Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - LapSnapper

Sivuja: [1] 2
1
LapSnapper / LapSnapper kuulumisia vuodelle 2017
« : 15.06.17 - klo: 09.14 »
Haluamme päivittää tilanteen LapSnapperin osalta kun emme ole tehneet tätä pitkään aikaan. Toivottavasti harrastamisesi voi edelleen hyvin ja etenee. Meillä kulunut vuosi on ollut meille kiireinen ja olemme edenneet asioissa mukavasti. Kuluneen vuoden aikana olemme uudistaneet tuotteita sekä olemme kehittäneet tuotantoa, logistiikkaa ja markkinointia/myyntiä. Olemme myös julkistaneet uuden rahtihinnoittelun yhteistyössä DHL:n kanssa ja tätä myöten kykenemme tarjoamaan kiinteät toimituskulut perustuotteidemme osalta kaikkialle maailmaan. Viime vuoden lopussa LapSnapper-tuotteita oli toimitettu 50 maahan ja kaikkiin maanosiin maailmassa. Facebookissa meitä seuraa noin 63 000 henkilöä.

Tuoteuudistuksemme ovat kohdistuneet mm. ohjelmistoihin, joiden osalta olemme kehittäneet etenkin pienten kilpailujen ajanottoa ja ajoharjoittelun tukea. Tämän vuoden alussa olemme myös julkistaneet kaikille avoimen ohjelmointirajapinnan omien sovellusten tekoa varten. Taitaa tällä hetkellä LapSnapperille olla saatavilla jo ensimmäinen täysiverinen kisaohjelmistokin kartingin puolelle sekä erilaisia asiakashankkeita on meneillään useita.

Kotimaan osalta EuroRC lähti heti alkuvaiheessa ennakkoluulottomasti mukaan LapSnapper-hankkeeseen ja olemmekin syventäneet edelleen yhteistyötä  EuroRC:n kanssa kuluneen vuoden aikana. Tätä myöten koko LapSnapper-tuotevalikoima on saatavilla kotimaassa ja Euroopassa suoraan myös EuroRC:ltä.

Olemme kiertäneet kotimaan ratoja ja liian useat radat ovat ilman ajanottoa tai ajanotto on käytössä vain osan aikaa. Pidämme tämmöisiä ratoja kylminä ratoina, joiden potentiaalia hyödynnetään vain osittain. Meidän ajatus tämän asian osalta on suoraviivainen eli käy pyörähtämässä EuroRC:n verkkokaupassa sekä tilaa päivityksiä kalustoon ja nappaa siinä ohessa LapSnapperi toimitukseen mukaan niin saat oman radan ajanottoasiat kuntoon parhaimmillaan alle 200 eurolla. Tätä myöten tunnelma taas lämpenee radalla ja harrastus saa uutta suuntaa.

Hyvää harrastuskesää toivoen,
LapSnapper

2
LapSnapper / Vs: LapSnapper-käyttövinkkejä
« : 06.06.16 - klo: 14.14 »
Transponderin asennusvinkkejä on päivitetty servon päälle asennuksen osalta. Eteen on tullut muutama tapaus, jossa servomoottori on aiheuttanut ylimääräisiä aikojen triggauksia tai servon metalliosat ovat heikentäneet magneettiraidan tunnistusta.

Huomioithan päivitetyn ohjeistuksen ja toivottavasti päivitetystä ohjeesta on apua.

3
LapSnapper / Vs: LapSnapper-tuoteuutuudet vuodelle 2016!
« : 30.03.16 - klo: 10.47 »
Tiedoksesi, että LapSnapper-ohjelmistoista on julkaistu uusi versio 4.40.2/29.3.2016.

Kyseessä on kevyempi päivitys, missä on parannettu session tiedoissa olevien kuljettajatietojen käsittelyä, kuten kuljettajien poistamista. Lisäksi kokonaan uusia toimintoja ovat kaikkien kuljettajien valinta yhdellä valinnalla ja jo poistettujen kuljettajien palauttaminen ennen tallennusta. Lisäksi suomenkielen käännöstä on edelleen parannettu.

Uudet ohjelmistoversiot ovat saatavilla LapSnapper-päivityspalvelimelta ohjausvalikon toiminnolla "Tarkasta ohjelmistopäivitysten saatavuus". Päivitetyt ohjelmistot on myös siirretty tuotantoon.

4
LapSnapper / Vs: LapSnapper-tuoteuutuudet vuodelle 2016!
« : 15.02.16 - klo: 14.20 »
Kiitoksia huomioista.

Kykenimme muokkaamaan LapSnapper-ohjelmistoja siten, että ne ovat edelleen yhteensopivia Android-versiosta 4.0 alkaen. Vanhemmissa laitteissa suomenkielen kieliversiotuki ei ole aivan yhtä älykäs eräissä poikkeustilanteissa kuin Android-versio 4.2 tai uudemmissa laitteissa.

Lisäksi toteutimme ohjelmistopäivityspalvelimeemme toiminnon, joka estää sellaisen ohjelmistopäivityksen tarjoamisen laitteelle, jota ei voida asentaa.

5
LapSnapper / LapSnapper puhuu nyt suomea
« : 11.02.16 - klo: 11.21 »
Tiedoksesi, että LapSnapperin uusimman ohjelmaversion käyttöliittymä ja puhesyntetisaattori tukee suomenkieltä.

Suomenkieli otetaan käyttöön valitsemalla Android-laitteen asetuksista kieleksi Suomi. Puhesyntetisaattori toimii suomenkielellä, mikäli Android-laite on yhteydessä Internetiin tai Android-laitteeseen on asennettu suomenkielinen TTS-äänitiedosto (TSS = Text To Speech Voice).

Linkki esittelyvideoon: www.lapsnapper.com/utils/videos/lapsnapper_in_finnish.mp4

Lataa ilmainen demo-ohjelma LapSnapper-verkkokaupasta: http://www.lapsnapper.com/shop/karting/product-sets-for-karting/lapsnapper-pro-lap-timing-system/

6
LapSnapper / LapSnapper-tuoteuutuudet vuodelle 2016!
« : 03.02.16 - klo: 15.10 »
Vuoden 2016 LapSnapper-tuotemallisto on julkaistu!

Keskeisimmät muutokset koskevat ohjelmistoja, joista on julkaistu uusi versio 4.40.1 15.2.2016. Merkittävimpiä uusia ominaisuuksia ovat:
 • LapSnapper-harjoittelumoodi (LapSnapper Trainer Mode) automaattisella harjoittelusession käynnistyksellä, adaptiivisin välein tulevilla tulosestimaateilla ja LapSnapper Pro-kuljettaja-analyysillä/-moodilla
 • Kisaselostus (Kuljettajan sijoitus vaihtuu, adaptiivisin välein tuleva kilpailutilanne ja kilpailun lopputulos kisan jälkeen)
 • Uusia ajanoton käynnistys- ja lopetuskriteereitä
 • Suomenkielinen käyttöliittymä ja puhesyntetisaattori
 • Useita muita pienempiä parannuksia

Uudet ohjelmistoversiot ovat saatavilla LapSnapper-päivityspalvelimelta ohjausvalikon toiminnolla "Check Software Updates". Päivitetyt ohjelmistot ja muut muutokset on myös siirretty tuotantoon.


7
Magneettiraitojen asennuksen helpottamiseksi olemme lisänneet magneettiraitoihin kohdistuspisteet. Tämä helpottaa magneettiraitojen asentamista peräkkäin siten, että peräkkäiset magneettiraitamoduulit hylkivät toisiaan.


8
Yleinen keskustelu / Vs: LapSnapper kokemuksia
« : 11.10.15 - klo: 10.18 »
Pistämme alle valmistajan näkemyksen tärinäherkkyyteen liittyvään näkökulmaan.

Ponderi ei ole herkkä tärinälle tai iskuille kuin laitevian tapauksessa. Siitä on aika vanha todiste se, että järjestelmää käytetään myös kartingissa päivittäiskäytössä useissa kohteissa ympäri maailmaa. Kartingissa tärinät ovat aika voimakkaita auton alustojen ollessa vaimentamattomia. Tärinää ja iskuja tulee moottoreista, radasta ja kolareista.

Mikäli tunnistuksessa on epäluotettavuutta niin kyseessä on ongelmatilanne joka voi johtua seuraavista syistä:
 • Ponderin lukuetäisyys ei riitä tai on rajoilla. Tämä ongelma näkyy siten, että kierrosaikoja puuttuu. On huomioitava, että ensimmäisen ja toisen version pondereissa on lyhyempi tunnistusetäisyys kuin uusissa pondereissa (Versiot 4.40 ja sitä uudempien pondereiden tunnistusetäisyys on suurempi). Vanhemmissa pondereissa tunnistusetäisyys oli myös meidän mielestämme hivenen liian rajoilla offroad-sovelluskohteissa yhdellä magneettiraidalla, joka hankaloitti joissakin tilanteissa ponderin asennusta autoon ja saattoi tehdä tunnistuksen tätä myöten epävarmaksi. Ihan ensimmäisen version ponderit olivat myös mekaanisesti isompia kuin nyt tuotannossa olevat ponderit. On myös huomioitava, että tunnistusetäisyyttä on mahdollista tarvittaessa jatkaa tuplamagneettiraidalla, jonka käyttöä suosittelemme mm. kun kyseessä on isommat RC-autot kuten 1:8 ja 1:5 kokoluokan autot. Referenssi: RC Areenan offroad-radan ajanotto on järjestetty siten, että radalla käytetään tuplamagneettiraitaa sekä eri versioisia pondereita sekaisin 1:10-kokoluokan SC- ja crossiautoissa, jonka myötä ajanotto toimii moitteetta
 • Magneettiraidat ei ole asennettu siten, että magneettiraitamoduulit hylkivät toisiaan, jolloin magneettiraitaan tulee katkos. Tämä ongelma näkyy myös siten, että kierrosaikoja puuttuu
 • Transponderi on asennettu liian lähelle sähkömoottoria tai moottorinohjainta, jolloin esim. moottorin magneettikenttä saattaa generoida ylimääräisiä kierrosaikoja
 • Dekooderin ja maalilinjan välinen etäisyys on liian pitkä tai häiriöinen. Tämä ongelma näkyy siten, että transponderi "puskuroi" kierrosaikoja eli jollakin maalilinja ylityksellä ei tule kierrosaikaa ja seuraavalla ylityksellä tulee kaksi aikaa (Edelliseltä kierrokselta puuttuva ja uusin aika)
 • Ponderi tai magneettiraita on viallinen

Mikäli sinulla on ongelmia kierrosaikojen mittaamisen kanssa niin pyydän sinua olemaan yhteydessä meihin, niin voimme käydä tilanteen läpi ja avustaa ongelman ratkaisussa. Haluamme luonnollisesti avustaa asiakkaitamme tuotteidemme käytössä, ratkaista kaikki mahdolliset eteen tulevat poikkeamat ja oppia myös itse uusista tilanteista.

Omalta osaltamme olemme osallistuneet viimeisen vuoden aikana reiluun sataan LapSnapperillä järjestettyyn onroad- ja offroad-kisalähtöön (Sis. myös treenikisat) ja olemme ajaneet treeniä LapSnapperillä arviolta noin 100 000 kierrosta. Tältä pohjalta meillä on aika hyvä tuntuma LapSnapper-järjestelmän toiminnan luonteesta kokonaisuudessaan, mutta uudet näkökulmat/kokemukset uusilta käyttäjiltä ovat aina tervetulleita, jotta tuotteemme kehittyvät myös jatkossa oikeaan suuntaan.

9
Yleinen keskustelu / Vs: LapSnapper kokemuksia
« : 09.10.15 - klo: 10.17 »
Tässä Marko LapSnapperistä!

Haluan antaa oman kommenttini tuohon maksettu mainos osioon. LapSnapper ja RC Areena ovat itsenäisiä yhtiöitä erillisine omistajineen. Yhtiöitä yhdistävät samat toimitilat ja yhteistyö RC-autoilun kehittämisen osalta. Yhteisissä toimitiloissa toimiminen on eduksi ja voidaankin puhua, että Karpalotielle on syntynyt kaupallinen RC-autoilun osaamiskeskus, joka on edelleen mukavasti kehittyvällä polulla.

RC Areena on vienyt ennakkoluulottomasti RC-autoilua omalta osaltaan eteenpäin Oulun seudulla ja myös osallistunut LapSnapperin kehitystyöhön olemalla mm. keskeinen ja erittäin arvokas pilottiasiakas tuotteiden kehityksessä. Olemme tuoneet tämän yhteistyön esiin useissa eri tilanteissa jo aikaisemmin. RC Areena on tällä hetkellä paras referenssi maailmassa siitä mihin LapSnapper-tuotteet pystyvät.

Tuotteidemme osalta kommentoisin seuraava eli LapSnapper-tuotteet ratkaisevat ajanmittausongelman totaalisesti uudella lailla. Olemme myös tuoneet ajanmittaustuotteiden kehittämiseen uudenlaisen mallin, jonka myötä tuotetta kehitetään aktiivisesti ja asiakkaat voivat myös päivittää tuotetta kohtuukustannuksin, koska suuria yksittäisiä kertakustannuksia ei ole olemassa. Ohjelmistopäivitykset ovat lisäksi aina ilmaisia. Olemme vielä tuote-elinkaaremme alkuvaiheessa, sillä hanke on vasta reilun kolme vuotta vanha ja tuotteemme ovat olleet markkinoilla vasta reilun vuoden. Onhan meillä väistämättä myös ollut ongelmiakin tuotteidemme kanssa, mutta kaikki tietoon tulleet ongelmat on kyetty ratkomaan joko tuoteparannuksin tai lisäohjeistuksilla. Olen tämänhetkisiin tuotteisiimme tyytyväinen, mutta tämä ei edelleenkään estä meitä tuomasta uusia juttuja teille tarjolle!

Tarkoituksena ei ole tyrehdyttää tätä keskustelua vaan osallistua siihen avoimin mielin.

RC-autoiluterveisin
Marko
LapSnapper


10
Olemme julkaista kaksi uutta tuotetta ura-autoille. Tuotteita on mahdollista käyttää myös kotona käytettävissä autoradoissa, joka mahdollistaa kierrosaikojen mittaamisen sekä leikkimieliset kisailun perheen ja kavereiden kanssa.

Lisätietoja uusista tuotteista:
- LapSnapper Personal Lap Timer for Slot Cars: http://www.lapsnapper.com/shop/product-sets-for-slot-cars/lapsnapper-personal-lap-timer-for-slot-cars/
- LapSnapper Pro Lap Timing System for Slot Cars: http://www.lapsnapper.com/shop/product-sets-for-slot-cars/lapsnapper-pro-lap-timing-system-for-slot-cars/

Voit laajentaa em. tuotteet yhteensopiviksi myös RC-autojen ja kartingin kanssa hankkimalla tarkoitukseen sopivat magneettiraidat ja transponderit!


11
Meillä on ilo julkaista kaksi uutta tuotetta isommille RC-autoille kokoluokkiin 1:8 ja 1:5. Uudet tuotteet pohjautuvat aikaisemmin uudistuneisiin herkempiin LapSnapper-transpondereihin sekä tuplamagneettiraitojen käyttöön maalilinjana. Nämä uudet parannukset mahdollistavat tuotteidemme käytön myös suuremman kokoluokan autoissa.

Lisätietoja uusista tuotteista:
- LapSnapper Personal Lap Timer for RC Big: http://www.lapsnapper.com/shop/product-sets-for-rc-big/lapsnapper-personal-lap-timer-for-rc-big/
- LapSnapper Pro Lap Timing System for RC Big: http://www.lapsnapper.com/shop/product-sets-for-rc-big/lapsnapper-pro-lap-timing-system-for-rc-big/

Tämän uudistuksen jälkeen kehitystyömme jatkuu ohjelmistojen jatkokehityksen merkeissä. Uudet ohjelmistojutut tulevat saataville vuodenvaihteen jälkeen niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille veloituksetta. Uudistukset tulevat olemaan ajamista helpottavia niin treenauksen kuin kilpailemisen osalta.

12
Julkaisimme tänään ohuen LapSnapper-magneettiraidan touring- ja mattoautoille. Magneettiraita on niin ohut, että se voidaan asentaa suoraan maton saumaan.

Lisätietoja uudesta tuotteesta: http://www.lapsnapper.com/shop/accessories-for-rc/lapsnapper-magnetic-strip-for-rc-touring-and-carpet-car/


13
Julkaisimme tänään kaksi uutta tuotetta pienille RC-autoille kokoluokkiin Kyosho Mini Z, 1:27 ja 1:24. Molemmat uudet tuotteet sisältävät kaiken tarpeellisen kierrosajanmittauksen järjestämiseksi Android-matkapuhelimella tai -tabletilla.

LapSnapper Personal Lap Timer for RC Tiny (Kyosho Mini Z, 1:27 ja 1:24) on tarkoitettu yhden tai useamman kuljettajan harjoittelun aikaiseen kierrosajanmittaukseen. Tuotepaketti sisältää LapSnapper Personal Lap Timer-ajanmittausohjelmiston, dekooderin, transponderin ja 1.2 m leveän maalilinjan. Järjestelmää on mahdollista laajentaa rajattomasti lisätranspondereilla ja muilla LapSnapper-lisätarvikkeilla. Tuotteen hinta on 149.00 €.

LapSnapper Pro Lap Timing System for RC Tiny (Kyosho Mini Z, 1:27 ja 1:24) on tarkoitettu harjoitteluun ja kisailuun. Tuotepaketti sisältää LapSnapper Pro-ajanmittausohjelmiston, dekooderin, 2 kpl transpondeita ja 1.2 m leveän maalilinjan. Järjestelmää on mahdollista laajentaa rajattomasti lisätranspondereilla ja muilla LapSnapper-lisätarvikkeilla. Tuotteen hinta on 239.00 €.

Tiedoksesi myös, että julkaisemme lähitulevaisuudessa tuotteet myös 1:8 ja 1:5 kokoluokan autoille. Tuotteet tulevat pohjautumaan teknisesti hiljattain uudistuneisiin transpondereihin ja tuplamagneettiraitoihin.

Lisätietoja LapSnapper-tuotteista: http://www.lapsnapper.com/shop-rc-cars/


14
Saimme hivenen pienennettyä sisäkäyttöön tarkoitettua transponderia, jonka jälkeen transponderia voidaan käyttää vaivatta myös useimmissa Kyosho Mini Z-automalleissa (Skaalakoko 1:27).

Käyhän tutustumassa LapSnapperiin, jos haluat lisää mielenkiintoa Kyosho Mini Z-harrastukseesi!

15
LapSnapper / LapSnapper-käyttövinkkejä
« : 04.09.15 - klo: 17.10 »
Lisäämme tähän viestiketjuun vinkkejä LapSnapperin käytöstä. Henkilökohtaisessa käytössä LapSnapper voi olla yksinkertainen ja helppokäyttöinen yhden käyttäjän harjoittelun ja hauskanpidon apuväline, mutta laajimmillaan LapSnapper voi olla erittäin laaja järjestelmä sisältäen useita tabletteja, älypuhelimia, langattomia kirjoittimia, langattoman verkon, televisioita, kymmeniä transpondereita ja erilaisia ohjelmistoja. Kyseessä on helposti laajennettava järjestelmä ja välillä vaikuttaa, että laajennettavuudelle ei ole rajoja asiakkaiden ideoiden pursutessa.

LapSnapperin tuotekomponentit ja ohjelmistot ovat yleiskäyttöisiä, jonka johdosta niitä voidaan käyttää useammissa lajeissa. Tällä hetkellä LapSnapper-tuotteita käytetään enimmäkseen RC-autoissa ja kartingissa, mutta uusia lajeja on tulossa. Laajennamme myös ohjelmistojen toiminnallisuuksia jatkuvasti. Seuraava vuodenvaihteessa julkaistava isompi päivitys tulee sisältämään mielenkiintoisia juttuja liittyen mm. treenaukseen, kisatukeen ja etappiajanottoon. Ohjelmistopäivitykset ovat asiakkaillemme aina ilmaisia

1. YLEISIÄ VINKKEJÄ

 • Suosittelemme LapSnapper Personal Lap Timer-tuotteen hankintaa, mikäli haluat pelkästään harjoitella yksin tai kavereiden kanssa missä tahansa paikassa
 • Suosittelemme LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmän hankintaa, mikäli haluat harjoitella ja ajaa kisoja kavereiden, tiimin tai seuran jäsenten kanssa
 • Kuljettajia voidaan lisätä rajattomasti LapSnapper Personal Lap Timeriin ja Pro-ajanmittausjärjestelmään hankkimalla lisää transpondereita
 • LapSnapper Personal Client-ohjelmistolla on mahdollista vastaanottaa mitatut kierrosajat WiFi-hotspotin tai -verkon kautta LapSnapper Personal Lap Timerilta tai Pro-ajanmittausjärjestelmältä omaan matkapuhelimeen tai tablettiin. Näppärä tapa tehostaa omaa treenausta, korvanappi vain korvaan ja menoksi.
 • LapSnapper Pro Client-ohjelmistolla on mahdollista vastaanottaa mitatut kierrosajat WiFi-hotspotin tai -verkon kautta LapSnapper Personal Lap Timerilta tai Pro-ajanmittausjärjestelmältä omaan matkapuhelimeen tai tablettiin. LapSnapper Pro Clientilla on mahdollista harjoitella, aikaa aika-ajoja ja kilpailla.

2. PERUSTUOTEVALINNAT ERI KOKOLUOKAN AUTOILLE

2.1 KOKOLUOKKIEN 1:5 ja 1:8 AUTOT

 • Suosittelemme maalilinjaksi tuplamagneettiraitaa ja LapSnapper Transponder versio 4.40 (Tuotekoodi: LAP-T) ja sitä uudempien transpondereiden käyttöä pidemmän maalilinjan tunnistusetäisyyden vuoksi
 • Maalinja voidaan asentaa rataan upottamalla, radan pintaan tai radan yläpuolelle

2.2 KOKOLUOKKIEN 1:10, 1:12 JA 1:16 AUTOT

 • Suosittelemme maalilinjaksi yksinkertaista magneettilinjaa ja LapSnapper transpondereita (Tuotekoodi: LAP-T)
 • Vastaavasti, mikäli käytössä on versiota 4.40 vanhempia transpondereita ja tunnistus ei ole luotettava niin suosittelemme tuplamagneettiraidan käyttöä. Tämä tapa on käytössä mm. RC Areena Oulun ulkoradalla (www.rcareena.fi)
 • Maalinja voidaan asentaa rataan upottamalla, radan pintaan tai radan yläpuolelle

2.3 KOKOLUOKKIEN 1:27 ja 1:24 AUTOT

 • Suosittelemme maalilinjaksi yksinkertaista magneettiraitaa ja sisäkäyttöön tarkoitettuja LapSnapper transpondereita (Tuotekoodi: LAP-TI). Tämä tapa on käytössä mm. RC Areena Oulun sisäradalla (www.rcareena.fi)
 • Mikäli maalilinjan tunnistusetäisyyttä on tarvetta pidentää niin käyttöön on mahdollista ottaa tuplamagneettiraita
 • Maalinja asennetaan yleensä radan yläpuolelle, mutta se voidaan asentaa myös rataan upottamalla.

2.3 URA-AUTOT JA AUTORATA-AUTOT

 • Jokaisen uran/radan alle sijoitetaan LapSnapper transponderi (Tuotekoodi: LAP-T) sekä ura- tai autorata-autoon sijoitetaan pieni magneetti auton tunnistusta varten (Joissakin tapauksessa auton tunnistukseen voidaan käyttää autossa valmiina oleva magneettia)


3. TUOTTEIDEN ASENNUS- JA KÄYTTÖVINKKEJÄ

3.1 Transponderin asennusvinkkejä

 • Transponderin tyyppikilvessä on kulkusuuntanuoli, jonka tulee osoittaa eteen- tai taaksepäin
 • Transponderi on mahdollista asentaa pystyyn tai vaakaan, kunhan kulkusuuntanuoli osoittaa vain eteen- tai taaksepäin
 • Transponderin ja magneettinauhojen välissä ei saisi olla metallia tai muuta magneetista materiaalia
 • Transponderia ei kannata asentaa ihan moottorin viereen johtuen moottorin voimakkaista magneettikentistä
 • Transponderi on mahdollista asentaa myös servon päälle. Servon päälle asentaessa on huomioitava, että servon sisällä on sähkömoottori, joka saattaa aiheuttaa ylimääräisiä triggauksia (Ihan vain ajaessa tai esim. kolarin/hypyn yhteydessä kun servomoottori kuormittuu) ja metalliosia, jotka heikentävät magneetin tunnistusta. Kun asennat transponderin servon päälle niin asenna tranponderi servon reunaan siten, että se ei ole suoraan servomoottorin ja metalliosien päällä. Testaa asennus huolella.

3.2 Dekooderin asennusvinkkejä

 • Dekooderi kytketään älylaitteen USB 2.0 tai MicroUSB-liityntään mukana tulevalla sovittimella
 • Älylaitteen, johon dekooderi kytketään tulee tukea USB Host-toimintoa (= USB OTG-tuki)
 • Dekooderin ja maalilinjan välisen etäisyys kannattaa käytännössä olla maksimissaan 10 metriä. Dekooderia voidaan siirtää lähemmäs maalilinjaa USB-jatkojohdolla 1 - 30 m (Yleensä 5 m pidemmän jatkojohdon tulee olla aktiivinen)
 • Dekooderi on liian kaukana maalilinjasta, mikäli transponderi puskuroi aikoja. Transponderi ei hukkaa aikoja liian pitkän etäisyyden vuoksi vaan ainoa haitta on aikojen ajoittainen puskurointi

3.2 Ohjelmistojen käyttövinkkejä

 • Mitatut ajat voidaan lähettää client-ohjelmistoille aktivoimalla Send times to client LapSnapper-ohjausvalikosta
 • LapSnapper-tyttö kertoo sinulle jokaisen kierrosajan puheella kun aktivoit LapSnapper-ohjausvalikosta toiminnon Spoken lap times
 • Edit times-näkymässä on mahdollista poistaa yhdellä napin painalluksella virheellinen kierrosaika, joka tulee esim. vahingossa tapahtuneen virheellisen maalilinjan ylityksen yhteydessä. Samaan lopputukokseen päästään myös asettamalla minimikierrosaika LapSnapperin ohjausvalikosta
 • Edit times-näkymässä voidaan lisätä helposti yhdellä napin painalluksella myös liipaistumatta jäänyt kierrosaika

4. MUITA VINKKEJÄ

Voit halutessasi käydä myös tutustumassa Oulussa vieraillessasi LapSnapper-tuotteisiin RC Areena Oulun sisä-ja ulkoradalla (www.rcareena.fi), joissa LapSnapper on käytössä täysimittaisesti.


16
LapSnapper / LapSnapper-transponderit ovat uudistuneet
« : 14.08.15 - klo: 12.12 »
Olemme julkistaneet tänään uudistuneet LapSnapper-transponderit. Keskeisimmät uudet ominaisuudet ovat transpondereiden "Offline-tila" ja pidempi magneettien tunnistusetäisyys. Pidempi magneettien tunnistusetäisyys mahdollistaa LapSnapperin hyödyntämisen myös useissa muissa lajeissa, joissa 180 mm:n magneettien tunnistusetäisyys on riittävä. Tämän päivityksen myötä LapSnapper otti merkittävän askeleen kohti monikäyttöistä ajanmittauslaitetta.

LapSnapperin tavoite on tarjota yksinkertaisia, tarkkoja ja kustannustehokkaita ajanmittausratkaisuja urheiluun ja muihin harrastuksiin.

Lisätietoja tuotteista www.lapsnapper.com/shop

LapSnapper

17
LapSnapper-ohjelmistot ovat saaneet uudet päivitykset (Versio: 4.30.4/28 July 2015). Päivitä omat ohjelmistosi LapSnapper-ohjausvalikosta valitsemalla toiminto Check software updates...

Uusia ominaisuuksia:
◦ Yksi LapSnapper-ajanmittausjärjestelmä kykenee hallitsemaan kahta kilparataa, mikäli kilparatojen maalilinjojen keskinäinen etäisyys on maksimissaan 10 metriä. Tarvitset toiselle radalle ainoastaan LapSnapper Pro Client-ohjelmiston ja magneettiraidan
◦ Tulosten avaaminen ja tulostus voidaan aktivoida suoraan session lopetuksen yhteydessä
◦ Tulosten lähettäminen sähköpostin lisäksi voidaan tehdä myös sosiaaliseen mediaan suoraan session lopetuksen yhteydessä. Tulosraportin lähettäminen joihinkin sosiaalisen median palveluihin vaatii CloudSend-ohjelman (Esim. Facebook)
◦ Henkilökohtaista parasta aikaa ei ilmoiteta kun puhutut kierrosajat ei ole aktivoitu
◦ Kokonaisajan millisekunnit näytetään kuljettajanäkymässä
◦ Tuki transponderin Offline-tilalle
◦ Jokaisella LapSnapper-ohjelmistolla on omat tulostiedostot

Seuraavat suuremmat mielenkiintoiset ohjelmistouudistukset liittyvät kisahallinnan edelleen kehittämiseen, uuteen aika-ajoformaattiiin ja avoimen ohjelmointirajapinnan tarjoamiseen kolmansille osapuolille. Avoimen ohjelmointirajapinnan kautta LapSnapperia voidaan ohjata ulkopuolisilla sovelluksilla ja LapSnapper tarjoaa myös rajapinnan aikatietojen hakemiseen ulkopuolisilla sovelluksilla. Nämä uudistukset tulevat saataville vuoden 2016-mallistopäivitysten yhteydessä kaikille LapSnapper-käyttäjille. 

LapSnapper

18
Tiedoksesi, että maaliskuun 2015 LapSnapper -haastekilpailu on ratkennut. LapSnapper onnittelee kisan voittanutta Vesa Yliä. Kisa oli tiukka ja lopulta Vesa Yli selätti LapSnapperin erinomaisella ajalla ja ammattimaisilla otteilla. Toiseksi tuli LapSnapper vain niukalla erolla Janne Terhon, Tero Niskasen ja Juha Hyvösen aikoihin nähden. Vesa voitti kilpailusuorituksellaan LapSnapperin tuotepaketin. Palkintojen jako tapahtuu RC Areenalla sunnuntaina 12.4.2015 ajettavan Sunday Cupin yhteydessä. Tervetuloa mukaan!

LapSnapper kiittää kaikkia haastekisaan osallistuneita upeista suorituksista ja hauskasta menosta. Samalla LapSnapper-kuljettaja siirtyy kuorimaan nahkaansa uusiksi tavoitteena kasvattaa edelleen vauhtiaan...ei ole myöskään täysin suljettu pois, että LapSnapper-kuljettaja saatetaan nähdä myös myöhemmin ja jopa uusissa kilpailuluokissa...

Tiedoksesi myös, että RC Areenan huhtikuun 2015 Madpilot-haastekisa on myös käynnistynyt, jossa haetaan RC Areenan nopeinta aloittelevaa kuljettajaa...tällä hetkellä kisan kärjessä on 11-vuotias Aleksi Hannunniemi erinomaisella ajalla. Madpilot-haastekisan voittaja saa palkinnoksi 50 euron Madpilot-lahjakortin sekä mainetta ja kunniaa!

Huhtikuun haastekisa nostaa esille RC Areenan yhden keskeisimmistä tavoitteista, joka on lajitietouden lisääminen yleisön keskuudessa sekä toimivan ja osaavan harjoitteluympäristön tarjoaminen kuljettajille alkuaskeleista pidemmälle yhteistyössä/rinnalla paikallisen seuran OSPA Ry:n kanssa.

RC Areena/yrittäjä Jani Nevala toivottaa kaikki kuljettajat tervetulleeksi areenalle harjoittelemaan, ylläpitämään ajotaitoja ja kehittymään kuljettajana!

19
Julkaisimme mielenkiintoisen tuoteuutuuden (LapSnapper Personal Lap Timer – LAP-PERLT), joka on tarkoitettu kierrosaikojen mittaamiseen harjoittelun aikana ensisijaisesti sellaisessa tilanteesssa, missä magneettiraita on jo valmiina asennettuna radalle. Tuote sisältää kaiken muun ajanotossa tarvittavan paitsi magneettiraidan. Tuotteen hinta on 129 euroa!

Kysy lisätietoja uudesta tuotteesta jälleenmyyjiltämme tai suoraan meiltä www.lapsnapper.com/shop.

Kuinka laajennan henkilökohtaisen kierrosajanmittauksen edullisimmin useamman kuljettajan saataville?

Radalle asennetaan kiinteästi yksi edellä esitelty tuote magneettiraidan kera, jonka jälkeen yksittäiset kuljettajat voivat mitata kierrosaikoja LapSnapper Driver's Package-tuotteella WiFin kautta (LAP-DRIVER / 59 €/kpl).

Mitä sitten kun haluamme ajaa kisoja? Onko järjestelmä laajennettavissa?

Kyllä on. LapSnapper Personal lap Timer-tuote voidaan päivittää milloin vain kilpailuajanottoa tukevaksi LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmäksi hankkimalla LapSnapper Pro-ajanmittausohjelmisto (LAP-PROSW / Hinta: 69 €).


20
LapSnapper / Hanki magneettiraita radallesi
« : 07.04.15 - klo: 12.35 »
Kesäkausi lähestyy sekä harrastamisen tasoa on taas mahdollista kehittää. Hanki radallesi LapSnapper-magneettiraita, jonka jälkeen kaikki kuljettajat voivat tulla radallesi ajamaan vaivattomasti LapSnappper-ajanmittauslaitteen kera. Huomioithan, että voit jättää magneettiraidan radallesi pysyvästi, jolloin se on aina kaikkien kuljettajien saatavilla.

0.6 m leveän magneettiraitamoduulin hinta on 23 euroa, joten esim. 2.4 m leveä magneettiraita maksaa ainoastaan 92 euroa!

Voit tilata magneettiraidan jälleenmyyjiltämme tai suoraan meiltä osoitteesta www.lapsnapper.com/shop.21
LapSnapper julkaisi uuden tuotteen, joka on tarkoitettu yksittäisen kuljettajan kierrosajanmittaukseen sellaisessa tilanteessa kun radalla on jo käytössä LapSnapper Personal Lap Timer tai LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmä. Uuden tuotteen nimi on LapSnapper Driver's Package.

Uusi tuote auttaa saamaan LapSnapper-ajanmittausjärjestelmästä enemmän irti sen mahdollistaessa henkilökohtaisten kierrosaikojen mittaamisen helposti omalla matkapuhelimella. Harjoittele "best läppiä" ja esim. 5 minuutin tulosta omatoimisesti.

Tuotepaketti sisältää LapSnapper-transponderin ja LapSnapper Personal Client-ohjelmiston. Tuotteen hinta on 59.00 euroa.

Lisätietoja tuotteesta saatavilla jällkeenmyyjiltämme tai LapSnapper-verkkokaupasta www.lapsnapper.com/shop.


22
Tiedoksesi, että olemme lisänneet www.lapsnapper.com/support-sivuille kilparadan yläpuolisen LapSnapper-maalilinjatelineen rakennusohjeet.

Suora linkki rakennusohjeisiin: http://www.lapsnapper.com/utils/documents/lapsnapper_start_and_finish_line.pdf

Raaka-aineet löytyvät esimerkiksi Bauhausista tai vastaavasta hyvin varustellusta rautakaupasta.
Rakennuskustannukset ovat noin 20 euroa.

23
Käy tutustumassa Facebook-sivuumme ja saat tuotekoodilla erikoistarjouksen.

LapSnapper löytyy Facebookista hakusanalla LapSnapper.

24
LapSnapper ja RC Areena Oulu ovat julkistaneet yhteistyössä kaikille avoimen haastekilpailun seuraavasti:

OLETKO NOPEAMPI KUIN LAPSNAPPER?

LapSnapper jakaa maaliskuussa LapSnapper Personal Lap Timer-tuotepaketin kuljettajalle, joka on ajanut RC Areenan OnRoad-radalla Oulussa nopeamman kierrosajan kuin LapSnapper. Mikäli useampi kuljettaja on ollut LapSnapperia nopeampi niin palkinto menee nopeimmalle kuljettajalle. Vastaavasti mikäli nopeampaa kuljettajaa ei löydy niin palkinto jää jakamatta.

Kalustona saa käyttää Kyoshon vakio Mini Z Sports-luokan autoa, joita on mahdollista vuokrata RC Areenalta tai voit käyttää myös omaa vakioautoa.

Lisätietoja kilpailusta ja kilpailutulosten seuranta on nähtävillä RC Areenan Facebook:ssa https://www.facebook.com/rcareena.

Lisätietoja LapSnapper Personal lap Timer-tuotteesta löytyy LapSnapperin WWW-sivuilta osoitteesta www.lapsnapper.com/shop tai LapSnapperin jälleenmyyjiltä.

Tule ihmeessä testaamaan oma vauhtisi kauempaakin!

25
LapSnapper / Lehdistötiedote 11.3.2015
« : 11.03.15 - klo: 12.10 »
UUDISTUNEET LAPSNAPPER AJANMITTAUSLAITTEET VUODELLE 2015

Oulu, 11.3.2015 – LapSnapper on suomalainen teknologiayritys, joka kehittää, valmistaa ja myy innovatiivisia uuden sukupolven kierrosajanmittauslaitteita. LapSnapper-tuotteet ovat tarkoitettu radio-ohjattaville autoille (RC) sekä kartingiin.

LapSnapper julkaisi tänään kattavan valikoiman uusia kierrosajanmittauslaitteita vuodelle 2015.

Täysin uusi LapSnapper Personal Lap Timer mahdollistaa kierros- ja sektoriaikojen mittaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Uusi edullinen tuote on suunniteltu erityisesti yhden tai useamman kuljettajan harjoittelun yhteydessä tapahtuvaan kierrosajanmittaukseen. LapSnapper Personal Lap Timer-tuotepaketti sisältää kaikki tarvittavat osat, jotka tarvitaan ajoharjoittelussa.

RC-clubeille ja -tiimeille on julkaistu uusi tuote. LapSnapper Pro Lap Timing System for RC Clubs järjestelmällä on mahdollista toteuttaa harjoittelu-, aika-ajo- ja kilpailusessioiden täydellinen kierrosajanotto. Myyntipaketti sisältää kaiken tarvittavan kolmen auton kisoihin. Järjestelmää voidaan laajentaa rajattomasti muilla LapSnapper-tuotteilla.

LapSnapper Personal Client-ohjelmiston rinnalle julkaistiin LapSnapper Pro Client-ohjelmisto. LapSnapper Pro Client-ohjelmistolla on mahdollista järjestää kierrosaikojen mittaus aika-ajoissa ja kilpailuissa langattoman verkon kautta (Wi-Fi). Tämä mielenkiintoinen tuoteuutuus mahdollistaa muun muassa rinnakkaisten kilpailujen toteuttamisen radalla samanaikaisesti. LapSnapper Pro Client on yhteensopiva LapSnapper Personal Lap Timer ja LapSnapper Pro Lap Timing System-tuotteiden kanssa.

LapSnapper esitteli kaksi uutta radio-ohjattaville autoille tarkoitettua transponderia, jotka ovat LapSnapper Transponder, RC ja LapSnapper Transponder, RC Indoor. Uudet transponderit ovat merkittävästi pienempiä ja kevyempiä kuin olemassa olevat. Pienintä transponderia voidaan käyttää 1:27 kokoluokasta ylöspäin. Kaikki LapSnapper transponderit toimivat omalla sisäisellä nappiparistolla.

Kuvat lehdistölle: www.lapsnapper.com/utils/images/LapSnapperPressKit11032015.zip
 
Yhteystiedot:
LapSnapper
Puh: +358 (0)40 320 6007
Sähköposti: sales@lapsnapper.com
Internet: www.lapsnapper.com


26
Tiedoksesi, että LapSnapper Personal Lap Timer- ja LapSnapper Pro-demo-ohjelmistot ovat saatavilla ilmaiseksi LapSnapper-verkkokaupasta osoitteessa www.lapsnapper.com/shop.

Demo-ohjelmistot toimivat kuten normaalit ohjelmistot lukuun ottamatta kierrosaikojen mittaamista, joka on simuloitu. Demo-ohjelmistot generoivat kierrosaikoja automaattisesti noin 16 sekunnin välein.

Käy lataamassa LapSnapper demo-ohjelmisto puhelimeesi tai tablettiin sekä tutustu samalla LapSnapper-ohjelmistoihin ja tuotteisiin!

27
LapSnapper / LapSnapper-tuoteuutuudet vuodelle 2015
« : 18.02.15 - klo: 17.19 »Vuosi on vaihtunut ja myös LapSnapperillä ovat jälleen puhaltaneet uudet tuulet. Meillä oli loppuvuosi työn täyteinen tuotepäivitysten valmistelun johdosta, jonka myötä meillä on nyt ilo tiedottaa seuraavista RC-autoiluun tarkoitetuista tuoteuudistuksista:

1.   LapSnapper Personal Lap Timer (Täydellinen toimitus) / OVH: 149.00 euroa

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme tuoneet markkinoille edullisen mutta kuitenkin monipuolisen kierrosajanmittaustuotteen, joka sisältää kaikki tarvittavat tuotekomponentit ajanmittauksen järjestämiseen missä ja milloin vain. Tätä myöten visiomme takapihalla crossaamisesta ajanmittauksen kera on toteutunut! Katso lisätietoja tuotteesta: http://lapsnapper.com/shop/lapsnapper-products/lapsnapper-personal-lap-timer/

2.   LapSnapper Pro Lap Timing System for RC Clubs (Täydellinen toimitus) / OVH: 299.00 euroa

Olemme julkaisseet RC Clubeille, tiimeille ja kaveriporukoille tarkoitetun ajanmittaustuotteen, jolla voidaan toteuttaa myös kilpailuajanotto. Tuotepaketti sisältää kaikki tuotekomponentit kilpailuajanottoa varten kolmelle kuljettajalle. Tuote on laajennettavissa rajattomasti lisäpondereilla ja muilla LapSnapper-tuotteilla.

3.   LapSnapper Pro Client Software for Android / OVH: 59.00 euroa

Olemme julkaisseet LapSnapper Personal Client-ohjelmiston rinnalle uuden LapSnapper Client-ohjelmiston, jolla voidaan suorittaa myös kilpailuajanotto WiFi-yhteyttä sekä LapSnapper Personal Lap Timeria tai LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmää hyödyntäen. Tämä on mielenkiintoinen tuoteuutuus esim. tilanteissa, joissa useat ”tiimit” tai kaveriporukat haluavat ajaa kisaa yhtäaikaisesti samalla radalla.

4.   Muut uutuudet

Kuten aikaisemmista tiedotteissa olemme kertoneet niin olemme lisäksi uudistaneet vuodelle 2015 kaikki LapSnapper-ohjelmistot ja RC-autoille tarkoitetut transponderit.


Lisätietoja vuoden 2015 tuoteuutuuksistamme on saatavilla jälleenmyyjiltämme tai suoraan LapSnapperiltä www.lapsnapper.com.


"Tiedoksesi myös, että LapSnapper tuotteita hyödynnetään täydessä mittakaavassa esim. RC Areenan On-road-radalla Oulussa, missä kierrosaikojen mittaus pohjautuu LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmään, vuokrakuljettajien kierrosaikojen mittaus tapahtuu LapSnapper Pro Clientilla ja aktiivikuljettajat mittaavat kierrosajat omatoimisesti LapSnapper Personal Client-sovelluksilla. Kevään 2015 aikana yrittäjä Jani Nevala rakentaa RC Areenalle myös Off-road-radan, jonka kierrosajanmittaus tulee myös pohjautumaan LapSnapper-tuotteisiin. Jos vierailet Oulussa niin käy ihmeessä tutustumassa RC Areenaan (www.rcareena.fi)"


28
LapSnapper on julkaissut kaksi uutta RC-autoille tarkoitettua transponderia, jotka ovat LapSnapper Transponder, RC Indoor ja LapSnapper Transponder, RC. Uudet transponderit ovat yhteensopivia kaikkien LapSnapper-tuotteiden kanssa.

LapSnapper Transponder, RC Indoor on tarkoitettu erityisesti sisäkäyttöön ja se soveltuu Mini Z (1:27) ja siitä suurempiin luokkiin. Transponderin paino on 7 g ja koko on 30x27.5x9 mm. Transponderi toimii omalla sisäisellä paristolla, jonka toiminta-aika on normaalikäytössä kolme vuotta. Paristo on vaihdettavissa.

LapSnapper Transponder, RC on tarkoitettu ulko- ja sisäkäyttöön sekä se soveltuu 1:16 ja siitä suurempiin luokkiin. Transponderin paino on 8 g ja koko on 27.5x27.5x9 mm. Transponderi toimii omalla sisäisellä paristolla, jonka toiminta-aika on normaalikäytössä kolme vuotta. Paristo on vaihdettavissa.

Kysy uusista tuotteistamme lisää LapSnapper-jälleenmyyjiltä tai suoraan LapSnapperiltä www.lapsnapper.com.

29
LapSnapper Personal Client Software for Android versio 4.30 on julkaistu

LapSnapper on julkaissut LapSnapper Personal Client-ohjelmistoversion 4.30, joka sisältää useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Nykyiset asiakkaat voivat noutaa uuden ohjelmistoversion LapSnapper-ohjelmistopäivityspalvelimelta, joka voidaan aktivoida LapSnapper-ohjelmiston asetukset-valikosta. Ohjelmisto on ostettavissa LapSnapper-verkkokaupasta (www.lapsnapper.com/shop).

Uudet ominaisuudet:
◦ Kuljettaja-näkymä "Lap timer-näkymä"
◦ Tuki seurattavien kuljettajien valinnalle (Mahdollistaa mm. pelkästään vain omien tai kavereiden aikojen seurannan)
◦ Minimi kierros- ja sektoriajan asetus
◦ Muistutus 10 minuutin/kierroksen välein jäljellä olevasta sessioajasta/kierrosmäärästä
◦ Muistutukset loppuvasta ja loppuneesta sessiosta
◦ Kierrosaikojen poisto, palautus ja jakaminen (Aikojen editointinäkymä)
◦ Älylaitteen näyttö on aina päällä kun ajanotto on aktiivinen
◦ Useita muita pienempiä parannuksia ja muutoksia

LapSnapper Pro Lap Timing Software for Android versio 4.30 on julkaistu

LapSnapper on julkaissut LapSnapper Pro-ajanmittausohjelmistoversion 4.30, joka sisältää useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Nykyiset asiakkaat voivat noutaa uuden ohjelmistoversion LapSnapper-ohjelmistopäivityspalvelimelta, joka voidaan aktivoida LapSnapper-ohjelmiston asetukset-valikosta.

Uudet ominaisuudet:
◦ Kuljettaja-näkymä "Lap timer-näkymä"
◦ Tuki seurattavien kuljettajien valinnalle (Mahdollistaa mm. pelkästään vain omien tai kavereiden aikojen seurannan)
◦ Minimi kierros- ja sektoriajan asetus
◦ Muistutus 10 minuutin/kierroksen välein jäljellä olevasta sessioajasta/kierrosmäärästä
◦ Muistutukset loppuvasta ja loppuneesta sessiosta
◦ Kierrosaikojen poisto, palautus ja jakaminen (Aikojen editointinäkymä)
◦ Älylaitteen näyttö on aina päällä kun ajanotto on aktiivinen
◦ LapSnapper-serveri voidaan kytkeä päälle ja sulkea asetukset-valikosta
◦ LapSnapper Pro Client –ohjelmistotuki on lisätty LapSnapper-serveriin
◦ Useita muita pienempiä parannuksia ja muutoksia

Lisätietoja LapSnapper-tuotteista on saatavilla www.lapsnapper.com tai LapSnapper-jälleenmyyjiltä.

30
RC Areena on Oulussa sijaitseva palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen helppoa ja edullista RC-autoilua sisä- ja ulkoradoilla. RC Areena sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Oulun Ideaparkista. RC Areenalla voit ajaa vuokra-autolla, vuokrata käyttöösi RC-auton tai hankkia sieltä oman ensiautosi. Oman auton hankittuasi jäsenyys on edullisin vaihtoehto lisätä ajoaikaa itsellesi silloin kun se parhaiten sinulle sopii.

RC Areena koostuu kahdesta ratakokonaisuudesta palveluineen. Toiminnan käynnistää ensin sisärata eli On-Road Areena. On-Road Areenalla ajetaan 1:27 kokoluokan autoilla. Vuokra-autot ovat Kyoshon valmistamia Mini-Z Sports sarjan autoja, jotka on julkaistu 2014 eli autot ovat uusinta uutta tekniikkaa. Rata-alueena toimii noin 8 m x 5 m kokoinen alue. Ajokaistan leveys on noin 1 m. Tiloissa on mm. varikkopöydät, ajopaikat 8:lle henkilölle, myymälä, yms. Myymälästä saat kaiken mitä tarvitset. Henkilökunta osaa myös neuvoa hankinnoissa, joilla pääset helposti alkuun. Käytössäsi on kokenut henkilökunta, joka osaa asiansa jo lähes 10 vuoden kokemuksella.

Lisätietoja RC Areenasta: www.rcareena.fi

On-Road Areenan varikko-alue:


On-Road Areenan rata-alue ja ajanmittausjärjestelmä:


On-Road Areenalla LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmää käytetään kehittyneellä tavalla siten, että vuokra-autojen kuljettajille kyetään tuottamaan ajoraportit joko sähköpostiin tai paperille sekä samaan aikaan aktiivikuljettajille kyetään tuottamaan henkilökohtaiset harjoitteluajat aktiivikuljettajien omiin älylaitteisiin WiFi-yhteyden kautta. Mitatut ajat ovat saatavilla myös areenapäällikön henkilökohtaisella tietokoneella, TV-näytöllä sekä rajattomalle määrälle älylaitteita, jotka ovat kytkeytyneet RC Areenan WiFi-verkkoon.

Maalilinja on asennettu On-Road Areenalla radan yläpuolelle (Katso kuva) ja transponderit on asennettu Mini Z-auton sisälle.

RC Areena toimii myös LapSnapper-tuotteiden jälleenmyyjänä Oulussa.

Käykää ihmeessä tutustumassa RC Areenaan Oulussa vieraillessanne sekä perehtykää samalla myös tarkemmin ajanmittauksen saloihin ja mahdollisuuksiin!


Sivuja: [1] 2