RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - xsaara1

Sivuja: [1] 2
1
Polttisautot / Vs: XRay XB8 '17
« : 13.04.17 - klo: 16.50 »
Ainakin jos laatu vastaa yhtään pikkuveli xb4:ää, niin on kyllä pommin kestävä laite... :wink:

2
Sähköautot / Agama A215 SVe?
« : 13.04.17 - klo: 16.41 »
Kun ei kerran tehdas tuollaista ole julkaissut, niin päätin julkaista sellaisen itse itselleni...Iso kiitos tietysti Hobbyfactorylle, Joka tarvittavat hilppeet projektiin varsin mallikkaasti hoiteli...Auto siis Agaman A215 sv, sähkö versiona... :grin:

-J.Järvinen-

3
Itselläni se kaikkein huonoin asetelma, kun ajan pelkkää nelkkua...Eikä mahdollisuutta perjantai reeniin oikein ole...Mulle sopisi mainiosti, tuupin jälkeen profiilin tai ajosuunnan vaihto, mutta se ei esim äänekosken kaltaisella radalla ihan helpolla ole toteutettavissa, ainakaan profiilin vaihto...Mutta näillä mennään ja itse pidän pääasiana, että ylipäätään pääsee myös talvella ajamaan... :azn:

4
Polttisautot / Vs: Sworkz S35-3
« : 17.02.17 - klo: 12.27 »
Mitenkäs kyseisen merkin varaosasaatavuus..? Itsellä ensikesän merkki viellä auki, joten tuo voisi sähkönä olla yksi vaihtoehto mullekkin...

-Juha Järvinen-

5
Team Durango / Vs: DEX8
« : 21.01.17 - klo: 09.52 »
Itse ajelin suurimmaksi osaksi 5k,10k,3k öljyillä...Keskelle tuli kokeiltua 7k-60k väliltä kaiken moista, mutta mun mielestä ei ollut ihan kauheaa eroa, vetopito ehkä hivenen parempi paksulla, mutta itselle tuo 10k keskellä oli mieluisin...

6
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 07.12.16 - klo: 22.42 »
Melko maltilliset tuntuis olevan muutokset edeltäjään...äkki vilkaisulla näyttäisi siltä, että suurimman osan noista muutoksista on saanut jo optiona tohon edeltäjään...lukuunottamatta tuota etu iskaritornia ja lyhkäsempiä jousia...Tosin ehkä ei ole ollutkaan fiksua lähteä mitään turhan radikaaleja muutoksia tekemään, kun tuntuis osaavissa käsissä olevan kuitenkun ihan kilpailukykyinen pulkka (ei mun käsissä :azn:) Voishan tuon tornin ja jouset investoida, jahka markkinoille ilmestyvät ja sikäli mikäli käy tohon 16 malliin...

7
Mulla tuli 1:8 autossa noparista voimasavut ulos, eli 4s vehkeestä...Pikku riskillä uusi nopari (samanlainen) kiinni ja menoksi...Yksi kisa ja muutama päivä reeniä ajettu sen jälkeen ja savut on pysynyt sisällä...Eli vähän jäi arvoitukseksi, mikä nopariin iski...Mutta annan kyllä äänen kanssa vialliselle moottorille, jos heti noparin suhauttaa...

8
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 21.09.16 - klo: 16.38 »
Jep! Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuo keskidiffi...Ainakin lavangossa toimi todella hyvin, oli huomattavasti helpompi/rauhallisempi kuin slipperillä...Öljyt oli 10k,500k ja 7k iskarit tais olla 45 ja 35, jouset vakiot 3dot ja 2dot...Mukava oli päästellä, kun oli kelikin kohdallaan... :azn: Tunnin välein kun malttaa vielä radan kastella, niin pito on todella hyvä...melkein sai liipasin pohjassa paahtaa mutkasta ulos... :wink:

9
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 15.09.16 - klo: 21.34 »
Ok, kiitoksia kommenteista! Täytynee varmaan kokeilla tuota diffiä...Nuo jouset jätän ostamatta, nuo 2 ja 3dot vietärit löytyy pakista...Nuo slipperin ulostulotkin tais olla sen verran hinnakkaat, ettei siinä paljoa jää enään siihen diffin hintaan eroa ja siinähän nuo käsittääkseni tulee mukana... :smiley: Meneekö siihen diffiin muuten samat metallirattaat kun etu/taka diffeihin..?

10
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 15.09.16 - klo: 16.13 »
Tervehdys! Rupesin tuossa ns. talviautoa tutkiskelemaan kohta puoliin alkavan kauden johdosta...elikkäs xb4´16 kyseessä...totesin, että diffien/slipperin ulostulot ja vetarit/kardaanit, eli koko ns. voimalinja rupeaa olemaan vaihtokunnossa pikkuhiljaa, niin alkoi polttelemaan tuo keskidiffin hankinta...siitä varmaan on kokemuksia,onko hyvä hankinta? Itse mietin, että siitä ei varmaan kauheasti ole iloa pitävällä mattoradalla...Toki eihän se mattokaan aina pitävä ole, paitsi EOS...Ja nuo progressiiviset jouset kiinnostaisi myös...Oletteko kokeilleet..?

11
Kilpailukutsut / Vs: Maastosarja IV Vantaa 3-4.9.2016
« : 30.08.16 - klo: 21.28 »
Aika lohduttomalta näyttää ainakin tällähetkellä tuo sunnuntain sääennuste...Tungetaanko molemmat luokat lauantaille, jos ennuste pysyy samana loppuviikkoon asti..? Vai jääkö nelkut vaan ajamatta..?

12
Tähän asti ainakin on kelvannut kännykkäkuva maksusta...Toki tulostettu kuittikin varmasti käy...

13
Vois kuivua, jos pyyhkäsis lastalla lätäköt vex...

14
Team Durango / Vs: DEX8
« : 29.06.16 - klo: 21.38 »
Tuo tukivarsihomma on aika mystinen...Mulla meni heti ekalla testauksella kasauksen jälkeen toinen tukivarsi, mielestäni ihan normi alastulossa, mutta kun hain kaupasta uuden, niin sen jälkeen ajettu kaksi kisaa, reilusti reeniä ja lukuisia kärrynpyöriä ym. ryskäystä, eikä yhtään tukivartta ole hajonnut..? Hingepinnien pidike ongelmaan auttaa, kun poistaa puskurista patit, jotka ovat juuri pinnien kohdalla, joten tällissä tökkää pinnit takapaloista läpi...Spurreja on mulla mennyt kaksi, mutta molemmilla kerroilla oli moottoripukki päässyt löystymään, lukitteesta huolimatta...Siipitelineitä en ole saanut yhtään rikki. Servoseiverin kanssa oli alkuun murhetta, kun ei säätömutteri pysynyt paikallaan, mutta lukite korjasi senkin vaivan...Viimeviikolla sainkin sitten moottoripukin poikki.. :grin: hyppy reilusti pitkäksi ja mahaplätsi tasamaalle...Ja yllättäen taas pukin ruuvit löysällä :roll:...Kisat lähestyy ja uutta moottoripukkia odotellessa... :wink:

15
RC-kerhot ja -radat / Vs: PKSRCA:n lavangon M8 polttisrata
« : 02.04.16 - klo: 18.42 »
Tervehdys!

Onkos kukaan käynyt urkkimassa, miten lavangossa kevät etenee..? Rupeaa pikkuhiljaa polttelemaan tuo uusi patterikasi tuolla tallin hyllyllä... :cheesy:

16
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 18.01.16 - klo: 22.02 »
varmaan olisi kannattanut käydä vähän team euro rc:een pöydässä rupattelemassa setupeista, niin olisi ehkä omakin auto voinut olla vähän ajettavampi, eikä olisi tarvinnut koko päivää tuskailla, kun ei sillä pysty ajamaan...no tyhmyydestä oppii ja seuraavassa kisassa ollaan viisaampia. :wink:

17
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 18.01.16 - klo: 15.14 »
Morjensta! Onko turun kisan setuppeja xb4 16´ autosta? Olis kiva verrata miten metsässä oma auto oli...Oma kisahan oli täysi fiasko, tosin enpä ensikertalaisena paljoa odotellutkaan, mutta olihan tuo kiva seurata, että auto ainakin on varsin soiva peli osaavissa käsissä...Oma suoritus oli lähinnä luistelua/kohellusta :grin:. Suurin yllätys oli ettei autosta mennyt tollasella ryskäämisellä mitään rikki...Tietysti aina tylsempää, jos omalla kohelluksella rikkoo muiden autoja, niitä ei tosin tietääkseni sattunut...

18
Yleinen keskustelu / Vs: Minkä auton ostan -osio
« : 18.01.16 - klo: 12.34 »
Itse annan pisteet xray xb4 16` autolle...Oma ajotaito tosin vielä sillä tasolla, että kestävyys on hyvin tärkeässä osassa harrastusta ja mielestäni tämä xray on ottanut kaikki lukuisat osumat aika kivasti vastaan...Sekä huoltaminen on helppoa, esim. diffit purkaa muutamasta ruuvista käteen...Osaavissa käsissä näyttäisi olevan varsin kulkeva kampe...esim. turun wj-kisan voitto auto oli kyseinen tuote...muutama muukin taisi olla kärkikahinoissa mukana...

19
Onko edelleen ok, jos laittaa kahvikassaan ratamaksun nimilapun kera? Vai onko tili parempi vaihtoehto..? Kännykameran kuva maksusuorituksesta varmaan riittää kuitiksi, jos maksaa tilille..?

20
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 30.12.15 - klo: 17.42 »
Jep, kiitoksia vastauksesta...Ajattelinkin, että ei se ihan ilman kikkoja onnistu...Taidampa napsasta pätkät pois....

21
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 26.12.15 - klo: 23.22 »
Tuossa tutkiskelin noita paria edellis sivulla olevia set-up lappuja tuosta xb4`16 autosta...niin milläs ilveellä tuon perän saa 15mm korkeuteen 3 dot vietäreillä..? Akku taakse ja punttia kyytiin..?

22
Kilpailukutsut / Vs: ITÄ-ROSSI 1 Lauantaina 26.12.2015
« : 24.12.15 - klo: 18.58 »
Juu, ihan lähetään fiilistelemään ylipäätään tuota kisa toimintaa...sijoituksella ei ole merkitystä :wink: Tietysti en pahaksikaan laita vaikka päivän pääteeksi palkintopallilla sais seistä... :grin:

23
Kilpailukutsut / Vs: ITÄ-ROSSI 1 Lauantaina 26.12.2015
« : 23.12.15 - klo: 22.54 »
Elkeehän kauheesti perjantaina reenatko, ettei tarvii ihan yli ajetuksi tulla lauantaina kisassa... :wink: Vai kääntyykö lauantai aamuna ajosuunta..? :grin: No ei, reenatkaa rauhassa, tullaan lauantaina kurvailemaan ja katsotaan mihin se riittää...eka kisa kyseessä, niin ehkä voittoa ei muutenkaan olla tulossa hakemaan... :azn:

24
Kilpailukutsut / Vs: ITÄ-ROSSI 1 Lauantaina 26.12.2015
« : 17.12.15 - klo: 20.31 »
Vois kanssa tulla kurvailemaan, mikäli kerkiän saada parit varaosat...Ei oikein viitsi lähteä riskillä ilman varaosia täältä hesan kupeesta... :grin:

25
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 16.12.15 - klo: 22.04 »
Ensitestit takana tänään bunkkerissa xb4 16` autolla ja outohan tuo oli kuin mikä, vanhan kuuladiffi yokomon jälkeen. Auto tuntuu tottelevan aika kivasti, lähinnä ohjattavuus on aivan eri luokkaa kun yokomossa,kääntyy todella mukavasti mutkaan, vielä kun pääsisi sinuiksi tuon moottorin/noparin kanssa...Hypyt jatkuvasti joko lyhyeksi tai pitkäksi, tuntuisi tuo 6.5t LRP potkivan tuota peliä varsin kivasti...vielä odotellan muutamaa optio osaa kauppaan saapuvaksi ja tietysti muitakin varaosia... :smiley: Ps.uudet etu tukivarret ois kivat...Auto hylkäsi kerran kummankin puolen tukivarret, toki omaa tyhmyyttäni...Taka boksin päältä kiihdytys ja kylkikosketus reunavaneriin jossa pari ruuvin kantaa vähän ulkona, siihen jäi eka tukivarsi...toinen  jäi keskiosan tuplahyndän ylipitkän hypyn seurauksena sisämutkan kanttarin päähän...ehkä sitä joskus vielä oppii ajelemaan siinä letkujen/vanerien välissä... :wink:

26
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 13.12.15 - klo: 17.49 »
Pari valvottua yötä takana ja xb4 16´ nipussa :smiley: Todella mukava niputettava, kaikki istuu todella nätisti paikalleen...Paljon tuli optio osia ja lisää odotellaan saapuvaksi...Repullinen varaosia matkaan ja bunkkeriin tykittämään ensiviikolla... :wink:

27
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 10.12.15 - klo: 21.05 »
Juu, en tiedä minäkään saako niitä muovirattaitakaan rikki, jotenkin vaan on sellanen mutu, että tollasella, esim. bunkkerin radalla, mikä ei anna luistoa mihinkään suuntaan, voisi kuvitella että diffit kovilla...Eli ihan vaan varmuudeksi metalliset, kun sellasia kerran on tarjolla...Jos en ihan väärin tulkannut niin niitä muovidiffejä kehuttiin jossain ns.huoltovapaiksi...Mut joutuuhan niiden diffien kanssa jokatapauksessa pelaamaan eri ratojen/pitojen mukaan...Ehkä ei sitten niin usein tarvii vaan ihan vaihtamisen ilosta vaihdella öljyjä...

28
Sähköautot / Vs: LiPo akut autokäytössä.
« : 10.12.15 - klo: 19.44 »
Kyseisestä autosta autosta ei kokemusta, mutta ainakin tuo jälkimmäinen akku on melkonen möykky...saattaapi olla auton jouset ihmeissään, kun tollasen puntin nakkaa kyytiin... :grin:. Itsellä riitti HPI sprintissä ihan 5000mah 2s akut. melkein tunnin ajo sellasellakin, tietysti riippuu moottoristakin, mutta veikkaisin että riittää 5000mah. Niitä sitäpaitsi saa 2-3 yhen tollasen murkulan hinnalla... :wink:

29
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 09.12.15 - klo: 21.48 »
No nyt olisi rantautunut kotia xb4 16´ :azn:, mutta tyhmyyttäni, kun tilasin nuo diffien metallirattaat, niin enpä sitten tajunnut tilata nuita metalli pinnejä, sais melkein kuulua siihen ratas settiin... :sad: Niitä odotellessa ei juurikaan pääse kasailemaan...Ei oikein viittis niitä metallirattaita niihin muovikepakoihin pujotella...

30
Xray / Vs: Xray XB4 4WD krossiauto
« : 05.12.15 - klo: 15.51 »
Mahtaako nämä käydä xb4 16` diffiin
Xray Diff Bevel & Satellite Gears (2+4) 335030
NT1 diffin metallirattaat (2+4). Sopii myös XB4 diffiin.
(eurorc)

Sivuja: [1] 2