Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Flameball

Sivuja: [1]
1
Tällä ei tule ajettua, niin laitetaan seuraavalle valmis setti.

Auto:
Team c tr8e alunperin, johon vaihdettu pohjalevyä lukuunottamatta t8e osat. Optiolistalla jousiteräsosia voimansiirrossa ja mm. Iskarit, iskaritornit, pohjalevytuet, tukivarsien päädyt ja moottoripukki vaihdettu. Huollettu/rakennettu enemmän tunteja kuin ajettu. Kilpaa ei ikinä. Voimansiirto pitäis kestää 6s, mutta 4s on ollut itselle ihan tarpeeks ja nopari ei tue kuin 4s.

Tekniikka:
-Hobbywing xr8 sct nopari
- lrp Dynamic 8 2100kv moottori
- Turnigy 1267hv servo
- Sanwa Mx-v radiot life-akulla

Mukaan:
- uusi t8e koppa
- uusi spoileri
- varaosasalkku (laakereita, moottori, nopari, tukivarsia ja päitä, vetareita, pinioneja jne... )
- renkaita 4 sarjaa (nurmelle, lumelle, soralle ja savelle)
- 1 pari akkuja ja johdotukset niille.

Ajoja varten tarvitsee laturin. Muuten valmis 1/8 setti tarvitsevalle. Huikee peli ajaa.

Hinta 600e ja postit ostajalle. Jos hakee, niin voin antaa käyttöopastuksen jos olet harrastusta aloitteleva ja sellaista kaipaat. Kuvia on halukkaille lisää. Loppui lisäysmahdollisuus kesken.

Sijainti Tuusula/Jokela. Yhteys yv tai nolnelnol-5679943 / Pekka

2
Sähköautot / ABC Hobby Gambado/Grid
« : 13.11.19 - klo: 21.41 »
Onkos kellään foorumilaisella kyseistä m-luokan autoa? Itse tilasin just tommosen sen omaperäisen alustarakenteen takia kun kaikkee pitää tietty kokeilla. Auto on etuveto ja voimansiirrosta on sanottu suoraan ettei kestä supertehoja vaan ajettava blinkynä max 13.5t moottori (jolla silläkin varmasti tarpeeks kulkee). Itsellä suunnitelmissa 17.5t joku peruskestävä tekniikka. Autoon saa optiona vaikka mitä ja suoraan saa ostettua hiilariversion n. 2.5x hinnalla perusversioon nähden. Tarpeellisina päivityksinä perusmalliin toisaalla neuvottiin ostamaan cnc-jyrsitty voimansiirron kehikko ja teräsrattaita. Ilmeisesti joustaa turhan paljon vakiomuovit ja porukka saanut diffistä rattaan sileeks vakiohiluilla ja turhan kovilla tehoilla. Optiot on näppärä tilata rcmartista. Lisää autosta ja vapaata keskustelua kun saapuu ja alan kasailemaan.

3
Mulla on tossa tommonen xray:n pohjalevy, joka muuten olis täysin käyttökuntoinen, mutta siitä on lähes korkannut kokonaan parin ruuvin reiät siitä syystä, että joku on käyttänyt tasakantaisia ruuveja asioiden kiinnitykseen kartioiden ruuvien sijasta. Uus pohjalevy kustantais 90e, niin aattelin ihan piruuttani, että voisko tuon vielä elvyttää esim. hitaasti kuivuvalla epoxilla, jolla tekis täytön ja porais uudelleen ne pari reikää. Kuulostaako ihan hulluudelta vai onko korjaukseen jotain muita ideoita? Mietin Sugruakin, mutta se lienee liian pehmeätä tommosessa kohteessa? Toinen reikä on korkannut kokonaan eli yläpuolelta ei ole enää oikeaa reikäkokoa ja toinen on kuopalla eli kaipais niin sanotusti vain senkkauksen täytön.

Kommentteja, kokemuksia?

4
Tamiya / Tamiya M07
« : 08.01.18 - klo: 19.28 »
Tämän julkaisusta kulunut nyt noin puolisen vuotta, mutta ei ole juuri juttua missään miten toimii tai mitä kannattaa heti uutuuttaan hankkia hop-up osina perusvaivojen paranteluun. Havaitsin ettei ole topicciakaan tälle luotu, joten jostain alettava. Itse harkinnut M07 ostamista, mutta toistaiseksi jarrutellut investointia, koska tietoa ei oikein ole missään. Edes kunnolla englanniksi. Hankintahinta on m05- sarjalaisiin nähden aika korkea perusversiollekin, mutta ilmeisesti on hintansa väärti sen mitä netistä lukenut. Ilmeisesti pystyy suoraan laatikosta ajamaan kilpaa ihan mallikkaasti.

Kommentteja ja spekulaatioita kyseisestä automallista saapi jatkella tähän. Itsellä ei ole toistaiseksi vielä kokemusta näistä, joten jos vaikka joku auton omistava raottaisi sanaista arkkuaan :)

Sivuja: [1]