Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jyri

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Hot Wheels tutka
« : 11.05.07 - klo: 01.30 »
Onko kellään kokemusta toimiiko tuo Hot Wheels tutka (http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4661205) kuinka hyvin RC autojen nopeuksien mittaamiseen?? Ei olisi pahan hintainen (Suomessakaan: http://www.lelumaa.fi/index.html?n=8738&cid=1090&cat_show=22)

2
Sähköautot / Harjattoman moottorin + Lipon sisäänajo
« : 10.05.07 - klo: 21.22 »
Yritin haeskella tietoa, muttei silmiin vielä osunut, eli mitenkäs tulisi tehdä harjattoman moottorin + Lipo akun sisäänajo/käyttöönotto, vai kaipaavatko mitään erityistä?

3
Sähköautot / Swallow AC/DC 2 laturista
« : 09.05.07 - klo: 02.06 »
Oisko kellään tietoa löytyykä netistä tuolle Swallow AC/DC 2 laturille käyttöohjeita? Olen yrittänyt Googlettaa ja etsiä valmistajan sivuja mutta tuloksetta, samalla kaipailisin saman valmistajan lipo balancerin käyttöohjeita sähköisessä muodossa...

On mulla kyllä ne paketissa tulleet ohjeet, mutta kun tavaksi on tullut lueskella ja säilöä kaikki ohjeet sähköiseen muotoon, eikä tietysti olisi haittaa vaikka löytyisi valmistajalta lisää infoa noista (siis sellaista mitä ei noissa painetuissa ole).

Sivuja: [1]