Racing Factory

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Flameball

Sivuja: [1]
1
Mulla on tossa tommonen xray:n pohjalevy, joka muuten olis täysin käyttökuntoinen, mutta siitä on lähes korkannut kokonaan parin ruuvin reiät siitä syystä, että joku on käyttänyt tasakantaisia ruuveja asioiden kiinnitykseen kartioiden ruuvien sijasta. Uus pohjalevy kustantais 90e, niin aattelin ihan piruuttani, että voisko tuon vielä elvyttää esim. hitaasti kuivuvalla epoxilla, jolla tekis täytön ja porais uudelleen ne pari reikää. Kuulostaako ihan hulluudelta vai onko korjaukseen jotain muita ideoita? Mietin Sugruakin, mutta se lienee liian pehmeätä tommosessa kohteessa? Toinen reikä on korkannut kokonaan eli yläpuolelta ei ole enää oikeaa reikäkokoa ja toinen on kuopalla eli kaipais niin sanotusti vain senkkauksen täytön.

Kommentteja, kokemuksia?

2
Tamiya / Tamiya M07
« : 08.01.18 - klo: 19.28 »
Tämän julkaisusta kulunut nyt noin puolisen vuotta, mutta ei ole juuri juttua missään miten toimii tai mitä kannattaa heti uutuuttaan hankkia hop-up osina perusvaivojen paranteluun. Havaitsin ettei ole topicciakaan tälle luotu, joten jostain alettava. Itse harkinnut M07 ostamista, mutta toistaiseksi jarrutellut investointia, koska tietoa ei oikein ole missään. Edes kunnolla englanniksi. Hankintahinta on m05- sarjalaisiin nähden aika korkea perusversiollekin, mutta ilmeisesti on hintansa väärti sen mitä netistä lukenut. Ilmeisesti pystyy suoraan laatikosta ajamaan kilpaa ihan mallikkaasti.

Kommentteja ja spekulaatioita kyseisestä automallista saapi jatkella tähän. Itsellä ei ole toistaiseksi vielä kokemusta näistä, joten jos vaikka joku auton omistava raottaisi sanaista arkkuaan :)

Sivuja: [1]