Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Miiahone

Sivuja: [1]
1
Traxxas / Traxxas Slash 4x4 nopeudensäädin
« : 25.03.19 - klo: 09.27 »
moi,

ostin pari vuotta sitten käytettynä ensimmäisen RC-autoni, Traxxas Slash 4x4. Näistä mitään ymmärtämättä luulin tehneeni ihan ok kaupat, mutta jälkikäteen on alkanut tuntua että tämä on taidettu kasata mistä lie ylijäämäosista ja nyt se on koko ajan hajalla. Viimeisenä siitä kärvähti nopeudensäädin ja kun googlailin asiaa, niin ymmärtääkseni Slashissa on 200A ESC mutta mulla oli 60A, ei ihme jos vähän oireilee?

Uusi, OEM ESC maksaa luokkaa 220€ (http://www.rcm.fi/product/17031/traxxas-vxl-3s-electronic-speed-control) kun koko autoa saa 360€ (https://www.rcjkl.fi/rc-autot/traxxas-slash-4x4-12t-xl-5-1-10-rtr-tq-orange.html). Onko siis mitään järkeä korjata tuota ainakaan OEM-kamalla vai mikä tässä olisi järkevin / vähiten tyhmin lähestymistapa?

Kiitos neuvoista etukäteen,

2
Radiolaitteet / Paritusongelma Suspect Champ
« : 24.09.17 - klo: 09.26 »
Lähetin-vastaanotin lopettanut kommunikoimasta keskenään. Uudet paristot ja akku ladattu. En löydä googlaamalla ohjetta ja koska olen aloittelija / noviisi RC-autoissa, en edes tiedä mitään yleisohjetta. Vastaanottimessa on pari neulalla painettavaa kytkintä, voisin olettaa että täältä pystyisi resetoimaan mutten ole kokeilemalla onnistunut.

Kiitos etukäteen

3
Traxxas / 1:10 Ralli-Quattron koria?
« : 06.02.17 - klo: 16.41 »
moi!

Noviisina täällä. Ostin hetken mielijohteesta kaverilta ensimäisen RC-autoni (44 vuotiaana!); Traxxas SLASH 4X4. Näin Audi-miehenä alkoi samantien kutkuttamaan ajatus saada tuolle B-ryhmän S1 Quattron kori (tai edes joku Audin kori). En ehkä osaa laittaa Googleen oikeita hakusanoja tai sitten ei näitä vaan ole olemassa? Ettäkö mitenkä on?

Kiitos jo etukäteen  :azn:

Sivuja: [1]