Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ajv

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 19
1
pijokela ei kuulu foorumin ylläpitoon muuten kun on lupautunut joskus hyvää hyvyyttään poistelemaan noita myydyiksi ilmoitettuja / vanhoja illmoituksia. Eli en näkisi, että pijokela tässä mitenkään edustaa ylläpitoa, joten vähän väärää puuta haukutte.

2
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen P A Klubi
« : 12.08.14 - klo: 22.49 »
Edes kerran kesässä pitää käydä.... Vai mites se meni :) Hauskaa oli ja yritetään päästä tänä kesänä vielä toisenkin kerran. Siis radalle.

3
Yleinen keskustelu / Vs: Facebook
« : 25.02.14 - klo: 21.26 »

4
Mikä tossa "11 kohdetta"-ilmoituksessa on väärin? Siinähän on selkeä myynti-ilmoitus, josta moni voisi ottaa mallia? Samoin toinen ilmoitus, todella hyvin sekin tehty ja kaikki oleelliset tiedot löytyy.


Edit: Aa... Ilmeisesti kysymys oli otsikoista? No edelleen olen sitä mieltä, että parempi noin, kun laittaa 11 erillistä ilmoitusta.

5
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 31.12.13 - klo: 18.37 »
Kiitokset myös sinne Turun suuntaan Andrimukselle!

6
Saahan ne avatarit asetuksista pois - onneksi.

7
Ei tarvitse, koska varmaan kaikki näihin laitteisiin tarkoitetut servot kestävät tuon 6V, kuten myös vastari. Jos sulla olisi esim. 2S-lipo (jännite täytenä 8,4V), niin silloin tarvitsisit jonkun jännitteenalentimen. Toisaalta on olemassa myös tuon 2S-lipon kestäviä servoja, kuten esimerkiksi tuo sinun HVS-ZS.

8
http://rc10.fi/index.php?action=login

Kyllä mulla ainakin tuolla sivulla oleva "Pysy aina kirjautuneena sisälle" -täppä toimii.

9
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Myyty/Ostettu
« : 03.08.13 - klo: 14.36 »
Kuten ei copy+ pastekaan foorumin sivuille sieltä huuto.netistä... Ei se varmastikkaan ole keneltäkään pois jos suoraan ilmoituksesta näkisi mitä myydään ja mihin hintaan, vaikka kaupat sitten huuto.netissä tehtäisiinkin.
No nyt menee jo ihan offtopic (modet voinee pilkkoa tämän omaksi keskusteluksi, jos häiritsee), mut ei tule ne muotoilut saatikka kuvat  sieltä ihan copy/paste. Jotuu itseasiassa näkemään aika paljon vaivaa, jos tänne haluaa hyvät kuvat, kun liitteiden koko on rajoitettu - siinä missä noihin myyntipaikkoihin voi suoraan kameran muistista ladata isot kuvat, kun softa siellä serverillä sitten tekee niistä oikean kokoiset.

10
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Myyty/Ostettu
« : 03.08.13 - klo: 13.32 »
Jos nyt jotain on näiden foorumien kautta myymässä, niin eikö sen vertaa löydy viitseliäisyyttä että laitetaan kunnon ilmoitus mielellään kuvineen (kuvat saa savumerkeillä/morsetuksella lähinnä vain ärsyttää joten liitetään ilmoitukseen jos kuvia on olemassa) ja selkeä HP tarjoa/ehdota/keksi hinta on myös mielestäni lähinnä laiskuutta myyjän taholta...mutta jälleen kerran vain mielipide, viisaammat päättäkööt miten täällä toimitaan"

Esim. huuto.nettiin kun laittaa ilmoituksen, niin muistaakseni sitoutuu olemaan myymättä sitä muuta kautta. Ja itse olen monta kertaa myynyt tavaraa huuto.netin kautta "lähtöhinta 0€, ei HV" -tyylillä ja mainostanut sitä täällä RC10:ssä. Jokaisella kerralla ostaja (ja suurin osa huutelijoistakin) on ollut foorumilainen, eli sanoisin, että kyllä tuo enemmän foorumilaisia palvelee kuin häiritsee.

Mun mielestä tuossa ei ole mitään väärää, eikä muutenkaan mitään järkeä kirjoittaa samoja tekstejä moneen paikkaan, varsinkin kun se linkin painaminen ei kestä kun silmänräpäyksen.

Edit: ja monesti nuo "linkin takana" olevat ilmoitukset ovat paljon laadukkaampia, kun foorumin ilmoitukset, kun niissä yleensä jonkunlaiset perustiedot (toimitustavat, maksut, sijainti, yhteystiedot yms.) ovat pakollisia tietoja.

11
Jos kuvat tietokoneella niin viestikentän alhaalta "liiteet ja muut asetukset" Jos lataat jonnekin kuvasivustolle niin painat hymiöiden yläpuolelta taulun kuvaa ja siihen kuvan osoite. Ainakin photobucketissa pystyy laittamaan suoraan kuvalinkin eli kopiot vaan sieltä ja liität tähän.

Vielä tarkennuksena: jotta nämä muotoilu- ja liitetiedostotoiminnot näkyvät, sinun täytyy painaa sivun lopussa "vastaa"-painiketta. Pikavastauksessa ei ole näitä toimintoja.

12
Pastetkaa joku tännekkin tulokset

13
Vapaa keskustelu / Vs: Omat projektit
« : 23.07.13 - klo: 22.55 »
Ensimmäinen projektisi voisi olla oppia kirjoittamaan.

14
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen P A Klubi
« : 22.07.13 - klo: 15.19 »
Alustavasti huomenna tiistaina ajellaan puolesta päivästä eteenpäin, tervetuloa!

15
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen P A Klubi
« : 20.07.13 - klo: 13.16 »
Tänä kesänä ollut hiljaista täällä, mutta tänään oli vähän puhetta, että ensiviikolla yritetään järjestää ratapäivä. Ehdotuksia ajankohdasta otetaan vastaan, itselle käy melkeen mikä päivä vaan 12 jälkeen! Ohjelmassa ainakin ruohon leikkuu, kevyt radan tasoitus ja kovaa ajoa!

T. Aapo

16
Bensa-autot / Vs: MCD projektit
« : 14.07.13 - klo: 14.24 »
Voisin melkeen sanoo, et tässä(kin) tapauksessa toi halpa on loppupeleissä kalliimpi :) Hitsi kun ehdin myydä oman koneen, siin olis ollu sulle oikeesti hyvä ja halpa samassa paketissa.

17
Bensa-autot / Vs: MCD projektit
« : 14.07.13 - klo: 14.05 »
Kone istuu ja eiköhän tuo ilmanputsarikin mahdu. Mutta edelleen tarvitsee vähän rälläkkää näyttää sinne moottorin pohjaan. Se ei kyllä ole vaikea toimenpide, muistat vaan suojata kaikki kanavat hyvin, ettei mene metallipölyä sisään!

Edit: mut mielummin mä ainakin ottaisin ton 4-pulttisen zenoahin, jota aikaisemmin suositeltiin. Eikös tuo Fuelie ole yhtä kun CY?

18
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 08.07.13 - klo: 09.18 »
Ruusuja ajv:lle joustava ja asiallinen myyjä.

Kiitokset vaan ja suositella voi myös jperalaa :)

19
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Huijari Liikkeellä!
« : 03.07.13 - klo: 17.46 »
Muistakaa pysyä valppaina, Sinisalo taas liikkeellä:

http://www.ffp.fi/bb/viewtopic.php?p=924173#924173


Audifinns-foorumilla
oli jo joltain kerennyt pikkusumman kusettamaan.

Edit: linkki kuntoon.

20
Bensa-autot / Vs: MCD projektit
« : 09.04.13 - klo: 16.06 »
Saattaa olla tyhmä kysymys, mutta jos tonne koneen vaihteiston väliin heittää prikkaa, niin sen jälkeenhän kampiakseli ei ole enää kohtisuorassa ton kytkimen akselin kanssa. Voiko siitä seurata ajan kanssa jotain muita ongelmia, vai kestääkö mekaniikka tuollaisen pienen kulman?

Edit: vai onko siellä joka kiinnityskohdassa saman verran prikkaa? Jostain jäi mielikuva että se repsottaa vain yläreunasta, mutta ehkä olin ymmärtänyt väärin.

21
Ainahan saa pyytää http://www.nettimarkkina.com/myydaan-hyva-rc-auto/1110271 mutta se on eri asia kuka maksaa, hinta oli alunperin 600€

Heh, tuo kaveri tarjosi mulle tota 600e pakettia vaihdossa. Vaikka mua ei suoranaisesti häiritse ylihinnoitellut tuotteet, niin tolle kaverille jouduin antamaan suoraa palautetta, koska tulkitsin sen vaihtoehdotuksen puhtaaksi kusetusyritykseksi. Uuden vastaavan auton saa kuitenkin alta 250e suomesta, eli ei puhuta enää mistään pikkusesta hinnan ylöspäin viilaamisesta :)

22
Jos joku haluaa etsiä tietoja varikkopöydistä, hän tuskin kirjoittaa hakukenttään päytä.

Edit: Aiheesta löytyy mutten aikaisempaakin keskustelua:

http://rc10.fi/index.php?topic=55979.msg618627#msg618627

23
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 24.03.13 - klo: 23.58 »
Äläs ny seinis... Mulla ainakin on useampi positiivinen kokemus kaupoista kyseisen herran kanssa.

24
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Myyty/Ostettu
« : 16.02.13 - klo: 18.50 »
Se riittää että muokkaa otsikon myyty/ostettu-muotoon - MITÄÄN MUUTA EI TARVITSE TEHDÄ.

Tässähän nyt ei kuitenkaan kielletä käyttämästä sitä raportointi-toimintoa, eikö näin?

Kuitenkin pientä ristiriitaa on havaittavissa: Tuota raportointi-toimintoahan on useampaan otteeseen moderaattorien toimesta pyydetty käyttämään ja sen on toiminutkin erinomaisesti - yleensä muutamassa minuutissa on ilmoitus hävinnyt.

25
Kilpailijoiden kanava / Vs: SC Summer Cup 2013
« : 21.01.13 - klo: 17.35 »
Ääni epäviralliselle sarjalle. Kuulun niihin harvoin kisoja ajeleviin, ja todennäköisesesti jäisi se yksi tai max kaksi kisaa ajamatta, jos tarttee lisenssi ostaa. Uskon, että lisenssipakko on vielä isompi kynnys niille ensimmäistä kisakokemusta hakeville aloittelijoille, jotka eivät kuulu mihinkään seuraan

26
Jossakin on mun muistaakseni vielä semmoinen ruksi,mistä saa tallenettua kaikki lähetetyt viestit...

Profiili => Muokkaa Profiilia => Yksityisviestintä

[x] Tallenna kopio lähetetystä viestistä lähettyjen kansioon oletuksena.

27
Komppaan goosia, ei tämmösellä foorumilla toimi demokratia/solidaarisuus vaan paremminkin diktatuuri. Lisää kuria, vähemmän sonnan jauhantaa! :) (huomaa hymiö)

Asioista voi keskustella nätisti/ystävällisesti, vaikka olisikin eri mieltä. Tämän tuntuu moni unohtavan foorumeilla.

28
Hienosti se mun mielestä hoidettiin! Saisi useamminkin ylläpito puuttua yhtä rohkeasti noihin turhiin vääntöihin, niin tänne ehkä viitsisi jotain kirjoittaakkin.


Edit:
Lainaus erään toisen seuraamani foorumin pitkäaikaiselta ylläpitäjältä:

Lainaus
samalla henkilöllä voi olla korkeintaan yksi seuraavista asioista:

* syvälliset tiedot asioista
* ystävällinen keskustelutapa netissä

ja muistetaan, että poikkeukset vahvistavat säännön :)

29
Sähköautot / Vs: LiPo akut autokäytössä.
« : 01.01.13 - klo: 21.40 »
Hyvä esimerkki kuinka se oikea informaatio hukkuu sinne sonnan sekaan. Modet vois siivota sen?

30
Eli sulla olis jo olemassa esim 40C akku... Hommaat 50C akun niin auto ei yksinkertasesti ole sen jälkeen tehokkaampi.

Eihän se ihan noin yksiselitteistä ole. Jos moottori ottaa sanotaan nyt vaikka 100A ja sulla 1000mAh 7,4V akku.
40C-akulla nimellisteho: 40A x 7,4V = 296W
50C-akulla nimellisteho: 50A x 7,4V = 370W

Ja mitä enempi tehoa sitä enempi kiihtyvyyttä, siis jos pitoa löytyy :) Todellisuudessa (mitä varmaan Hokekin tarkoitti), jos olet sähköt mitoittanut alunperin oikein, sun akku antaa enemmän kuin moottori ottaa. Eli edellisten kaavojen perusteella sun moottori pitäisi olla maksimissaan 296W, jos sulla on 7,4V 1000mAh 40C akku. Ja tuon jälkeen ei paljon auta, vaikka olisi 100C akku, kun moottorin teho on se rajoittava tekijä.

Edit: Muutettu kaavoista A => V, kiitos pijokela tarkkaavaisuudesta :wink:

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 19