Vertical Hobby

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Juuzmo

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 53
1
Vapaa keskustelu / Uusivuosi
« : 29.12.06 - klo: 21.40 »
Ja sitten muistetaan et noi nestemäiset paukut ei sovellu näiden ilotulitteiden kanssa yhteen ;)

2
Polttisautot / Kannattaako ostaa MAD FORCE polttis?
« : 21.12.06 - klo: 21.50 »
Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna:

Ei.

3
Traxxas / Traxxas Revo
« : 19.12.06 - klo: 20.36 »
Diffeihin löin shimmi prikat heti ku auton sain hyppysiini, eipä ainakaan lauennut yli vuoden aikana, ja puolet ajasta oli RB .23 mosa kiinni :)

4
Vapaa keskustelu / Netti pelit.
« : 18.12.06 - klo: 21.22 »
Lainaus käyttäjältä: "MarkusH"
Toi on aika paha :mrgreen:  222 pistettä ekalla kerralla
 :roll:

Edit: Ennätys 568 / 4. yritys
900 ekalla :)

5
Vapaa keskustelu / Pienet kysymykset ja neuvot.
« : 18.12.06 - klo: 18.51 »
Lainaus käyttäjältä: "Jose.92"
Tulppa irti. Puörität konetta joko starrtilla tai vetostartista nykien. Mikä startti sul nyt onkaan. Varo sieltä tulpan reiästä roiskuvaa polttoainetta
Tämä kannattaa tehä silleen et auto on ylösalasin, niin ei pääse tippumaan p****a tulpanreiästä sisään koneeseen, ja koneesta tulevat ylimääräset polttoaineet lentää suoraan maahan eikä roisku vahingossakaan silmille ;)

6
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 16.12.06 - klo: 14.34 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami L"
Juuzmo: autoilijoilta se on ylinopeutta = väärin, mopoilta ylinopeutta + ei sallittu nopeus = myös väärin.

Autoilijan ylinopeus ei oikeuta muita autoilijoita ylinopeuteen, eikä myöskään mopoilijoita.

Itsekkin tosin ajan autolla muun liikenteen vaatimaa nopeutta, mikäli se on katsomissani kohtuullisissa rajoissa. MUTTA mikäli poliisi on sitä mieltä että toimin väärin, ja tiedän siinä tapauksessa varmasti itsekkin toimineeni, niin ei auta kuin pysähtyä, huokaista, puhaltaa ja ottaa lasku erheellisestä toiminnasta.
Et tainnut tajuta pointtia, mikä oli että jos mopo kulkee 45 niin olet tien tukkona sillä kaikkialla paitsi 30 rajotus alueella ja tämä johtuu siitä että kaikki autoit posottaa lievää ylinopeutta  :wink:  Kerroppas nyt jo että mitä niin KAMALAA sinulle on siinä jos viri mopot kulkee vaikka 150km/h mutta niillä ajetaan rajotusten mukaan? Autoilijoidenkin kannalta parempi kun ei ole mopot tiellä... Itse juuri myönsit että rikot sääntöjä ja ajat ylinopeutta vain sen takia, että muutkin tekee niin :D

7
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 15.12.06 - klo: 21.23 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami L"

Se mitä autoilijat tekevät ei oikeuta mopoilijaa mihinkään
Jos kaikki autot ajavat 50 alueella 60km/h, niin eiköhän sillon ole ihan suotavaa että mopo menee mukana samaa vauhtia?

8
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 15.12.06 - klo: 20.25 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami L"
Viritetään mopoa 500e:lla, sitten saadaan virityksen takia 500e sakot ja valitetaan ettei ole rahaa maksaa niitä. Melko hassua, elämä ei ole.
Jos et sattunut tietämään nykymopopista mitään, niin saat sen kulkemaan yli 70 pelkällä kurien poistolla ja suuttimen vaihdolla eli 2€ menee siihen.
Lainaus käyttäjältä: "Pahalainen"
Olen ajanut mopolla, enkä ole ajanut ylinopeutta. Jospa tämä auttaa teitäkin arvon mo(t/p)oristit ajamaan lain mukaan.
.
Onko sulla oikeesti jonkin ongelma 2 pyöräsiä vastaan? Autot rikkoo liikennesääntöjä ihan yhtä paljon, jos ei enemmänkin! Eikö sulla nuorena ollut mopoa vai kui olet noin hemmetin katkera mopoilijoita kohtaan, ja otit tehtäväkses rehata sitten täällä? Ihme jeesus... Ja se on sitten oma mielipide että meneekö rahat hukkaan, voihan aina kävellä kauppaan ennemmin kun ajaa autolla joka maksaa vaikka 10 000€...
Katsotaan välillä omaa napaa pidemmälle ja ei syytetä aina vaan muita.

9
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 14.12.06 - klo: 21.53 »
Ei kukaan ole sanonut että pitää ajaa kuin päätön olio, tai edes ylinopeutta... Moneen kertaan sanottu että jo turvallisuus syistä olisi parempi jos mopo kulkisi esim 65-70km/h, sillon pysyisi liikenteen seassa hyvin vielä 60 alueellakin ja kaupungissa KUNHAN ajetaan sitten myös rajotusten mukaan. Moneen kertaan on käynyt läheltä piti tilanne kun auto paahtaa ohi hullussa paikassa vaikka ajan rajotusten mukaan.

Ja itse en ole joutunut poliiseja pakenemaan, ei ole edes pysäytetty kun nyt ajan sääntöjen mukaan, kerran on kortti kysytty kun parkissa olin ja thats it. Ja veikkaan että monikin lähtisi pakoon pelkästään sen vuoksi että yksinkertaisesti ei rahat riitä sellaseen 500€ pläjäykseen?

10
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 14.12.06 - klo: 21.32 »
Lainaus käyttäjältä: "Pahalainen"
Tosimies vastaa teoistaan. Pelkurit ei. Tarviiko sitä virittää jos ajjaa rajoitusten mukaisesti? Ymmärrän jos mopo ei kule vaikiona rajoitusten mukaisesti, mutta se on TEHTY niin. Ihan TEIDÄN turvallisuutenne takia.
En ymmärrä mitä tosimiestä siinä on, jos huvittaa maksaa ne vitulliset mätkyt? Enemmän se miestä vaatii että pöräyttää poliiseja karkuun.
Lainaus käyttäjältä: "Pahalainen"

Ja kuinka moni oikeasti tarvitsee mopoa? Eikö teillä oo niitä kahta tervettä jalkaa jotka menee toisensa eteen päästäkseen paikasta A paikkaan B?

Sekin olisi parempi jos ne moponvirittämis rahat käytettäisiin esim siihen radalla ajelemiseen kuten aikaisemmin on mainittu.
Jahas, että itsekin voisit siirtyä autosta kokonaan kävelyyn, kun ei tullut mieleen et mopolla monet ajaa ihan tunnin reissujakin? Ja miten sun kalloosi saa, että viritetyllä mopolla ajo on jopa TURVALLISEMPAA tietyissä tapauksissa? Ja tästä voidaan kiittää autoilijoita, mitkä puskee väkisin 45-50 ajavasta moposta ohi 40 alueella, ja muutenkin sikailee miten sattuu. Väitän että uusi mopo hyvillä levyjarruilla pysähtyy 70 vauhdista nopeammin kuin joku hikinen amis escortti jos tietää mitä tekee. Avaa silmäsi ja näe et kaikki vika ei mopoissa ole. Tietenkin se menee yli jos kaahataan 40 alueella 100 lasissa ja jarruista ei tietoakaan, mutta turha yleistää kaikkia tähän.

11
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 14.12.06 - klo: 17.45 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami L"
No ainakin näillä kommenteilla todistetaan että moni mopokortin omaava voisi sen käydä poliisille palauttamassa.
Ja millä perusteella? Pakoon lähteminen on aika helvetin ymmärrettävä asia! Mietippäs jos ajat kiltisti 50 alueella juuri sitä nopeutta, poliisit äkkää sut ja alla on viriderbi mikä kulkee vaikka 70. Tiedät lähellä hyvän polun missä saat poliisit karkotettua nii paineletko sinne vai pysähdytkö ja maksat 300-500€ verot, sakot ajokortitta ajosta (kevari alla), kortti pois, vuoden suorituskielto (kemmu kortti siirtyy) ja moposta vielä kilvet pois ja uudestaan katsastukseen? Tossa tapauksessa kyllä ite ainakin ottasin sen metsäpolun....


Ja jos joku vinkuu et kui tarvii virittää, ni menkööt ajamaan vakio mopolla kaupungille päiväksi niin tiedät! Vakio mopolla et pysy liikenteen mukana edes 40 rajotuksella, autot ohittelee niin typerissä paikoissa kun voi ja saa hävetä silmät päästään kun tukkii valoissakin liikenteen. Turha yleistää et kaikki mopoilijat vetää lämä tiskis 24/7, autoilijat saa katsoa ihan välillä peiliin ja siihen miten huomioi mopot liikenteessä.

PS, mietitäämpä paljonko niitä VASTUUTTOMIA HULIGAANEJA on auton ratissa ;)

12
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 14.12.06 - klo: 15.41 »
Kolmanneksi typerä idea tunkea tänne noita kuvia, kaikki nauroi varmasti...

13
Yleinen keskustelu / Uskaltaako tilata?
« : 12.12.06 - klo: 16.09 »
Lainaus käyttäjältä: "Protokola"
Ja kun tilaat niin ota huomioon että siihen tulee vielä 17,5% VAT päälle.. Eli vero...

E: Näköjään se jo sanotaankin että kuuluuko se ilmoitettuun hintaan..

E2: Toimituskuluihinkin saat lisätä heti 50 ekua...
Mistä ton 50€ kekseit? Mulla oli vajaa 40kg paketin postit englannista 40€, ja tuli neljässä päivässä ovelle :D

14
Vapaa keskustelu / Joululahjapaniikki!
« : 02.12.06 - klo: 01.39 »
Pää osin tulee lahjat tehtyä ite, kuten makkaratikkusarja, ulkotuli/lyhty telineitä jne :)

15
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 11.11.06 - klo: 18.32 »
Lainaus käyttäjältä: "racer"
Lainaus käyttäjältä: "MarkusH"

kun rengas on loppu niin poltan sen loppuun :)


Nuotiossa? :!:
Kaikki nauraa....

16
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 09.11.06 - klo: 23.36 »
Lainaus käyttäjältä: "MarkusH"
JuusoP:n rx polttaa kumia 2 piikkiä isommalla eturattaalla (13) 6. vaihteella ja nätisti pyörii :o  Mut ei siitä sen enempää. Derbillä en oo viitsinyt koittaa edes kun on 130€ takarengas ja melkein uusi. Nelosella kuitenkin kevyesti :lol:  Mut se ei ookkaan mikään ihan vakio.... Ainoo tehoihin vaikuttava vakio-osa taitaa olla läpät, hiilikuituiset löytyy mut talvella vakiot on mukavemmat pienemmän tehopiikin takia.
Jos siitä lähdetään, niin mulla jaksaa vakiona mopo jauhaa isoimmalla vaihteella vielä, sama homma vakio derbeissä mitä oon nähny... Ja en jaksanutedes yrittää lukea lounasrannan viestiä, mut ekasta rivistä näkee jo et on aika soppaa...

17
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 01.11.06 - klo: 17.37 »
Lainaus käyttäjältä: "MarkusH"
Onhan se hieno, mutta vanhemmissa on enemmän tehoa...
Eipä oikeestaan, uudemmissa on vaan laajempi tehoalue ni huomattavasti parempi ajaa ku vanhoilla mis on tehot pienellä alueella.

18
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 21.25 »
No kyllähän sen nyt tiedät ku sitä on toitotettu, mut miksi just ypvs eli yamahan systeemi? :D Suzukilla, cagivalla jne on omat PA säätimet, ja rave mikä menee sitten apriliaan ja muihin missä o rotaxin kone.

19
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 21.21 »
Lainaus käyttäjältä: "Tikkeri"
Lainaus käyttäjältä: "Juuzmo"
Ota tostakin nyt selvää... Mut PA säätimellä ei taida olla mitään hyötyä turboon, ei se kuitenkaan sulje missään vaiheessa koko pakoaukkoa?

Joo se on pihalla ku lumiukko... :D mut kiva sitä on kiusata ja nähä kuin se sekoilee omiaan... Saa meinaan olla aikamoinen PA säädin mikä menee kiinni aina kun mäntä alkaa työkierroksen.... n.10000krt minuutissa ylösalas on ypvs:lle aika hyvin :D
Njooop, ja siinä olis vasta pakoventtiili :)

20
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 21.16 »
Ota tostakin nyt selvää... Mut PA säätimellä ei taida olla mitään hyötyä turboon, ei se kuitenkaan sulje missään vaiheessa koko pakoaukkoa?

21
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 21.12 »
Lainaus käyttäjältä: "Huttunen93"
No ei ole itse asiassa kamalan vaikea toteutus...YPVS:n tapainen
vehjas voisi onnistua laittaa...Sitten ehkäpä onnistuu paremmin
ja olen lukenut paljonkin juttuja että on laitetttu turboja
2-tahtikoneisiin  :D  Niistä vain mallia :lol:

Huttunen  8)
Oot ihan pihalla, tietkö mikä on YPVS? Ettei vaan olis Yamaha Power Valve System, eli yamahan pakoaukonsäädin systeemi... Se pakoaukonsäädin ei auta yhtään turbon kanssa, ei se toimi venttiilinä.

22
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 20.45 »
Lainaus käyttäjältä: "Huttunen93"
Niimpä...Pitäs ostaa joku halppis-Pv ja alkaa "pro"-virittään sitä,
turbot yms...Jaksas ja ois rahaa ni ois se kiva  :D

Huttunen  8)
Aika pro olet ku Pv:seen lyöt turbon, on meinaan pikkusen vaikee homma 2-tahtisessa ku turbo pukkaa puhaltamaan seoksen suoraan koneesta läpi, kun ei ole venttiileitä niinku nelarissa ;)

23
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 20.43 »
Ei se 2-t virittäminenkään ole hirveen halpaa, teharit ja pakoaukonsäätimet maksaa myös mukavasti ;) Nelarissa onki sitten taas melkei kaikki kalliimpaa, kaasariki maksaa rujosti enemmän  :mrgreen:

24
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 20.41 »
Ahdin määtää tahdin  :)  Surullinen tosiasia onkin, et nelarista ei ilman turboa kiskota kunnon tehoja, varsinkaan 2-tahtisiin verrattuna  :cry:

25
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 20.32 »
Ei minua kiinnosta kuka/mikä tikkeri on, olkoot vaikka suomen presidentti mut ei manki mene niillä yli 55 mitä se luetteli, vaikka nyt olikin kyseessä ironiaa ilmeisesti ;)

26
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 20.07 »
Lainaus käyttäjältä: "Huttunen93"
Lainaus käyttäjältä: "Lapio"
Lainaus käyttäjältä: "Huttunen93"
Uuden Volvon mittari näyttää tutkaankin juuri tasan...


Tottakai meijän iskän Uuden Volvon mittari näyttää tasan! Kulkeekin yhtäpaljon ku mittarin isoin lukema! Että joopajoo.


No on kuuleppas tarkistettu tutkaan...En muuten sanoisi, ja ei
muuten kulje yhtäpaljon kuin mittarin isoin lukema  :D
On tullut kyllä inttoa tästä nopeus-asiasta...No, ihan sama
paljonkon menee ja muuten, oma asia mistä on ylpeä  :P
Huttunen  8)
En nyt usko sun väitteitä noista nopeuksista, varsinkin jos vielä väität et kuriton vakio putki antaa samat tehot ku tehari... Usko mihin tykkäät, mulle se ja sama :)

27
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 20.00 »
Kuriton putki ja tehari eroaa muutenkin kuin äänissä, eri tehot niissä on.

28
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 19.54 »
Lainaus käyttäjältä: "Bagi"
Must vähän tuntuu siltä että tikkeri tietää mistä puhuu ja hänellä on vähän enemmän kokemusta kun sulla.
Ime kuule p****a MR.Smartguy, taidan tietää aika hyvin ku itellä mankia jne on ollut, mistä vitusta tiedät mut tietämyksestä, varsinki ku ite taidat olla pihalla... MUTTA huomasinkin mikä idea tässä oli ku katoin ton kuvan :D Ja huttunen, 86km/h menee ihan varmasti sun omaan mittariin, mutta ei varmasti mene sen enempää kuin muillakaan samoilla vireillä.

29
Vapaa keskustelu / Suuri Mopo/Kevari keskustelu.
« : 31.10.06 - klo: 18.29 »
Huttunen, miten on mahdollista että täytät pian 14v jos oot 93 syntynyt? Pakostikin menee vielä ens vuoden puolelle... Enkä muutenkaan edes usko et sulla yleittyis jalat maahan räxästä, mutta asiaan :D
Lainaus käyttäjältä: "Tikkeri"


Jaanii mankia ei saa kulkemaan? 8mm kassu ja 2piikkii isompi eturatas ja kiekkarajotin ohitettu ja ottaa 70 helposti...
 ja siitä kuvaa perään

Been there done that :D
Noilla vireillä manki menee korkeintaan 55km/h, 8mm kaasari onkin jo vakiona niin mitä siitä oikeen selität?
Lainaus käyttäjältä: "Huttunen93"
Lainaus käyttäjältä: "JUSSI"
Mulla on puol-auto promanki, 72cc, kulkee 80km/h.


Pjööh...Mitää mankeja,  niitä pittää virittää iha hulluna että saa kulkee ees 80 :P Meikän Aprilia Rx menee 86 parhaimmilee ja otettu vaa kurit
putkest poies  :D  Näkisit vain perävalon ku lähettäs viivoille  :lol:

Huttunen  8)

Huttunen puhuu nyt ihan huttua, pro manki ottaa helposti 65 kurien poistolla, ja 72cc vermeillä saa kulkemaan helposti 90 jos on säädöissä ja osaa hommansa, toi sun 86 on mittarinopeus aivan varmasti... Täälläkin esimerkkinä räxä, meni teharilla mukamas mittariin 90 ja nopeusnäyttö anto lukeman 72km/h ;) Yli 70 se sun räkätti ei mene kurien poistolla oikeeta. Ja jos rx:ää luulee kevariksi niin on katsojassa vika, menee tasan 2 sekuntia et näkee kilvestä kumpi se on. Niin ja tohon et menee vakiona yli 60, ni ei ole yhtäkään tullu vastaan mikä olis vakiona menny poliisien koittaessa yli 55, vaikka kaikki nykyään menee mittariin vähintään 65.

30
Traxxas / Traxxas Revo
« : 22.10.06 - klo: 01.27 »
Lainaus käyttäjältä: "Sumu"
Lainaus käyttäjältä: "Nikke92"
Meikäläinen on liittymässä tässä jonkun ajan päästä takasin Revo remmiin. :wink:


Tulethan vanhana konkarina meitä uusia neuvomaan. :wink:
Revo Club Finland
Toivottomia yrityksiä noi ilmaispohjalle tehdyt yhtä autoa koskevat foorumit...  :roll:

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 53