Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Somnium

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 7
1
Vapaa keskustelu / Vs: Mikä on suosikki pelisi?
« : 11.10.16 - klo: 21.48 »
Sen verran mitä noita ehtii takomaan niin änärit ja Witcher 3 on rautaa :) Tällä menolla tota witcheriä saa takoa seuraavat pari vuotta jos meinaa läpi saada  :grin:

2
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 28.08.16 - klo: 09.32 »
Citroen Xsara vm04 diisseli farkku rekisteröitynä pakuks  :grin: liki ilmasta ajamista. Onhan tuo vähän rottelo Clk mersun jälkeen, mutta kulettaa paikasta A paikkaan B + tilaa on reippahasti enemmän.

3
Aavistuksen alkaa kiristämään ohimolohkoja kun tarkoitus oli viettää loma 95% vesillä. No päätti perämoottori aloittaa kenkkuilun ja tasan tunnin kerennyt uistella koko kesänä. Ja yllättäen vika on taas sitä sarjaa, että löytyy vasta kun kaikki osat moottorista vaihdettu pariin kertaan. Kavereiden laitoksia kun on käynyt kattomassa niin aina selviää tulppien vaihdolla tai kaasarin putsauksella. Omalle kohdalle sattuu aina nämä mysteeriviat oli laite mikä tahansa.  :angry:

4
Hyvä huomio oli lamppu8:lta, korjailtu nimmaria. transen kannattaa vähän miettiä tuota kirjoitustyyliä. Turha viisastella asiasta enää, kun ei oo asiallista sanottavaa. Jos käyttäisit päätäs ni ymmärtäisit kyllä miks tuo on lukotettu. Jos aikamiehet hurahtaa noihin niin kyllä noista pennutkin kiinnostuu, kun puolet hommasta tuntuu olevan rakentelua ja tuunailua. Ei nuo sun spirometria tulokset muuta asiaa millään tavalla.

5
Pojat vois vähän rauhottua. On noita muitakin foorumeita minne sähköröökistä voipi mennä kirjottelemaan. Sen verran asiasta tiedän, että pohjaan tämän ihan kokemuksiin. Sinänsä tuo on hieno juttu, mutta täällä pyörii junnuja sen verran paljon ja sen lisäksi tuo vape homma tuntuu olevan aika varustekikkailua mikä omiaan lisäämään "turhaa" kiinnostusta vapottamiseen. Olen sähkötupakkaa itsekkin koittanut, ei ollut mua varten. Lopulta lopetin kylmiltään. Pari tapausta tiedän jotka ei koskaan olleet röökiä vetäneet, mutta tuo vape homma veti puoleensa noine varustekikkailuineen sun muine maku sekoitteluineen.

6
Tuntuu olevan myös enemmän sääntö kuin poikkeus, että ilmoituksista puuttuu paikkakunta tieto. Tuokin aika oleellinen asia.

7
Punttis reenailua tullut harrastettua säännöllisen epäsäännölisesti vuosien aikana. Lähinnä voima painotteista reeniä. N. 3 vuoteen saanu silti painon hilattua 68-->97kg. Puhdas kehonrakennus ei jostain syystä toimi mulla, jostain syystä kroppa sekoaa täysin parin kuukauden kr treenin jälkeen ja iskee kuumeet yms. päälle vaikka miten pitäisi kevyitä viikkoja välissä.

8
Vapaa keskustelu / Vs: SpinTires
« : 17.04.14 - klo: 22.28 »
Nonnii johan alko pelittää  :laugh: Kiitoksia Pazuulle neuvosta.

9
Vapaa keskustelu / Vs: SpinTires
« : 15.04.14 - klo: 21.13 »
Ei oikein onnistu meikältä nuo autojen ja karttojen lisäilyt  :shocked: Media kansioon käsketään kopioimaan tiedostot, mutta kun ei toimi nii ei toimi.  :lipsrsealed:

10
Axial SCX10 tuli tilattua kittinä :azn:

11
Vapaa keskustelu / Vs: SpinTires
« : 14.04.14 - klo: 21.34 »
Pakko oli mokoma ladata koneelle ja onpahan vaan törkeen koukuttava  :laugh:

12
Vatuttaa kun vastareita kyrvähtää jostain kumman syystä pari viikossa  :angry: ei pitäs ostaa halpaa....MCD projekti syö kaikki rahat....vattu ja viikuna

13
Bensa-autot / Vs: Nutech 1:5 autot
« : 23.03.14 - klo: 22.19 »
Mites toi tulli ym maksut Norjasta tilattaessa...Norja ei kuulu EU- maihin, mutta kuuluu ETA- maihin...??

Tullit ja alvit menee

14
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 23.03.14 - klo: 20.34 »

Kori on näköjään aivan paperia :angry: Pikku pusu puuta vasten ja palat sinkoili.


Suojat paikallaan.15
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 19.03.14 - klo: 21.41 »
Nyt sai suojapussukoista väännettyä toimivan version :azn: Kuvia tulloo myöhemmin. Tänään lumisateen jäliltä ajellessa tuli ilmi että ilmanputsari on aivan rektaalista. Tukkeentuu lumesta tosi herkästi kun on tuollainen umpikotelo mallinen missä on ainoastaan muutama reikä päädyssä. Tuohon täytyy sovittaa joku parempi putsarikotelo. Zenoahin varmaan käypi suoraan? Se on ainakin huomattavasti avonaisempi, kulkisi moottorillekki happi varmaan paremmin. Samalla ropatessa tuli taas pientä valittamisen aihetta auton laadusta. Kaasuservoa rupesin kiinnittelemään takaisin niin huomasin jotta kiinan pojalla oli tullut ilmeisesti jonkunlainen oikosulku kiinnitysruuveja laittaessa kun toisella puolella on 4 reikää kiinnitysruuveja varten. On vielä sen verran nussitun näköset reijät jotta voi voi...Samalla tuli todettua että vastari ei tykkää kuivasta ja lämpimästä sisäilmasta kun oli kuollut omia aikojaan. No puuhalaatikosta onneksi löytyi varalle toinen.

16
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 18.03.14 - klo: 17.46 »
toimii myöskin jousen päälle laitettuna.


Mut jos sää et taita noit päitä sinne iskarin sisää, nii ei ne gyl auta juurikaa ja tee sit sitä virkaa mitä varte ne on, eli ne päät tulee taittaa sinne iskarin jousen sisää, ja lopputulos ois tarkotus olla kuten kuvas.Oon vissii nii maalainen etten tajua miksei muka toimis päällekkin laitettuna? Samalla tavalla se suojaa joka tapauksessa. Lopputulema on sama vaikkei ne päät sinne jousen alle olisi käännettykkään.

17
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 17.03.14 - klo: 20.56 »
Alkaa hiljalleen löytyä selittäviä tekijöitä tuolle edulliselle hinnalle. Suojasukkia väsätessä tuli huomattua jotta takaiskarit ovat pikkasen eri mittaset :roll: Sellanen 3-4 mm eroa. No tuo nyt on vielä pikkujuttu, mutta pisti vaan silmään. Suojasukkia laittaessa ilmeni vaan pienen pieni ongelma kiinnityksen suhteen. Yläpää asettuu napakasti vaikka ihan nippusiteellä, mutta iskarin alapää onkin toinen juttu.


Ei nuo mitään näyttelykelposia ole mutta varmasti kestävät ja pitävät ryönän poissa. Samalla löyty vetostartin suojaksi wurthin työhanska  :grin: Tuli vielä loppujen lopuks ihan hyvän näkönen viritelmä. Pitää ainakin kivet loitolla.

18
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 16.03.14 - klo: 21.22 »
Tulipa iltapuhteena purettua vetokäynnistin irti jo valmiiksi. Samalla rasvailin rost-offilla paikat ja irrotin kaasu/jarru servon Plasti Dip kokeilua varten. Spray Plastia käytin ja ainakin yhden vedon jälkeen kerros on helkkarin ohut, joutuu ainakin pari kiskasee lisää jos meinaa että suojaapi jotakin. Samalla tuli raavittua vastarikotelosta virtakytkin kankaalle ja epoksilla vedin namiskan paikalle pienen muovilipareen.

19
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 16.03.14 - klo: 16.35 »
Täytyy töistä katella jos löytyy jämäpaloja letkun suojasukkaa, samasta kamasta pystyisi taiteilemaan iskarin suojatkin. Tuota nesteen tavaraa sinne laitoinkin ja eipä tuo tosiaan niin pahasti käryä. Jäällä kävin vähän menoa koittamassa, muttei siitä oikein mittään tullu kun lunta ei ollut lainkaan. Pitää kaivella cold kutterit varaston nurkista esille  :laugh:

20
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 15.03.14 - klo: 20.38 »
Juu tuo käynnistin täytyy suojata shaibalta. Täytyy jotain verkkoa tms. siihen kehitellä, en ihan periaatteesta rupea 25€ maksamaan jostain rätin palasta. Tänään tuli lykättyä pienkone bensaa koneeseen tavan pumppubensan sijaan ja sai pikku tovin kyllä säädellä että sai pirssin taas tulille. Ilmeisesti noissa sitten eroja jonkun verran on?

21
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 11.03.14 - klo: 20.14 »


Siinäpä noita räpsyjä olisi. Kevyttä n. puolella kaasulla pyörittelyä tuli jo harrastettua. Täytyy vielä parit "päivitykset" laitella ennenkun rupeaa enemmän tuolla pommittelemaan.

22
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 10.03.14 - klo: 21.26 »
Juu täytyypi naputella kuvia lissää huomenna samalla kun askartelee tuon parissa. Meni vaan tuo aika ihmetellessä kun olo oli kun lapsella jouluaattona  :grin:

23
Bensa-autot / Vs: Smartech Pick Up Truck
« : 10.03.14 - klo: 20.36 »


No kustihan polki paketin perille ja pikaisella tutkimisella vaikuttaisi suht laadukkaalle pelille. Korissa pieni sanomisen paikka. Kori on tuosta etuloksujen kohdalta niin leveä että ottaa renkaisiin kiinni kun iskarit pohjaa. Mukana tulleen laturin naukasin suoraan roskakoriin. Ohjain jätti aika lelumaisen vaikutelman, todennäköisesti vaihtuu melkosen pian. Tulpanhattu oli hieman haljennut, voisihan tuosta reklamaatiota laittaa jos saisi uuden tilalle vaikkei tuollakaan nyt suurta merkitystä ole. Vartin verran pärisytin tyhjäkäynnillä tänään. Huomenna päässee jatkamaan käyttämistä ja ehkä ajeluakin. Töistä täytyy sosialisoida kierrelukitetta ja käydä vähän paikkoja läpi, ettei purkaannu lelut montulle heti ekassa koitoksessa. Sellasta tällä erää

24
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 09.03.14 - klo: 21.35 »
MB CLK 320 Vm. 2001

25
Bensa-autot / Smartech Pick Up Truck
« : 09.03.14 - klo: 21.14 »
Tuli taas piiitkän tauon jälkeen hommattua bensa kulkine. Elikkä tuommoonen Smartechin Pick Uppi tuli laitettua Hobbytekiltä tilaten kun hintakin oli naurettavan halpa. Jaan tänne kokemuksia kyseisestä kulkineesta jahka kusti jaksaa polkea paketin perille asti. Tuskin tuo paljoa huonompi voi olla kun aikasemmat käytettynä ostetut ns. laatumerkit  :wink:

26
RC-kerhot ja -radat / Vs: Mikkelin harrastajat
« : 09.03.14 - klo: 20.39 »
Olisi ylimääräsenä Byronin muistaakseni 20% litkua kaksi gallonaa, ollut muutaman vuoden säilössä. Avaamattomat purnukat. Kait nuo pitäis ihan käyttökelposta kamaa edelleen olla? Jos joku mikkelin kuski tarviaa nii yv:tä. Lähtee nimellisellä korvauksella kun ei itelle ole käyttöä noilla.

27
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 02.08.11 - klo: 20.34 »
ajv nimimerkille ISO plussa, hyvä ostaja. Maksu tuli nopsaan ja ymmärrystä löytyi asiaan kun sattui pieni kämmi itselle postikulupolitiikan suhteen.

28
Traxxas / Vs: Traxxas Slayer
« : 15.04.11 - klo: 19.44 »
Laitetaanpa hieman omia kokemuksia vanhemman mallisesta Slayeristä kun mokoma tuli hankittua. Rehellisesti täytyy sanoa että olen melko pettynyt autoon vaikka auto onkin kestävä ja toiminut periaatteessa täysin. Ajoalustana on toistaiseksi toiminut hiekkatie. Autolla ajettu n. puoli gallonaa tähän mennessä. Joka ainoalla tankillisella on takavanteisiin kiilautunut kiviä estäen koko renkaan pyörimisen, tätä oikeastaan tapahtuu noin 10 kertaa tankin aikana. Tästä on seurannut jo kaksi lähes täydestä vauhdista kaatoa, kun takarengas on yllättäen vetänyt lukkoon ja auto kääntynyt poikittain heittäen volttia. Toinen ärsyttävä ominaisuus on kuinka helposti vauhtipyörän väliin tunkeutuu kiviä sammuttaen koko rotiskon, vähintään kerran tankillisen aikana. Näitä kumpaakaan ilmiöistä en ole tavannut millään aikaisemmalla polttiksella tässä määrin. Näiden lisäksi ainoastaan korin surkea laatu ottaa kupoliin. Huomattavasti enemmän sikaa saaneet cenin ja TT:n korit ovat maalauksen osalta virheettömässä kunnossa, kun taas Slayerin kopassa alkoi ensimmäiset kaljut läikät näkymään jo kolmannella sisäänajo tankillisella.

Sinällään nuo eivät varmasti kuullosta isoilta vioilta mutta kun saa jatkuvasti kävellä auton perässä irrottamassa kiviä vanteista alkaa homma hieman tympimään.

29
Vapaa keskustelu / Vs: Pieni kysymys
« : 14.04.11 - klo: 19.59 »
Tokihan tuo vaikuttaa seoksiin jne. Mutta käytännön merkitystä tuolla ei juuri mopossa ole. Varsinkin jos putkesta tulee 2mm paksumpi.

30
Vapaa keskustelu / Vs: Pieni kysymys
« : 14.04.11 - klo: 19.37 »
No ei se ainakaan kiinni leivo.

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 7