Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Rcjussi

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Kyosholla kestää!
« : 19.05.04 - klo: 08.51 »
Joo kun ostin ton madforcen rtr version niin siinähän tuli mukana maalattu kori. Sit kun pari kertaa sillä ajelin niin huomasin että maaliahan on irronnut hieman korista. Sitten kun ajoin seuraavan kerran koko moottorin kansi oli täynnä valkoisia ja mustia pisteitä ja nehän olivat tulleet korista. Viimeisellä ajokerralla ennenkuin menin näyttämään sitä tietonikkariin niin korista oli lähtenyt puoliksi maalit irti ja auto oli täynnä maalin pisteitä (niitä oli hauska ruveta puhalteleen irti). Tietonikkarissa sanottiin että ne lähettää sen Ruottiin tutkittavaks ja siellähän sitä tutkittiin 4 viikkoa  :shock:  kunnes minulle soitettiin että Japanista lähtee tulemaan mulle uus kori. Sitähän mä oon tässä odottanut jo 3kk! eikä kuulu vieläkään mitään mutta tietonikkarin mukaan pitäs tulla tässä kuussa :evil: . Eihän tuo ajoa haittaa koska sain ei maalatun korin siksi aikaa tilalle, mutta se alkaa jo hieman tympiä kun on läpinäkyvä kori. Että mikäköhän kestää. Jouduin muuten peseen moottorin kannen asetoonilla jotta lähtis pois noi maali pisteet ja tietenkin elaksointikin hiemmentyi siinä samalla :evil:

2
Yleinen keskustelu / Kuvia omista Rc-autoista
« : 26.04.04 - klo: 18.27 »
Joo tossa ois uusia kuvia mun madista ja savagesta

3
Yleinen keskustelu / Rc autossasi hajonneet osat
« : 04.04.04 - klo: 17.48 »
Eli ajattelin vaa että kuinka paljon teidän autot on hajonnu yhel kertaa ja paljonko on maksaneet ne osat jotka ovat menneet rikki. Tänään minulla kävi niin kun ajoin madilla, niin nurkan takaa tuli auto ja painoin tietysti heti jarrun pohjaan, mutta liian myöhään auton toinen eturengas murskasi vanteen ja taittoi sivulevyn, hajotti renkaan tukivarret, väänsi vetarin ja hajotti servon :cry:
onneksi sain korjattua sivulevyn ja vetarin mutta servon ja muut osat joudun uusimaan eli taitaa siirtyä joittekin viriosien osto kauemmaksi mutta os motin ostan silti 8)

4
Polttisautot / mitä osia madiin
« : 25.03.04 - klo: 14.37 »
Mitäs osia mä tartteisin jos ostaisin ton OS Max 21RG(P) -X moottorin madiin ja sopiiko mikä vaan pakoputki tohon moottoriin. En itse löytänyt tietoja netistä :oops:
kiitos jo valmiiksi avusta  :D

5
Vapaa keskustelu / Mistä päin?
« : 20.03.04 - klo: 14.17 »
Mietin vaan kun tuntuu vähän siltä että Espoossa ei oo kovin montaa alan harrastajaa ja jos onkin niin en oo ikinä nähny ketään mutta jos joku on espoon läheltä tai espoosta niin ilmoittakaapas koska voitais ajaa sitten kesällä mun radalla kilpaa :wink:

6
Vapaa keskustelu / Rc autoilu kakaroiden puuhaa?
« : 18.03.04 - klo: 20.27 »
Tää nyt on aika tyhmä kysymys mutta onko teitä haukutta siitä että harrastatte rc autoilua :oops:

7
Polttisautot / Ketjuveto rikki?
« : 18.03.04 - klo: 20.21 »
Joo eli tuli tossa ajettua madilla ja yhtäkkiä kuului "naps" ja moottori sammui. Tarkistelin autoa ja huomasin että (ketjuvedon) ketju oli hypännyt pois rattaalta :shock: . Onko jotain keinoa millä ketjua saisi kiristettyä vai onko tämä normaalia että ketju on löysällä ja hyppää vähänväliä pois :?:

8
Polttisautot / Tietääkö joku?...
« : 18.03.04 - klo: 16.38 »
Mistä näitä renkaita voisi saada Mad Forceen tai myykö jokin kauppa näitä suomesssa?
http://imex.clodparts.com/images/7412.jpg
http://imex.clodparts.com/images/7411.jpg
http://imex.clodparts.com/images/7584.jpg

9
Polttisautot / Moottoreista
« : 17.03.04 - klo: 15.36 »
Tietääkö joku mistä saan ostettua mad force rcx:n moottorin
se oli muistaakseni joku os :?:

10
Polttisautot / Mitkä osat hajoavat?
« : 20.10.03 - klo: 20.02 »
Eli olen ostamassa tommosta savagea ja asun sen verran kaukana Turusta joten joudun tilaamaan auton. Haluaisin tietää mitkä osat menevät helposti rikki koska aion tilata ne samaan aikaan kuin auton ettei tarvitse odotella tilattua osaa myöhemmin.

ps: kiitos jo nyt vastauksista

11
Polttisautot / Kumman ostan
« : 07.10.03 - klo: 17.31 »
Kumpi kannattaisi ostaa savage 25 vai Traxxas t-maxx. Kumpi näistä on kestävämpi. Savagessa kuulemma pidemmät iskarit  8) mutta hyödyttääkö se mitään. Varmaan saman tehoset moottorit :?:

12
Polttisautot / Käynnistys ongelma
« : 05.10.03 - klo: 15.19 »
Eli en saa käyntiin tuota baja beetleä. Ajoin tossa yhtenä sateisena päivänä ja vein auton varastoon kuivumaan kun seuraavana päivänä ajattelin mennä ajamaan niin ensin pörähti käyntiin mutta sammui lähes heti. Tuli mieleen etää tulppa olisi saattunut kastua koska pidin bensaa tankissa yön yli mutta eipä lähteny tulpan kuivaamisen jälkeen käyntiin. Seuraavaksi kokeilin jos olisi mennyt pakoputki tukkoon bensasta puhdas se näytti olevan joten en usko sen vaikuttaneen käynnistykseen. Eli apua tarvitaan kipeästi. Joitain luuloja on miksi ei käynnisty.
- Olisiko kaasariin mennyt vettä.
- Kun olin lopettamassa ajoa kaasu jäi jostain syystä pohjaan ja en saanu heti sammutettua joten olisiko moottori hirttäny kiinni.

13
Polttisautot / Mad Forcen osto
« : 04.08.03 - klo: 18.54 »
Kannattaako tommosta Mad forcea ostaa kun mulla on tällä hetkellä Baja beetle jossa joustovara on tosi pieni sillä ei ees voi hyppiä kunnolla kun ne jouset lyö heti tyhjää ja muutenkin auto kaatuu kun kääntä hieman liikaa. Eli onko Mad forcessa suuri joustovara kaatuuko helposti ja kannataakao ostaa heti kahdeksan iskunvaimenninta.

14
Polttisautot / Kumpi txt1 vai megaforce
« : 25.04.03 - klo: 20.48 »
Eli mul on rahaa jompaan kumpaan autoon mutta en tiedä kumman ostan. Jos jollain on jompikumpi kyseisistä autoista niin kertokaa kumpi siis kannattaa hankkia :roll:

15
Sähköautot / Tamiya txt1
« : 23.04.03 - klo: 20.05 »
Eli mistä sais tommosen txt1 kun en oo löytäny oikeen mistään ja jos saisitte vielä hinnan

16
Polttisautot / Baja beetle nopeampi kuin Mega force?
« : 15.04.03 - klo: 19.40 »
Onko jollain kokemusta kulkeeko Kyoshon Baja beetle ilman mitään viritys osia kovempaa kuin megaforce :?:

17
Polttisautot / Traxxas autoja?
« : 04.04.03 - klo: 19.30 »
Eli Mistäs noita Traxxas autoja vois ostaa missä on lähin kauppa :roll:
:roll:

Sivuja: [1]