EuroRC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - The_Henkka

Sivuja: [1]
1
HPI / Savage XL sähkökonversion valmiiksi saattaminen
« : 06.12.17 - klo: 18.02 »
Tervehdys!

Kaivelin vanhaa harrastusta esiin ja sieltä löytyi useita vuosia sitten aloittamani Savage XL sähköprojekti.

En ole siis vuosiin pelannut näiden laitteiden kanssa ja nämä nykyajan harjattomat setitkin ovat vähän hightecciä itselle, joten ajattelin kääntyä teidän alan harrastajien pariin ja tiedustella osaisiko joku neuvoa tämän projektin maaliin?

Liitän tähän muutaman kuvan laitteista joita löytyy, joten jos joku osaa kertoa miten tämä palapeli viedään loppuun, ja mitä osia siihen mahdan tarvita jotta se edes on mahdollista.

En ole kovin kiinnostunut laittamaan hirveästi rahaa näihin kiinni, mutta oman ymmärrykseni mukaan sille ei varmaan olisi suuri tarvekaan?

Lisäksi kaapista löytyi Flux(?) jonka olen myös muuttanut joskus sähköksi, ja kokeilin siihen tänään moottoria joka löytyi, sekä noparia jonka löysin, näistä voisi ehkä saada jotain tuohon XL:ään, vai ollaanko ihan metsässä?

Tosin, kokeilin tätä kompoa tuossa fluxissa, ja jostain se ei taida tykätä, koska voimaa ei ole oikein tarjolla, ja nopari menee aika herkästi vikatilaan (tai jotain, koska alkaa vilkuttaa punaista ja lakkaa kulkemasta?)

Ehdotuksia mitä tehdä näille?

Kiitos!


-Henkka

Lähetetty minun ONEPLUS A3003 laitteesta Tapatalkilla


2
Polttisautot / Kyosho Snake Bite
« : 11.05.11 - klo: 20.22 »
Tervehdys,

Tulin hankkineeksi vanhan Snake Bite polttiksen jota olen ehostanut taas parempaan loistoonsa, kysymys kuuluukin, että onko jollakin harrastajista tietoa mistä voisin löytää kyseiselle autolle alkuperäiset manuaalit (lähinnä räjäytyskuvat ja kokoamisohjeet)? Yritin Kyoshon sivuilta etsiä, mutta ei mielestäni tähän löytynyt..

Ohjeista haluaisin lähinnä nähdä miten tuo levyjarru kuuluisi oikeasti kytkeä toimimaan, niin että pakkikin toimii, vai mahtaneeko olla edes mahdollista. Muutama osa puuttuu, ja siksi hiukan epäselvä kuvio. Nyt näyttäisi siltä että sen saa vain kytkettyä jompikumpi systeemillä, ja sitten laitan jarrun käyttöön ennemmin kuin pakin.

Ongelma voi toki ratketa jos jollakulla on vastaava systeemi omassa autossaan, mut jos oikein ymmärsin, niin melko harvinainen tuo pakki olisi..?


Yleisen ehostuksen jälkeen auto näyttää tältä, mutta paljon on vielä jäljellä:


Sivuja: [1]