Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - jerzirccar

Sivuja: [1] 2
1
Vapaa keskustelu / LIVERPOOL/HYYPIÄ
« : 25.05.05 - klo: 23.43 »
Olihan se peli, loistavaa.
Jerzi

2
Rakensin kyseisen auton ja se on nyt model expossa näytillä (HUOM tahallaan jätetty iskari öljyt pois joten älkää mollatko minun rakennus tapoja)  
On muuten aika veikeä auto, siinä on muuta semmoinen juttu jota ei olla nähty aikaisemmin esim  todella matala tankki pullo, Z rungon jäykistin, todella LOW CG, caster säätö edessä, on muutama hieno asia joka minuun säväytti. Hitto että nuo renkaat kääntyvät tuossa autossa jotenki aivan mielettömästi.. Käykää katsomassa se on JUKKA VATASEN osastolla ja hänellä on paljon muuta hienoja juttuja 1/8 krossareihin----> suosittelen.....
Jerzi

3
Polttisautot / MITEN SAMMUTATTE POLTTIS KONEEN
« : 18.04.05 - klo: 23.13 »
Olis muuten kiva tietää mitä poppas konsteja teillä on tuohon kysymykseen. No itse olen harrastanut tätä menetelmää, ruuvimeisselin pää vauhtipyörään. Miten te pojat sen teette.
Jerzi

4
Tässä muuten joka pojan viri sähkis. Täytyy sanoa että voihan nunnun nuu.....
Jerzi

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7310966995&indexURL=1&photoDisplayType=2#ebayphotohosting

5
Otin pienen loman jä läksin Viro maahan katsomaan miten JOUNI HILTUNEN voi. No tänään oli ohjelmassa Viron viimeinen WINTER GAMES kisat miksi ne kutsuu kisaa. Siellä ajettiin 3 eri luokkaa 1/8 krossi polttikset, 1/8 monsterit ja 1/10  krossi autot (sis yhden TAMIYA BLAZING STARIN). Täytyy sanoa että nuo isot monsterit kyllä oli iloinen yllätys, varsinkin TRAXXAS REVO ja SAVAGE autot ne näyttivät toimimaan todella hienosti ja todella hienot pehmeät ja korkeat hypyt ja todella hienot alas tulot (hitto että oli kiva katsella noita isoja autoja). oli kyllä mielenkiintoinen päivä. Kuskeja yhteensä n.30 kpl ja siellä oli jopa LATVIASTA asti porukkaa. Oltiin JOUNIN kanssa alkueriin asti paikalla ja ainoat osat mitkä meni rikki oli 2 etu tukivartta, koska ne autot ajoivat kolarin, 1 kpl vanne, 1 kpl siipi joten täytyy sanoa että kyllä nuo aotot kestää pakkasta, siellä oli noin -5C kylmää, +++ tuulta n. (minun mielestä) 10m/sek. Kisa paikka oli keskellä omakoti ja kerros talo asustusta ja siellä oli paikalla väkeä katsomassa mikä varmasti oli mukavaa kisaillijoille. Hitto että teki itsekkin mieli ajaa tuolla mutta no venataan viellä jokunen päivä.
Jerzi

6
Muistaakos kukaan tätä mallia. Mini musse oli saatavilla joko 1 vaihde tai 2 vaihde versiona. Sillä jopa voitettiin jotain kisoja ainakin JULLEN käsissä. Itselläni oli tuomoinen MAXIMA ja mikä parasta tuossa minun autossa oli niin siinä oli todella upea Ruotsin lippu maalaus MIKÄ SAI KLUBBENILLA VIHAISIA  KATSEITA . Todella hieno ominaisuus oli että siinä oli yksi hihna (pikku hampainen) mutta muuten tulivarret oli tehty jostain todella joustavasta muovista ja muutenkin auton layout oli hyvin erikoinen. Jos kellään on näistä joku malli niin ottakaas yhteyttä niin olisin kiinostunut siitä.
Jerzi

7
Vapaa keskustelu / VOITTAAKO AHONEN TAAS
« : 01.01.05 - klo: 16.15 »
Katsotaan jos tuo ihme poika taas näyttää kaapin paikka. Kohta nähdään.....
On se vaan niin hyvä.
Jerzi

8
Vapaa keskustelu / HK SININEN
« : 01.01.05 - klo: 16.13 »
Mikä makkara on yhtä hyvä kuin tuo sininen. Sen voi syödä raakana,keitettynä,krillattuna,uunissa,saunassa kisa paikalla. Mikä tuossa makkarassa on niin hyvää. Ei ole vastaavanlaista makkaraa markkinoilla HUOM-----> minun ja perheen mielestä.
Jerzi
PS ja huom taas on HK BLÖÖ pöydässä nyt paistettuna..

9
Polttisautot / HYVÄ VINKKI EKA POLTTIS AUTO OSTAJALLE
« : 17.12.04 - klo: 03.08 »
Sinä joka nyt olet ostamassa ekaa polttis autoa katsomatta minkä kokoista tahansa peliä niin ainakin suosittelen että sinulla on nyt ainakin jonkun verran kokemusta sähkö autoista. Sähkö ja polttis autojen erot ovat niin suuret (moottorin puolella tarkoitan :wink: ) että kuin hommaa sen ensimmäisen polttis vehkeen niin pitää ymmärtää todellakin (ainakin vähän) mihin on ryhtymässä. Me kokeneet (huom minäkin kuulun tähän joukkoon) kuskit tiedämme tarkalleen mitä pitäisi esim tehdä jos moottori ei lähde käyntiin tai muuten vain on laiska lähtemään, me emme lähde arvelluuttamaan mikä on homman nimi. Uuden koneen voi saada todella helposti rikki ihan muutamassa hetkessä. Muistan esim kuin minä laitoin ekan koneen käyntiin kukaan kokennut kaveri ei ollut minun kanssa siinä jeesaamassa ja minä en edes tiennyt miten saan koneen sammumaan :cry: , no siitä on jo melkein 15vuotta sitten mutta silloin olin todellakin aloittelija. Kannattaa todellakin perehtyä tähän hienoon lajiin kuin polttis koneet ne ovat  rc autojen SUOLA.
Jerzi

10
Vapaa keskustelu / SUOMEN PARAS BÄNDI
« : 20.10.04 - klo: 18.16 »
KILPI KILPI KILPI KILPI KILPI KILPI KILPI KILPI :wink:

Siinä teille bändi parhaasta päästä.

Jerzi

11
Polttisautot / KISAAJALLE AINOASTAAN
« : 17.10.04 - klo: 11.43 »
:wink:
Jerzi

12
Vapaa keskustelu / MM-2004 1/8 TELKKARISSA HUOMENNA 26.8
« : 26.08.04 - klo: 20.13 »
Ongelma on että minulla ei ole sitä telkkari kanavaa mistä se tulee, eli VIASAT SPORTTI kanavalta tulee, onko kellään kyseinen kanava kotona. Ohjelman nimi on HÖG VÄXEL ja se tulee joskus 19-20 välisenä aikana.
Jerzi

13
Vapaa keskustelu / KAIKILLE TIEDOKSI
« : 16.08.04 - klo: 22.54 »
Nyt sen sanon tässä ja nyt kaikkille.

Kuin avaan uuden topicin siinä tulee aina olemaan caps lock päällä, joten onko tää juttu käyty läpi. se ei ole jäännyt päällä vahangossa jos joku niin luulee, ja mikä ihmeen sääntö se on että se ei saisi olla päällä.
JERZI ( ISOT KIRJAIMET)

14
Ei hitto ne laittoivat minut sinne, olin äänestänyt GÖSTAN parasta biisiä ja änestin tietysti KYLLIKKI nimistä biisiä ja juontaja soitti aamulla ja kyseli kaikenlaista ja minä puhuin kaiken maailman soppaa mitä nyt sylki toi ja voi hitto mä olin möreä äänenin aamulla radiossa.
Jerzi

15
Jotta ne ehtii perille minulle. Jos nyt kukaan ei tiedä mistä tykkään niin aina voi lähettää rc kamaa. En ota vastaan mitään ruusuja, vaateita, urh, kamaa niitä minulla on ihan tarpeeksi.

Kiitos kaikille näin etu käteen.

Jerzi

HUOM: Nyt pääsen ikämiesten ikään :lol:

16
Sähköautot / RAKENSIN OMAN AUTON VANHOISTA OSISTA
« : 14.08.04 - klo: 13.06 »
Tässä linkki mistä voit sen katsoa.

http://www.tamiyaclub.com/showroom_model.asp?cid=7628&sid=313

Jerzi

17
Sähköautot / AYK 566 TRAIL BUGGY
« : 14.08.04 - klo: 10.34 »
No nyt sain vihdoin ja viimein valmiiksi minun AYK 566:sen. Tuo malli on minun ensimmäinen buggy auto minkä minä olen ostannut ja nyt sain samanlaisen minun museoon. Kuka muistaa auton???
Jerzi

PS: Auto on lähes kokonaan alumiinia ja etu iskarit on makuasennossa ja moottori on pitkittäin autossa, hyvin erikoinen design.

18
Minä tunnen nuo sulkapallo pelaajat, ja ANU WECKSTRÖM on meidän nuoremman pojan kummitäti, Jarkon tietysti tunnemme myös (kyyti poikana) koska hän taas on kihloissa ANUN kanssa. Olen noitten sulkapallo pelaajien hovi jännittäjä, jo usean vuoden takaa. Täytyy katsoa jos kaverit näkyy tuolla......
Jerzi

19
Meille tuli eilen vaimon kanssa 10v :wink:  täyteen 6.8 ja lahjat voi lähettää meillepäin. Jos on ongelmia :?:  löytää lahjoja niin minä tykkään harrastaa RC autoilua :wink: . Että silleen.
Jerzi

20
Onko tarvetta halvasta/ hyvästä noparista (uusi). Merkki on FUTABA OEM-330 CR. Specsit ovat
MOOTTORI LIMIT
+13 TURN
6-7 KENNOA
CURRENT ETEENPÄIN 200A, PAKKI 100A

Riippuen nyt kuinka monta on kiinostunut tuosta säätimestä niin se määrittelee hinnan. Hinta on n.50e. Mitäs minä nyt olen ymmärtänyt niin tuo säädin on ihan ok.

Jos on kiinostusta mailaa minulle pikaisesti.....
Jerzi

PS: Jos haluat kuvan säätimestä niin voin lähettää sen.

21
Vapaa keskustelu / DIGI KAMERAT
« : 25.07.04 - klo: 09.24 »
Onko kellään kokemusta PANASONICin DMC-10K mallista? Kävi niin ikävästi että vanhempi poikani työnsi muisti kortin väärinpäin minun vanhaan CANON PRO 90ISään ja siellä nuo vasta piikit olivat vääntyneet ja yksi oli mennyt katki joten sen tarina loppui reilun 3v vanhana. Nyt olen etsimässä uutta kamera jossa pikselit eivät ole tärkeässä roolissa vaan siinä pitäisi olla zoomia 10x tai enemmän, kuva vakaaja, joka suuntaan käänettävä LCD näyttö (jota panasonicissa ei ole) mielummin CF kortti, video toiminto--> mielummin semmoinen jossa on jatkuva videointi eikä semmoinen 30sek loput ominaisuudet saa tulla kaupan päälle.
Jerzi

22
Polttisautot / 2 VUODEN ODOTUS OHI
« : 16.07.04 - klo: 16.30 »
Oltiin kaverin (Jouni Hiltunen) kanssa eilen ajamassa (lavangossa) ja minä pääsin puikkoihin ekaa kertaa 2 vuoteen ja täytyy sanoa että polttis on selvästi ykkös laji. Tosin rata oli mitä oli mutta kaiken kruunasi se että ei ollut pienintäkään ongelmaa, johtuukos se että minun ajo kalusto on vanhentunut tai mikä. Täytyy sanoa että polttis on siistiä :wink:  
Jerry

23
Onko joku löytänyt missä se pallo on myynissä. Jos on tietoa linkki voisi laittaa tänne sen verran kiinostava on tuo kauppa.
Jerry

24
Niin mistä saa ja mitä maksaa ja onko kellään kyseistä moottoria. On kuulema jotenkin erilainen.
Jerzi

25
Onko tuo hauskaa kuin ollaan skabaamassa. Tien antaminen ei ole vaikeaa mutta sen sijaan jos edellä ajavalla on nopeampi auto mutta kierros ajat ovat hitaampia niin silloin on ohittamanen vaikeata. Minulla itselläni on ainoastaan kokemusta 1/10 krossi autoista ja 1/8 krossi autoista paljon kisa kokemusta joten en osaa sanoa miten siellä rata puolella on nämä asiat huodettu. Olen nähnyt monet niin turhautuvat tilanteet. Esim mitä nyt on todella yleistä kuin "joku" nyt antaa tietä niin heti ollaan siinä pepussa kiinni seuraavassa mutkassa jo. Onko nyt tuo tien antaminen nyt noin nöyryttävää että ei voi antaa sitä tietä. Huonoimat paikat missä voi antaa tietä on pääsuoralla ja parhaat paikat (huom minun mielestä) ovat esim joku 90 tai 180 mutka, ajaa sen auton  ihan reunaan niin jää todella paljon tietä hänelle joka haluaa ohi ja mikä parasta sinä et häviä siinä juuri yhtään mitään.  Aina suoralla on vähän huonoa antaa tietä toiselle. Jos nyt joku on toista mieltä niin komentoi ihmeessä.
MUTKA RULES
Jerzi

26
Tulokset / JQ VOITTI 15.5 1/8 POLTTIS SKABAT
« : 15.05.04 - klo: 21.40 »
SORI JOSEEPPI unohdin onnitella sinua mutta kiitinhän minä kuin tarjosit karkin minulle, kelpaakos se sinulle :wink: . Hyvä keli ja helkkarin hyvät HÄMBURGERIT. Aikoinaan joku laittoi topicin"mitäs teette ekana kisa paikalla" ja niinkuin aina ennekin minä menen jutskaamaan kavereiden kanssa ja sitten haetaan ne hämburgerit/ tai varaamassa ne, näin toimin myös tänään. Sen tiedän että minulla on helkkarin hienoja kuvia sieltä, saikos kukaan muu hienoja kuvia kisa paikalta.


HYVÄ JOSE taas kerran......

Jerzi

27
Yleinen keskustelu / JA TAAS UUSI KISA
« : 10.05.04 - klo: 22.17 »
Minä vuonna TEAM LOSI XX-4 näki päivän valon kisassa :wink:

Jerzi

28
Millä auto merkillä oli ensimmäisenä TURISTI auto markkinoilla.

Vinkki.
Tää merkki julkaisi turisti auton alku -90 lukua.

Ei tee 1/8 crossareita

Jerzi

29
Mikä oli ensimmäinen SRB malli :wink: ........

Kysymys on kinkkinen vai mitä.

Jerzi

30
Arvaa TAMIYA auton malli.
Annan muutaman vinkin :wink:

1. PAUL NEWMAN (näyttelijä) OMISTI AIKOINAAN KILPA TALLIN JA TÄLLÄ AUTOLLA AJATTIIN RATA KISOJA -70 LUVULLA.

2. SÄHKÖ AUTO

3. AUTOSSA EI OLLUT VAKIONA DIFFIÄ VAAN SE OLI VIRI OSANA SAATAVANA

4. TAMIYA MÖI TÄTÄ AUTOA -80 LUVULLA, TOSIN PIENIÄ MÄÄRIÄ.

JERZI

HUOM.... PALKINTONA EI MITÄÄN :wink:

Sivuja: [1] 2