EuroRC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Screwed

Sivuja: [1]
1
Koska keskustelu uudesta rankingista on tarkoituksella estetty lajivastaavan toimesta niin avaan tähän erillisen säikeen aiheesta.

Uusi ranking on tervetullut uudistus. Vanha systeemi oli aina mattokauden alussa erittäin vääristynyt johtuen siitä että merkittävä osa harrastajiasta ei lainkaan aja ulkokisoja. Yli vuoden olen keskustellut lukuisten kanssakilpailijoiden kanssa ja oma ehdotus on ollut että mattoranking vaan erotellaan omaksi rankingiksi koska silloin ei tule sitä kesäkisojen vääristymää. Kaikki joiden kanssa olen aiheesta keskustellut on pitänyt asiaa hyvänä ideana, paitsi lajivastaava.

En ole voinut välttää ihmetellä että millä tavalla on tarkoituksenmukaista se että esim. Vesa Yli joka on mattokisoissa keskimäärin 1-2 pykälää minua edellä, onkin uuden rankingin myötä tippunut 8 sijaa minun taakse, ollen sijalla 18. Vesa ajoi viime talvena 3 mattokissa kuten minäkin. Vesa keskimäärin pisteillä 67 ja minä 62 pistettä keskimäärin per kisa. Vesa ajoi vielä ulkokisatkin keskiarvolla 66 pistettä kun minä en ajanut niitä lainkaan. Kuinka siis on mahdollista että minä olen 8 sijaa korkeammalla sijalla 10.? Tätä olen kysynyt ja vastaus oli että koska Vesa ajoi ulkokisat jossa on vähemmän osallistujia niin se heikentää rankingissa niin paljon vaikka ajoi samoista sijoista ja varmaan se tuttu kärki oli niissä kisoissa aika samat. Eli jotta ei kesäkisat huonontaisi rankinsijoitusta dramaattisesti pienen osallistujamäärän takia niin kannatta siis jättää ne kisat kokonaan ajamatta kuten minä jos mielii päästä lähtemään omaa nopeutta vastaavalta paikalta ekassa mattokissassa.

Olen tehnyt tämä ongelmakohdan lajivastaavalle hyvin selväksi mutta vastaus on että pitää katsoa suurempaa kuvaa eikä yksittäisiä sijoituksia. No nyt katson suurempaa kuvaa: Kannatta jättää ajamatta kaikkia kisoja missä on alle 20 osallistujaa. Se on se suurempi kuva.

Juho ja Mikko on tehnyt kovan työn tässä uudistuksessa ja iso kiitos siitä. Mutta pikkasen olisi ehkä kuitenkin vielä uuden mietinnän paikka mitä kannatta painottaa ja kuinka paljon. Jos osallistujien määrällä on näin iso painoitus kuin nyt niin ei kannata ajaa pikkukisoja lainkaan rankingin puolesta. Itse olen sitä mieltä että kesäkisojen erottelu rankingista kokonaan selvittäisi tämän ongelmankohdan kertaheitolla eikä olisi niin vaikea toteuttaa ja se olisi minun käsitykseni mukaan kentän tahto myöskin.

Kim Elfström


3
Tässä vähän mietittävää mikäli suunnittelee sisäturffiradan rakentamista. THL suosittelee ettei enää käytettäisi autonrenkaista kierätettyä kumirouhetta keinonurmissa sisähalleissa.

http://areena.yle.fi/1-3849187


4
Tulokset / Vs: Winter Jumps I - Helsinki - 17-18.10.2015
« : 17.10.15 - klo: 20.12 »
Olipas mukavaa ajaa krossia 20 vuoden tauon jälkeen. Pitoa oli kuin ennen vanhaan solukumirenkailla matolla. Yksillä Renkailla ajoin 2 päivää treeniä ja koko kisan. 2. Finaalissa alkoi takapää hieman lipsua mutta ei se menoa haitannut. Alla kuva renkaista kisan jälkeen n. 25-30 akullista ajettuna. Kiitoksia järjestäjille ja kanssakilpailijoille mukavasta päivästä.

Kim Elfström

5
Kuinka moni kisaajista ja kauppiaista on tajunnut että että yli 23% nitroa sisältävät löpöt ovat nykyään luvanvaraisia? Lupa maksaa 30e jos sellaisen poliisilta saa. Poliisin linkki aiheesta ei ainakaan tällä hetkellä toimi. Mä hankin luvan jo syksyllä, mutta veikkaan että tämä tulee aika monelle yllätyksenä.

https://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/E920F73942B90810C2257D400049058D?opendocument

http://www.ilmailukauppa.fi/shopnew/polttomoottorit-tarvikkeet-polttoaineet-c-105_459.html

Sivuja: [1]