Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Henko

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Milloin talviteloille?
« : 03.10.06 - klo: 12.51 »
Joko alkaa olla ajokausi pulkassa? Ajattelin kyllä jonkun aikaa vielä ajella, mutta toisaalta toi talvi tulee ihan helpotuksena, kun ehtii välillä muuhunkin keskittyä. Kun ei tuota joutoaikaa niin ole, ja polttisten kanssa saa ihan kohtuullisesti aikaa kulumaan. Silloinkin kun auto olisi kunnossa, ja joku tunti silloin tällöin jää ylimääräistä töiden ja koulun ohella, niin jostain aina juolahtaa päähän ajatus, että jos nyt kuitenkin jotain säätäisi. Semmost se on, stana.

2
Polttisautot / Taka-auraus
« : 14.08.06 - klo: 22.05 »
Haluisko joku kertoo sopivan perusteellisesti krossareiden taka-aurauksen vaikutuksesta? Eiks isompi aurauskulma rauhoita, ja paranna pitoa mutkasta kiihdytettäessä? Eli puskee helpommin. Mites toi, ku esim. Xrayn setuppiohjeessa (alkup. kasausohjeen perässä) luki, että pienemmällä kulmalla auto on kuitenkin parempi hallita, jos luisuu? Sekin tuli mieleen, että käyttääkö semmoset kuskit, kenen ajotyylin luisu enemmän kuuluu, juuri vähempää taka-aurausta?
Saa laittaa linkkejäkin aiheesta.

3
Polttisautot / Polttoaineletkuista
« : 12.07.06 - klo: 17.57 »
Tossa mietin vähän pålttåaineletkujen reititystä, ja hyvin sais ihan perinteisesti jäähdytyskannen takaa kierrettyä, mutta tuli mieleen, että sulaako ne sitten pakarin mutkaan tai koneeseen, jos sattuu osumaan? vai ootteko ratkaissut jotenkin muuten, että letkut pysyy juuri missä pitääkin, tai eristänyt sen kohdan?

4
Yleinen keskustelu / Moottoriurheilua?
« : 17.05.06 - klo: 11.18 »
Mieltääkö porukka RC-kilpailut urheiluksi? Ei sillä, etteikö se sitä varsinkin henkiseltä puolelta olisi, mutta kun mietin vaikkapa polttiskrossikauden kisa/kesäkuntoa, niin tuli mieleen, että kyllä kunnon kaljamahan päällä pysyisi rattiradio hyvin. Mielellään vielä siten, että radio pysyy vatsan päällä hetken, vaikka molemmille käsille tulisi tekemistä.

5
Polttisautot / Ladan kori Infernoon
« : 03.05.06 - klo: 22.50 »
Saa nähdä, josko viitsis nähä vaivaa joskus syksyllä, ja askarrella talveks Invarnoon kunnon kantti kertaa kantti- Ladan korin. Ihan vaan kavereiden hauskuutukseks.
Tai no, tokkopa mulla sitä aikaa oikeesti tommoseen on, mutta katto ny...

6
Polttisautot / Diffit meinaa jumittaa
« : 23.04.06 - klo: 20.09 »
Meinaa Infernon etu- ja takadiffi tökkiä. Ei välttämättä ajoa haittaavasti, mutta jos pyörittää vetoakselista, ni se mihin keskidiffille menevä kardaani tulee, meinaa vähän jäädä jumiin, aina samassa kohdassa. Kuitenkaan niissä kulmarattaissa, mitkä näkyy sinä diffikupin sisällä ei näy vikaa, mutta vaikuttais, että aina sen pienemmän rattaan ollessa tietyssä kohtaa, vähän takeltelee. Diffejä en oo jaksanu vielä purkaa. Kun jotenkin on aika hankala uskoa, että ne laakerit ois hajonnu, ei oo vielä paljoo ajettu.
Vaikutti siltä että diffikuppeihin ois päässyt vähän likaa, kuravettä tai jotain. Ootteko tiivistäny noita jollain? Huuhtelin varulta sitten kupit nopsaan, ja CRC:tä perään kunnolla kuivauksen jälkeen. Etudiffistä ongelma pieneni, vähän enää tuntuu jokin hangertavan, mutta takana ei vaikuttanut tuokaan.
Tuleeko jollekin neuvoja mieleen? Diffit p*skana? Ajattelin toki tässä jossain vaiheessa vaihtaa diffiöljyt, ne kun on alkuperäiset, mut ei vielä suotta jaksais.

7
Polttisautot / Myllyn kiinnitys
« : 10.04.06 - klo: 20.28 »
Onko jotain nyrkkisääntöä koneen asemoinnista? Ei meinaan rullaa kovin hyvin, jos ruuvaa pinjonin ihan kiinni päärattaaseen, vai miten noi nimitykset menikään. Eikä voi liian löysäkskään jättää noita rattaita toisiinsa nähden, jos haluaa, että pysyy hampaat (rattaiden) ehjänä.
Toki maalaisäly sanoo, että siitä väliltä löytyy sopiva, kun kokeilee milloin rullaa hyvin, mutta jos on jotain ihan ehdottoman hyviä vinkkejä, niin näppis on vapaa.

8
Yleinen keskustelu / Servosaverista
« : 17.02.06 - klo: 05.14 »
Jotain mitä mun pitäis tietää servosaverista? Jäykkyyden säätöä tai jotain?

9
Yleinen keskustelu / Jarrut
« : 16.02.06 - klo: 18.14 »
Mistähän kannattaa lähteä liikkelle, jos haluaa jarruihin kunnolla tehoa? Tarvitaanko välttämättä väkivahvaa servoa ja kunnon jarrulevyä, että saadaan edes talvella renkaat lukkoon (vaikka se ei radalla nopein tapa olisikaan)? Vai riittääkö Infernon readysetissä, että säädetään vivut ja servo kunnolla?

10
Polttisautot / Suodattimet
« : 15.02.06 - klo: 03.42 »
Polttoaineensuodatin tankin ja kaasarin välissä on toki pop, mutta olisko pakoputken ja tankin välilläkin hyvä olla jotain?

11
Yleinen keskustelu / Mitä mun ohjaukselle tapahtui?
« : 15.02.06 - klo: 03.02 »
Ka, eilen ajellessani Infernolla lakkas molemmat servot toimimasta. Tai välillä vain toinen. Patterit oli uudet, ja autokin oli ihan lähellä. Tai oikeestaan ne toimi silleen, että välillä tosi jähmeästi, välillä ei ollenkaan, välillä vain toinen. Toki ulkona oli vähän pakkasta ja luntakin. Tiedä sitten johtuiko kylmyydestä. Hetkisen pidin sisällä ja ajelin sisällä käytävässä, ja välillä pelittivät, välillä ei. Mitään ulkoista vikaa en löytänyt, vivut liikkuivat hyvin.
Ja kotona illalla (ajossa en enää kokeillut) kääntyivät hyvin. Voihan se vika toki tossa Perfex-radiossakin olla.

12
Yleinen keskustelu / Puhdistusaineet
« : 07.02.06 - klo: 12.03 »
Aika moni näyttää tota toluvettä suosivan auton pesussa, mutta miksi? Mites esim. vanha kunnon tärpätti? onko siitä jotain haittaa esim. muoviosille?
Joo, oon uusi harrastaja enkä oo juuri ulkona pakkasten takia ehtinyt ajaa, eikä oo vielä ollut tarvetta pestä polttistani.

Sivuja: [1]