EA Import

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hobbyfactory

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 32
1
Iloksemme ilmoitamme että muutamme Fullspeed RC:n sisäradalle Vantaan Hakkilaan!


Tulemme avaamaan liikkeemme Hakkilassa jo tulevana lauantaina 20.1. klo. 12.00
Muuton vuoksi suljemme perjantaina 19.1. jo klo. 16.00

Fullspeed RC keskus Hakkilassa on yksi maailman isoimmista sisäradoista kolmella täysikokoisella kilparadalla ja olemme iloisia että pääsemme mukaan parantamaan Hakkilan RC keskuksen palveluita entisestään. Ilmoitamme tarkemmat aukioloajat lähiaikoina ja tarkoitus on että sisäratojen aukioloajat tulevat myös paranemaan muuttomme myötä.


Uusi osoitteemme tulee olemaan: Vanha Porvoontie 231 Vantaa, rappu C1, 3. krs.

Lisätietoja Hakkilan sisäradoista löydät tästä: https://www.fullspeedrc.fi/hakkilan-sisaradat/

Terveisin koko Hobbyfactoryn henkilökunta!
www.hobbyfactory.fi2
Hobbyfactory / Vs: Team Associated ja Reedy maahantuonti
« : 12.01.18 - klo: 20.09 »
Tarjoamme nyt Team Associated RC10B6 autosta Hobbyfactory special edition auton. B6 Hobbyfactory Editionissa saat tavallisen B6D auton ja
KAUPAN PÄÄLLE B6 auton Laydown voimansiirron ja Ratasdiffin.

Tällä paketilla saat siis auton joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla kaikilla alustoilla! Kannattaa olla nopea, autoja on tarjolla rajoitettu määrä.

http://www.hobbyfactory.fi/product/10570/rc10b6d-team-kit-hobbyfactory-edition

4
Hobbyfactory / Saapuneet lähetykset (Ultimate Racing)
« : 11.01.18 - klo: 15.37 »
Ultimate Racing lähetys saapunut.
Hyllyssä taas reilusti tarvikkeita iskariöljyistä ruuveihin, liimoihin, työkaluihin ym. tarvikkeisiin.


Iskariöljyt


Diffiöljyt


ULTIMATE RACING TOOL BAG WITH 4 TOOLS


PROCIRCUIT TIRE GLUE1/10 TIRE MOUNTING BANDS (4PCS)

6
Olemme testannet uutta ARRMA Voltage Fazon autoa nyt pari viikkoa ja otettiin samalla vähän videota. Voltage Fazon ylitti meidän odotukset ja toimi loistavasti, hintakin hyvin edullinen nyt vain 159€! Nämä ovat ehdottomasti loistavia autoja uusille harrastajille. Löydät autot tästä: http://www.hobbyfactory.fi/category/3/ajovalmiit-rtr

Arrma Voltage

8
Arrma kuorma saapui tänään hyvissä ajoissa ennen joulua  :grin:Huomenna ehtii vielä hakemaan hauskimmat joululahjat meiltä. Olemme auki 12-16 ja meiltä löytyy suoraan hyllystä vielä paljon autoja (hinnat alkaen 59€) ja edullisia Quadkoptereita. Meillä on heti saatavilla esimerkiksi Arrman uusia takaveto Voltage autoja, nelivetoisia Kratoneita, Typhoneita ja Outcastejä sekä myös Dromidan hauskoja 1/18 autoja. Tervetuloa tutustumaan ja ehkä koeajamaan ;)Meille tuli myös paljon mielenkiintoisia Arrma tuotteita, kuten dBoots Backflip renkaita, Uusia 2018 Varaosia nelivetoautoihin ja paljon muuta. Lisäillään niitä nettikauppaan kunhan keretään joulukiireiltä  :azn:

9
Hobbyfactory / Team Associated & Reedy lähetys saapunut
« : 21.12.17 - klo: 19.19 »
Team Associated kuorma on saapunut!

Saimme autoja, varaosia ja Reedyn sähköjä. Saimme myös hurjaa uutta edullista 1/28 RTR autoa joka on loistava viime minuutin joululahja nyt tarjouksessa 59€. Lisäämme loput uusista tuotteista huomeisen aikana nettikauppaan, mutta jos haluat tuotteita ennen joulua kannattaa tulla paikanpäälle liikeeseemme huomenna perjantaina tai lauantaina!

Tervetuloa!

10
Hobbyfactory / Vs: Saapuneet lähetykset
« : 21.12.17 - klo: 00.00 »
Ennakkotietoja!

Seuraava Team Associated kuorma saapuu rahtiyhtiön mukaan meille torstaina tai perjantaina ja seuraava Arrma kuorma saapuu meille rahtiyhtiön mukaan perjantaina tai lauantaina joten jos haluatte Team Associated tai Arrma tuotteita jouluksi niin kannattaa seurata meidän sivuja, ilmoitamme heti kun kuormat saapuvat!

Team Associated kuormassa saapuu autoja ja varaosia ja Arrma kuormassa tulee ihan uusia autoja kuten huippuedulliset Voltage autot ja uusin 2018 versio kestosuosikista Arrma Kratonista!
http://www.hobbyfactory.fi/category/3/ajovalmiit-rtr

11

Joulutarjous

RC-autot on loistava joululahja, mutta talvisin ulkona voi olla kylmää ja pimeää! Jos olet uusi harrastaja ja ostat meiltä uuden auton saat KAUPANPÄÄLLE ilmaisen ajokuukauden (25.12-31.1) Fullspeed RC:n sisäradoille. Ostamalla joululahjasi meiltä saat siis sekä takuulla laadukkaan auton mutta myös loistavan ajopaikan.

Tutustu meidän valikoiman autoihin täältä: http://www.hobbyfactory.fi/category/218/sahkoautot
12
Arrma RC Autot ovat hurjia ajovalmiita RC autoja niin aloittelevalle kuin vaativalle harrastajalle. Älä sekoita näitä halpoihin kopioihin, nämä ovat oikeita harrastajien unelmia. Nopeimmat autot kulkevat yli 100km/h mutta tehon säädön ansiosta autot sopivat myös loistavasti ensikertalaisille. Arrma autot alkaen 159€. Tutustu mallistoon tästä: http://www.hobbyfactory.fi/category/3/ajovalmiit-rtr

ARRMA Kraton

Meille on vielä saapumassa Arrma kuorma toivottavasti ennen joulua. Kuormassa tulee Arrman ihan uusia Voltage sarjan autoja. Autoja voi ennakkotilata ja hinta on VAIN 159€ ajovalmiista 1/10 RTR autosta. Näihin kannattaa tutstua: http://www.hobbyfactory.fi/product/10521/arrma-fazon-voltage-110-scale-2wd-rc-monster-truck-green

Samassa kuormassa meille saapuu myös ihan uusia Arrma Kraton 2018 autoja. Näitäkin voi ennakkotilata jos haluaa varmistaa että saatte nämä heti kun ne meille saapuvat: http://www.hobbyfactory.fi/product/5640/arrma-kraton-6s-2018-4wd-blx-18-rtr

Meille tulee myös Dromidan halpaa 1/18 monsteria, huippusuosittuja dBoots Backflip renkaita ja varaosia Arrma autoihin! http://www.hobbyfactory.fi/product/10077/dboots-backflip-monster-truck-tire-wheel

Joulun jälkeen meille saapuu myös Arrman uusia 1/10 4x4 Granite ja Senton autoja. Järkihinnalla laadukas ja suorituskykyinen nelivetoauto. Hinta alkaen 259€: http://www.hobbyfactory.fi/product/10522/arrma-110-granite-4x4-mega-monster-truck-rtr

13
Hobbyfactory / Vs: Saapuneet lähetykset
« : 14.12.17 - klo: 15.17 »
Avid laakerilähetys saapunut.

Yleisimmät laakerikoot nyt hyllyssä.
Mikäli tarvitset laakereita joita et löydä valikoimistamme, otathan yhteyttä myymäläämme.


AVID tuotteet


AVID Kuulalaakeri öljykynä (7.4cc)


AVID 6x13x5 Revolution (1kpl)


AVID Kuulalaakeri 10x15x4 Revolution (1kpl)


AVID Kuulalaakeri 5x10x4 Revolution (1kpl)


AVID 5x11x4 Revolution (1 kpl)


AVID Kuulalaakeri 6x10x3 Revolution (1kpl)

14
Hobbyfactory / Vs: Team Associated ennakkotilaus tarjous!
« : 01.12.17 - klo: 14.53 »


Ensimmäinen Team Associated kuorma on matkalla meille ja arvioitu saapumisaika on tällä hetkellä 8.12. Thanksgiving Day Amerikoissa viivästytti toimitusta pahasti, mutta toivomme että nykyinen saapumis arvio pysyisi ennallaan.

Autoja voi vielä ennakkotilata vielä Perjantai 8.12 asti.

Autojen hurja suosio yllätti meidät ja ensimmäisen kuorman kaikki autot ovat jo ennakkoon myyty. Ei hätää, olemme heti tilaamassa seuraavan kuorman jonka tarjoamme vielä samaan ennakkotilaushintaan ja se kuorman tulee saapumaan meille arviolta joulukuun puolessa välissä, eli jos haluat varmistaa että saat autot ennen joulua niin ennakkotilaa autot nyt.

http://www.hobbyfactory.fi/category/4/rakennussarjat-kit

Huom. Ennakkomaksajan lahjakortti on vielä voimassa, eli maksa auto ennakkoon ja annamme 20€ lahjakortin liikkeeseemme!
Voit myös vieläkin tilata auton laskulla ja maksaa sen vasta veronpalautuksien jälkeen. Valitse maksutavaksi lasku ja laitamme eräpäiväksi 8.12 ja lähetämme auton heti kun maksu on suoritettu.
15
Hobbyfactory / Vs: Saapuneet lähetykset
« : 30.11.17 - klo: 13.30 »


Uusin noin kahden sadan kilon Arrma kuorma on saapunut ja on lisätty verkkokauppaan. Ennakkoon tilatut autot on lähetetty matkaan mutta hyllyyn jäi esimerkiksi ihan uutta 2018 Typhon ja Outcast autoja, Raider Megaa ja Vorteks Megaa.

Nelivetojen 2018 autoissa on päivitetty paljon osia ja taas on jo hurjaa kestävyyttä parannettu. Vahvistettuja osia on esimerkiksi, Iskarinvarret, Bulkit, servoteline, akkukotelo, runkojäykistimet ja paljon muuta.

http://www.hobbyfactory.fi/category/3/ajovalmiit-rtr

! No longer available


Saimme myös mielenkiintoisia Dromida Kodo HD FPV quadcoptereita. Lataa Android tai iOS puhelimeesi Dromida sovellus ja näet live kuvaa suoraan Kodon kamerasta. Puhelimen voi myös laittaa mukana tuleviin FPV laseihin jolloin pystyt lentämään Kodoa samanlailla kuin oikeaa FPV quadkopteria.

http://www.hobbyfactory.fi/product/10502/dromida-kodo-fpv-rtf-wgoggles

! No longer available


Meille tuli myös paljon varaosia ja kaikki Arrma tuotteet löydät täältä:
http://www.hobbyfactory.fi/brand/1/arrma


16
Hobbyfactory / Vs: Team Associated ennakkotilaus tarjous!
« : 16.11.17 - klo: 20.29 »
Team Associated ennakkomyynti on alkanut kivasti ja haluamme lisätä vielä yhden ennakkotilaus vaihtoehdon.

Jos haluat investoida veronpalautukset harrastukseen voit nyt ennakkotilata Team Associated auton ja maksaa sen vasta saatuasi veronpalautukset!

Toimi niin että tilaa verkkokaupastamme valitsemasi Team Associated auto ja valitse maksutavaksi lasku. Me laitamme eräpäiväksi perjantai 8.12 ja heti kun maksusuoritus näkyy tilillämme laitamme tilauksen liikkeelle.
Team Associated autot pääset tilaamaan täältä:

http://www.hobbyfactory.fi/brand/105/team-associated17
Hobbyfactory / Team Associated ennakkotilaus tarjous!
« : 13.11.17 - klo: 19.03 »
Juhlistaakseen uutta Team Associated maahantuontisopimusta, tehdas tarjosi meille ensimmäisen erän autoja erikoishintaan.
Haluamme tarjota tämän erikoistarjouksen nyt suoraan asiakkaillemme.

Maksamalla auton ennakkoon tarjoamme vielä kaupan päälle 20€ lahjakortin jonka voit käyttää vapaasti valitsemiisi tuotteisiin.
TEAM ASSOCIATED RC10B6 TEAM KIT (Suosituksemme matto ja betoni sisäradoille) Ovh: 329€
NYT 279€ + 20€ Lahjakortti verkkokauppaamme.TEAM ASSOCIATED RC10B6D TEAM KIT Ovh: 329€
NYT 279€ + 20€ Lahjakortti verkkokauppaamme.TEAM ASSOCIATED RC10B64 TEAM KIT (Suosituksemme matto ja betoni sisäradoille) Ovh: 469€
NYT 349€ + 20€ Lahjakortti verkkokauppaamme.TEAM ASSOCIATED RC10B64D TEAM KIT Ovh: 469€
NYT 349€ + 20€ Lahjakortti verkkokauppaamme.TEAM ASSOCIATED RC10SC5M TEAM KIT Ovh: 319€
Nyt 279€ + 20€ Lahjakortti verkkokauppaamme.TEAM ASSOCIATED RC12R6 FACTORY TEAM Ovh: 319€
Nyt 279€ + 20€ Lahjakortti verkkokauppaamme.TEAM ASSOCIATED RC10F6 FACTORY TEAM Ovh: 339€
Nyt 289€ + 20€ Lahjakortti verkkokauppaamme.Kauden ensimmäisessä Winter Jumps Vaasan osakilpailussa Team Associated dominoi taas tuttuun tyyliin voittaen molemmat luokat ja ollen eniten edustettu automerkki.
Hakkilassa jatketaan ja toivomme että näemme kaikki vanhat ja uudet Team Associated kuskit siellä :)

Toimitusaika noin 14 päivää.
Ilmoitamme tarkemman saapumisajan heti kun se on meille selvillä.

Meille saapuu samassa lähetyksessä luonnollisesti myös paljon varaosia joita lisäämme verkkokauppaamme jatkuvasti.


19Iloksemme ilmoitamme että Hobbyfactory Oy on uusi virallinen Team Associated ja Reedy maahantuoja Suomessa!

Haluamme kiittää entistä maahantuojaa RCM:ää ja erityisesti Matti Eskelistä hyvin hoidetusta maahantuonnista ja tulemme tekemään parhaamme jatkaakseemme hyvää työtä Team Associated:n parissa! Jatkamme suoraa tehdas sopimusta ja tavarat tulevat meille ilman välikäsiä jolla pyrimme varmistamaan että hinnat ja saatavuus tulevat olemaan mahdollisimman hyvät!

Team Associated on ehkä maailman tunnetuin RC kilpapuolen merkki jolta löytyy kilpailukykyiset autot lähes joka luokkaan! Team Associated merkillä on eniten maailmanmestaruuksia ja lukuisia voittoja eri kilpailuista kansainvälisesti. Suomessa Team Associated on dominoinut kisoja jo useamman vuoden ajan ja haluamme jatkaa yhtä voittoisissa merkeissä.

Laitamme pyörät heti pyörimään ja pyrimme saamaan ensimmäisen kuorman meille mahdollisimman nopeasti! Aikataulusta tiedotamme heti kun tiedämme tarkemmin.

Pyytäisimme kaikkia Asson ja RCM:än vanhoja tiimikuskeja ottamaan meihin yhteyttä. Haluamme jatkaa Asso tiimin pyörittämistä ja haluamme mukaan kaikki vanhat kuskit sekä uusia kasvoja.

Haluamme myös jatkaa toimiviksi todettuja kerhopakkeja joten toivoisimme että kaikki kerhot joilla on ollut Asson kerhopakki, ottavat meihin yhteyttä jotta voisimme jatkaa yhteistyötä.
Myös uudet kerhot ovat tervetulleita!

Mikäli olet kiinnostunut Team Associated jälleenmyynnistä, otathan meihin yhteyttä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset.

Tällä hetkellä prioriteetti on saada 1/10 crossi puoli kuntoon joten ekassa tilauksessa painotamme B6 ja B64 autoja ja varaosia. Jatkossa tulemme kasvattamaan koko valikoimaa ja kuuntelemme mielellämme harrastajien mielipiteitä siitä mitä tuotteita haluaisitte että pidämme hyllyssä.


Tulemme kohtapuolin julkaisemaan ennakkotilaus tarjouksen Team Associated automalleista, pysy kuulolla!
Meidät tavoitat:
sähköpostilla: Info@Hobbyfactory.fi,
Puhelimella: 044 544 4595,
Facebookissa: https://www.facebook.com/HobbyfactoryOY/
Sekä tietysti tulemalla liikkeeseemme
Kauppakeskus Ristikkoon (2.krs)
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki.

Ystävällisin terveisin,
Hobbyfactory Oy
#WeAreAE


23
Hobbyfactory / Schumacher rengaslähetys saapuu
« : 25.10.17 - klo: 17.07 »
Erä Schumacher renkaita on jo matkalla myymäläämme ja kuorman pitäisi saapua viikossa.

Tulossa esimerkiksi Wide Stagger, Cut Stagger Low Profile, Cactus sekä Mini-Pin mallit.

Saapuvat renkaat ovat nyt tilattavissa verkkokaupastamme.
Joitain malleja saapuu rajoitetusti, joten kannattaa tilata välittömästi varmistaakseen renkaat hyvissä ajoin ennen WJ kauden avausosakilpailua.

Lähetämme tilaukset välittömästi tavaran saavuttua.

25
Hobbyfactory / MUUTTOALE!
« : 17.10.17 - klo: 18.07 »
MUUTTOALE!

Nyt kovilla alennuksilla tuotteita pois muuton alla!

Kaikki Kyosho ja Agama tuotteet -50 %
Kaikki Team-Durango tuotteet -60 %
Kaikki Serpent tuotteet -70%Verkkokaupassa näet alennuksesi määrän ostoskorista.

Tarjous koskee ainoastaan varastossa olevia normaalihintaisia tuotteita.Tarkista myös erikoistarjous osiomme josta löydät tuotteita lähes uloskantohinnoin.

Ilmoitamme uuden myymälämme sijainnin seuraavan 14 päivän aikana.


30
Hobbyfactory / Vs: Saapuneet lähetykset
« : 02.10.17 - klo: 17.29 »
HB Racing D413 1/10 neliveto sähkökrossari nyt hyllyssä.

HB RACING HB D413 KIT

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 32