Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - feenovi

Sivuja: [1]
1
Elikkä tuli ostettua toi kone ja mul on pikku ongelma kun siinä tulee ne jotkut "häiriönpoisto" diodit niin miten ne pitää laittaa siihen koneeseen oikeen kiinni? Pitääkö se laittaa silleen että yks plussasta miinukseen yks miinuksesta koneeseen ja yks plussasta koneeseen vai miten se on?

Ja sitten kun VAU ajaa tota sarjaa niin onko pakko olla se välitys tasan 8,1 vai voiko se olla vaikka 7,7. Nimittäin mul on täs pikku onkelma kun mul on se 7,7 ja 8,1 lähempää välitystä en melkeen saa. Voisko joku vastata kysymykseeni koska huomenna ois tarkotus jyntätä kone kiinni xprässiin.

Lisäksi tähän topicciin vois vaikka laittaa mielipiteitä kyseisestä koneesta.

2
Nonniin pitihän tääkin tänne pistää kun on noista muistakin turisteista juttua. Eli kertokaas mulle jotain hyviä säätövinkkejä Mikeen.? Ja mimmosia sijoituksia ootte ajanu ja ootteko ollu tyytyväisiä autoon ja varaosapalveluun.

Omat mielipiteeni:
Mike Swauger Special on kaunis ja kaikkee itte sain auton vasta  noin 2kk sitten joten en oo kovinkaan paljon ajanu vaan joku ~35akullista. Osat on varmaan kestäviä itte en oo pahasti rushannu autoa mutta joka tapauksessa varaosia on pitäny ostaa esim. ekassa (ja tähän asti vikassa) kisassa meni 30sek. ennen tokan finaalia loppumista etuvetari. Sitten tattarisuolla mul on menny diffin ulostulo ja nyt viikko sitten meni servonpää.
Itte tulin harjotus kisoissa kolmanneksi...

Säätövinkkejä löytyy tuolta vanhasta rc-superstoren sivuilta www.saunalahti.fi/xpress mutta ne on kaikki jonnekkin amerikan radoille tarkotettu. Kertokaa omia viri ja muita säätö juttuja.
Kannattaako käyttää Edessä ja keskelle one-wayta (mul on)? Ja kaikkee tämmöstä.

(ei mielellään offtopicceja) !

3
Elikkä omistaako vielä kukaan tommosta uudehkoa Yokomon keppipeliä. Vois kertoo kokemuksia mimmonen se on? Itte en ees oo ostamassa tota koska oon ihan tyytyväinen tohon xpressiin,mutta oishan tost kiva kuulla mimmonen se on. Eli tänne vaan kokemuksia ja mielipiteitä kyseisestä Yokomosta.

4
Vapaa keskustelu / Mikä tepsii kun kiinnostus loppuu?
« : 11.05.03 - klo: 21.30 »
Noniin tämän lajin synkkä puoli on tulossa mun eteen. Eli pari vuotta toiminut kaverini "toba" tommi on lopettamassa harrastusta vaikka ei ittekkään oikeen tiiä miksi. Mikä tepsii? Kyllähän mä yksin voi ajella mutta se nyt on vähän semmosta. Kaverin kanssa kuitenkin kivempi.

Tommi sanoo että kiinnostus sähkö autoon loppu en ymmärrä väitettä nimittäin se on harkinnut koht kolme viikko lopettamista ja oli kuitenkin eilen mun kanssa ajamassa 100%mukana ja jopa "kisassa" voitti mínut. Mistä tämä johtuu oikeastaan tommi sen vaan tietää varmaan.

Toinen vaihtoehto tommilla on kuulemma se että se myy jokomon ja sillä rahalla ostaa mini-zetan tai sitten pihakrossin. Voisiko joku puhua sille järkeä. Tänne se tulee kohta sanomaan että turha topicci ja haukkuu muo juorujaksi. Mutta en voi mitään on se tylsää jos ei oo kaverii jonka kanssa puhuu asioista ja ajaa sen kanssa. Toivon että tän topicin myötä se toipuis ja jatkais kivaa lajia. :|

5
Vapaa keskustelu / Ulkonäkö vai nopeus?
« : 13.04.03 - klo: 10.40 »
Kumpi teidän mielestä rc autoissa on tärkeämpää ulkonäkö vai nopeus.?

6
Sähköautot / Kisamoottorin huolto?
« : 01.04.03 - klo: 20.09 »
Elikkä mitens huollatte noita koneita kysäisin nyt ihan vaan stanusta eli kuinka usein vaihdatte hiiliä ja sorvaatte koneita ja miten putsaatte niitä? Eli tartteen vähän tommosta tietoa kun sain tässä ekan turistin ja ois tarkotus mennä kisailemaan kahen viikon kuluttua. Kiitos etukäteen vastauksista.

7
Sähköautot / Xpressin manuaalit missä?
« : 27.03.03 - klo: 18.50 »
Missä ois xpress mike swaugerin manuaaleja muualla kun kaupassa? :D eli onko jollain tietoo missä netissä on?

8
Vapaa keskustelu / Hiekkaharjusta..
« : 01.03.03 - klo: 19.08 »
Niin siis onko huomenna hiiekkiksen koululla harkat? Ja ketä on tulossa? :?

9
Vapaa keskustelu / "Uusi" Kauppa (rc-superstore)
« : 26.02.03 - klo: 18.52 »
käykääs kattoo rc-superstore.com se on jees kauppa sielt saa kaikkee kivaa tosin sivut on kesken se kauppa oli ennen nimellä xpress finland mut nyt se muuttanut stadiiin...

10
Sähköautot / Torppaan cs-22 vai 27?
« : 24.02.03 - klo: 21.43 »
Joo en tiedä onko tää oikein oikeassa paikassa mutta kai se tänne menee? Elikkä jotkut sanoo että cs-27 renkaat os paremmat torppaan mut sit taas toiset sanoo toisin, Joten kertokaa te oma mielipiteenne!?

11
(Jep!
Elikkä mulle kin iski nytten tommonen turistin hommas kuume :D
Kriteerit on seuraavat: Tiedän että asso ois paras ja silleen mutta a.)Mul ei oo hirveesti rahaa eli ei rahaa ja b.) olen pikkasen kyllästynyt kun jokasella on suunnilleen se yks ja sama asso tc3. Elikkä kertokaa te osaajat että onko noista xpressin Junior malleista mihinkääm ja kerron viellä että mulla on se pää ajatus että kuhan pääsen radalle ei sen pidä mikään hirvee tykki olla KUHAN PÄÄSEE AJAMAAN SISÄLLE TOURINGIA:D(ja ulos)

 Ja onkos kenelläkään tietoa että mitä tossa xpressin Junior mallissa tulee mukana ei varmaan muutan kun auto koska se maksaa vaan 130€? Ja pääseekö tommosella junior kitillä EDES vähän sinne alkuun nimittäin se on hapa vaan 1700mk ja siin tulee kaikki...Mut muistakaa että tärkeintä mulle on se että pääsen vaan alkuun elikkä kertokaa onko noi mistään kotosin. :?:

12
Sähköautot / Kehtaako? :D
« : 09.02.03 - klo: 14.30 »
eli totani mul on alpha mis ei oo muuta kun jokomon kuulalaakerit niin kehtaako/saako sillä mennä ajamaan jonnekkin sisälle :D?

13
Sähköautot / Sähkö moottoreissa "piuhat" mukana?
« : 03.02.03 - klo: 16.20 »
Oon ostamassa jotain uutta motia niin kysyisin että tuleeko yleensä moottoreissa ne kaks piuhaa mukana mitkä menee nopariin niin tuleeko niitä mukana? Tai onko olemassa mitään motia missä tulee esim.Power.racingissä myydään  tommosta LRP:n GT2 mallia niin tuleeko siinä ne "piuhat" mukana ainakin kuvassa näkyy olevan? Kiitos jo valmiiksi vastauksista  :!:  :wink:

14
Sähköautot / Kumpi GM 27T Purple Bull vai Reedy 27T MVP?
« : 26.01.03 - klo: 20.10 »
Mä oon ostamassa lähi aikoina parempaa myllyä tohon mun alphaan siin on se normaali nopari ja sehän ei kestä alle 23lankasia tai niin sanotaan niin kun  haluaisin potkua koneeseen ajattelin eka ostaa tommosen LRP V10 spec 3 moottorin mutta se on 17lankanen ja se ei siinä sitten varmaankaan hirveen kauan se nopari kestää jos ton jynttää siihen kiinni...Joten onko esim.tosta GM:stä mihinkään tai Reedystä jos ostaisin tommosen niin mun ei tartteis sitten vaihtaa vissiin noparia koska noihan on 27lankasia?

15
Sähköautot / Ongelmia elektroniikassa
« : 18.01.03 - klo: 14.24 »
Apua!
Ostin sähkön ja se ei tykkää toimia auto on siis pureten alpha ep ja akku on täynnä virrat päälle niin se rykäsee ja se ei reagoi ollenkaan tohon ohjaimeen ja sitten se "sammuu" !! Ja sitten se ei tee enään mitään eli kun pistin virrat päälle niin se lähtee pyörii ja renkaat kääntyy ittestään vasemmalle!? MIstä toi johtuu ostin sen käytettynä ja myyjä on ihan jees tyyppi ja neuvoo ja sen pitäis toimii mistä johtuu?

Edit (Make): Rauhoitu hyvä ihminen. Ei ne karhutkaan kokoaikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita. Varmasti saat vastauksen ilman tuhatta "APUA!" sanaa. Oletko lukenut: http://forum.wmhost.com/viewtopic.php?t=1158 ?

16
Sähköautot / Hyvä/Paras 230v Pikalaturi?
« : 14.01.03 - klo: 21.12 »
Elikkä oon tässä kuumeisesti hankkimassa normaalia verkkovirta pikalaturia eli mikä merkki ois hyvä tai siis paras ja huom. hintahaarukka siinä alle 60€ :wink:  :?:

17
Oon tässä lähiaikoina ostamassa pureten alphaa ja siin on ihan normaali nopari ja moottori ja tartteeen HETI siihen uuden motin (koska muuten se jää kun p*ska junttilan seinälle jos ja kun otetaan viivaa) :!:  :!:

Elikkä mimmosta moottoria siihen kannattais laittaa kiinni kun siinä on se ihan normaali nopari (KA-1) :?:  Myyjä sanoo että kannattaa laittaa siihen LRP:n GT2 Turbo 21x2 tai HPI Challenge Mini 23x1, onko noi hyviä ja tartteeko jos ostaa noi niin pitääkö mun ostaa myös uus nopari vai käykö noista jompikumpi tohon nopaariin :?:

Niin ja kysyn näitä siksi että mul ei oo himmeesti kokemuksia näistä sähköistä :!:  :mrgreen:

18
Jep Jep.
Selasin tos äsken ton mb (mikro bitti) lehden ja siinä oli arvostelussa kyseinen peli. Peli sai suht hyvän arvostelun 83% eli ei oo mikään huonompi ja vielä polttis peli kait....Niin sitä kysyisin että mistä löytyy tosta pelistä demoja :?:  :roll:

19
Sähköautot / Ultima RB Arr
« : 23.11.02 - klo: 09.06 »
Kävin eilen prohobyssa (helsinki) ja katsoin ultima rb Arr versiota ja huomasin että sehän on halpa :!:  Eli kannattaako se ostaa pois kun hinta on 130€ :?:  Onko hyvä :?:

20
Vapaa keskustelu / RC VHS VIDEOT?!
« : 03.11.02 - klo: 20.25 »
Niin missä ois hyviä mielellään suomalaisista kisoista vhs videoita myynnissä tuolta Power-racing sivuilta tilasin jo yhden viteon mutta onko missään mualla videoita siis vhs muodossa :!:  :?:
(Vinkki: Jos joku omistaa Videokameran niin sais aika hyvin varmaan rahaa jos menis esim. Johonkin Alue 8-kisaan ja editois sen vhs videoksi AINAKIN MÄ OSTAISIN :D )

21
Mihin Luokkaan kuuluu asso tc3 perus setti(ilman virityksiä) eli jos omistaa kyseisen auton niin mihin luokkaan sillä pääsee?
kehtaako rtr versiolla mennä kisaileman tekee vaan ihan sikana mieli mennä kisaamaan?! :oops:  :roll:

22
Sähköautot / Asson TC3:sesta
« : 27.10.02 - klo: 10.30 »
Niin olen ehkä ostamassa asson tc3 rtr settiä joten kertokaas onko se mistään päin kotoisin elikkä mitä se pitää sisällään ja kannattaako semmonen hankkia ja mitä muuta tarvitsee siihen paketin lisäksi niin ja jos siinä tulee radio niin mikä se siis minkä merkkinen/mallinen? Sitten mulla jäi semmonen pyörimään päähän että Asson omilla sivuilla sanotaan että tc3 rtr versio maksaa 399.99$ elikkä noin:434€ ja sitten taas rc pisteen sivuilla kyseinen tuote maksaa: 487€ Eli aika paljon kalliimpi eikös yleensä ole silleen että tekijä antaa suositus hinnan joka on yleensä paljon kalliimpi kuin itse myynti hinta,eli minkä takia tuolla rc pisteessä on noin paljon kallimpi toi asson tc3:?:  :roll:

23
Sähköautot / Kyosho lazer 2000 kokemuksia?(videoita)?
« : 06.10.02 - klo: 20.28 »
Onko jollain kokemuksia kyosho lazer 2000 sähköstä?
Ja tietääkö joku että onko missään siitä videoita (näkis vähän vauhtia)?

24
Tulokset / Tattarisuolla kisoja koskaan?
« : 06.10.02 - klo: 11.17 »
Elikkä onko kenelläkään tietoa siitä että ajetaanko ikinä tattiksen assu radalla kisoja? :roll:

25
Vapaa keskustelu / tänään tattarisuolle?
« : 06.10.02 - klo: 10.33 »
Onko joku menossa HUOMENNA ajamaan tattarisuon (asfaltti) radalle?

26
Polttisautot / Diffi rasvasta?
« : 28.09.02 - klo: 22.03 »
Mikä siis on diffi rasva tai siis sehän on tasauspyörästö rasvaa mutta kuinka usein sitä kannattaa (pureten alpha ) laittaa ja mitä hyötyä siitä on ja minkäs hintasta se on ja minkä merkkistä kannattaa ostella?

PS.Näin muuten eilen ekaa kertaa poxsissa lukevan tekstin (ainoastaan yli 14 vuotiaille THIS IS NOT A TOY!) Meinasin purskahtaa tai oikeestaa purskahdin nauruun  :lol:  ku luin ton "this is not a toy" Ei ole lelu vai!(melkee haj :mrgreen: oo kätee)

Sivuja: [1]