkyi putken sisällä varsinkin alkupuolella, mutta en pystynyt varmaksi sanomaan onko vesi virrannut koko matkan sisään poistuakseen sitten kyljestä ulos. Toisaalta ajattelen, että eikö veneen pitäisi liikaa kuumennessaan sammuttaa itsensä ennenkuin vahinkoa pääseen syntymään?

Olisiko ajatuksia tästä tai neuvoja jäähdytys systeemin testaamiseen sekä myös huuhtelemiseen merivedessä ajamisen jälkeen.

Sivuja: [1]