VIHTI miniland

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mikko L

Sivuja: [1]
1
Kilpailijoiden kanava / Uusi akkumääräys lennoille
« : 26.03.13 - klo: 13.34 »
Kannattaa lukea tämä

Uusi akkumääräys @ iltalehti

Eli lennolle ei saa ottaa matkatavaroihin yli 100 Wh edestä akkuja! Ts. jos nyt oikein ymmärsin tarkoittaa tämä, että lennolle saa ottaa maksimissaan esim pelkästään 2s (7,4 V) lipoja (100 Wh/ 7,4 V) 13,51 Ah edestä -> maks 2 kpl 6700 Ah akkua..! Ja tuolloin ohjaimessa ei saa olla lipoja, eikä lifejä muuten rajat paukkuu...

Ja tämä siis voimassa kuluvan vuoden alusta - kenelläkään jo kokemusta?

2
Radiolaitteet / Sanwa M12 & M12S
« : 30.07.12 - klo: 11.06 »
Sanwan uusi huippumalli.

Milloin lie saapuu kotimarkkinoille, maailmalta alkaa pikkuhiljaa löytymään jo.

Ilmeisesti mukana tulee jo valmiiksi kaksi eripaksuista kahvaa, isompi ratti, ratin pudotussarja ja kääntöpala. Voi myös kääntää vasenkätiseksi.Lainaus
As the saying goes time is money, M12 responds almost "Zero-Latency" which human being has ever sensed before.

Extremely high response which exceed the former radios. Driving comfotable with no stress.

Customable setting allows drivers to change their driving condition instantly.

Racing Mode Setting
(Able to record D/R, Trim, Curve record. Drivers easily change their setting depends on their driving condition by single touch.)

Weight Reduction
Succeeded in weight reduction by changing internal structure.

Fullfilling logger and PC link functions.
Drivers be able to keeping track of telemetry data recorded from throttle and steering operation.

Enables to access the PC with exclusive cable.


Lisää infoa:
http://sanwa-denshi.com/rc/car/propo/m12.html

3
Yleinen keskustelu / Model-Expo 2012 - 27.-29.4.
« : 07.03.12 - klo: 15.03 »
Niin se kevät vaan lähestyy ja sitä myötä 27.-29.4.2012 myös Model-Expo.

http://www.model-expo.com/

Myös tänä vuonna on PKSRCA edustettuna ja meillä on jälleen myös kunnia järjestää messujen vetonaula Winter Jumps -sarjan päätöskilpailut (ainakin näin meidän mielestä  :wink: ).

Kilpailussa ajetaan lauantaina  M4-10 ja SC-10 ja sunnuntaina M2-10. Aikataulu on jälleen tiukka johtuen messukeskuksen aukioloajoista, eli kilpailut tulee viedä kokonaisuudessaan läpi klo 9-18. Mikäli osallistujamäärät antavat myöden otetaan kisaan mukaan myös SC -autot.

Tänävuonna radalle on alustavasti varattu 22 x 22 m, mikä on likimain vastaava alue kuin ennenkin. Alue rajautuu tosin kolmeen käytävään, eli yleisöä mahtuu enemmän seuraamaan ajoja. Nyt kuitenkin meille on lisäksi luvassa reilusti varikkotilaa radan yhteyteen. Näiden lisäksi saamme toisen n. 6 x 6 m rata-alueen, missä PKSRCA ja myös kauppiaat voivat ajatuttaa asiakkaita.

Laittakaahan viikonloppu kalenteriin ja varautukaa matkustamaan kohti Helsingin Pasilaa.

Edit: La M4-10 + SC ja su M2-10

4
Kilpailijoiden kanava / Short Course kesäsarja?
« : 27.01.12 - klo: 10.49 »
Laskin, että yhteensä 77 kuskia on osallistunut tähän mennessä. (Laskin yhteen molemmat luokat.) Se on melkoinen määrä kilpailijoita.
Hiukan on ot, mutta eikö tästä määrästä voisi jo kuvitella löytyvän kisaajia myös kesäksi ulos? Toissavuonnahan tätä jo yritettiin maastosarjan yhteydessä, mutta SC kuskit kuitenkin katosi lumien mukana muille laitumille. Olisiko aika nyt kypsempi?

Itse näkisin, että maastosarjan kansalliset M2- ja M4-10 luokat ovat turhat. Voisiko SC korvata nämä, vaikka ensin kansallisena ja myöhemmin yhtälailla SM -luokkana? Vai olisiko parempi muodostaa SC -luokalle oma kansallinen sarja?

Molemmissa on puolensa. Maastosarjan yhteydessä ainakin jotkut maastosarjaa ajavat osallistuisivat myös SC -luokkaan, toisaalta iso paha lisenssimörkö pelottelee joitakin pois. Maastosarjan yhteydessä olisi takuuvarmat kisapaikat ja kisäjärjestäjät. Kilpailuiden järjestäjätä pitäisi varmasti ajatuksesta, että maksavia kilpailijoita olisi enemmän (oletus).

Erillistä kansallista sarjaa puollustaisi toki kisapaikkojen valinnan vapaus (lue=Tampere, Turku ja Helsinki, ainakin näillä seuduilla on paljon SC autoja) ja lisäksi kisat olisi vapaamuotoisemmat ilman lisenssejä ja AKK:n raskasta byrokratiaa taustalla. Mutta riittääkö järjestäjiä ja löytyykö sopivia viikonloppuja?

Itse toivoisin että tämä luokka kasvaisi myös ulos. Usko, että tässä olisi potetiaalia vaikka mihin. Jos tämä uskalletaan ottaa maastosarjan yhteyteen voisin melkein luvata ajaa SC2-10 luokkaa.

Ketkä olisi valmiita kiertämään SC kisoja kesällä?

5
Kiitos kaikille oikein loistavista ensimmäisistä kerhokapinoista krossiradalla. Itse olen tyytyväinen päivään kaikki meni kuten ekassa kisassa uudessa paikassa olettaa saattaa.

Pieni kauneusvirhe pääsi muodostumaan Matin koneen alettua kenkkuilemaan 4. alkueräkierroksen päätteeksi ja tästä johtuen saimme kuin saimmekin tunnin mittaisen ylimääräisen lounastauon. Lisäksi 4. alkueräkierroksen tulokset katosivat bittiavaruuteen. Onneksi puikoissa oli rautainen ammattilainen ja homma saatiin taas raiteille ja finaalit ajettua.

Seuraavissa kapinoissa sitten nähdään taas - kiitos vielä kaikille tasapuolisesti...

6
Kiitos päivän kulkuun osallistuneille ja osallisille.

Matin kierroslaskenta ja kuulutukset olivat taas taattua tykitystä...

Tuloksia saatanee taas kun laskenta saa ne työnnettyä nettiin.

7
Yleinen keskustelu / Model-Expo 2011 15.-17.4.2011
« : 15.02.11 - klo: 15.12 »
Model-Expo messut lähestyy ja onkin aika viritellä keskustelua tulevasta.

Viimevuoden huikean menestyksen johdosta olemme sopineet messujärjestäjän kanssa että tänä vuonna PKSRCA saa jälleen rakentaa näyttävän sähkökrossiradan jossa sitten ajetaan Winter Jumps -sarjan viimeinen osakilpailu la-su. Perjantaina on mahdollisuus harjoitteluun ja muuhun vapaaseen ajoon.

Tiedossa on huikea kilpailu, jolla tulee olemaan massoittain kiinnostuneita katsojia - tuo aivan oman elementin kilpailemiseen  :wink:

Jokaiselle kilpailuun osallistuvalle on luvassa ilmainen sisäänpääsy, katsotaan jos saadaan järjestettyä vapaaliput myös perjantaina ajamaan tuleville.

Kilpailuformaatista olisi hyvä saada mahdollisimman yleisöystävällinen. Alkuerät yhteislähdöillä ja isot tulosmonitorit radan reunoille, varikkotyttöjä, jne, jne...

8
Sähköautot / CS Rocket Competition
« : 13.10.10 - klo: 09.51 »
Eipä löytynyt ketjua tälle mainiolle säätimelle ja mielessä on parit kysymykset.

Eli kysymys: säätimessä on 8 eri tehoasetusta ja käyttöohjeissa on viitteellisesti mainittu mihin käyttöön mikin säätö olis paras, mutta tänäpäivänä kovin puhuttava ennakkotieto uupuu. Eli onko jollain tietoa onko jossain asetuksessa ennakko 0-astetta?

Toisaalta askarruttaa, että voiko tätä säädintä ohjelmoida? GM:llä on vastaava säädin ja siihen on saatavilla jonkin sortin USB-piuha ja ohjelma jolla säätimen firmiksen pystyy päivittämään ja muokkaamaan säätöjä - toimiiko tämä GM:n USB ja ohjelmat myös CS:n säätimessä?

9
Radiolaitteet / KO Propo EX-10 Eurus 2.4GHz SS
« : 30.06.10 - klo: 08.18 »


Tämmöinen ratti on vakavassa harkinnassa, mutta kokemukset on kovin olemattomat. Eli onkos kenelläkään käytössään tai onko kukaan kuullut muiden käyttökokemuksista?

Omat mielikuvat KO:hon rajoittuvat takavuosiin, mutta ainakin silloin merkki oli tunnettu laadukkaista ja hyvistä tuotteista, miten on nykyään?

Ulkomaan palstoilta ei äkkiseltään löytynyt ainakaan mitään hälyyttävää. Kauneus on tietysti katsojan silmässä, mutta omasta mielestä tuo on kyllä ruma ku #¤&/}@, tulee hieman mieleen noi markantoosat :grin:

Linkki KO Propon USAn sivuille

10
Tulokset / Hobbylinna Tournament tulokset ja tunnelmat
« : 14.03.10 - klo: 19.17 »
Jeah, Espoon RC-Centerin talvisarja on saatu päätökseen ja olo on sen mukainen  :p

Tämän päivän kilpailut sujuivat hienosti. Aikataulu piti Mattimaisen varmasti ja selostus oli jälleen aivan mielettömän mahtavaa.

Kilpailun tulokset tulevat taasen kunhan Matti ehtii ja sarjatulokset laitetaan ilmoille hieman myöhemmin.

Suuri kiitos kaikille sarjaan osallistuneille harrastajille.

Todella suuri kiitos myös kaikille PKSRCA ry:n toimintaa tukeneille tahoille ja erityisesti:

- Medasecille (RCM)
- Racing Factorylle
- Pienoismalli lehdelle
- Hobbylinnalle

Suunnitteilla on vielä yksi kilpailu, mutta niistä kestävyysmittelöistä lisää tuonnempana  :wink:

11
Sähköautot / X-Factory SCX-60
« : 15.02.10 - klo: 15.50 »
X-Factoryn pojat ovat valmiita tekemään SC version X-60 (truggy) conversiosta.

Linkki -> klik

Hmm, Slash myyntiin ja...  :wink:

Edit:  Myy: Slash - Osta: Asso T4 FT + X-60 kit + SCX-60 lisäpalikat = Ihanan kallista, ainakin uusista osista koottuna! Mutta vanha raato T4 ja sit... Oon just niin pölhö, että kohta on yks SCX-60 Espoossa  :shock:

12
Lyhyesti järjestäjän puolesta jälleen kiitokset kaikille kilpailuihin osallistuneille harrastajille.

Ja jälleen erityiskiitos kierroslaskennan virtuoosimaisesti hoitaneelle M&M -joukkueelle(Matti ja Mikko). Laitoin Matin hermot pinkeeseen heti aamusta ilmoittamalla muutamasta muutoksesta kilpailuformaattiin... Homma meni kuitenkin Mattimaisen mallikkaasti, eli hienosti ja kaikki saimme nauttia sutjakkaasta tulospalvelusta ja viihdyttävästä selostuksesta. Ainoan teknisen murheen kierroslaskentaan aiheutti sökähtänyt tulostin, mutta sekin tilanne korjattiin kahisevalla viereisessä tavaratalossa  :wink:

Omat ajot sujuivat omasta mielestä oikein hienosti ja nelkun 3. sijoitus oli todellinen yllätys, mitä en osannut odottaa edes finaalien alkaessa 7. sijalta. Catti oli kuitenkin tänään suopealla tuulella ja totteli isäntää toiveiden mukaan ja liki kaikki ajot sujuivat puhtaasti - kissaa vissiin sitten pitää vain silitellä myötäkarvaan  :lol:

Tuupin 3. sija oli myös hyvä ja hyvää tulosta osasin oikeastaan odottaakin - X6 on toiminut todella hyvin. Ainoan murheen tuotti ensimmäisessä alkuerässä kärvähtänyt moottori, kiitos MEdasecin nopean varaosapalvelun (  :tongue: ) autoon pultattiin kiinni kovin kehuttu 7.5 lipotech XR moottori ja meno jatkui entistä terhakkaammin. Voin kyllä omasta puolesta allekirjoittaa moottorin kehutut ominaisuudet jo näiden muutaman erän perusteella.

Ja nyt kohti seuraavia koitoksia...

Edit: Tulokset tulee jälleen totutusti kunhan Matti on saanut nautittua virvokkeen tai pari  :wink:

13
Tulokset / WJ III Espoo tulokset ja jälkilöylyt
« : 09.01.10 - klo: 22.03 »
Omasta ja järjestävän seuran puolesta todella iso kiitos kaikille osallisille.

Hovikierroslaskijamme Matti Korvenmaa oli jälleen kerran liekeissä ja piti meidät kaikki ajantasalla kilpailun hektisistä tilanteista - kiitos ja kiitos myös Matin oikealle kädelle Mikolle.

Ja seuraavaksi haluan kiittää teitä kaikkia (70+ kpl) kilpailijoita. Aikataulu oli p i i i t k ä ja tiukka, mutta siitä selvittiin erinomaisin tuloksin ilman viiveitä - siis kiitos teille.

Muutoinkin tunnelma oli ainakin omasta mielestä hyvä, oli oikein mukava pitkä päivä. Ja itsestä oli ainakin hauska löytää uusia kasvoja RC10:n nickien taakse. Tämmöisen päivän jälkeen sitä taas jaksaa punnertaa kohti seuraavia mittelöitä.

Tekipä sauna ja olut hyvää, sääli teitä jotka vielä istutte autossa, kyllä se sauna siellä kotona odottaa...

Edit: Ai niin ne tulokset, copter julkaisee jahka taas ehtii...

14
Tulokset / Medasec Tournamentin jälkipelit ja tulokset
« : 14.11.09 - klo: 21.54 »
Aloitetaan jälkipelistä ja kiitoksista...

Eli jälleen todella suuri kiitos Korvenmaan Matille ensiluokkaisesta tulospalvelusta ja yleisön villinneestä  kilpailuselostuksesta - lahjoja olisi tälläkin alalla  :wink:
Tuloksia tullee kunhan Matti on saanut saunottua ja nappastua parit virvokkeet.


Seuraavaksi suurkiitos tämän osakilpailun päätukijalle Medasecille. Medasec on yksi PKSRCA ry:n suuria tukijoita, joita ilman ei tämä ratapaikka olisi meidän kaikkien harrastajien käytössä.Ja edelleen kiitoksia kaikille teille harrastajille jotka otitte osaa ja osoititte jälleen kerran, että kyllä näitä kisoja kannattaa järjestää.

Omalta osalta kilpailupäivä meni ihan mukavasti, välillä tuli koettua onnistumisia ja välillä sitten ei niinkään. Takki on sen verta puhki, ettei oikein jaksa enempää alkaa analysoimaan päivän kulkua. Laitetaan tuonne autokohtasiin osiohin tässä myöhemmin hieman X6:n ja Catin säätöjä.

15
Tänne tulee tietoa PKSRCA ry:n Espoon RC-Centerissä järjestämästä talvisarjasta ja muista kilpailuista.

Talvisarjassa ajetaan M2-10 ja M4-10 luokan autoilla neljän osakilpailun sarja. Sarjapisteisiin lasketaan kolme neljästä. Sarja noudattelee varsin tarkoin virallisen kesän maastosajan sääntöjä ja formaattia muutamin lievennyksin.

Huomatkaa, että alla olevat päivämäärät ovat hieman muuttuneet aiemmin ilmoitetuista. Lähinnä kilpailupäivät ovat muuttuneet lauantaista sunnuntaiksi, ensimmäistä kilpailua lukuunottamatta. Viimeinen kilpailu siirrettiin kokonaan toiseen viikonloppuun ettei tulisi päällekäisyyttä FTT-osakilpailun kanssa.

Osakilpailut:

14.11.2009 Medasec Tournament
13.12.2009 Racing Factory Tournament
14.2.2010 Pienoismalli Tournament
14.3.2010 Hobbylinna Tournament

Kilpailukutsu ensimmäiseen osakilpailuun julkaistaan lähipäivinä.

Tarkemmat säännöt ja lisää infoa tulee pikapuolin, laittakaa nyt päivämäärät omiin kilpailukalentereihinne ja muistakaa anoa iltavapaat ajoissa.

Ilmoittautumiset tullaan hoitamaan PKSRCA nettisivujen kautta, linkki.

___________________________________________________________ ___________________________________________________________ ________

Talvisarjan lisäksi tullaan myös järjestämään muita kilpailuita. WJ-osakilpailun lisäksi suunnitelmissa on mini- ja drifting kilpailuja pienemmällä radalla ja mahdollisesti jonkinlainen endurancekilpailu.

Muut kilpailut:

9.1.2010 Winter Jumps osakilpailu

Edit: Sarjatilanne 2/ 4 kilpailun jälkeen.

16
Yleinen keskustelu / Seurakunnasta formulakuskiksi
« : 20.03.09 - klo: 08.11 »
Bongasin tämmöisen jutun Vartti -paikallislehdestä.


17
Sähköautot / X Factory X-6 Squared/ Cubed
« : 10.03.09 - klo: 14.58 »
Onkos kenelläkään kokemuksia näistä konversioista? Suomesta ei taida löytyä edustajaa - ainakaan vielä...

X-62 (Squared)

Itse olen kovasti miettinyt josko tilais yhden, kiinonstaisi. Hintaa tuollaiselle konversiolle tulisi noin 155,- + postit, esim Englannista. Haittapuolena olisi tietysti osien nopea saatavuus. Käytännössä pitäisi ottaa kriittisiä osia riittävästi pakkiin valmiiksi.

18
Sähköautot / Tamiya M-04M Alfa Romeo
« : 06.03.09 - klo: 12.43 »
Aloitetaampas nyt sitten tälle autolle oma ketju, vaikka näitä ei vielä taida montaa liikenteessä ollakkaan.

Eli varsin tuoreena ajatuksena olisi ottaa Minien (M-03) rinnalle toiseksi luokaksi M-04M runkoiset autot, ts. "takaveto minit" hieman pidemmällä M-rungolla. Kyseinen runko on esim. Alfa Romeo Giulia Sprint GTA. Näillä takapotkuilla ajettaisiin samoilla säännöillä kuin Mineilläkin, paitsi että korit olisi vapaat, eli ei tehtäisi Alfa luokkaa.

Onko muilla kokemuksia näistä takapotkuista? Mitä olette muutoin mieltä, että otettaisiin nämä myös mukaan kilpailuihin?

Omaan talouteen juuri hankittiin yksi Mini ja tarkoituksena oli hankkia toinen Mini, mutta nyt näyttää siltä, että hommataankin Alfa  :grin:

Jatketaan tähän ketjuun keskustelua ko. autoista ja mahdollisesta uudesta vakioautoluokasta Tamiya Minien rinnalle.


19
Vapaa keskustelu / Madonnan keikka 6.8.2009
« : 09.02.09 - klo: 10.15 »
Tunti aktiivista netin hakkaamista ja tuloksena 6 C-alueen lippua  :grin:

Onko muita tulossa Jätkänsaareen?

20
Tervetuloa Winter Jumps -sarjan 3. osakilpailuun Espoon kauppakeskus Lippulaivaan. Kilpailu on samalla Hobbylinna Indoor Challenge -sarjan 2. osakilpailu.

Kilpailupaikka: Kauppakeskus Lippulaiva, Espoonlahdenkatu 4, 02320 Espoo. > Kartat ja ajo-ohjeet <

Rata: Valtaosin mattoa ja osin liukasta kivilaattaa.

Luokat: M2-10, M4-10 ja M-18 (1/16 ja 1/18).

Aikataulu: Lauantai 10.1.2009 klo 9:00 - 20:00, aikataulu tarkentuu lähempänä kilpailuja. Todennäköisesti aikataulu tulee venymään yli kuuden, mutta pyritään lopettamaan viimeistään klo 20:00.

Ilmoittautuminen:
Ilmottautuminen viimeistään tiistaihin 6.1.2009 mennessä joko YV:llä allekirjoittaneelle tai mikko_laitinen(ättiätähän)welho.com .
Mainitse nimi, luokka, käytössä olevat kidetaajuudet, mahdollinen seura ja personal transponderin numero.
                 
Lisenssi ei ole pakollinen

Kisamaksu 15€ /1. luokka ja lisäluokat 10€. Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä +5€

Säännöt:
- 1/10 -autot: Säännöt muutoin kesäsarjan mukaiset, paitsi renkaat vapaat ja 2s lipo-akkujen käyttö on sallittu.
- M-18 autot: renkaat, koneet ja alle 10 V akut vapaat.
- Hajuttomien pitoaineiden käyttö sallittu.
- Alkuerien paras tulos ratkaisee lähtöpaikan finaaleihin.
- Finaaleja ajetaan vähintään 3 x A-finaalit ja 2 x muut finaalit.

Palkinnot: Vaihtelevia tavarapalkintoja.

Muuta:
- Kisabuffet notkuu sämpylöitä ja muita herkkuja.
- Kilpailupaikalla on pöytiä ja tuoleja, mutta omat on syytä ottaa varalta mukaan.
- Kysy!

>>> Mikko Laitinen, Pääkaupunkiseudun RC-Autoilijat Ry

Ilmoittautuneet:

M2-10
Mikko Laitinen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Juho Viitamäki, JyvSrk, 2.4 Ghz
Sakari Penttinen, 2.4 Ghz
Riku Tolonen, PRCA, 2.4 GHz
Mikko Mäkinen, PRCA, 2.4 Ghz
Antti Nurmi, PRCA, 2.4 GHz
Ari Heinonen, UAU, 2.4 Ghz
Matti Niinistö, UAU, 2.4 Ghz
Marko Eklund, TamUA, 2.4 Ghz
Petri Ström, JyvSrk, 2.4 Ghz
Matti Eskelinen JyvSrk, 40.665, 40.685, 40.675 Mhz
Joseph Quagraine, UAU, 2.4 Ghz
Toni Rahko, PKSRCA, 40.130, 40.775 ja 40.835 Mhz
Tommi Turku, PKSRCA, 2.4 Ghz
Henry Kanerva, PRCA, 2.4Ghz
Jani Hovi, HyUA, 40.685 40.785 40.695 Mhz
Jesper Jyrkkänen, PKSRCA
17 kpl

M4-10
Pekka Kuronen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Sami Huhta, PKSRCA, 2.4 Ghz
Jami Oksanen, SRC-Hyvinkää, 40.725  40.715  40.685  40.675 Mhz
Jiri Jokinen, UAU, 40.665 Mhz
Reijo Mattila, UAU, 2.4 Ghz
Henry Tanskanen, UAU, 2.4 Ghz
Harri Kervola, 2.4 Ghz
Jani Salmela, PKSRCA, 2.4 Ghz
Ari Heinonen, UAU, 2.4 Ghz
Tomi Jermalainen, PKRCA, 2.4 Ghz
Matti Niinistö, UAU, 2.4 Ghz
Jussi Luopajärvi, VUA, 2.4 Ghz
Jussi Rinne, 2.4Ghz
Janne Aspinen, ARC, 2.4 Ghz
Samuli Kesselin, RiiUA, 26.975, 27.175, 27.145 Mhz
Henri Virta, HyUA, 40.695, 40.765, 40.815 Mhz
Matti Eskelinen JyvSrk, 40.665, 40.685, 40.675 Mhz
Karri Salmela, UAU, 2.4Ghz
Sami Salmela, UAU, 40.835, 40.705, 40.675 Mhz
Harri Nyman, JyvSrk, 2.4 Ghz
Lasse Hytönen, 2.4 Ghz
Joseph Quagraine, UAU, 2.4 Ghz
Toni Rahko, PKSRCA, 40.130, 40.775 ja 40.835 Mhz
Thomas Sojakka, PKSRCA, 2.4 Ghz
Miro Simonen, ridingJKL, 2.4 Ghz
Mika Kettunen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Jani Hovi, HyUA, 40.685, 40.785, 40.695 Mhz
Joonas Vuojolahti, UAU, 2.4 Ghz
Arto Heinonen, UAU, 2.4 Ghz
Tony Liusvaara, PKSRCA, 27.095, 27.255 Mhz
30 kpl

M-18
Juho Viitamäki, JyvSrk, 2.4 Ghz
Markku Honkanen, PKSRCA, 2.4 GHz
Niklas Holmberg, PKSRCA, 2.4 Ghz
Mikko Mäkinen, PRCA, 2.4 Ghz
Joni Viljanen, PKSRCA, 2.4ghz
Aaro Tukiainen, 40.815 Mhz
Tomi Jermalainen, PKRCA, 2.4 Ghz
Jussi Luopajärvi, VUA, 2.4 Ghz
Samuli Kesselin, RiiUA, 40.935, 40.725, 40.685 Mhz
Valtteri Eklund, Kypak, 40.695, 40.765, 40.725, 40.775 Mhz
Thomas Sojakka, PKSRCA, 2.4 Ghz
Kari Tamminen, UAU, 2.4 Ghz
Toni Franz, PKSRCA
13 kpl

21
Tämä on kutsu ensimmäiseen Hobbylinna Indoor Challenge -osakilpailuun. Pääkaupunkiseudun RC-Autoilijat järjestää Hobbylinnan tukemana 4-6 osakilpailun sarjan Espoon Lippulaivassa. Osakilpailujen kokonaismäärä on vielä hieman avoinna, mikä tarkentuu kevään aikana kun tiedämme tarkemmin mihin asti liiketila on käytössämme. Tarkoitus on joka tapauksessa järjestää osakilpailuita noin kuukauden välein.

Kilpailupaikka: Kauppakeskus Lippulaiva, Espoonlahdenkatu 4, 02320 Espoo. > Kartat ja ajo-ohjeet <

Rata: Valtaosin mattoa ja osin liukasta kivilaattaa.

Luokat: M2-10, M4-10 ja M-18 (1/16 ja 1/18).

Aikataulu: Sunnuntai 14.12. klo 12:00 - 21:00, tarkempi aikataulu myöhemmin.

Ilmoittautuminen:
Ilmottautuminen torstaihin 11.12.2008 mennessä joko YV:llä allekirjoittaneelle tai mikko_laitinen(ättiätähän)welho.com.
Mainitse nimi, luokka, käytössä olevat kidetaajuudet, mahdollinen seura ja personal transponderin numero.
                 
Lisenssi ei ole pakollinen

Kisamaksu 15€ /1. luokka ja 10€ lisäluokat. Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä +5€

Säännöt:
- 1/10 -autot: Säännöt muutoin kesäsarjan mukaiset, paitsi renkaat vapaat ja 2s lipo-akkujen käyttö on sallittu.
- M-18 autot: renkaat, koneet ja alle 10 V akut vapaat.
- Hajuttomien pitoaineiden käyttö sallittu.
- Alkuerien paras tulos ratkaisee lähtöpaikan finaaleihin.
- Finaaleja ajetaan vähintään 3 x A-finaalit ja 2 x muut finaalit.

Palkinnot: Osakilpailussa vaihtelevia tavarapalkintoja ja lisäksi sarjan voittajat palkitaan kauden päätteeksi.

Muuta:
- Kilpailupaikalla on pöytiä ja tuoleja, mutta omat on syytä ottaa varalta mukaan.
- Kysy!

>>> Mikko Laitinen, Pääkaupunkiseudun RC-Autoilijat Ry

Ilmoittautuneet

M4-10
Pekka Kuronen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Atte Laitinen, PKSRCA, 27.xxx Mhz
Jiri Jokinen, UAU, 40.665 Mhz
Sami Huhta, PKSRCA, 2.4 Ghz
Jethro Lehtojärvi, TUA, 27.xxx Mhz
Jani Salmela, PKSRCA, 2.4 Ghz
Matti Niinistö, UAU, 2.4 Ghz
Reijo Mattila, UAU, 2,4 Ghz
Arto Heinonen, 2.4 Ghz
Thomas Sojakka, PKSRCA, 2.4 Ghz
Ari Heinonen, 2.4 Ghz
Matti Korvenmaa, UAU, 2.4 Ghz
Karri Salmela, UAU, 2.4 Ghz
Sami Salmela, UAU, 40.835/40.705/40.675 Mhz
Joonas Vuojolahti, UAU, 2.4 Ghz
Tanskanen Henry, UAU, 2.4 Ghz
Tomi Myöhänen, UAU
Jani Hovi, HyUA, 40.685, 40.695, 40.785
Jaakko Hietaoja, LoiUA,2.4 Ghz
19 kpl

M2-10
Mikko Laitinen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Riku Tolonen, PRCA, 2.4 Ghz
Marko Eklund, TamUA
Mikko Mäkinen, PRCA, 2.4 Ghz
Jani Hovi, HyUA, 40.685, 40.695, 40.785
Antti Nurmi, PRCA, 2.4 Ghz
6 kpl

M-18
Niklas Holmberg, PKSRCA, 2.4 Ghz
Antti Hanninen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Markku Honkanen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Ari Nerg, PKSRCA, 40.xxx Mhz
Petteri Lamminen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Antti Valamo, PKSRCA, 2.4 GHz
Joni Viljanen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Jani Salmela, PKSRCA, 2.4 Ghz
Matti Niinistö, UAU, 2.4 Ghz
Arto Heinonen, 2.4 Ghz
Tomi Jermalainen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Thomas Sojakka, PKSRCA, 2.4 Ghz
Mikko Mäkinen, PRCA, 2.4 Ghz
Jarno Kokkonen, 40.965 Mhz
Mika Kettunen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Jani Markkanen, 27.195, 27.145 Mhz
Olli Hirvonen, 26.995 ja 27.145 Mhz
Roi Paananen, PKSRCA, 2.4Ghz
Jarmo Viljakainen, TCOF, 26.570, 26.845, 27.255 Mhz
Lasse Lehtonen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Toni Franz, PKSRCA
21 kpl

22
Tulokset / Kilpailukutsu - Lippulaiva Kick-off 22.11.2008
« : 11.11.08 - klo: 08.52 »
Pääkaupunkiseudun RC-Autoilijat järjestävät Lippulaivan kilpailukauden aloituskilpilut lauantaina 22.11.2008 klo 9:00-18:00.

Kilpailupaikka: Kauppakeskus Lippulaiva, Espoonlahdenkatu 4, 02320 Espoo. > Kartat ja ajo-ohjeet <

Rata: Valtaosin mattoa ja osin liukasta kivilaattaa.

Luokat: M2-10, M4-10 ja Pikkukrossarit (1/16 ja 1/18).

Aikataulu: 9:00 - 18:00, tarkempi aikataulu myöhemmin.

Ilmoittautuminen:
Ilmottautuminen torstaihin 19.11.2008 mennessä joko YV:llä allekirjoittaneelle tai mikko_laitinen(ättiätähän)welho.com.
Mainitse nimi, luokka, vähintään kaksi kidetaajuutta, mahdollinen seura ja personal transponderin numero.
                 
Lisenssi ei ole pakollinen

Kisamaksu 10€ /luokka

***jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä +5€

Säännöt:
- 1/10 -autot: Säännöt muutoin kesäsarjan mukaiset, paitsi renkaat vapaat ja lipo-akkujen käyttö on sallittu.
- 1/16 ja 1/18 -kokoiset autot: renkaat, koneet ja alle 10 V akut vapaat.
- Hajuttomien pitoaineiden käyttö sallittu.
- Alkuerien paras tulos ratkaisee lähtöpaikan finaaleihin.
- Finaaleja ajetaan 3 x A-finaalit ja 2 x muut finaalit.

Palkinnot: On :grin:

Muuta:
- Kilpailupaikalla on pöytiä ja tuoleja, mutta omat on syytä ottaa varalta mukaan.
- Kysy!

>>> Mikko Laitinen, Pääkaupunkiseudun RC-Autoilijat RyIlmoittautuneet:

M2-10
!

M4-10
Jiri Jokinen, 40.665 Mhz
Joonas Vuojolahti, 2.4 Ghz
Pekka Kuronen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Matti Niinistö,UAU, 2.4 Ghz
Reijo Mattila, UAU, 2.4 Ghz
Jere Vaarmio, 2.4 Ghz
Mikko Laitinen 2.4 Ghz
Jani Hovi, HyUA, 40.685, 40.695, 40.785 Mhz

M-18 1/16 & 1/18
Ari Nerg, PKSRCA, 40.xxx Mhz
Matti Vähämäki, PKSRCA, 2.4 GHz
Niklas Holmberg, PKSRCA, 2.4 Ghz
Joni Viljanen, 40.xxx Mhz
Jani Wallenius, 2.4 Ghz
Jarno Kokkonen, 40.965 Mhz
Jani Salmela, PKSRCA, 2.4 Ghz
Lasse Lehtonen, PKSRCA, 40.695, 40.685 Mhz
Kenneth Blomqvist, PKSRCA, 40.685, 40.695 Mhz
Mika Kettunen, PKSRCA, 2.4 Ghz
Toni Franz, PKSRCA
Aleksi Reiman, PKSRCA, 2.4 Ghz
Antti Valamo, PKSRCA, 2.4 Ghz
Antti Hanninen, 2.4 Ghz
Markku Honkanen, 2.4 Ghz
Mika Rinne, UAU, 2.4 Ghz

23
Tulokset / Lippulaivan kilpailut -08/ -09
« : 06.11.08 - klo: 12.30 »
Pääkaupunkiseudun RC-autoilijat Ry tulee järjestämään Espoon Lippulaivan hienoissa tiloissa talvikaudella -08/ -09 runsaasti kilpailuja.

Krossareille, M2-10, M4-10 ja "miniautoille" (1/16 ja 1/18), järjestetään 5-6 osakilpailun sarja.

Säännöt:

1/10 -autot: Renkaat vapaat, koneet ja akut sekä muut säännöt kesäsarjan mukaiset. Lipo-akkujen käyttö on sallittu.
1/16 ja 1/18 -kokoiset autot: renkaat, koneet ja akut vapaat.

Hajuttomat pitoaineet sallittu.

Aikataulu:

22.11.08 Lippulaivan harjoituskilpailu
14.12.08 Lippissarjan 1. osakilpailu
10.1.09 WJ-osakilpailu ja samalla lippissarjan 2. osakilpailu
XX.2.09 3. osakilpailu (alustavasti)
XX.3.09 4. osakilpailu (alustavasti)
XX.4.09 5. osakilpailu (alustavasti)

Jokaiseen osakilpailuun tulee oma kilpailukutsu tarkempine ohjeineen aikanaan Kilpailut palstalle.

Lisäksi pienemmällä radalla tullaan järjestämään muita kilpailuita toiveiden mukaisesti (Tamiya) mineillä, driftereillä, rallitouring, jne - saa ehdottaa YV:llä allekirjoittaneelle.

     - Alustavasti näyttäisi siltä, että ainakin mineille tullaan järjestämään kilpailuita, muut sitten toiveiden mukaan.

Crawling radalla järjestetään myös kilpailuita, "epävirallisesti" liki joka ilta mutta jälleen kerran toiveiden mukaan voidaan järjestää myös virallisempia mittelöitä.

- Mikko

Edit: Linkki korjattu

24
Sunnuntain 13.9 tai säävarauksella 14.9. pidetään kauden viimeinen GT-rata-auto -kilpailu Tattiksella.


Kuva: Mikko Meriluoto (rajattu alkuperäisestä)

Luokat: GT (kuten tähänkin asti) ja GT-open

Vaihtelun vuoksi rataa ajetaan myötäpäivään (pienin muutoksin), ks. alla.Säännöt:

Yhteiset

- Renkaat peittävä GT-henkien esikuvan mukainen kori
- Kumirenkaat, ei solukumi
- Toimiva jarru
- Kardaaniveto

GT

- RTR moottori ja putkisto

GT open

- Moottori .28 tai pienempi
- Putkisto vapaa, mutta ei omia virityksiä

Osallistuminen ei edellytä lisenssiä vain 10€ osallistumismaksun.

Ilmoittautuminen: YV:llä (Mikko L) tai sähköpostilla mikko_laitinen(ättiätähän)welho.com viimeistään 12.9. mennessä. Ilmoita nimi, luokka, auto ja taajuus.

Ilmoittautuneet:

GT
1 Mikko Laitinen, Inferno GT, McLaren, 2.4 GHz
2 Peter Erna, Inferno GT, Nissan, 2.4 GHz
3 Anzelmi, Inferno GT, BMW, 40.765 MHz
4 Vesa Rousku, HN GTP, Audi, 2.4 GHz
5 Markku Honkanen, HN DM-1, 2.4 GHz
6 Jiri Jokinen, HN DM-1, Nissan, 2.4 GHz
7 Jari Valkola, HN GTP, Porsche, 2.4 GHz
8 Pekka Kuronen, HN DM-1, Mercedes, 2.4 GHz
9 Matti Korvenmaa, HN DM-1, 2.4 GHz
10 Mika Rinne, Inferno GT, Ferrari, 2.4 GHz
11 Sami Sinisalo, HN DM-1, Nissan ja 2.4 GHz
12 Janne Hallenberg, Inferno GT, BMW, 40.x3 MHz
13 Janne Kortesoja, Inferno GT, BMW, 40,665 MHz

GT-open
1 Tuomo, Hobao 7, McLaren, 40.755, 40.650 MHz
2 Juho Hattunen, Inferno GT, Porsche, 40 MHz synt.
3 Antti Laurinkoski, Inferno GT, Lancia, 40 MHz synt.
4 Olli Haikarainen, Inferno GT, Aston Martin, 27.255 MHz

25
Polttisautot / GT Rata-autoilu
« : 18.08.08 - klo: 10.35 »
Tässä se nyt on, yleinen ketju GT rata-autoille. Olkoon pohjana vanha krossikirnu, IGT tai DM-1 ja moottorina ossi tai kössi, niin täällä voidaan keskustella. Tarkemmat ja syvällisemmät merkkikohtaiset keskustelut voidaan sitten käydä ko. merkkien omissa ketjuissa.

Tässä topikissa voidaan myös rakentavasti keskustella ja spekuloida kauden -09 GT säännöistä ja kilpailuformaatista.

Tällä kaudella sääntöjä rukattiin kesän mittaan suuntaan jos toiseen ja kisoja ajettiin milloin mitenkin, mutta sehän olikin tämän kauden tarkoitus - kehittää lajia. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa seuraavaan kauteen, vaikka eihän tämä kausi ole vielä ohi jos säät vain sallivat. 14.9. on kalenterissa vielä kisat  :grin: Kilpailuareena on vielä vahvistamatta, mutta siitä lisää lähempänä.

26
Mitä: 1:8 GT luokan autokilpailu

Missä: Tattarisuo, Helsinki

Milloin: Sunnuntaina 17.8.2008, n. klo 11:00 - 18:00 | Säävaraus lauantaille 16.8. |

Millä: 1:8 ja 1:7 polttomoottori autoilla, joissa on RTR moottori ja pakoputkisto ja kumipyörät peittävä GT henkinen "koppiauton" mallinen kori.

Muuta: Osallistumismaksu 10e, ilmoittautuminen 15.8. mennessä joko YV:llä (Mikko L) tai sähköpostilla mikko_laitinen(ät)welho.com. Ehdottomasti parhaitaat Sintekin sliksit myynnissä kisapaikalla.

PÄIVITYS!: C8 autot lämppäriksi GT kisan oheen - halukkaat ilmoittautukaa.


(Kuva: Mikko Meriluoto)

Ilmoittautuneet GT:
Mikko Laitinen, Inferno GT, McLaren, 2.4 GHz
Mika Rinne, Inferno GT, Ferrari, 2.4 GHz
Pekka Kuronen, HN DM-1, MB, 2.4 GHz
Peter Erna, Inferno GT, Nissan, 2.4 GHz
Valle Kuula, Inferno GT, Aston Martin, 27.045 MHz
Vesa Rousku, HN GTP, Audi, 2.4 GHz
Saki Luukkanen, Inferno GT, Nissan,
Janne Kortesoja, Inferno GT, BMW, 40.665 MHz
Franzi, Inferno GT, Subaru

Ilmoittautuneet C8:
Antti, 40.755 MHz
Mikko Kess, Evolva, 2.4 GHz
Miksalo
TheArska, 40.695, 40.815, 40.915 MHz

27
Sähköautot / Novak Mongoose
« : 11.06.08 - klo: 15.21 »
Pakkohan tällekin on aloitta oma ketjunsa, varmasti muutamalle näitäkin on jo tulossa ja varmasti enemmän mikäli kombo todella toimii kuten ennakkoon on tiedossa.

Tässä linkki Novakin sivuille, mistä löytyy laitteen speksit.

Ensimmäiset laitteet ovat nyt vihdoin lukuisten lykkäysten jälkeen jo asiakkailla ja varmaankin viikon parin sisällä täällä Suomessakin. Tästä linkistä löytyy ensimmäisiä, varsin positiivisia kommentteja. Nätisti näyttäs Sharkkiin istuvan koko setti - tulis jo tännekin  :p

Laitetaan laitteesta lisää kokemuksia jahka niitä ite saadaan.

28
Sähköautot / Tattarisuon 1/18 krossirata
« : 22.05.08 - klo: 09.36 »
Aloitetaampa tälle radalle ihan oma aihe.

Eli pitkään on taas mennyt ja mitään ei ole tapahtunut, kunnes eilen huomasimme Jerryn kanssa, että hiekkaa, tai no hikkaista multaa, oli saapunut muutaman kuorman verran. Eli nyt olisi mahdollista alkaa sopimaan sopivaa ajankohtaa ratatalkoille.

Tarkoitus olisi levittää tuota "täyttömaata" radan pohjaksi ja tiivistää kovaksi. Samaalla olisi ajatus tehdä rata-alueelle perusmuodot, töyssyjä, kallistettua mutkaa, jne. Kun tämä on tehty tilataan kivituhka, levitetään kauttaaltaan ja tärytettään kovaksi. Tämä lisäksi pitää myös täyttää paloletkuja ja nikkaroida "ajajaterassi"  :p nykyisen maavallin päälle.


Sivuja: [1]