EuroRC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - the_man

Sivuja: [1]
1
RC-kerhot ja -radat / Hämeenlinnan Talvitoiminta
« : 17.11.10 - klo: 22.28 »
KUOLLUTTA, mutta...

Miten paljon tällä hetkellä porukalla olisi intoa ajella sisällä Hämeenlinnassa? Kuinka paljon olisit henkilökohtaisesti valmis kertasijoituksella pistämään yhteiseen kassaan että saataisiin neulahuopamatot haalittua. Tällöin ajopaikaksi tulisi jonkin koulun liikuntasali kerran viikossa periaatteella ja nuo ajomaksut hoidettaisiin erillisellä maksulla johon tulisi sitoutua koko kaudeksi. Saattaapi olla että AAU tulisi jonkin verran mattoihin vastaan, mutta koko summaa en usko seuralta löytyvän. Jos innokkaita tulee tarpeeksi niin kaikki on mahdollista tällä kertaa. Ja porukka mitä tähän tarvitaan on aika vähäinen!

Eli rata-autoilua neulahuopamatolla tarkoittaen minit, touringit, mattikset, sähkökrossarit FOAMEILLA pikaisesti ajateltuna.
 
Pistäkää +/- ja summa joka on mielestäsi kohtuullinen sijoitus per lärvä. NYT KAIKKI MUKAAN!!

2
RC-kerhot ja -radat / Sisäcrossirata Hämeenlinnaan??
« : 03.02.09 - klo: 21.44 »
Nyt AAU:n pojat ovat hommaamassa ajopaikkaa sisätiloista lähinnä 1/10 kokoluokan crossiautoille. Suunnitelmissa rata jossa voisi ajaa myös esim. tamiyan mineillä, 1/18 luokan autoja unohtamatta. Tarkoituksena saada paikka, jonne rata rakennetaan kerran, ja puretaan kun ajokausi loppuu, eli ei ainaista ja muutamalle jannulle lopulta jäävää radan kasausta ja purkamista joka kerta. Radalla voisi käydä ajamassa silloin kun itselle sopii, tietenkin joku päivä viikossa tulisi olemaan kerhopäivä jolloin paikalla olisi enemmän väkeä.

Ratahanke riippuu täysin siihen sitoutuvien henkilöiden määrästä, koska kustannuksiahan tuo tuo tullessaan vuokrien muodossa. Muutaman jannun voimin siis mahdoton toteuttaa, mutta jos asiasta innokkaita saadaan tarpeeksi mukaan, kunnollisen paikan löytäminen näin LAMAN aikaan ei liene mahdoton asia. Tällä hetkellä kiikarissa on jo tyhjillään oleva paikkakin keskeiseltä paikalta kaupunkia, ei mistää syrjäkyliltä, mutta vuokran suuruudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa (ratkennee lähipäivinä). Tarvii myös ottaa selvää, tuleeko kaupungilta apuja, nuorisoharrastus kun on kyseessä...  :grin:

Innokkaat mukaantuloa edes harkitsevat henkilöt voisivat ilmoittautua tänne ketjuun ja kertoa toiveita / summan jolla olisivat valmiita olemaan mukana per/kk. Ilmoittautuminen ei sido tässä vaiheessa vielä mihinkään, kartoitetaan vain kiinnostuneiden lukumäärää helpottamaan laskutoimituksia!

Ja periaatteenahan radan suhteen tulee olemaan, vain paras on kyllin hyvää!

3
Yleinen keskustelu / (KO:n) Elektroninen katkaisija?
« : 02.07.07 - klo: 16.42 »
http://www.kopropo.com/accessories.htm löytyy moinen elektroninen katkaisija? Onko kellään ideoita, löytyykö moisia täältä kotomaasta joltakin kauppiaalta? Myös muun merkkiset vastaavat kelpaavat... Ja YV:tä saa pistää jos löytyy turhana pakin pohjalta...

4
Polttisautot / tankkauspistooli ja personal tponderi
« : 15.09.05 - klo: 10.22 »
Kuinka paljon säästää aikaa tankkauksessa, kun käyttää pistoolia. Mitä tällaiset pistoolit maksavat ja kuka niitä myy??

Samoin kyselisin, mistä saa hommattua personal transponderia ja mitä kustantaa? Vielä kymmenen vuotta sitten ponderivuokrat sisältyivät kilpailumaksuihin... Mutta nykyään tarvii vissiin omistaa tämmöinenkin?? Ottaako ko. palikka virtansa vastarin akusta?

Ens kautta odotellessa ja kalustoa kasaillessa / keräillessä...

-the_man-

Sivuja: [1]