Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - .Mosku.

Sivuja: [1]
1
Hei kaikki!

Olen muutaman viikon verran pikkuhiljaa uudistanut Äänekosken seuran nettisivuja ja huomasin hakiessani tietoa "radat ympäri suomea" sivulle että suomen kerhojen tieto on erittäin vanhentunutta ja vaikeasti löydettävää.

Tahdomme tottakai että harrastuksemme jatkuu mahdollisimman pitkälle ja se vaatii uusia harrastajia jatkuvasti lajiin. Tällä hetkellä kerhojen sivut on hyvin suppeita ja sisältävät yleisesti vain radan sijainnin ilman sen suurempia ohjeita kuinka radalla toimitaan, millä kalustolla radalla saa ajaa sekä miten harrastuksesta kiinnostunut voisi aloittaa harrastuksen.

Rc10 foorumi on tottakai hyvä työkalu tiedon hakuun mutta sisältöä on liikaa mistä hakea yksinkertaisia vastauksia. Aloittelijoiden on erittäin vaikea löytää radalle ja löytää tietoa miten juuri he voisivat aloittaa harrastuksen ilman suuria vaikeuksia.

RC-harrastus on lajina lähtökohtaisestikkin tiedossa vain todella pienellä osalla kansaa joten on meidän kaikkien vastuulla pitää homma pyörimässä. On siis elintärkeää tehdä selkeät sivut jota on helposti luettavissa jotka kannustavat lajista kiinnostuneita.

Pyytäisin siis kaikkia ylläpitäjiä tarkistamaan oman kerhon sivut ja muokkaamaan niistä aloittelijaystävällisiä.
Huomasin myös että monilla kerhoilla on vain Facebook sivu josta ei löytynyt suoraa vastausta miten rata on auki tai miten radalle saavutaan. Tämän lisäksi useampi sivu oli yksityinen joka vatii ryhmään liittymisen anomisen.

Kaikki sisältö mikä Äänekosken kerhon sivulla on saa kopioida vapaasti oman kerhon sivuille:

https://aanekosken-pienoisautoilijat-ry5.webnode.fi/

Nykyään verkkosivujen luominen on erittäin helppoa ja ei vaadi sen suurempaa osaamista tietokoneen käytöltä, voin itsekkin auttaa kerhojen vastuuhenkilöitä tässä asiassa.

Erityismaininta Fullspeed RC kerholle jolla on erittäin hyvät nettisivut!

-Oskari


Sivuja: [1]