Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Vuosikokouksessa oli puhetta talkoilijoiden puutteesta, jotenka luodaan tähän kysely ketkä voivat tulla auttamaan profiili muutoksissa krossiradalla. jokaisiin talkoisiin tarvitaan kahdeksan henkilöä, jotta profiili muutetaan. Ei ole kenenkään tavoite olla koko yötä talkoissa, siksi apukäsiä kaivataan. Toive olisi, että nähtäisiin mahdollisimman monta uutta talkoo kasvoa ja täten pystyisimme jakamaan tietoa radan suunnittelusta ja rakentamisesta eteenpäin.

Mitä tarvitset talkoisiin:
-   Omat kädet ja tarvittaessa hanskat.
-   Muutaman tunnin harrastusaikaa.
-   Plussaa on, jos sinulta löytyy akkupora ja kärkisarja.

Alta löytyy päivämäärät ja kellonajat, jolloin apukäsiä tarvitaan. Toivottavasti saadaan nimiä listaan, että saadaan kisoihin uudet profiilit ja sitä myöden laadukkaammat kisat.

Ilmottautuminen:

Ilmottautuneet:

2
Turffi radalla  ei ole tällä hetkellä ajan ottoa, mutta muuten rata on ajettavassa kunnossa.

3

Turffirata on suljettu tänään (8.3.19) jo klo 20.00 huoltotöiden takia. :grin:
Pahoittelut, että ilmoitus tuli näin myöhään.

4
Turffi ajokunnossa!

5
TALKOOT 26.12.2018        KLO 9.00-.....
Tehdään turffille uusi profiili ja muutenkin paikkoja vähän kuntoon.

Talkoot betoniradalla la 13.1 klo 12:00->

Pestään, pidotellaan ja tehdään uusi profiili.

8
Ovet auki 11-16.

9
Kiitos järjestäjille,kanssakilpailioille ja Hobbyfactory:lle

Tulimme aamulla ilman perjantai treeniä ajamaan kilpaa. Treeneissä opettelin radan ja säädin auton kohdileen Beta freeride super softeille. Sen jälkeen JQ tarvitsi vaan täydet akut.
Rata oli vaikea ja kiva ajettava. Finaaleissa radasta hävisi pito ,mutta kyllä se auto pysyi jotenkin lapasessa. minun sijat olivat finaaleissa 4,6 ja ö. Lopputulos oli 5  :afro:

T:Lauri

10
Kiitos järjestäjille radasta ja kelistä.
Lähdimme lauantaiaamuna kohti Tammisaarta ja otimme matkalla PJ kyytiin.
Saavuimme radalle hyvissä ajoin. Ehdin ajaa muutaman akullisen ennen treenejä. Huomasin, että renkaana dBoots on erittäin toimiva.
Alkuerien 2 ensimmäistä ajoa meni täydellisesti ollessani niissä nopein. Kolmannessa töpeksin muutaman kerran ja jäin viidenneksi, Juhan ollessa nopein.  Neljäs alkuerä oli ensimäisten toisto. Paalupaikka A-finaalissa.
Ensimmäiseen finaalin lähdettäessä totuus paljastui lähden paalulta ja siihen en ole tottunut. Missä on Maksin takavalot ?
Ensimmäinen finaali oli osaltani täydellinen suoritus. Voitin ja Max jäi 0.3s.
Toiseen finaalin lähdettäessä tiesin,että vauhdin ja varmuuden pitää nousta. Ajoin tiukkaa linjaa ja kovaa. Voitin ja Eeli tuli toiseksi 1s erolla.
Kolmannessa finaalissa töpeksin muutaman kerran ja Eeli meni menojaan. Eeli voitti ja minä jäin toiseksi selvällä 5.2s erolla.
Neljänteen finaaliin lähdettäessä kävin keskittymässä oikein kunnolla. Ajo meni hyvin. Voitin ja Henkka tuli toiseksi 0.7s erolla.
Ensimmäinen sc cupin osakilpailu voitto on saavutettu kovassa seurassa.
Durango toimi hyvin, vaihdettiin ainoastaan akkuja.
Kotiin lähdimme ilman PJ:tä sillä Mara lupasi tarjota hänelle audi kyydin Helsinkiin  :evil: .
T: Lauri 50

11
Kiitoksia järjestäjille ja kilpailijoille.

Rata on mukava ja sopivan haastava.
Nelkun toinen sija oli yli odotusten. Tavoteeksi oli asetettu pääsy A-finaaliin.

Kiitos kaikille hyvästä kisasta.
Rata oli hyvä, ellei jopa mainio. Rata sopi kuljettajalle ja Duragolle erinomaisesti. Kolmannen finaali lähdön keskeytyksen syy ei ole selvinnyt vieläkään ( mekaanikko vaihtoon ). Olemme viidenteen sijaan erittäin tyytyväisiä. Kesän tavoiteemme oli päästä edes kerran a-finaalin ja se toteutui.