Vertical Hobby

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sepe85

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Vs: Sensori esc kans ongelmaa..
« : 04.05.22 - klo: 11.08 »
Kyl se melkein täytyy todeta et viallinen esc sitten on kun ilman sensorikaapelia ei toimi laisinkaan.. mahtaako näitä esc korjailla kukaan, ei välttämättä oisi iso vika?

2
Sähköautot / Vs: Sensori esc kans ongelmaa..
« : 03.05.22 - klo: 22.07 »
Toista mottia on kokeiltu, täysin uusi paketista ja sama vika, samoten on kokeiltu täysin uudella sensorikaapelilla myös, ei vaikutusta silläkään.. harmittavasti ei o toista sensorillista esc käsillä et vois sitä kokeilla, kai se vois myös tossa uudessa motissa paketistakin viallinen olla.. ja tosiaan ajaan pystyy ja kaikki toimii aivan moitteetta niin kauan kunnes renkaat pysähtyy, siitä ei lähe mut kun tuuppaa ihan sen verran et pyörät hieman pyörähtää ni sit lähtee liikkeel..

3
Sähköautot / Sensori esc kans ongelmaa..
« : 03.05.22 - klo: 17.55 »
Osaiskos joku auttaa, eli lrp spin pro esc ja lrp vector k7 motti.. ongelmana on se että renkaat ei ala pyörimään ellet pyöräytä alku vauhtia ja sitte ohjaimesta kaasua  :sad: tähän mennes kokeiltu eri mottia ja uutta sensorikaapelia, onko esc menetetty peli vai voisko korjaantua jollain tavalla? Uudestaan alotellaan harrastusta eikä aiemminkaan paljon o tullu harrastettua nii vähä hakemista on vielä  :cheesy:

Sivuja: [1]