Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - snakepoison

Sivuja: [1] 2
1
Vapaa keskustelu / NFL ja Urheilukanava
« : 10.01.11 - klo: 11.32 »
Onko muita sohvaperunoita jotka seuraavat jenkkifutisliiga NFL-pelejä ? Itse olen junnusta asti ollut kinnostunut lajista ja tulipa peliä useampi vuosi pelattuakin divarissa. Nyt kun vuosi vaihtui ja uudet kujeet tulivat oli mukava huomata että urheilukanava toi jenkkifutiksen mukanaan. Jopa Sport pro 2 näyttää suoria lähetyksiä NFL-peleistä, mutta jos haluaa kaiken ilon irti kannattaa kanavapaketti olla hommattuna. Nyt on muutama yö mennyt valvoessa ja kytätessä pelejä, tosin ne kostautuvat näin seuraavana päivänä =D. Onko muita lajia seuraavia ?

2
Vapaa keskustelu / Joulu 2010
« : 24.12.10 - klo: 01.48 »
Oikein hyvää joulua jokaiselle RC10-käyttäjälle, kavereille,kilpakumppaneille,rc-liikkeille ja jokaisella. Ja menestystä vuodelle 2011.

3
Vapaa keskustelu / UFC
« : 23.11.10 - klo: 10.01 »
Täytyy totuudennimissä myöntää että olen kyseiseen ohjelmaan/tapahtumaan aivan koukussa. Väkivaltaviihdettähän tämä on, mutta näkee erittäin mahtavia otteluita joita ei ole pellepainin tapaan käsikirjoitettu. Kyseistä Realitysarjaa on tullut myös seurattua ja sieltäkin on noussut kovia nimiä maailmankartalle. Onko muita jotka kyseistä ohjelmaa seuraa ?

4
RC-kerhot ja -radat / Keskisuomen radat ja RC-toiminta
« : 07.06.10 - klo: 15.16 »
Joudun nyt avaamaan tällaisen topicin koska ideat alkavat olla lopussa ja into myös. Kotipaikkakunnalla on ollut ihan hyvät puitteet RC-autoiluun. Täällä on kerhotoimintaa, osaavia kavereita ja autoja monilla harrastajilla joiden ikä on 10 - 30 molemmin puolin. RC-toiminta on ollut jo kauan seurakunnan harteilla ja on sitä vielä tänäkin päivänä. Paikkakunnallamme oli rc-rata krossikäyttöön, mutta tämä purettiin koska seurakuntatalo päätettiin uudistaa ja rakentaa uuteen paikkaan. Täällä meilläpäin ajetaan sekä krossia että turistia ja molempien suosio on suunnilleen yhtä kova. Turisti ajopaikkamme meni nurin koska koulukeskuksessa todettiin paha homeongelma. Eli lopputulos onkin se että meillä ei ole ulkorataa eikä myöskään enään sisärataa. Ajopaikka seurakunnalla olisi ( siis ulkorataa varten ) mutta se vaatisi radan tekemisen ja aitaamisen yms. Asia tuntuu olevan jumissa ja jotenkin on tunne että kukaan ei ota kantaa asiaan. Itsekseen tässä alkaa jo hieman väsyä kun yrittää ratahankkeen lyödä väkisin läpi. Tietysti yksi kynnys on myös raha, eihän radat ilmaisia ole.

Noh itse asiaan. Olisi mukava tietää että missäpäin keskisuomea löytyy ajopaikkoja sekä turistille että krossille. Oulussa on itse tullut käytyä ajamassa ja sieltähän löytyykin hyvät baanat. Laukaasta ja Jyväskylästä olen myös tietoinen, mutta missä esim on Äänekosken porukka yms ? Ilmeisesti sielläkinpäin on ajettu RC-kalustolla. Huudelkaa ihmeessä että missä kaikkialla keskisuomessa on edes jonkinlaisia ratoja johon voisi tulla tutustumaan ja millaista toiminta on eri paikkakunnilla.

5
Vapaa keskustelu / Jääkiekon MM 2010
« : 03.05.10 - klo: 22.33 »
No niin, taas se alkaa! Odotettu lätkän MM-kisat. Mitä nyt kaverin luona pikaisesti kävin ja näin suomen joukkueen. Paljon on uusia nimiä joukkueessa, saas nähdä miten leijonat saavat pelin pyörimään. Ensimäiseksi vastaan luistelee Tanska lauantain iltapelissä klo 21.15. Jaetaan vaikka täällä mielipiteitä 2010 kisoista ja peleistä.

6
Radiolaitteet / Vastarit ja niihin kohdistuvat kysymykset
« : 23.02.10 - klo: 21.44 »
Ajattelin avata tällaisen keskustelun koska varmasti monellekin tulee kysymyksiä liittyen vastaanottimiin. Tässäpä minun pähkinäni teille

Eli itselläni on käytössä Sanwan MX-3 2.4GHz radio ja vastareita muutama kappale. Huomasin tuossa kuitenkin että vastarin antenni on murtunut useasta kohdasta niin että kuparinen lanka näkyy. Muutamia säikeitä näyttäisi olevan myös poikki, joten ajossa tätä en ole nyt pitänyt. Kysymys kuuluukin että mistä tuota antennipiuhaa saa ja minkälaista sen pitäisi olla ? Onko 27, 40 ja 2.4 vastareiden anteneissa joitakin eroja ? eräästä liikkestä tätä asiaa kyselin mutta siellä ei antennipiuhaa löytynyt, tuntuisi hullulta heittää hyvä vastari pois vaan sen takia että antenni on rispaantunut.

7
Tuollainen näyttäisi olevan tullut myyntiin ( tai on tulossa )  . Onko jo joillakin kokemusta kyseisestä laitoksesta vai kannattaako kiertää kaukaa ?Ainakin näyttäisi jokseenkin mielenkiintoiselta .  Itse ajattelin että voisi jossain vaiheessa kyhätä jonkun klassisen auton tuolle rungolle. kokemuksia ja mielipiteitä.

EDIT. Tuollainen pirssi ( lainattu medasecin sivulta )

8
Yleinen keskustelu / Tweak-keskustelu
« : 10.01.10 - klo: 02.52 »
Tällainen aihe tuli mieleen tässä yöntunteina. Itse olen aika tietämätön tästä kyseisestä ilmiöstä, joka kuitenkin vaikuttaa auton käyttäytymiseen aika lailla. Muutamat kaverit ovat kuitenkin käytännössä näyttäneet kuinka ilmiö vaikuttaa. Keskustellaan siis tässä topicissa tweakista.

Itseäni kiinnostaa teidän mielipiteet asiasta, myös muutama kysymys tulee mieleen.

- kuinka toimia kun se auto menee tweakkiin ?
- onko autoissa eroja merkkien kesken kuinka helposti auto tweakkiin menee ( on kuulunut huhuja että Asson autot ovat kieroja jo suoraan laatikosta otettua )
- kuinka korjata tweakkiin mennyt auto
- Voiko ilmiötä jotenkin ennalta ehkäistä

9
Olemme käyttäneet pitkään kerhossamme käsilaskusysteemiä. Nyt olenkin alkanut miettiä ponderisysteemejä kerhollemme, tai ainakin itselleni. Onko siis yksinkertaisesti järkeä ? Ponderit näyttävät olevan suht hintavia, eräässäkin liikkeessä 4 ponderia 170e. Elikkäs eikös toimintaperjaate ole se, että maaliviivalla / lähtöviivalla on laskuri ja autoissa itse ponderit. Kun auto ajaa maalilinjan yli, klikkaa laskin kierroksen muistiin ? Onko tällaisessa  ponderipaketissa se itse "laskin osa " , vai joutuuko senkin hommaamaan erikseen? Ja tarvitaanko mahdollisesti myös läppäri + ohjelmat jotta tällainen järjestelmä saadaa toimimaan vai näkyykö pelkästä "laskinmötikästä" myös kierrokset ja ajat ? Pahoittelen hieman sekavaa kysymystä, eli kertokaa vaikka ponderin toiminta alusta asti ja se mitä kaikkea tarvitaan jotta laskusysteemi saadaan toimimaan edes jollainlailla, jolloin käsilaskusysteemi voidaan jättää pois.

10
Vapaa keskustelu / Sikainfluenssa
« : 05.11.09 - klo: 20.06 »
Tämä aihehan on polttava ja jokapaikassa siitä puhutaan. Levinnyt rajusti suomessa ja taitaapa joka kolkassa olla jo sairastuneita. Mitäpä mieltä olette, lietsooko media liikaa taudista? Joko täällä on taudin saaneita, kertokaa ihmeessä omat mielipiteenne. Myös keskustelua toivoisin muutenkin aiheeseen liittyen.

11
Tällainen asia minua kiinnostaa. Eli yleensä tulee tarroitettua autoa jollainlailla, RC-aiheisia tarrojahan saa alan liikkeistä, mutta mistä kannattaa kysellä jos halutaan autoon hieman erilaista tarroitusta ? Itse meinasin tarrata autoihin Monster Energy teeman, mutta tarroja kun en ainakaan minä meinaa löytää mistään =/. Täytyykö vain tylysti teettää haluamiaan tarroja mainosliikkeissä? Mutta kuinka on sitten laillisuusasia ? Esim jos netistä etsii jonkun tarra-aiheen ( esim nyt tuo Monster Energy ) ja teettää siitä tarrat autoon, onko se laillista ja katsotaanko sitä esim kisoissa pahalla ? Muutenkin tähän topiciin olisi mukava kerätä linkkejä liikkeistä joista tarroja saa ja jota porukat käyttää.

12
Vapaa keskustelu / KISS- keskustelu
« : 08.10.09 - klo: 23.17 »
Tällainen oli aivan pakko tehdä. Kun täällä kuitenkin on vanhempia harrastajia, niin on pakko kysyä löytyykö faneja kyseiselle bändille? Mielestäni aivan loistava yhtye! Tätä kuuntelin silloin kun grunge-aalto valtasi maailman. Itse olen myös Nirvanan,Alice in Chainsin ystävä,mutta KISS:issä on jotain niin mahtavaa. Pari keikkaa olen nähnyt ja silloin tajusin itsekin miksi yleisö on itkenyt Beatlesin aikoihin heidän soittaessa. Kuulun itse KissArmyyn ja meinaan varmasti käydä katsomassa Euroopan keikat. Onko muita jotka on hourahtanut kyseiseen bändiin / elämäntapaan ?

EDIT: kuvassa oleva porukka ei ole alkuperäinen KISS-yhtye, vaan kaksi jäsentä muuttunut. Rumpali Eric Singer ja kitaristi Tommy Thayer

13
Sähköautot / Ansmann Master Smacker
« : 08.10.09 - klo: 21.39 »
Ajattelin perustaa autolle oman topicin, vaikka Ansmannille on perustopici. Itse katselin tuota pelkkää rakennussarjaa joka on aika edullinen. Onko muilla kokemuksia autosta. Tarkoitus olisi koota jokin 4-vetokrossari. Ajatuksena oli että parannellaan tätä kyseistä krossaria ja sisään tulee hiiletön mieto Säädin/moottoripaketti. Käykö esim Asson iskarit kyseiseen autoon ( tai myös muiden krossareiden iskarit ). Kaikki sähköt yms löytyy siis valmiiksi.

Linkki autosta
http://www.jr-hobby.com/shop/catalog/product_info.php?cPath=21_130&products_id=2392

EDIT: sen verran että kerhossa eräällä pojalla on kyseinen auto RTR-mallina. Sähköt nyt olivat aivan kuraa ja ne onkin kokonaan vaihdettu uusiin. Myös alusta on ollut mielestäni aivan onneton, mutta itsellänihän on siis tarkoitus laittaa uudet iskarit yms, kunhan vain saa tietoa siitä mitkä autoon sopivat

EDIT 2: Kyllä masentaa, kun katsoo suomen Ansmann jälleen myyjän ( jrHobby ) risuja ja ruusuja niin taitaa jäädä auto tilaamatta kokonaan, ainakin suomesta

14
Vapaa keskustelu / Ammattisi
« : 16.09.09 - klo: 22.02 »
En löytänyt tällaista aihetta ja mielenkiinnolla haluaisin tietää minkä alan ajajia täältä löytyy ? Itse olen ammatiltani nuoriso-ohjaaja sekä tarjoilija. Tarjoiluhommia en ole oikeastaan koskaan tehnyt, ala kun ei minua oikein kuitenkaan kiinnosta. Työskentelenkin ala-asteen opettajana ( tosin täyttä pätevyyttä minulla ei ole, vielä ). Sivutoimintana muusikon titteli, koska ylimääräistä tulee tehtyä soittamalla. Mitenkäs muut, minkä alan ammattilaisia täältä löytyy ?

15
Vapaa keskustelu / Nikke Knatterton
« : 19.07.09 - klo: 14.31 »
Tuossa yllättäen tuli mieleen kyseinen ohjelma. Kyseessähän on siis piiretty ohjelma joka seuraa mestarisalapoliisi Knatterttonin seikkailuja. On varmasti hyvin vanha ohjelma, itse muistan ohjelman niiltä ajoilta kun olin noin 9 vuotias, eli 17 vuoden takaa. Onko muita jotka ovat seuranneet tätä loistavaa sarjaa. Ja jos jotkut haluavat nyt nalkuttaa aiheesta niin tehkää johtopäätös ja tulkaa vain tänne nalkuttamaan.


16
Team Associated / Team Associated T4 + kuvat
« : 16.07.09 - klo: 00.42 »
Kyseisen auton keskusteluun liittyvä topici. Olen tässä harkinnut autoa ns bashaukseen ja radalle jossa B4 krossari ei niin edukseen ole. Olen katsellut Stampedea, Rustleria yms. Sitten muistin että onhan Assollakin oma takavetotrucki. Asso on minulle ainakin ollut hyvin palveleva merkki, autot olleet laadukkaita ja kestäviä, myös varaosatarjonta ja niiden saanti ollut kiitettävää. T4 siis kiinnostaisi erittäin kovasti. Sähköt ovat jo valmiina joten auto rakennussarja kelpaisi. Factory Team malli olisi mieleen juurikin titaanisien vanttiruuvien kera. Oma B4 on Team, mutta joitain osia päivitelty (juurikin vanttiruuvit) Muiden kokemuksia autosta ja vinkkejä sekä huomioitavaa auton suhteen.

Autos siis tämä

http://67.199.85.166/ae/t4/t4_home.php

17
Ajattelin aukaista tällaisen keskustelun koska itselläni on paljon kysyttävää aiheeseen liittyen. Lyhyesti. Eli asustelen keskisuomessa pienessä kunnassa jossa RC-autoilua harrastetaan ja joka on kasvattamassa suosiotaan kokoajan. Käytössämme on ainoastaan mattorata, joka ei ole kiinteä vaan joudumme sen teippaamaan ja rakentamaan joka ajokerran yhteyteen. Krossirataa kunnassamme ei ole vaikka krossista innostuneita onkin jonkun verran. RC-kerho pyörii kerran viikossa jossa aika oikeastaan menee autojen rakenteluun nuorien kuskien kanssa. Kuitenkin meissä on myös ajajia jotka olisivat kiinostuneita kilpailutoiminnasta yms. Kunnassamme toimii myös urheiluautoilijat ryhmä, joka on enimäkseen keskittynyt Jokamiesluokkaan. Kysyisinkin että kuinka alkaa rakentamaan uutta seuraa joka voisi saada nimekseen vaikka pienoisautourheilijat. Olisiko hyvä yhdistää esimerkiksi naapurikunnat yms yhdeksi isomaksi ryhmäksi ? Krossirata olisi erittäin mukava ja tarpeellinen uudistus paikkakunnalamme. Sen valmistaminen kuitenkin maksaa, onko seuroille olemassa jotain avustuksia joilla rahoitettaisiin seuran toimintaa yms. Jos rata saataisiin, olisi silloin myös mahdollista järjestää kilpailuja yms. Antakaas tietoa ja vinkkejä kuinka asiaa kannattaa alkaa ajamaan eteenpäin

EDIT: Asian pointti ja kysymys on kuitenkin: miten laitetaan seura pystyyn virallisesti

18
Vapaa keskustelu / Freddy Mercury -keskustelu
« : 29.06.09 - klo: 03.02 »
Vaikka JAckoa kuinka mollataisiin, ei se muuta sitä tosiasiaa, että Jacko oli yksi maailman kovimpia laulajia. Ehkä pedofiili kuka tietää, mutta silti iso stara mies oli. Mielestäni myös Freddy Mercuryn kanssa kovimmat miehet jotka loivat paljon uutta musiikkisaralle. Kuuluu kastiin Jim Morrison, Freddy Mercury, Elvis. ( ei ehkä elviksen ecoon voi mitään mutta silti )

EDIT: Kuuntelin tuossa pari Queenin biisiä läpi jälleen, ja sanon että Freddy on maailman kovin laulaja, vaikka homo olikin! Hänessä on jotain sellaista jota kenessäkään muussa ei ole. Joka tapauksessa pidän myös Jackon musiikista, en ehkä uudesta vaan vanhoista, hänelle myös kovat respectit

19
Voitaisiin ottaa tähän topiciin keskustelut ja kuvat kyseisestä autosta. B4:sen isoveli nelivetoinen krossari siis kyseessä. Itse olen miettinyt nelivetokrossin hommaamista B4 auton rinnalle. Asso on oikeastaan se ykkösvaihtoehto minulle. Kertookaapas autosta kokemuksia,onko jotain tyyppivikoja ja mitä kannattaa ottaa huomioon autoa hommatessa. Autohan on tämä http://67.199.85.166/ae/b44/b44_home.php

20
Nyt kun 18skaalan autot ovat tulleet suosituiksi, löytyy autoja myös polttomoottoriversioina. Onko näistä autoista porukoilla kokemusta ? Mitenkä hyvin toimivat ja onko niistä iloa ajajalle? Jos teiltä kuvia löytyy näistä pikkuepeleistä, niin laittakaa vaan ihmeessä kuvat tänne.

21
Vapaa keskustelu / Kamppailulajit
« : 16.03.09 - klo: 12.25 »
Tällaisesta ajattelin aloittaa topicin. Eli harrastatteko mitään kamppailulajia? Itselläni on noin 6vuoden kokemus Aikidosta. Ikävä kyllä nyt ei ole ollut mahdollisuutta harjoitella ja taidot ovatkin ruostuneet =/ . Tarkoitus olisi lähteä jatkamaan heti kun isompaan kaupunkiin pääsisi muuttamaan. Myös Taek wondosta on n 2 vuoden kokemus, mutta muuton takia sekin laji jäi kesken =/

22
Tervehdys. Ajattelin että täällä voisi ilmottautua Pihtiputaan omat ajajat, jos teillä nimimerkkiä tällä foorumilla on. Voisimme sopia täällä ajopäivät ja sen ketä ajamaan on tulossa. Ei tarvitsisi soitella ympäri pitäjää nuista ajovuoroista. Mukaan myös mahtuu muitakin lähikuntien/kaupunkien ajajia. Esimerkiksi Viitasaari, Pyhäsalmi, Reisjärvi, Haapajärvi. Myös kauempaa saa tulla. Ajamme lauantaisin klo 9 - 14 aikana. Paikkana toimii ala-asteen sali. Rata rakennetaan jokakerta ajomatoista.

PS. Muistathan varmistaa asian vielä minulta tai JTH:lta, koska jotkut lauantaipäivät ovat varattuja muihin tapahtumiin. Näitä kuitenkin on harvassa. Ilmoitamme kyllä tännekin päivät jolloin EI ole ajopäivää

- Jukka -

23
Team Associated / Team Associated B4 / B4.1 / B4.2
« : 02.03.09 - klo: 21.45 »
Kyseinen auto ansaitsee mielestäni oman topicin, onhan auto sellainen jota moni takavetokrossin harrastaja käyttää. Auto rakennussarja ei ole edes kauhean suolaisen hintainen ja autolla voi pärjätä ja menestyä kisoissa asti. Itse painiskelin pitkän aikaa kummanko auton valitsen Traxxas Slashin vai Asson B4. Assoa paljon käyttäneenä valintani oli TAAS Asso. Oma autoni on Team versio koska RC-Pisteellä ei valitetavasti tällä hetkelä FT versiota ollut. Laittelen kuvaa kunhan auton tälläviikolla postiini saan. Tavoitteena olisi käydä mukana muutamassa krossikisassakin. valitsin autoni voimanlähteeksi Novakin hiilettömän 9.5 Velocity koneen, Novak GTB-säätimen. Käyttööni aion ottaa LiPo-akut. Kokemuksia muilta ja kuvat erittäin tervetulleita tästä takatuupparista

PS Autohan on tämä http://67.199.85.166/main/productdetails.php?text=9035&category=2000.offel

24
Sähköautot / CORR kilpailuja
« : 10.02.09 - klo: 15.04 »
Tarkoitus olisi saada keskustelu aikaan jossa puhuttaisiin Short Course tyylisestä offroad kilpailusta. Innokkaita ilmeisesti olisi jonkin verran ja autojakin on jotkut jo ostaneet. Ilmeisesti kaksi automerkkiä tulisi kilpailemaan näin alussa. Asso SC10 ja Traxxas Slash. Kuten tuolla Asso SC10 topicissa jo mainittiin, Losin auto ei käy koska renkaat eivät ole korin sisällä. Muutenkin Losin auto näyttää enemmän truckilta kuin Short Course autolta. Mielestäni joitakin asioita kannattaisi rajoittaa kuten esimerkiski paino ja renkaat. Eli joku painoraja ja tietyn tyyliset renkaat pakolliset. Ja kuten Asson topicissa puhuttiin niin mielestäni auton moottoria/säätimiä ei tarvitse rajoittaa,auto on kuitenkin takatuuppari ja siksi liialliset tehot voivatkin koitua kohtaloksi. Kisat ajettaisiin perus hiekkaradalla. Onko kiinnostuneita ja ideoita, olisi mukava saada offroad tyylinen rata-ajo suosituksi.

Linkkejä autoon
http://www.rc10.com/ae/sc10/sc10_video_lo.htm ASSO

http://www.traxxas.com/products/promo/5805_promo.htm Traxxas

25
No niin. Laitanpa nyt tämän aiheen ihan omaksi topiciksi. Eli Omistan kyseisen laturin ja siihen virtalähteen. Laturi on toiminut NIMH käytössä kiitettävästi ja mitään valittamista ei ole. Nyt kuitenkin kun LiPot yleistyvät ja tulevat jopa kisoissakin sallituiksi, olen myös itse ajatellut siirtyväni LiPo-aikaan. Pulsar 3:en on ilmoitettu pystyvän lataamaan myös LiPoja. Laturissa ei kuitenkaan näy minkäänlaisia paikkoja joihin tasaajaa voisi kiinnittää. LiPo ohjelma myös löytyy kun selataan valikkoja. Miten siis tällä möhkäleellä laitetaan LiPoihin virtaa, olen kuullut jopa juttua että laturi ei tarvitsisi tasaajaa, mutta siihen en menisi luottamaan. Onko muilla täällä kyseistä laturia, ja oletteko sillä LiPoja ladanneet ja miten. Lisäksi haluaisin selvitystä muutamiin toimintoihin joita laturissa on ( mikä virka on milläkin toiminnalla ) pahoittelen huonoa englannin päätäni.

Ensiksi ohjelma 1 ja 2. 1 NiMH programm linear. 2 NIHM programm Multi-Step mikä ero ohjelmilla suomeksi sanottuna on ?

Toiseksi
- Discharge on suomeksi mikä toiminto =)

Ja kolmanneksi
- Match on suomeksi mitä ja mikä toiminto.

Kiitoksia etukäteen

26
Yleinen keskustelu / Väittely
« : 20.01.09 - klo: 22.09 »
Anteeksi taas kun avaan aivan turhan topic:in. Joo joo tiedän, aihetta olisi voinut etsiäkin. Asiaan, eli. Kertokaas nyt miten pinjonin vaihto muokkaa auton kulkua ? Järki sanoisi, että isompi pinjoni nostaisi auton huippunopeutta mutta kiihtyminen putoaa. Pieni pinjoni taas parantaa kiihtyvyyttä mutta huippunopeus laskee, onko asia näin? Aiheesta on kova väittely kaverini kanssa.

27
Team Associated / Asso RC18 keskustelu ja kuvat.
« : 18.01.09 - klo: 23.36 »
Ensinäkin anteeksipyyntöni siitä että tein uuden topickin autosta, mutta ajattelin että auto ansaitsee topicin jossa keskustellaan itse autosta ja kuvatkin omista Rc18t:stä ovat erittäin tervetulleita.

Autohan on siis tämä http://67.199.85.166/main/productdetails.php?text=20102&category=2000.18xxx

Itse en autoa vielä omista, mutta lähipäivinä laitan tilauksen menemään. Itse päädyin Factory Team-versioon, tarvitseeko mainita edes miksi, koska tarpeellinen "viriosa" on mukana autossa. Myös muita 1/18 autoja on mutta päädyin Assoon koska olen Assoa käyttänyt kauan. Luottoni Assoon on hyvä ja varaosia suomesta saa hyvin ( kiitokset RC-piste ja Medasec ). Myös kerhomme käyttää oikeastaan vain Asson autoa joten jotain osia löytyy sieltäkin hyvin, ja jos ei löydy, saa kerho hyvät alennukset osia tilatessa. Odotan innolla että pääsen autoa kasaamaan ja innolla myös odotan että ensi ajometrit saadaan autolla ottaa. EI muuta kuin keskustelua tänne ja vieläkin enemmän niitä KUVIA kyseisestä autosta. Laittelen kuvia, kunhan pääsen nyt kokoamaan autoa

-Jukka-

28
Vapaa keskustelu / Jalkapallo
« : 11.12.08 - klo: 23.37 »
Onkos täällä muita lajista pitäviä ? Itse tykkään jalkapallosta todella. Seuraan,valmennan ja pelaan kyseistä peliä. Minulla ei ole niin sanotusti suosikki liigaa, mutta tykkään seurata Bundesliga, Ranskan, Espanjan ja Englannin liigaa. Eli kaikki se mitä TV:stä näkyy, ja muutoin tulee käytyä katsomassa pubeissa pelejä. Ehdoton suosikkini on Liverpool ja kansainvälisissä kisoissa vannon Espanjan nimeen. Onko muita joita futis kiinostaa ?

29
Sähköautot / Hihnaveto vs Kardaaniveto
« : 20.11.08 - klo: 16.03 »
Ajattelin laittaa tällaisen pienen topicin pystyyn. Lähinnä mielipiteet kiinnostavat ja kommentit sekä kokemukset. Itse olen kuitenkin kardaanin puolella kestävyytensä takia. Miten muut ? Mitä mieltyä olette ?

30
Polttisautot / Vaihteiston vaihtoväli
« : 01.10.08 - klo: 19.35 »
Tällaista asiaa kysyisin. Pystyykö polttisautossa säätämään vaihetta siten, että se auto vaihtaa kakkos vaihteen päälle nopeammin. Ärsyttää kun auto kiertää todella paljon ja pitkään ennen kuin kakkos vaihde menee silmään.

Sivuja: [1] 2