Vertical Hobby

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - triheadwolf

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Tekin Hotwire ongelma
« : 19.01.13 - klo: 00.02 »
En saa yhteyttä hotwirellä nopariin ja Tekinin nettisivuilta ei paljoa apuja löytynyt, kokeillaan josko täällä joku osaisi auttaa:

Hotwiren rasiaan vilkkuu vihreä valo, noparissa syttyy valo (4. ledi, eli keskimäinen), mutta ohjelma tietokoneella sanoo että ei yhteyttä. Mitään hajua ei ole siitä että mitä valoja pitäisi palaa ja miten.

Teknisesti ottaen, virta siis menee usb:stä rasian läpi noparille, radion kautta nopari toimii eli data väylä pelaa noparin päässä.

Vaihtoehdot on käsittääkseni: Hotwire rasia p*skana (epätodennäköistä) tai ohjelmassa/ ohjelman  asennuksessa vikaa (ehkä) tai usb ajurit ei asentuneet / vialliset tjms. (ehkä).

Tulisiko tuon toimia Win7:ssa sen kuin ajaa hotwire.exe:n ja alkaa säätöpuuhiin vai tarvitseeko kikkailua? Ajurit ainakin oli asennuskansion alla omassa kansiossaan mutta ei auttanut vaikka ne sieltä erikseen asensin (kun aiemmatkaan asennukset eivät toimineet). Tekinin troubleshooting tuntuu keskittyvän lähinnä win xp ja vista aikakauteen, eikä niissäkään oikein mitään apua muutenkaan ole.

Help!

2
Keskustelua kaupankäynnistä / Paikkakuntamerkinnät
« : 11.12.09 - klo: 21.27 »
Olisiko mitään mahdollisuutta laittaa ilmoituksiin paikkakunta?

Monesti kuitenkin on sellaista tavaraa myynnissä jonka ostaisi jos sattuisi olemaan hakuetäisyyden sisällä.

3
No niin, en ole otsikon mukaista kapistusta tavannut myytäväksi asti missään, olisikohan joku muu?

Eli siis AA kokoisille NiMH akuille olisi latausteline hakusessa. Laturin virkaa saa hoitaa Mystery merkkinen laturi DealExtremestä.
Tasauslinjat saisi olla valmiina, se kait se koko pointti asiassa on, mutta askarrellaan sitten jos ei valmiita ole.

Sivuja: [1]