Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - RadDaddy

Sivuja: [1]
1
Team SHEPHERD Finland / Team Shepherd/Racing Hobby Blogit
« : 08.10.18 - klo: 10.44 »
Päivitämme näitä blogeja aina tarvittaessa.

Touring/ Junior blogi  https://teamshepherdjuniors.blogspot.com/

Nitro /rata blogi:     https://raddad-racinginfinland.blogspot.com/

Marine/hydro/Dragon Force purkkari blogi. https://radsh2o.blogspot.com/

jos haluat kysellä tai tilata joitakin näistä kamoista, ota yhteyttä:
Vatanenj@gmail.com   tai GSM: 0400 408168
Webshoppi on tulossa "jossakin vaiheessa" ...
Alennuskoodi on "GO RACING" mitäpä muutakaan...


2
Team Shepherd Finland on vuodesta 2014 lähtien ollut vanhojen kamujen 1/8 Nitro rata auto touhua. nyt on tullut aika arvioida tavoitteet uudelleen. Rad Daddy vatanen on kaivanut naftaliinistä vanhan toiminimen ja rekisteröinut sen virallisesti: www.RacingHobby.Fi  Sen ALV numero on FI2922588  ja toimiala on RC laitteiden maahantuonit- myynti-suunittelu-valmistus sekä kisa/yleisötapahtumien järjestäminen.

Uusi suunta tarkoittaa että Racing Hobby pyrkii (kerhojen kanssa yhteistyössä) kehittämään ja järjestämään
JUNIORITASON kisa sarjoja ympäri Suomen. Pääpaino tulee olemaan On-road eli matto ja asvalttiluokkien promootiossa. Kohdistamme tämän uuden junioritoimintamme 1/12 GT, 1/10 GT2000 sekä 1/10 F1 formula luokkiin.
Jokaiseen näistä luokista tulemme tarjoamaan tulevassa Racing Hobbyn Web shopissa ERITTÄIN EDULLISIA
kisakalusto paketteja aloitteleville junioreille. Seuraa tätä foorumia ja rakenteilla olevaa Blogia https://teamshepherdjuniors.blogspot.com/  jotta olet selvillä uusimmista tarjouksista  sekä järjestettävistä kisaohjelmista.

Mitä Team Shepherdin nitro ohjelmaan tulee, on kuskit siirtymässä enemmän ajamaan kansainvälisiä kisoja, mutta lupautuvat kyllä myös kotimaisiin mittelöihin. Onhan timissä sentään aika liuta mestareita
Henkka 3+3 suomenmestaruutta/suomen sarjan voittoa- leo hongisto  2x 1/8 nitro Suomenmestaruutta ja aivan suunaton määrä muita pienoisautoilun voittoja (1/24 slot- 1/10 mattorata jne) Tony Raikas ( lukuisia mestaruuksia ja voittoja useissa luokissa) Ilkka Mannio  2 suomen mestaruutta ja vielä 71vuotiaana sijoittui finaaliin 1/8 luokassa. + muita top kuskeja
Käänny heidän puoleensa  kun on kysymyksiä rata autoilusta...
Pysy kuulolla (tällä foorumilla)..

Sivuja: [1]