RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joo

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 23
1
Levyn paksuus vaihtuu muistaakseni eri vuosimalleissa. 2000 vuosimallin passateissa taitaa olla 22mm,mutta 2001 taitaa olla jo kahta kokoa?  :shocked: 32mm ja 25mm. Ohuemmassa sitten myös pienempi halkaisija levyssä. Mutua,mutta oisko 2mm määrä mitä se saa kulua?

Viime viikon ollut melko kylmiä ilmoja...josko lämpiäis.

EDIT: Levy juttuun vielä,että takana saattaa olla mallista riippuen eri paksuus kuin edessä. Eli parhaitenhan asia selviää kun käyt kysyyn varaosaliikkeestä. :)

2
Vapaa keskustelu / Vs: Live for speed
« : 17.01.14 - klo: 14.50 »
Omasta kokemuksesta voi sanoa,että jos ostat lisenssin niin suoraan vaan S2. S1 kyllästyy melko nopeasti varsinkin jos on jo tweakkia käyttänyt. Ei ainakaan itellä kauheesti tunnu tuo XRG to XRT muutos (about 100hp -> 250hp) Tuossa S2 jo alkaa oleen ratoja ja autoja. Pitäs melkeen ruveta kohta hommaan päivitys sykösestä S2.

3
Vapaa keskustelu / Vs: Live for speed
« : 16.01.14 - klo: 15.08 »
Nykyäänhän on muuten siellä serverilistalla muutamia tweakki servereitäkin ihan näin jos et tiennyt.

Googlettamalla löytyy myös piilotettuja...

Aika rentoa vetää tuommosella 1000hp nelkku vehkeellä. Yritin saaha säädettyä mahdollisimman aidoksi. Siinä voi jo ihan oikeesti hakea kulmaa paljon. Joutuu vaan ajamaan tuolla tyres heating/coolingilla ku syö rengasta niin paljo. Vaikka ajaahan tuolla ilmankin,mutta joutuu semmosen kierroksen parin välein käyttään varikolla renkaan vaihossa.

Josko sitä taas joku päivä yrittäs tuupilla driftata. Niillä demo/s1 autoilla ei taho oikeen tweakin jälkeen osata  :grin:

4
Vapaa keskustelu / Vs: Live for speed
« : 12.01.14 - klo: 20.11 »
JepJhuu on nimi virallisesti. Pelissä näkyypi JepJhuu TikiRacing FIN.


5
Vapaa keskustelu / Vs: Live for speed
« : 12.01.14 - klo: 18.57 »
Oonhan tuota tullut tahkottua... eilen pitkästä aikaa parin kaverin kanssa koitettiin tweakilla driftailla.
On se vaan joskus muikia lyödä tweakista vähän tehoja lisää,niin muuttuu tuo driftaaminenki ihan kokonaan.

S1 lisenssi löytyy,mutta suunnittelin,että jos tuota S2 laittais.

LFS World sanoo,että 8500km ajettu eli kylläpä tuota tosiaan jonkun verran.

Minkälaiseen aikaan porukka ajelee tuota blackwoodin rallycrossia? Oon yrittänyt hio alusta loppuun ihan omaa setuppia ja näillä nykysillä saattaa tosi hikiseen sen 1:10:XX. Pääasiallisesti sen 1:11:XX riippuen miten on ruuhkaa. Kyllä siinä johonkin viiden ensimmäisen joukkoon kerkiää,mutta ihan tuonne kärkikahinoihin ei aina jouda nuillakaan.

6
Hydrokopteri  :tongue:

7
Autohan on hihnavetoinen niin kannattaako tuollaisella alkaa ajamaan pölyisellä tallin lattialla että miten tuollainen hieno pöly vaikuttaa tuon osiin ja niiden toimivuuteen?
Eiköhän tuolla ajaa voi,kunhan pyyhkii pahimmat pölyt ajojen jälkeen pois ja pitää auton muutenkin hyvässä kunnossa. Tuskin mitään ongelmaa.

8
Kotona pihalla tuommosta harjotus kiekkaa vetelin TS2:lla. Muutamia pomppuja ja täysin olematon osuma vasempaan etutukivarteen. Runko poikki. Muutenhan ei olisi pistänyt ärsyttämään,mutta just saanu auton kasattua ja kuntoon kaikkien taisteluiden jälkeen niin ei muuta kun taas auto uusiksi.

9
Polttisautot / Vs: TikiRacing nro 1:8
« : 16.12.13 - klo: 15.04 »
Noniin jokohan se ois aika päivitellä tätäkin  :grin: Homman nimi on,että alu pohjalevy ja tukivarret on valmiina. Parit ruuvit pitäisi hommata niin saisi kokeilla paikoilleen. Tukivarret menee useampaan osaan ja tähän mennessä ainakin iskarin alapään kiinnitystä voi säätää vähän joka suuntaan eli säätö varaa löytyy enemmän kuin omaksi tarpeeksi. Eli ei ole siis kuopattu homma ja niin kuin puoli vuotta sitten sanoin,valmistuu,mutta milloin on ?

EDIT : Niin ja tosiaan tästä saattaa tulla 1:10 4wd sähkö. Pääse testaamaankin sitte joskus,ettei tartte Helsinkiin asti lähtä. Sitten jos se toimii hyvin ja innostusta/jaksamista on niin tuohon alkup. aiheeseen.

10
HPI / Vs: HPI FIRESTORM FLUX 10T DIFFIN SÄÄTÖ
« : 30.09.13 - klo: 19.18 »
Hampaiden määrä rattaassa. 13 hammasta ja 10 hammasta.

Ja eikö niissä ole sama diffikin.

11
Vapaa keskustelu / Vs: Valo- ja videokuvaus
« : 28.09.13 - klo: 11.01 »
No tuossa GoProssa ei oikeestaan mitään,kun ei siinä oo näyttöä mistä kattoa,että mistä sitä kuvaa nyt tulee otettua. Mutta ompa tuota tullu stillejäki otettua. Tarpeeksi monta kuvaa ottaa,niin tulee ainaki yksi mikä on otettu oikeasta kohdasta  :grin:

12
Vapaa keskustelu / Vs: Suuri Puutaheinää keskustelu.
« : 27.09.13 - klo: 18.18 »
Täällä foorumilla kun näyttäisi olevan nuita asiasta tietäviä,mitä olen viime aikoina seurannut,mutta siis joka tapauksessa.

Tilasin yhdeltä firmalta autoon (1:1) osia. Ajatellaampa,että osat olisi maksanut vaikka sen 150e. Yritin tinkiä,että tietty sitte toimitus kuuluu hintaan ja vastaus tuli,niin,että maksa 10e vielä päälle,niin sisältyy toimitus. Okei maksoin ja kysessähän oli siis ihan firma. Osat tuli MH:n kautta ja sain huomata tänään,että mun pitäs vielä niinku 40e maksaakki näistä. Laitoin viestiä,että mitäs se tämmönen on ja vastaus oli,että ne on rahdit ja ostajan täytyy ne aina maksaa. Sitä vaan tässä haen,että näillä mun tilaus kokemuksilla ei ole ikinä tullut vielä mitään lisä maksuja päälle oli sitten minkä kokonen kampe tahansa. Eikä asiasta mitään puhetta ollut,että mun mielestä olisi ollut reilua firmasta sanoa,että tähän pitää vielä päälle maksaakki jotakin,kun minä odotin,että tuo riittää mitä jo maksoin. Vielä kun tässä tapauksessa oli semmoinen firma millä ei omia sivuja ole vain s-postilla tilaukset eikä missään mitään tilausehtoja tms. Onko tuo nyt sitten ihan vaan nätisti maksettava.

Laitetaan vielä vaikka tämmönen,että moniko pitää autossaan vararengasta kokoajan mukana?

EDIT: Luin ajatuksen kanssa vielä nuo viestit läpi ja huomasin,että olin kysynyt ihan suoraan,että paljonko ne maksaa ne rahdit,mutta vastausta en myöhemmin ollut saanut. Tuo 10e:n lisäys tulikin siitä,että piti vaihtaa joku osa toiseen. Mutta siltihän tää on mun mielestä aika epäreilu kauppa.

13
Vapaa keskustelu / Vs: Playstation 3
« : 15.09.13 - klo: 19.18 »
Vähän aihetta sivuten ei kellään foorumilaisella ois myydä mulle lukupäätä tähän kamppeeseen?
Ei ole oikein mahiksia ruveta tilaan ulkomailta,niin jos joltaki löytyy ylimääräisenä niin yvtä tulemaan.

14
Yleinen keskustelu / Vs: Minkä auton ostan -osio
« : 14.09.13 - klo: 15.57 »
tuohon mettä teillä rälläilyyn sitä katon muttäa tohon hpi:hin en luota ku kaks kertaa menny vetari poikki
Kanttii kattoa,että ei vetari ota ulosjoustossa diffin ulostulon kuppiin. Sillon ainakin kuluu/katkiaa vetarit nopiasti. Tai riippuu myös minkälainen vetari on,mutta jos perus koiranluu niin silloin ainakin pätee.
Ja sitte tietty ajotapa  :wink:

15
Vapaa keskustelu / Vs: Valo- ja videokuvaus
« : 14.09.13 - klo: 15.47 »
Njoo elikkäs sattusko foorumilaiset tietään mikä on GoProssa nyt oikein vikana.

1. Laitan normisti päälle
2. Videokuvaus päälle
3. Siinä "etupaneelissa" vilkkuu kuvauksen aikana punainen valo ruudussa näkyvän sekuntti määrän tahtiin eli 1 (välkähdys) 2 (välkähdys) 3 (välkähdys) jne.

Eilen kuitenkin tuo välkkyminen ja sekuntit meni ihan sekaisin ja lähes aina videokuvaus pysähtyy n.7 sekunnin kohdalla. Eli siis tuo sekunttien kelaaminen pätkii siten,että (pelkkä esimerkki miten) 1 , 4 (pitkiä välejä) 6 , 7 ja siihen pysähtyy.Eli ei siis mene niin kuin pitäisi (1,2,3,4 vaan hyppii miten sattuu) Valokuvaus modilla,kun painaa tuota nappia,että ottaisi kuvan niin silloinhan kuuluu piippaus ja heti sen jälkeen parin sekuntin sisään toinen,mutta nyt niidenkin väliin on tullut kymmeniä sekuntteja  :shocked:

Softaa en aiemmin ole kauheasti päivitellyt,kun on pelannut hyvin,mutta nyt sitten tein senkin ja toimi jopa jonkin aikaa oikein,mutta nyt sitten taas sama homma. Voinko irroittaa tuon kameran koneesta jotenkin väärin,että menee sekaisin vai mitä?

16
Sähköautot / Vs: Uusi auto hakusessa!
« : 20.07.13 - klo: 19.28 »
Miten ois tämä : http://fi.eurorc.com/product/1290/team-c-tr8e-brushless-buggy-rtr

Käsittääkseni ihan kelpo peli  :azn:

Varaosat edullisia ja toimitus niille nopeaa.

17
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 19.07.13 - klo: 17.08 »
Veikkaan,että ei välttämättä suomeksi löydy tai en ainakaan pikaisella hakemisella.

Tuolla tosin juttua ja opastetaan kalibrointi yms.

http://lehtojarvi.net/blog/2011/11/27/vampire-racing-sr1-nopeudensaadin-autokayttoon/

18
Team Losi / Vs: TLR TEN-SCTE 2.0
« : 19.07.13 - klo: 10.19 »
On nelkku  :azn:

19
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 15.07.13 - klo: 11.13 »
Ruusuja :

4wdkanootti (Myyjä)
tamo (Ostaja)
panzza (Ostaja)
maukkadamngod (Myyjä)
Akkunen (Ostaja)
Blaze (Ostaja)
Hyrsleri (Ostaja)
tactical (Ostaja)
extremetuner (Vaihto)
-SS- (Myyjä)
hpi-cen (Ostaja)
maffe (Ostaja)
antti_aamunen (Nouto)
vwlt35 (Ostaja)
meritane (Myyjä)
tt01drift (Ostaja)
kalu metalliin (Ostaja)
Pro-coarseRc (Ostaja)
pansku (Ostaja)
re1ated (Vaihto)
Hanski82 (Ostaja)
peltimikko (Ostaja)
pt. (Ostaja)
pitsinki (Ostaja) Tälle miehelle iso kasa ruusuja kärsivällisyydestä  :azn: Itse tuli toilailtua kaupanteon aikana useampaan otteeseen  :grin:

Muutama lisätty  :azn:

20
Jep juuri näin kuin ylikar-h kertoi. Itsekkin kerrattain tilasin motin tuolta ja hyvinhän se perille tuli  :azn:

21
Mulla oli jokunen aika sitten keväällä saman tyyppinen ongelma. Servo ottaa häiriötä jostakin,että kannattaa kokeilla irroittaa servo auton kiinnikkeistä ja testata sitten ottaako vielä häiriötä.

Ongelma poistui multa vain yksinkertaisesti toisella servolla.

22
RC-kerhot ja -radat / Vs: Ylivieskan rc- harrastajat
« : 07.07.13 - klo: 21.41 »
1:10 kokoisille taisi olla. Eli sitä rataa ei minun tietääkseni enää ole jos ei sitä ole pienemmissä piireissä herätetty henkiin. Tuolla topicissa asiasta enemmän : http://rc10.fi/index.php?topic=41970.390

23
RC-kerhot ja -radat / Vs: Ylivieskan rc- harrastajat
« : 07.07.13 - klo: 20.44 »
Ei taida Ylivieskassa rataa olla saatika kovin paljon harrastajia. Oulaisissa oli rata,mutta se taisi olla turhan pieni 1:8 värkeille. Ylivieskan harrastajat ovat varmaankin lennokki puolelle painottunut.


24
Yleinen keskustelu / Vs: uusi rc auto
« : 06.07.13 - klo: 08.01 »
Seurataan seurataan  :azn:

25
Vapaa keskustelu / Vs: Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 25.05.13 - klo: 20.01 »
Moro!

Tässä näin kevään/kesän kunniaksi lyötiin kaverin kanssa kättä päälle sopimus lukkoon,että lähetään mopo matkalle,kun saadaan kortit ja opitaan vielä vähän lisää mopon tekniikasta,vaikka jo jonkin verran tiedetäänkin. Matkaa siis tosiaan noin 1100kilometriä ja reitti on : Vihanti,Karstula,Punkaharju,Sotkamo ja Vihanti.

Sitten päätettiin tehdä tälleen facebookkiin "sivusto" ja tehdä kuva,missä siis näkyy menopelit yms. korjailut ja värkkäilyt,jotta ei enää rikota sopimusta  :roll:

Reisuunhan on tosiaan vielä pitkä aika,mutta on ainakin aikaa miettiä miten päätämme ruokamme yms. tarpeet matkan teon ajan kuljettaa. Mietittiin jo kärryäkin,mutta miten se on,onko kellään foorumilaisella kokemusta kärryllä kuljettamisesta? Lailliset mitat tiedetään ja samoin myös se,että se saa olla lastattuna(?) max. puolet mopon kuivapainosta. Eli n. 40kg. Yksipyöräinen on ilmeisesti vakaampi ajossa,kuin kaksipyöräinen.

Alempana  facebook sivulle linkki,jos haluaapi käydä katsomassa (tykätä saa aina  :wink: ):

Yritetään sinne aina päivitellä jotakin,kun tulee mieleen jotain. Sitten itse matkan teon aikana ilmoitellaan varmaan tuonne missä mennään. (Sivuille tulee myös tulevaisuudessa muutakin kunhan vauhtiin päästään. Kuten 1:1 autoja , rc-laitteita yms.

https://www.facebook.com/tikiracingrc?hc_location=stream

"Matka kuva" : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=186043361553090&set=a.181340718690021.1073741828.180611342096292&type=1&theater

PS: Tarkoitus ei tosiaan ole matkia ketään (näitähän tosiaan on viime aikoina tullut ihan kiitettävästi) vaan viettää kivoja ja tuskaisia hetkiä kaverin kanssa  :azn:


26
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 04.05.13 - klo: 15.49 »
Kyllä sen pitäs noparista ottaa virta,mutta riippuu myös millä akulla yritit? Jos saa arvata (vian syytä) ,niin tuon vastarin max. voltti määrä 6,0v ja esim. 2s LiPo antaa enemmän.

Joku joka tietäisi sähköistä enemmän osaisi varmaan sanoa mikä vaivaa,mutta itse veikkaan,että jos akkuna on ollut jokin 2s LiPo (tai isompi),niin on voinut siitä vastarin oikuttelu johtua.

Tuommoisella saa sen virran tasattua sopivaksi : http://fi.eurorc.com/product/2342/hobbywing-ubec-3a27
Polttisautot / Vs: TikiRacing nro 1:8
« : 04.05.13 - klo: 12.34 »
Tällä hetkellä autoon tehty :

-Pohjalevyyn kaksi aluosaa jäykistämään runkoa,vielä yksi tulossa motin alle.
-Eteen puskuri taivutettu muovista
-Iskaritornit ja iskarit asennettu (iskaritorni ei tosin omaa käsialaa)

Seuraavaksi pitäisi tehdä :

- Tukivarsille kiinnitykset
- Tehdä kaasu ja ohjaus servolle kiinnitykset

Jossakin välissä täytyy laittaa hankintaan sopivat hexit ja kori. Viimeisenä sitten motti.

28
Sähköautot / Vs: SC (CORR) Renkaat
« : 04.05.13 - klo: 11.49 »
onko kellään kokemusta louisen renkaista? ite ajattelin pistää eurorc:stä tilaukseen esim. tollaset
http://fi.eurorc.com/product/2965/louise-sc--maglev-rengas--musta-vanne---traxxas-taka--liimattu---soft--


Kiinnostaisia muakin miten toimisi savella?!

Itse olen ainakin tykännyt. Kahdenlaista rengasta olen omistanut Louisen renkaita. Viimeisimpänä Turbo Soft,jossa todellakin oli pitoa. Toki oli myös pitävä alusta,kun välillä tahtoi heittää tuuppi korria mutkissa ympäri :D.

29
RC-kerhot ja -radat / Vs: Oulaisten Rc Autoilijat
« : 02.05.13 - klo: 20.12 »
Jep,käytiin kattomassa miltä siellä näytti,niin kunnollahan se alko lunta tuistkuttamaan klo 12:00 aikoihin.

Varmaan olisi pitänyt autot suojata vedeltä ja lumen tuiskutukselta,jos ois ajella aikonut.

30
Polttisautot / Vs: TikiRacing nro 1:8
« : 01.05.13 - klo: 19.08 »
Tänään sain runkoa jonkin verran tehtyä ja samoin myös tukivarisia.

Ja ennen kuvia kysyn,että saako esim. nuihin kalliimpiin koneisiin vetostarttia,kun näyttäisi,ettei monessakaa ole sitä. Tai olisiko jossakin halvemmassa mallissa se vetostartti vakiona? Ilmeisesti Fastrax Enduro 21. koneesta olisi varmaankin jokin vetostartti malli?

Käytän tällä hetkellä muutamia TeamC:n osia hyödykseni ja jos tuolla menetelmällä pärjätään läpi kesän ja talvella ajaminen ei kiinnosta,niin sitten alan vetolinjaa päivitteleen. Esim. tuo keskidiffi saisi olla paljon pienempi ja kardaanit voisi olla erilaiset ja mahdollisesti edessä ja takana eri pituutta,jotta painopistettä saisi vaihdettua.

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 23