Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sisue630

Sivuja: [1] 2
1
Keskustelua kaupankäynnistä / Shop-rc-models kreikka
« : 21.08.12 - klo: 11.11 »
Tilasin paketin Kreikasta juhannusaattona, status ei ole sen koomin muuttunut. Olen lähettäny sähköpostia,koittanut soittaa kahteen numeroon ja kaivanut keskustelupalstoja ilman tulosta. Pelkään vaan et tuliko Kreikan paketista tukipaketti...? Onko muilla kokemuksia, tai onko joku samassa tilanteessa?

Kertokaa kokemuksia tai tietoja nii ruvetaan miettiin vaihtoetoja.

T:Petri Järventausta

2
Taidan lähtee kohta kuivaileen rataa jos ehtoolla pääsis nykäseen muutaman kierroksen. Apu tietysti kelpaa jos joku kerkeis.
T:Pete

3
Mikä ulvilas on keli...kenties todennäköinen? Olen vielä Tampesterissa mut lähen valuun täältä jossain kohtaa, sain kössiin laina ratiot nii vois kans tulla tuhoon kalustoo.
T:Pete

4
Juu eli se sinivalkonen inferno on miun ja se on polttis. Ja EI menny laakeri vaan irtos ruuvi sehän korjattiin siä paikan päällä. Kipi viikonloppu sopii ainakin mulle, jos säät antaa peräks nii alan kuivaileen(Pumpulla) rataa täs alkuviikol.
Pete

5
Siis toi nitro juttu tarkoitettu Artulle.
Pete

6
Mul on nitroo melkei täys kannu( Kipiltä saatu), saat multa vaiks puolet nii saadaa hyvä kiertään. Mis päin asut ja koska tarttet?
Pete

7
Mul seisoo pihas yks kipale Belarus etulevyl varustettuna, voin käydä auraan jos muut ei kerkiä. Ilmotelkaa vaan. Millais se radan kolaus? Kattelin tos 10vrkn säätiedotusta ja Torstain jälkeen lupas päiville plussaa ja öiks pari astetta pakkasta... oisko ideaa käydä kolaamassa se rataosuus joku päivä niin rupeis kuivuun kun ei noi alle -5 asteen yöpakkaset enään maata syvältä jäädä,mut kuivaa kyllä vai mitä ammattilaiset tuumaa?
T:Pete

8
Juu mennään vaan noiden säiden armoilla, ilmottaudun kyl kolaajaks jos niin päätetään( mother nature päättää). Se 17 päivä käy vallan mainiosti.

9
Millai onko jo sovittu jotai ajankohtaa sil palaverille? Mikä teil on ollu tapa ton radan lumi"peiton" suhteen, kolataanko pois kun tarpeeks lämmin vai annetaanko sulaa sinne?
Pete

10
Juu eli Mullekin käy paitsi 3.3 ku on häät ja 10.3 50v bileet 17-> mut aikasemmin kyl kerkeen.

11
Eli vaihtunutta vuotta vaan tännekkin. Nyt olis suunnattu katseet uuteen kauteen ja varaosakauppaan...XD Tarvittis myös hiuka apua ton säätämisen kanssa(alusta), Jarno ainakin puhu jostain sivustosta mistä löyty ohjeita, mikä se mahto olla?Myös muut neuvot ja mielipiteet tutkitaan. Ja kyseessähän on Kössi inferno st.

T:Pete

12
Juu taidan tulla käymää ja ajaa ton kannun lopun pois( tankillinen) kans. nähdää radalla.
Pete

13
Olisko kellään myydä nitroo esim 1L, tai vähempiki käy jos on jotai jämiä. Pääsis pyörittää viä muutamana päivänä jos säät sallii. :huh:
Pete

14
Eli siis olen menossa tänään maanantaina :cheesy: ehti vuorokausi vaihtumaan runoillessa!
Pete

15
Elikkä, nyt tuli tälläin äkkiä; olen huomenna menossa tampesteriin ja meinaan vierailla kyosho pro shopissa. Mikäli joku tarvitsee osia, niin soittoa tai tekstaria numeroon 0504344311. Aikaa tilauksille huomiseen klo. 14.00 asti.
Pete

16
joo eli tännää ajoin hämärän turvin noin 2 kierrosta ja sain aikaan tukivarsivaurion, no saatin kuiteskin rata kuivaks Janin kans et menkää nautiin huomenna oikein porukalla. En tiä kerkiänkö huomenna itte mut koitetaa koitetaan.
Pete

17
Moro eli radalla käy nyt kaks pumppua suurin osa pikku lätäköistä on kuivattu, tulin kotio välillä syömään ja meen takas tos 16.30 (auton kans) ja kuivaan ne pari viimestä lätäkköö nii sit pääsöö ajaan.
Eli joskus 17 aikaa epäilisin et pääsee ajaan jos on halukkaita.
Pete

18
joo eli nyt lähen radalle.
Pete

19
Juu eli tilanteet muuttuu meen tos 12 jälkeen kuivailee rataa ja seuraan saa liittyä toiveena olis et pääsis sit ajeleen viä tänää.
Pete

20
elikkä vein eilen sinne lisää piuhaa eli ei tarttis enää ku käyttäjiä. Voisin päästä itte tos 14 jälkeen, mutta tietty aina mukavampi ois porukalla touhaa et miten ois?
Pete

21
Ok raralla nähdää.

22
Elikkä rata ois "kuivattu" pinta jäi aika liejuseks mut ajattelin men kattoo uudestaan tos 16 jälkeen jos pääsis ajaan, voi olla et on liian kostee mut jää nähtäväks. Liityyiskö joku seuraan?
Pete

23
Juu eli noin 2/3 rataa on kuivattu koitan huomenna keritä jatkaan loppuun, oisko jollakulla halua liittyä seuraan ja mihin aikaan kerkeis? Jos luontoäiti suo niin huomenillalla sit pääsis ehkä ajeleen.
Pete

24
juu kuivaillaan vaan perjantaina, oon nyt kesälomalla et voi olla et alottelen kuivattelun jo tänään tai huomenna nii kuivuu sit nopeemmin vkl:nä.
Pete

25
Joo moro kävin tosiaan lauantaina tuolla Turussa polttareissa et en kerinny lauantaina radalle. Kävin eilen radalla ja puhuin kipin kans et jos muokattais rataa vasta keväällä. Tehdään pintakaadot radalla kuntoon ja sinne takakulmaan ehkä uus kaivo, mut pidetään siittä oikea palaveri tässä myöhemmin.
Pete

26
Nii toi muija aina sanoo et hanki ELÄMÄ, se ei oo määritelly et mitä se pitää sisällään...Sitä saa mitä tilaa :evil:
Pete

27
Joo oisko mitään ideaa jos pidettäs semmonen suunnitelupalaveeri Sunnuntaina? Mulla on 2 viikkoo kesälomaa jäljellä ja ois tarkotus pitää se täs lähiviikkoina nii pystysin kyl pari kokonaista päivää uhraan tol radalle jos vaa sää sallii. Onks ketää käyny tänää radalla... onko paha?
Pete

28
Nii ja on tietysti otettava huomioon et johonki isoon kaivoon vois vetää putkia sieltä sisäradaltakin, koska aina mitä vähempi se vesi kulkee radalla nii vähempi se kuluu, nois ojituksissa tulee aina ongelmia et mistä se loppujen lopuks se vesi pääsee pois.

29
Siis juu kaadot kuntoon reunoille mut meinattiin just et ois helpompi ohjata sitä veden kulkua putkilla ja se ois helpompi pumpata parista paikasta, plus ei tulis mitään rehevöitymis onkelmia.

30
tekee reunaan salaojahiekalla ¨kaivot¨ ja lyö saviosuudet umpiputkella (Umpiputken voi myös upottaa syvemmälle). Tarttis tietty saada sitä hiekkaa, umpiputkee mul on kymmeniä metrejä takapihalla ne lahjoitan kyllä projektiin (samaa putkee oon käyttäny omassa pihassa sadevesiviemäröintiin( ~200m), nyt kolme vuotta juossut vesi solkenaan ja putket umpisavimaassa ilman tiivisteitä.

Tosiaan olin tos noin 2 tuntia kuivailemassa rataa, isoimmat lätäköt pumpattu ja lastottu paitsi yksi(loppu jatkojohto kesken) radalle jäi viel lastottavaa jonkun verran ja jätin pumpun sinne. Voi olla et meen kuivaileen sen loppuun tänään, että oisko kellään mielenkiintoa lähtee kaveriks?

Pete

Sivuja: [1] 2