EA Import

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pauli4x4

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 14
1
Hienoa nähdä, että uusiakin Monster truck harrastajia putkahtaa välillä esille! Meitä ei tässä maassa kuitenkaan liikaa ole, etenkin kun kyseessä on oikeat jäykkäakseliset monsterit. :afro:

Tuota kyseistä CENin mallia tuskin tässä maassa kovin monella on. Eikös tuo ole vähän pienempi kuin "normaalit" Clod size monsterit?

Laita ihmeessä lisää kuvia kun projekti etenee! Ja vinkkinä, rc-offi.net sivulla on ihan oma osionsa näille, jonne on hyvä aloittaa projektiketju... :wink:

2
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 06.05.19 - klo: 13.40 »3
Sähköautot / Vs: Kyosho Ultima 80-luvulta
« : 23.04.19 - klo: 16.17 »
Vintageautoilla voi kyllä ajella, kunhan vaan ajaa vanhaa kunnioittaen, lähinnä fiilistelytyyliin. Ei mitään hypyttelyä ja aivotonta rälläämistä. Kuvaa vaikka vähän videota samalla ja ottaa muutaman valokuvan. :cool:

4
Lennokkiradioissa ei ole kaasutikku jousikuormitteinen ja nolla-asento on alhaalla. En tuommoisesta lelumankasta tiedä, mutta kyllä ainakin ladukkaampiin saa kaasutikun keskitettyä jousilla, jos täytyy autoa semmoisella ohjastella.

5
Yleinen keskustelu / Vs: Monsteri 8 x 8 tasauspyörästöt
« : 14.10.18 - klo: 09.36 »
On kyllä niin ihmeellisiä kysymyksiä, että ehkä se on vaan parempi ostaa se TRX4, eikä alkaa itse rakentelemaan yhtään mitään... :roll:

6
Yleinen keskustelu / Vs: Mistä renkaita RC-leluun?
« : 15.04.18 - klo: 21.41 »
Jos nuo on vaan lyttyyn menneet, eikä toivottomiksi kuivuneet ja hapertuneet, niin eikös sinne vois väsäillä vaan foumit sisälle, mitkä pitäis renkaat pyöreinä?

7
Yleinen keskustelu / Vs: Korin maalausta
« : 02.02.18 - klo: 10.59 »
Tarkoitus on häivyttää värien raja.
Saattaapi olla ihan hitusen vaikea tehtävä, jos se pitää jotenkin hallitusti yrittää suorittaa, kun spraypurkista tulee melkoinen maaliviuhka. Ehkä jos vetää tyyliin puolet ja puolet korista eri sävyyn, niin saattaa jotenkin onnistua, mutta sen monimutkaisempaan ei kyllä paukkupulloilla pysty...

Lainaus
Voiko ulkona pakkasessa touhuta ollenkaan?
Voi, mutta mitä kylmemmäksi spraypurkki pääsee, niin sitä huonompi paine sieltä saadaan, joten alkaa helposti suutin räkimään. Laita purkit hautumaan kuumaan veteen ennen maalaamista joksikin aikaa, niin pysyy paine parempana. Ja toki sitten kori mieluusti sisälle kuivumaan.

Ja tosiaan, mitä vähemmän maalia, niin sen paremmin pysyy kiinni, joten ei tosiaan kannata liioitella. Kori kannattaa myös pestä ennen maalausta huolellisesti saippuavedellä ja vaikka karhunkielellä hinkkaamaalla, jotta maali saa vähän paremmin tartuntapintaa.

8
Yleinen keskustelu / Vs: RC10 oma Discord kanava?
« : 31.12.17 - klo: 10.54 »
Mitä jos vaikka koitettais vaan pitää nämä perinteiset foorumit hengissä, kun näissä tieto säilyy vaikka seuraavillekin sukupolville? Ihan tarpeeks on jo nuo facebookit sun muut twiitterit rokottanut foorumeilta käyttäjiä pois...

9
No niin! :cool: Miltäs se nyt tuntuu pommittaa menemään kunnon monsterilla? :tongue:

Nyt kun tuli tuo Kyoshon Mad Crusher markkinoille, jossa on nelilinkkialusta panhardeilla varustettuna, niin ebayssä näytti olevan jo kittejä myynnissä, joilla saa tuon vanhan alustan päiviteltyä paremmin elävään. En kyllä tiedä sitten, että onko se nelilinkki nyt välttämättä parempi Madin alla, mutta tuli ainakin ne akselin pään linkkien kiinnikkeet hommattua varuilta jotain projektia varten... :roll:

10
Yleinen keskustelu / Vs: Axial Rubicon Jeep off-road
« : 27.07.17 - klo: 12.34 »
Maastoautot maastoon ja katuautot kadulle... :roll:

11
Hiukan veneilyä, old school monster truck style! :wink: :cool:

12
Nuo kaksi mainitsemaasi vaihtoehtoa, edustavat käytännössä täysin eri ääripäitä tässä genressä, joten valitse ensin, että haluatko vanhanliiton monsterin, mitä Clodi edustaa, vai modernin putkirunkokilpurin, kuten SMT10 on. Clodiin löytyy toki moderneitakin hiilikuitu- ja alumiinirunkoja, mutta sellasen rakentamiseen ei kannata ostaa kokonaista Clodia, vaan pelkät akselit ja renkaat. Clodiin on muutenkin järjetön määrä aftermarket-osaa tarjolla, kun onhan se jo kolmekymmentä vuotta ollut markkinoilla. SMT10 on niin tuore tapaus, että luonnollisesti osaa ei ole vielä niin paljon saatavilla, mutta ihan kivasti taitaa löytyä jo nytkin. Molemmissa autoissa on potentiaalia vaikka mihin, mutta omat mieltymykset ratkaisee tietysti loppujen lopuksi.

13
No kyllähän se heti näyttää jo monsterilta! :cool:

Piraten vanteita en kuitenkaan suosittele kenellekään, kun ovat halkaisijaltaan reilusti enemmän kuin Clod size 2.6", joten renkaat joutuu aina venyttämään hassun näköisiksi, plus että offsettiäkin on ihan liikaa...

Prolinen renkaat on ihan jees myöskin, mutta ainoana huonona puolena ovat jonkun verran pienemmät kuin Clodin renkaat yleensä (~165mm), joten ovat Madin alla hiukan alamittaiset halkaisijaltaan.

14
Hyvän näköinen laitehan siellä on syntymässä! :cool: Renkaat ne tosiaan monsterin tekee, joten ehdottomasti hankintalistalle moiset!

Insertit on vähän makuasia, muta kyllähän Madin painoinen auto niistä tykkää. JConceptsin uusissa monsterirenkaissa tulee foumit mukana, joten kannattaa semmoisia harkita. Vanteiksi kit Mad Forcen tai Mega Forcen vanteet, mikäli jostain onnistuu löytämään. Suunnittelin kyllä JConceptsin vanteita varten 14mm hubit, joilla ne saa Madin akseliin kiinni, mutta knuckleista joutuu kääntövarsia lyhentämään melko rajusti, jotta mahtuvat paikoilleen, mutta kaikkien aikojen parhaimman näköiset monsterivanteet ne on kuitenkin. Myös Clodin vanteisiin olen Mad Force sovitteet kehitellyt, mutta veikkaan ettei hauraat Clodilaiset kestä kovin kovaa rääkkiä Madin alla... :roll:

15
Kyosho / Vs: Kyosho Mad Force Kruiser gp (ke25)
« : 03.03.17 - klo: 18.34 »
Tyhjäkäyntiruuvia vaan kiristelemään rohkeesti! Ei siinä käynnistäessä minkään trimmien kanssa kuulu pelata. Säätelet niin että lähtee jarrut pohjassa ilman trimmiä käyntiin, niin kyllä se sitten pysyy käynnissä muutenkin.

16
Yleinen keskustelu / Vs: Ruuvikysely
« : 02.03.17 - klo: 19.51 »
Käytä mielummin konekierteisiä muoviosiinkin, kun niillä pysyy paljon paremmin kuin helposti löystyvillä harvakierreruuveilla. :wink:

17
Monsteri ei ole monsteri, mikäli siitä puuttuu jäykät akselit!

Tässä on jäykkä akseli.


Ja tämä on erillisjousitus.


Tuo Traxxasin uusi Bigfoot-kori on kyllä itsessää todella upea, mutta alusta on Stampede, eikä siitä saa monsteria tekemälläkään. :wink:

18
Juu, liimapinta on huono, jotkut tarroista vaatis läpinäkyvän taustan ja vielä kirsikkana kakun päälle, nuo tarrat haalistuu ja muuttuu ihan ihmeellisen värisiks. Mustasta tulee ruskea ajan myötä yms hauskaa! Nimim. kokemusta on. :grin:

Suosittelen lämpimästi MCI Racingin tarroja. http://mciracing.ca/products/blank-15-54895422-3d80-49ad-be45-b933abc942d3

Ihan huippulaatuisia, pystyy kustomoimaan halutessaan, ja valikoimaa löytyy vaikka minkälaista. Kannattaa samaan tilaukseen heittää neljänkympin edestä kamaa, niin tulee vielä ilmaisilla posteillakin. Hakuun kun laittaa esim monster truck, niin löytyy kaikkea kivaa, mutta saahan sieltä muihinkin vehkeisiin mitä vaan! :wink:

19
No Clodihan sai ihan uutta ilmettä heti! :afro:

Ei kai nuo tarrat vaan ole niitä yhden ebay-kauppiaan valkopohjaiselle vinyylille tulostamia...?

20
Bigfoot sai uudet valssit ja töppöset alleen. :cool:

21
Otat vanhanliiton mekaanisen noparin käyttöön, niin sehän se helpointa on!  :grin:

22
Yleinen keskustelu / Vs: Korin maalausta
« : 12.02.17 - klo: 10.42 »

23
Aika rikkaalla koitat mennä. Seosruuvia 2½-3 kierrosta kiinni asennosta ja alaruuvi niin, että ruuvin kanta on kaasarin rungon tasalla, tai about 0,5mm sisempänä. Noilla säädöillä ei pitäis olla mitään ongelmia. :smiley:

Putkestahan nyt aina tulee vähän öljyä pihalle, kun sillä sitä moottoria voidellaan, joten on ihan normaalia.

24
Hienoja Old-School monstereita. Mistä löysit? jostain ebay:sta tietenkin :smiley:
Saksan ebaystä on molemmat. :smiley: Tuon Juggernaut kakkosen ostin jo joskus neljä vuotta takaperin, mutta nyt sattui löytymään vielä tuo ykkösversiokin, niin pitihän sellainenkin saada kokoelmiin. Muutenhan nuo on tarroja lukuunottamatta ihan samoja autoja, mutta tuossa ykkösessä oli hiukan heikkoja osia voimansiirrossa, niin akseleissa kuin vaihdelootassakin, jotka on sitten tuohon kakkosversioon korjattu. Tamiya aikoinaan lähetti myös Juggernaut 1:n omistajille tuon korjaussarjan, jolla paikattiin ilmenneet puutteet. Vissiin vähän hätiköiden ja vähällä testauksella toivat auton markkinoille aikoinaan...

25
Mullapas on nyt tämmöinenkin! :cool: Onks teillä? :laugh:


Tai oikeestaan nyt on molemmat. :tongue:

26
Yleinen keskustelu / Vs: Omat RC-Videot
« : 13.01.17 - klo: 18.58 »
Ensimmäinen kooste King of the Näkkimäki 2016 scale offroad kisoista.

1.9 luokan Ultra4 kilpailu.
! No longer available

27
Täytyy katsoa jos laittais ton isomman servokiekon paikalle clodiin, paljonko se pitää olla isompi vakiota? onko huomattava ero kääntymiseen vakioon verrattuna?
Laita niin iso kun löytyy ja sopii. Vakio on niin pieni, että siinä ei riitä liikerata kääntämään renkaita ihan kokonaan, joten isommalla ero on kyllä huomattava. Itse olen vielä lisäksi 3D-tulostanut jämäkämmän servotelineen ja pohjalevyn, sekä etuservosaverin eliminointiosat. Servon endpointsitkin vaatii yli 100% asetukset, että saavuttaa maksimikäännön, vaikka olis isompi servokiekkokin. Bigfootin ohjaus toimii kuitenkin nyt muutoksien jälkeen tosi hyvin, mitä nyt ohjaa Clodimaisesti edelleenkin enemmän takarenkailla, mutta kyllä kääntyy pienessä tilassa!

28
Muutama kuva meidän pikku old school ajosessiosta... :cool:
29
Mä en oo kehannu 2S:ä isompia laittaa, kun sitten jäis kuitenkin koukkuun siihen lisätehoon ja alkais autotkin hajoilemaan varmaan paljon herkemmin. :grin: :roll:

Kannattaa muuten sen vakion servokiekon tilalle vaihtaa isompi, niin alkaa kääntymäänkin paljon paremmin.

30
No tottahan nyt Clodilla ajo on hauskaa! :cool: Harmillisen harva sitä vaan ymmärtää...

Itsekin olen muutaman akullisen tulittanut menemään Bigfootilla tänään. :tongue:

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 14