Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Sivuja: [1]
1
Tulokset / Euro Offroad Series 2017-2018 R3 Trencin SK
« : 27.02.18 - klo: 15.45 »
EOS sarjan kolmas osakilpailu ajettiin viikonloppuna jälleen hienoissa puitteissa Hudy areenalla. Mukana suomalaisista olivat Joona Haatanen, Joel Valander, Niko Vuorenmaa, Pekko Iivonen, Konsta Saarinen ja Jarno Siltanen.
Jälleen kerran suomalaisittain hienosti kaksi A-finaalissa molemmissa luokissa!

2WD tulokset:

4WD tulokset:

2
Tulokset / Euro offroad series 2016/17 R2 Waschau Puola
« : 16.11.16 - klo: 14.59 »
EOS sarjan kauden toinen osakilpailu ajetaan Varsovan "messukeskuksessa" 18-20.11.2016. Jos ensimmäisessä kilpailussa oli hiukan vajausta suomalaisista, nyt on tulossa jo kunnon SM-kilpailut.

3
EOS-sarja 2016/17 käynnistyi 16-18.9 legendaarisen Saksan Nurburgringin radan ring-boulevardilla. kilpailun ajankohta oli jopa keski-eurooppalaisten mielestä hieman liian aikaisin. Suomalaisillakin oli huikeat kaksi viikkoa "lomaa" kesä- ja talvikauden välissä. Tämä luultavasti verotti myös kuljettajiamme, joita olikin vain kolme mukana tässä yhdessä fasiliteetiltaan sarjan hienoimmista.
2WD- luokan vei Marc Rheinard, Michal Orlowski oli toinen ja Lee Martin kolmas

10. Joona Haatanen
13. Joel Valander
27. Jarno Siltanen

4WD- luokkaa hallitsi Bruno Coelho ennen Lee Martinia ja Michal Orlowskia
Joel lähti finaaleihin ruudusta 10 ja nousi sijoituksilla 5. ja 8. sijalle 7.

7. Joel Valander
16. Joona Haatanen
24. Jarno Siltanen

Joona otti osaa myös stadium truck mod luokkaan sijoittuen kuudenneksi, Jörn Neumannin voittaessa.

Seuraava kilpailu ajetaan Puolassa 18-20.11 ja tähän kilpailuun on ennakkotietojen mukaan lähdössä taas kunnon edustus Suomesta. Palataan tähän myöhemmin.

4
Tulokset / Euro offroad series 2015/16 round 2
« : 23.11.15 - klo: 22.23 »
Taas oli iso joukko suomalaisia mukana EOS-sarjan toisessa osakilpailussa, joka ajettiin Hudy Racing Arenalla, Slovakiassa. Puitteiltaan kisapaikka oli jo näkemisen arvoinen ja rata-alueen koko oli vähintäänkin riittävä. Mukana Suomesta olivat:Haatanen, Valander, Siltanen, Orhanen, Niinivirta, Mört, Silpola ja Silvennoinen.
Tulokset:

5
Tulokset / Euro Offroad Series season 2015/16 round 1
« : 27.09.15 - klo: 22.04 »
Kokeillaanpa täällä uudestaan positiivisimmin mielin ja keskitytään itse sarjaan ja sen kilpailuihin. Sarja lähti siis liikkeelle legendaarisen Nürburgringin radan sisätiloihin rakennetulta radalta. Hyvän suosion omaavassa sarjassa oli taas upea määrä suomalaisia kuljettajia mukana heti kauden avauksessa. Haatanen, Valander, Mört, Niinivirta, Salmela, Silpola ja Siltanen.

Asialliset kommentit ja kysymykset tänne.

6
Tulokset / Euro Touring Series Round 6, Slovakia
« : 16.07.13 - klo: 19.17 »
Tulevana viikonloppuna ajetaan Slovakian Trencinissä ETS- sarjan viimeinen osakilpailu. Kilpailu ajetaan Xrayn tehtaalla, Hudy Areenalla.

Suomesta lähdössä:

Juho Levänen
Joel Valander
Viljami Kutvonen
Eetu Pesonen
Jaakko Louhi

Molemmissa luokissa yli sata kuskia (Modified, ProStock). Myös Formuloita on mukana. Ke-Pe on treeniä, lauantaina alkuerät ja sunnuntaina finaalit.

7
Alue-8 kerhokilpailusarjan 2011-2012 ennakkotietoa.

Alue-8 kilpailut on tarkoitus järjestää ja saada päätökseen tämän vuoden puolella, jottei ne mene päällekkäin alkavan FTT- kauden kanssa. Tällä hetkellä on toiveissa, että voimme järjestää kilpailut hieman totutuista suuremmilla ”areenoilla” ja täten toivommekin, että kilpailuihin ilmoittautuvat kaikki touring, C-12/CS-12, yms. luokkien kuljettajat, aloittelijoista maailmanmestareihin. Kunkin kilpailun järjestäjä päättää mitä luokkia kilpailuun  otetaan mukaan, osallistujamäärät huomioiden. Sarjan alkuperäistä tarkoitusta ei unohdeta, vaan edelleen lähtökohtana on, että aloitteleville kuljettajille on mahdollisimman helppo tulla mukaan kilpailuihin, joten heidän osaltaan noudatetaan edelleen väljempiä sääntöjä, kuin jo kilpailuissa mukana olleille.