Racing Factory

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hyper

Sivuja: [1]
1
Eli harrastus loppui tuossa joskus 8v sitten ja autot jäi kaapin pohjille laatikoihin ja ovat siellä olleet kaiken tämän ajan. Mietin että myyn nuo poijes nyt.

Minkälaista hintaa voisi  melkein uutta vastaavalle hong norin scrt-10:lle tarjota? Saako tuolle varaosia enää?

Sitten olisi olisi paljon ajettu hong norin crt-1 1:8 truggy jossa uusi aikoinaan uusi ja sisään ajettu kone (mutta kaapissa maannut) sh 28 kone. Tässä on varmaan varaosat kiven alla?

Ja sitten osissa olisi tamiyan hiluksin runko josta puuttuu koppa ja renkaat. En nyt kovin tarkaan osaa sanoa mitä on ja mitä ei. Tuon voisin kasata ja myydä jonkinlaisena crawler projektina. Tai pidän itsellä jos joskus innostuu vielä.

Lisäksi mm eurglen halpisradio ja erilaisia renkaita, osa uusia, osa ajettuja. Lisäksi em. rakkineisiin jonkun verran varaosia. Yhtenä pakettina en olisi myymässä. Olisiko näissä joku 100€ per auto vai voisiko saada enemmänkin. Jotain moottoreita ja nopareita olisi kans olemassa.

2
Keskustelua kaupankäynnistä / Ääkköset ja nettikauppa
« : 07.10.10 - klo: 07.32 »
Miten olette ratkaisseet tämmösen ongelman? Eli joillakin sivuilla ääkköset aiheuttavat välillä mielenkiintoisia tilanteita, yleensä joko sotkemalla sen sanan (esim. Vähäkyrö taipuu että VÂÂÂÂ^hÂÂÂÂkyrÔÔÔÔ) tai sitten ääkköset tippuvat nimestä kokonaan pois (Vhkyr).

Muutatteko tällaisessa tapauksessa nimen vaikka ä: a:ksi vai käytättekä "germaanisia väänteitä" eli ä on ae ja ö on oe...? Itsellä harmittavasti sekä nimessä, katuosoitteessa että myös paikannimessä noita ääkkösiä on ja välillä näkee ihan mielenkiintoisia väännöksiä :).

Sivuja: [1]