RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tvih

Sivuja: [1]
1
Laitetaas tällekin oma topic. Eli maaliskuun alussa ainakin jenkeissä myyntiin tuleva sähköllä kulkeva 1/6 desert racer. Kovasti näitä desert-värkkejä nyt puskee, kun sekä Traxxasilta että Losilta tulee uutukaista samaan aikaan, ja viime vuonna esim. se Asson DB8 desert buggy (joka ittee julkaisusta asti kiinnostanut mutta liekö edes Suomessa kenellekään moista, ei ainakaan kauppojen listoilla ole näkynyt tai mitään keskustelua aiheesta) ja tavallaan tietysti myös nyt tulossa oleva Reflex DB10.

http://www.losi.com/Products/Default.aspx?ProdID=LOS05013T1

2
Sähköautot / JQ Racing The E Car
« : 07.07.17 - klo: 02.02 »
Muutaman mutkan käyttä törmäsin tämmöiseen autoon. On ollut tässä kesän mittaan mielessä 1:8 sähköbuggyn hommaaminen jossain vaiheessa (toivon mukaan viimeistään ensi kesään mennessä), kun toisin kuin 1:10 buggylläni sillä voisi jatkossa kisailla paikallisesti ja ilmeisesti muutenkin samoissa kisatapahtumissa Short Course-autojen kanssa. Kittinä hommaaminen vaan olisi melkoisen kallista, joten katsellut josko olisi siedettävän laatuista RTR:ää tarjolla.

Siitä tuli sitten tämä vastaan. Ongelmana että arvosteluita ja käyttäjäarvioita vaikeampi löytää kuin isoilta merkeiltä, varsinkin tästä sähköversiosta. Onhan tässä iso osa osista yhteensopivia nitroversion kanssa, mutta toisaalta RTR kun sisältää tuon sähköpuolenkin minkä huomioida. Liekö täällä kokemusta porukalla tästä? En ainakaan löytänyt keskustelua kuin nitroversiosta. Vaikka laatu olisikin hyvä - luetun perusteella pitäisi ilmeisesti olla, hintaisekseen varsinkin - niin vähän mietityttää tuo varaosien saatavuus, kun on Assoihin tottunut hakemaan suoraan paikallisen hyllystä (RCM:llä kun on nitro-RTR listattuna, mutta ei nähdäkseni mitään varaosia, RCcenter listaa myös sähköversion ja varaosia).

Tässä vielä linkki autoon: http://eu.jqracing.com/product/3872/2016-theecar-rtr-by-jqracing

Sivuja: [1]